TVN daje dupy! do dziÂś nie powiedzieli na jakich zasadach bedzie przebiegaĂŚ final i w jaki spoosb zostanie wyloniony zwyciĂŞzca. powiedzieliby teÂż Âże finaÂł bedzie LIVE albo cos w tym stylu. myslalem ze ten program produkujÂą profesjonalisci a sie pomylilem.
nawet sam monta¿ jest jakis nudnawy w porównaniu z amerykanskim Survivor ktory ogladam na bie¿¹co. tam to sie wszystko oglada z wypiekami na twarzy, do kazdej konkurencji dobierana jest indywidualna dynamiczna muzyka a nie non stop to samo u nas.
a tak wogole to super ze polecial Tomek. jakis dziwny byl, glupawy charakter. "wychowawca mlodziezy" LOL pewnie jakis harcerz. Patrycji nienawidze! wiec mam nadzieje ze w finale bedzie Lidka i Kasia.
Ja nie mam pojĂŞcia kto bo chyba nawet 1 odcinka w caÂłoÂści nie oglÂądaÂłem O tej porze jestem albo na necie albo coÂś czytam
Poza tym znudziÂły mi siĂŞ wszystkie reality show i jest to na tvn-nie a nie lubiĂŞ loga tej stacji
Ja tam trzymam kciuki za PatrycjĂŞ i LidkĂŞ. Mam nadziejĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie KaÂśka nie zgarnie wygranej Wg mnie zasÂługuje na niÂą. Poprostu jej nie lubiĂŞ. Najbardziej zalezy mi na tym aby wygraÂła Patrycja -jest chyba najsympatyczniejsza i najszczersza ze wszystkich uczestnikĂłw na wyspie
nie no co wy,
Lidka nie moÂże wygraĂŚ
PorĂłwnujÂąc np LidkĂŞ z KaÂśkÂą to wiadoma sprawa, Âże KaÂśka jest lepsza
pod wszystkimi wzgĂŞdami
Ile ona zadaĂą wygraÂła juÂż...
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Hej, to co bylo dzis na koncu to juz powinno lecieĂŚ LIVE ze studia! Zaloze sie ze za tydzien nie bedzie zadnego finalu LIVE ...
A tak wogole to boje sie ze wygra Patrycja ktorej cholernie nie lubie! Jakas taka glupowata sie wydaje, zero taktyki, nie wiem jakim cudem ona sie znalazla w tym finale.
to dopiero w poniedziaÂłek w programie na Âżywo, byc moze wyniki nie zostaÂły ujawnione jeszcze ale uczestnicy miedzy soba mogli ustaliĂŚ kto jak gÂłosowaÂł