Nika pisze:Moglabym dostac oczoplasu, ale na pewno jakos bym wygospodarowala sprawiedliwie czas po polowie dla kazdego.
I w pewnym momencie siadlyby bateryjki od pilota :devil:
I to nie na tm kanale co trzeba
I tu Cie boli?! Tak sie sklada, ze ostatnio Kacper daje wiecej mozliwosci do rozwiniecia watku.
Nic mnie nie boli :nie:

Ciesze sie, ze odnalazlas swoje miejsce na ziemi :szalony:
Nie zaniedbalam, czekam az wroci. a z Porankow nie uciekl przeze mnie, dali mu wolne pewnie po tym jak "zdemolowal pol studia"
Nika, ale to nie on zdemolowal studio

Tlumaczyl sie przeciez przed tysiacami widzow :devil:
Cos w tym musi byc, bo ostatnio Krzys radosny jak skowronek To mogloby tlumaczyc gdzie tak ostatnimi czasy znika.
I co, tu Cie boli, ze wybral inna :devil: Nie musialas go rzucac od razu :devil:
Nie demonizuj arczi Kac nie wyglada na takiego co sie obraza o byle glupstwo.
Balwaniasty gostek z Ciebie, jesli myslisz, ze Kacper taki krysztalowy :devil:
On to moze jakis pieniacz jest :rozglada:
Phi, smieszne jest to, ze sie tego wypierasz.
Kiedy indziej o tym pogadamy
Po pierwsze arczi to rzuciles tu jakas nowa ksywa, ktora jest srednio trafiona Po drugie to jak Kacper chce pielegnowac swoje pasje, to musi jakos fundusze zbierac, by sie w pelni im oddac.
Po primo (

) xywa jest super trafiona, bardzo mi sie podoba i uwazam, ze trzeba ja wdrozyc :tanczy: Po secundo to wyprawa w gory to nie taka droga impreza :nie:
Prace chlopak ma fajna, to czemu nie spedzac w niej zycia?! Czyzby gryzlo Cie to, ze czasem za jego plecami kreca sie przerozne prezenterki?
Ale sie przy nim nie kreca- co za pech

A nie mozna tylko w pracy- co z zyciem prywatnym :szalony:
Ty sobie kup jakies mocniejsze szkla jezeli dostrzegasz miedzy nimi podobienstwo.
Moze posiadam za mocne i z tego powodu ta nadwzrocznosc :rozglada: :szalony:
Jutro ich jeszcze przejrze i zanalizuje