[TVN] W11 - Wydział Śledczy
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ostatnie dwa odcinki W11 byly naprawde swietne, kolejna znakomita akcja w dwĂłch odcinkach. Kto wie, moÂże to najlepsze odcinki w historii W11, ale na pewno najlepsze, jakie oglÂądaÂłem. Dynamiczna akcja zaczynajÂąca siĂŞ juÂż o 4:30, szybki przebieg zdarzeĂą, faÂłszywe hipotezy, ciagÂłe zabĂłjstwa, jedna chĂŞĂŚ dopadniĂŞcia przestepcy - Âżyczyc tylko, aby takich odcinkĂłw byÂło wiĂŞcej :brawa:
Ktokolwiek twierdzi, Âże siĂŞ Âśmierci nie lĂŞka, kÂłamie.

Ktokolwiek twierdzi, Âże siĂŞ Âśmierci nie lĂŞka, kÂłamie.
www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
no ja teÂż, ale troche mnie wkurza, gdy czasami w tych serialach robiÂą ludzi w konia za czĂŞsto - na przykÂład w ostatnim odcinku Kryminalnych... :?
www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
Odrazu w konia :> wszystko siê przecie¿ dobrze w serialach koùczy wiêc w tych 2 przypadkach te¿ tak by³o. :] Ale jednak jestem bardzo ciekawy jak to siê sta³o ¿e ten seryjny morderca zgin¹³. :? Tu troche by³o dziwne.sarna pisze:no ja te¿, ale troche mnie wkurza, gdy czasami w tych serialach robi¹ ludzi w konia za czêsto - na przyk³ad w ostatnim odcinku Kryminalnych... :?

[ Dodano: PiÂą Maj 05, 2006 3:47 pm ]
ppp
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

FascynujÂące... :?
Jak dla mnie jest nawet fajnie choc oglÂądam to raz na jakiÂś czas.
I chyba nie tylko dla mnie, bo i wyniki sÂą dobre.
A wczoraj teÂż byÂł fajny odcinek w ktĂłrym wystÂąpiÂła ekipa "Uwagi!" na czele z Ryszardem CebulÂą.
Potem z ÂżyciÂą wziĂŞte - Rysiek poszedÂł do faceta, ktĂłry chciaÂł zabiĂŚ innego Pana - to jest podobne do tej sprawy co jakiÂś facet kiedyÂś chciaÂł wysadziĂŚ jakiÂś budynek i siebie w powietrze i zarzÂądaÂł aby Ryszrd Cebula do niego przyjechaÂł.
SÂą teÂż inne fajne i trzymajÂące w napiĂŞciu sprawy.
Jak dla mnie jest nawet fajnie choc oglÂądam to raz na jakiÂś czas.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

PrzecieÂż sprawy w tym programie sÂą oczywiste jak tak pracuje policja jak oni to czemu jkeszcze nie zÂłapali zÂłodzieji ktĂłrzy ukradli mojej mamie samochĂłd kolorujÂą tak tych policjantĂłw a tak naprawdĂŞ policjant to zwykÂły urzednik, program denny, Kryminalni sa the best pokazujÂą jak naoprawde zachowuje siĂŞ policja i na jakie naparwde sprawy trafia!
-
- Czasem tu wpada
Kryminalni sÂą czasami plastikowi - niektore sceny sÂą nienaturalne. Ja bardzo lubie W11 - wg mnie w wiekszoci policjanci sÂą naturalni (w przeciwinstwie do DetektywĂłw) i co najwaÂżniejsze nie sÂą aktorami a naprawde kiedys byli w tym zawodzie. Aniu 18 nie wiem dlaczego tak sie uparÂłaÂś na docu-crime w TVN ?
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...