[TVN] W11 - Wydział Śledczy

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

Kurde dziÂś odcinek zajefajny aby tak dalej
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

A ja myÂślaÂłem Âże bĂŞdzie dziÂś ta sprawa z wczorajszych DetektywĂłw, ale pod kÂątem W11.
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »

ODCINEK rzeczywiÂście super !!!!!
dziÂś ciÂąg dalszy :) w poniedziaÂłek tez sie ciekawie zapowiada bo bedzie sprawa o tajemniczy zgon spowodowany ukÂąszeniem JADOWITEGO pajÂąka :) i szykuje sie jakas ciekawaa prowokacja :) brrrrr nie lubei pajakĂłw :P
sarna
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: sarna »

Ostatnie dwa odcinki W11 byly naprawde swietne, kolejna znakomita akcja w dwĂłch odcinkach. Kto wie, moÂże to najlepsze odcinki w historii W11, ale na pewno najlepsze, jakie oglÂądaÂłem. Dynamiczna akcja zaczynajÂąca siĂŞ juÂż o 4:30, szybki przebieg zdarzeĂą, faÂłszywe hipotezy, ciagÂłe zabĂłjstwa, jedna chĂŞĂŚ dopadniĂŞcia przestepcy - Âżyczyc tylko, aby takich odcinkĂłw byÂło wiĂŞcej :brawa: ;)

Ktokolwiek twierdzi, Âże siĂŞ Âśmierci nie lĂŞka, kÂłamie.
www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Ostatnie odcinki Âświetne, a ten morderca seryjny miaÂł naprawdĂŞ psychpoatycznÂą twarz (nawet bez blizny). Przez chwilĂŞ myÂślaÂłem, Âże w tej folii leÂży ciaÂło siostry Kuby, a potem okazuje siĂŞ, Âże jednak tego mordercy.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
sarna
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: sarna »

no ja teÂż, ale troche mnie wkurza, gdy czasami w tych serialach robiÂą ludzi w konia za czĂŞsto - na przykÂład w ostatnim odcinku Kryminalnych... :?
www.wOBIEKTYWIE.prv.pl - nieoficjalna strona programu Szymon Majewski Show
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

sarna pisze:no ja teÂż, ale troche mnie wkurza, gdy czasami w tych serialach robiÂą ludzi w konia za czĂŞsto - na przykÂład w ostatnim odcinku Kryminalnych... :?
Odrazu w konia :> wszystko siê przecie¿ dobrze w serialach koùczy wiêc w tych 2 przypadkach te¿ tak by³o. :] Ale jednak jestem bardzo ciekawy jak to siê sta³o ¿e ten seryjny morderca zgin¹³. :? Tu troche by³o dziwne. :roll:

[ Dodano: PiÂą Maj 05, 2006 3:47 pm ]
ppp
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Ania_18
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ania_18 »

Benadziejne siĂŞ robi, sprawy kretyĂąskie!
pawell

FascynujÂące... :?

Jak dla mnie jest nawet fajnie choc oglÂądam to raz na jakiÂś czas. :) I chyba nie tylko dla mnie, bo i wyniki sÂą dobre. :P A wczoraj teÂż byÂł fajny odcinek w ktĂłrym wystÂąpiÂła ekipa "Uwagi!" na czele z Ryszardem CebulÂą. :P :D Potem z ÂżyciÂą wziĂŞte - Rysiek poszedÂł do faceta, ktĂłry chciaÂł zabiĂŚ innego Pana - to jest podobne do tej sprawy co jakiÂś facet kiedyÂś chciaÂł wysadziĂŚ jakiÂś budynek i siebie w powietrze i zarzÂądaÂł aby Ryszrd Cebula do niego przyjechaÂł. :lol2: :D SÂą teÂż inne fajne i trzymajÂące w napiĂŞciu sprawy. :P :D
Ania_18
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ania_18 »

PrzecieÂż sprawy w tym programie sÂą oczywiste jak tak pracuje policja jak oni to czemu jkeszcze nie zÂłapali zÂłodzieji ktĂłrzy ukradli mojej mamie samochĂłd kolorujÂą tak tych policjantĂłw a tak naprawdĂŞ policjant to zwykÂły urzednik, program denny, Kryminalni sa the best pokazujÂą jak naoprawde zachowuje siĂŞ policja i na jakie naparwde sprawy trafia!
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kryminalni sÂą czasami plastikowi - niektore sceny sÂą nienaturalne. Ja bardzo lubie W11 - wg mnie w wiekszoci policjanci sÂą naturalni (w przeciwinstwie do DetektywĂłw) i co najwaÂżniejsze nie sÂą aktorami a naprawde kiedys byli w tym zawodzie. Aniu 18 nie wiem dlaczego tak sie uparÂłaÂś na docu-crime w TVN ?
abc
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: abc »

MĂłj wujek tam wystĂŞpowaÂł. DarÂł siĂŞ tam z boku do Cebuli :D
Rafał
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rafał »

Wczorajszy odcinek mi podobaÂł sie bardzo . SzczegĂłlnie goÂścinny wystĂŞp pana Cebuli . Licze na wiecej takich odcinkĂłw .
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Chyba w czwartek goÂściem Ewy Drzyzgi bedzie Ania Palka. BĂŞdzie to program o bardzo mÂłodych babciach. Wyemitowano fragment w ktorym Ania Palka (jesli dobrze zrozumialemm) mowila Âże za niedlugo bedzie babciÂą. :shock:
pawell

khornik pisze:Wyemitowano fragment w ktorym Ania Palka (jesli dobrze zrozumialemm) mowila Âże za niedlugo bedzie babciÂą. :shock:
PrzecieÂż ona juÂż jest babciÂą... :> Pare stron wczeÂśniej byÂł o tym artykuÂł. :roll: :D
ODPOWIEDZ