Monika Olejnik
Moderator: Łukasz
reklama Kropki nad i - http://www.sendspace.com/file/wyrt3e
-
- Początkujący
- Kontakt:
No i pozycja Moniki Olejnik w TVN24 jest zagro¿ona. Dziœ na Onecie przeczyta³em, ¿e nowy prezes TVP bardzo ja ceni i lubi i chcia³by J¹ z powrotem œci¹gn¹Ì do TVP. Monika Olejnik mówi, ¿e jest tymi s³owami wzruszona, ale na razie pracuje w TVN24 i jest zadowolona.
Miejmy nadziejĂŞ, Âże podejmie sÂłusznÂą decyzjĂŞ o pozostanie w TVN24.... :?
Miejmy nadziejĂŞ, Âże podejmie sÂłusznÂą decyzjĂŞ o pozostanie w TVN24.... :?
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
Fakty - codziennie o 19:00 w TVN
-
- Początkujący
- Kontakt:
Tutaj jest opisana caÂła sprawa:
http://wiadomosci.onet.pl/1514975,327,item.html .
Ja te¿ nie chce, aby Monika Olejnik odesz³a z TVN24, ale kiedy odesz³a z TVP sama przyzna³a bardzo chcia³a pozostaÌ w TVP i bardzo dobrze siê jej wspó³pracowa³o, a rozmowy z w³adzami TVP trwa³y do koùca. Powiedzia³a te¿, ¿e przykro Jej, ¿e odchodzi z Telewizji Publicznej.
Jest w TVN24 i mówi, ¿e jest tam szczêœliwa i teraz prowadzi "Kropkê nad i". Teraz to nie to samo zapewnienie na przysz³oœÌ.
"- Nie wiem, czy jest w stanie zÂłamaĂŚ mnie urok Andrzeja UrbaĂąskiego. Ale nie chcĂŞ skÂładaĂŚ Âżadnych deklaracji. Teraz prowadzĂŞ "KropkĂŞ nad i" w TVN 24 i jestem szczĂŞÂśliwa - dodaje dziennikarka." - oto jej krzesÂła.
http://wiadomosci.onet.pl/1514975,327,item.html .
Ja te¿ nie chce, aby Monika Olejnik odesz³a z TVN24, ale kiedy odesz³a z TVP sama przyzna³a bardzo chcia³a pozostaÌ w TVP i bardzo dobrze siê jej wspó³pracowa³o, a rozmowy z w³adzami TVP trwa³y do koùca. Powiedzia³a te¿, ¿e przykro Jej, ¿e odchodzi z Telewizji Publicznej.
Jest w TVN24 i mówi, ¿e jest tam szczêœliwa i teraz prowadzi "Kropkê nad i". Teraz to nie to samo zapewnienie na przysz³oœÌ.
"- Nie wiem, czy jest w stanie zÂłamaĂŚ mnie urok Andrzeja UrbaĂąskiego. Ale nie chcĂŞ skÂładaĂŚ Âżadnych deklaracji. Teraz prowadzĂŞ "KropkĂŞ nad i" w TVN 24 i jestem szczĂŞÂśliwa - dodaje dziennikarka." - oto jej krzesÂła.
Kamil Durczok, Justyna Pochanke, Anita Werner i Grzegorz Kajdanowicz oraz Beata Tadla i Piotr Marciniak
-
- Fanatyk :)
Brawa dla Moniki za wczorajsz¹ Kropkê nad i :brawa: , w strugach deszczu, Monika jako pierwsza spoœród wszystkich stacji i dziennikarzy przeprowadzi³a d³u¿szy wywiad z czterema pielêgniarkami, które wysz³y po 8 dniach okupacji z Kancelarii Premiera. Rozmowa tak mi siê podoba³a, ¿e z przyjemnoœci¹ obejrza³am powtórkê po pó³nocy
P.S. NiezÂłe capsy epsztajnek!

P.S. NiezÂłe capsy epsztajnek!
To jest dopiero ciekawe: PiS i LiD nie chciaÂły , by Olejnik prowadziÂła debatĂŞ KaczyĂąski-KwaÂśniewski
Kwaœniewski i Kaczyùski boj¹ siê chyba, ¿e po debacie bêd¹ sobie musieli wycisn¹Ì koszule z potu :devil:
ÂźrĂłdÂło: wirtualnemedia.plPrzeciwko prowadzeniu debaty miĂŞdzy JarosÂławem KaczyĂąskim a Aleksandrem KwaÂśniewskim przez MonikĂŞ Olejnik protestowali przedstawiciele obu liderĂłw - Adam Bielan i Waldemar Dubaniowski, jednak prezes TVP Andrzej UrbaĂąski uparÂł siĂŞ by jednÂą z prowadzÂących debatĂŞ byÂła wÂłaÂśnie autorka "Kropki na i" - dowiedziaÂła siĂŞ "Rzeczpospolita".
Spór dotyczy³ tak¿e emisji debaty. Stacje komercyjne nie chcia³y nadawania jej w czasie, kiedy pokazuj¹ swoje najwiêksze ogl¹dalnoœciowe hity - "Taniec z Gwiazdami" w TVN oraz "Megahit filmowy" w Polsacie. Ostatecznie z zysków zrezygnowa³a TVP i postanowiono przesun¹Ì emisjê serialu "M jak Mi³oœÌ".
Kwaœniewski i Kaczyùski boj¹ siê chyba, ¿e po debacie bêd¹ sobie musieli wycisn¹Ì koszule z potu :devil:
Dok³adnie. Kiedy Urbaùski zapowiedzia³, ¿e ka¿dy z dziennikarzy poprowadzi nastêpuj¹ce czêœci debaty - o gospodarce, o polityce zagranicznej i o polityce krajowej, by³em przekonany, ¿e Monika poprowadzi t¹ ostatni¹ czêœÌ. Tak siê nie sta³o - szkoda, pewnie obie strony zgodzi³y siê na Olejnik pod warunkiem, ¿e nie bêdzie prowadziÌ tej najwa¿niejszej czêœci debaty. Poza tym M.Olejnik by³a bardzo zdenerowana, wszystko siê jej myli³o - jeszcze nigdy nie widzia³em jej tak zak³opotanej. Mo¿e podczas kolejnej debaty bêdzie lepiej.Nocturne pisze:No i od kiedy ona siê zajmuje tematyk¹ miêdzynarodow¹ ?
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.