Na koniec programu jak była plansza na zalecenie tvn 2008 wstawili starą muzykę z poprzedniej oprawy graficznej stacji :mhm:
Moderator: Łukasz
Po "Kubie Wojewódzkim" jest to samo. Obie pozycje produkuje firma Fremantle Media, czyli to zapewne u nich, w montażowni jest jakiś problem.qmate pisze:Na koniec programu jak była plansza na zalecenie tvn 2008 wstawili starą muzykę z poprzedniej oprawy graficznej stacji :mhm:
Na koniec programu jak była plansza na zalecenie tvn 2008 wstawili starą muzykę z poprzedniej oprawy graficznej stacji :mhm:
Zauważyłem, że przy NIEKTÓRYCH produkcjach ta część oprawy ''na zlecenie TVN'' jakby to powiedzieć ''klatkuje się''. Wiecie o co mi chodzi?Po "Kubie Wojewódzkim" jest to samo. Obie pozycje produkuje firma Fremantle Media, czyli to zapewne u nich, w montażowni jest jakiś problem.
Jaki konkurencyjny? Przecież propozycja Polsatu będzie nadawana w innym czasie antenowym, a to, że ''Fabryka Gwiazd'' jest programem ''talent-shows'' to tak naprawdę nie ma znaczenia - liczy się ogólne wykonanie projektu. Jeżeli ktoś z Was widział reklamę ''Fabryki Gwiazd'' w Polsacie z Rockiem na czele to już mógł zobaczyć ''troszkę'' tytułową fabrykę, czyli pałacyk. I tu mówię całkiem szczerze - jest to pałacyk.Mam wrażenie, że z tego Mam Talent coś będzie. I że będzie to na pewno lepszy program od konkurencyjnej Fabryki Gwiazd.
Nie, nie byłem. Wynudziłem się przed telewizorem (no może nie wynudziłem się, ale już w tej drugiej godzinie program zaczął mnie nużyć), to co dopiero by było na widowni - cały dzień na to patrzeć. łeeepawell pisze:PS. podmark, czy Ty przypadkiem nie byłeś na widowni jednego z castingów? :> Wydawało mi się, że Ciebie widziałem. :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość