Nowa grafika
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: Nowa grafika
a to mowił o jakims remoncie??!! ma być tylko zmiana oprawy. widocznie oprawa nie wymaga dużych zmian w studiu!
Logo Fakty po Faktach jest tylko podobne do starego loga Faktów. Mam nadzieje że wasze komentarze nie sprawdzą się i o 19 zobaczymy nową oprawe graficzną.
Nowa reklama programu, w której słychać podkład, logo "Faktów po Faktach", które możemy oglądać w TVN24, cytat z Plejady i kilka innych rzeczy wskazują na to, że nowej oprawy dziś nie będzie. Przyznam, że już jakiś czas temu nieoficjalnie dostałem taką wiadomość, że 'niespodzianka Durczoka' to jedynie, a może aż - "Fakty po Faktach", ale do końca w to nie wierzyłem. Zresztą "Fakty" nigdy nie zmieniały swojej oprawy od tak sobie w środku wiosny, więc było to zastanawiające.
No to czekamy do 19., a raczej do 19:26!

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Może jednak bedzie....zobaczymyPOpieram pisze:Nowa reklama programu, w której słychać podkład, logo "Faktów po Faktach", które możemy oglądać w TVN24, cytat z Plejady i kilka innych rzeczy wskazują na to, że nowej oprawy dziś nie będzie. Przyznam, że już jakiś czas temu nieoficjalnie dostałem taką wiadomość, że 'niespodzianka Durczoka' to jedynie, a może aż - "Fakty po Faktach", ale do końca w to nie wierzyłem. Zresztą "Fakty" nigdy nie zmieniały swojej oprawy od tak sobie w środku wiosny, więc było to zastanawiające.
Przecież Durczok mówił, że będzie rewolucyjna oprawa. Sam mówił, że dojdzie kolor biały. Jestem prawie pewny, że jakieś zmiany będą - a co do czcionki to ona nie musi się zmieniać, Logo tvn podczas zmiany oprawy też się nie zmieniło, a oprawa owsze ( co prawda na gorsze, ale się zmieniła) .
A tak nawiasem mówiąc to fakty pojawiły się wraz z tvn24 na maturze dzisiejszej - odrazu jak pisałem to mi się dzisiejsze nowe fakty skojarzyły
A tak nawiasem mówiąc to fakty pojawiły się wraz z tvn24 na maturze dzisiejszej - odrazu jak pisałem to mi się dzisiejsze nowe fakty skojarzyły

Sam Durczok powiedział że bedzie oprawa!!! Po co miałby kłamać?Greg Haus pisze:Przecież Durczok mówił, że będzie rewolucyjna oprawa. Sam mówił, że dojdzie kolor biały. Jestem prawie pewny, że jakieś zmiany będą - a co do czcionki to ona nie musi się zmieniać, Logo tvn podczas zmiany oprawy też się nie zmieniło, a oprawa owsze ( co prawda na gorsze, ale się zmieniła) .
Durczok mówi o nowej oprawie już od niemal roku. :]
Jak dotąd dokładnej daty nie podał.
Jak dotąd dokładnej daty nie podał.
-
- Początkujący
No właśnie...
Poza tym Durczok zapowiadał rewolucję. A rewolucją będzie - bo przed chwilą padła taka nieoficjalna wiadomość - nadawanie "Faktów" w TVN HD w szerokopasmowym formacie 16/9. Jeśli to okaże się prawdą będą dwie niespodzianki i wielka rewolucja - dla widzów TVN HD i TVN24.
Tylko wtedy druga część programu, którą chcieliby oglądać widzowie TVN HD w TVN24 będzie nadawana w 'okienku', co strasznie psuje jakość oglądania. Oczywiście niemal wszystkie telewizory mają fukncje, którymi można zmieniać format obrazu, ale w momencie kiedy ktoś ustawi sobie format 16/9 (tak by uciąć paski na dole i na górze), nie będzie widział scrolla...
Tylko wtedy druga część programu, którą chcieliby oglądać widzowie TVN HD w TVN24 będzie nadawana w 'okienku', co strasznie psuje jakość oglądania. Oczywiście niemal wszystkie telewizory mają fukncje, którymi można zmieniać format obrazu, ale w momencie kiedy ktoś ustawi sobie format 16/9 (tak by uciąć paski na dole i na górze), nie będzie widział scrolla...
A w którym momencie napisałem, że jej nie będzie, albo , że Durczok kłamał?marek110 pisze:Sam Durczok powiedział że bedzie oprawa!!! Po co miałby kłamać?Greg Haus pisze:Przecież Durczok mówił, że będzie rewolucyjna oprawa. Sam mówił, że dojdzie kolor biały. Jestem prawie pewny, że jakieś zmiany będą - a co do czcionki to ona nie musi się zmieniać, Logo tvn podczas zmiany oprawy też się nie zmieniło, a oprawa owsze ( co prawda na gorsze, ale się zmieniła) .
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Pisaliśmy o nim już kilka stron wcześniej - zaraz po wizycie Durczoka w "Poranku".
Poza tym, to jest logo "Faktów po Faktach", a nie "Faktów".
Poza tym, to jest logo "Faktów po Faktach", a nie "Faktów".
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Na plejadzie jest obszerny artykuł o Nowych Faktach z błędem w nazwisku Justyny Pochanke zamiast Pochanke-Kochanke
Ten artukuł już też ktoś zamieścił - czytajście a potem piszciepiotrek888 pisze:Na plejadzie jest obszerny artykuł o Nowych Faktach z błędem w nazwisku Justyny Pochanke zamiast Pochanke-Kochanke

Nowej oprawy "Faktów" dziś nie będzie.