Wiosna 2015 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Wiosna 2015 w TVN
Prapremiery na TVN Player'ze od tego roku tylko w Strefie T-Mobile !
Programów nie ma w Prapremierach , więc dotyczy to tylko Prapremier seriali cotygodniowych 

Aha
ale po zalogowaniu mogę wejść na podstronę np. Prawa Agaty, z kolei na podstronie Nie rób scen od razu wskakuje propozycja skorzystania ze Strefy T. No ale może jeszcze nie na wszystkich podstronach seriali wprowadzono zmiany

//////////
Ruszyły strony wiosennych nowości:
Mamy Cię!
Piekielny hotel
Nie rób scen
Mąż czy nie mąż
Mali Giganci (jeszcze z napisem "przerwa techniczna")
Mamy Cię!
Piekielny hotel
Nie rób scen
Mąż czy nie mąż
Mali Giganci (jeszcze z napisem "przerwa techniczna")
Liczą się tylko Fakty.
-
- Fan Forum
Mam nadzieję, że w "Mamy cię" nie ograniczą się tylko do gwiazd TVN.
To tylko moje skromne zdanie
Emisja "Piekielnego Hotelu" i "Żon Hollywood" przeniesiona na 3 tydzień marca! http://www.tvn.pl/showbiz/zony-hollywoo ... 7,0,0.html
Liczą się tylko Fakty.
Powiem szczerze że jest coraz gorzej wiosna w TVN nie zachwyca
Ja oglądam tylko You can dance i Prawo Agaty

Jednak póki co - "Mali Giganci" są hitem ramówkowym stacji.
A "Prawo Agaty" prawdopodobnie po tym sezonie zakończy swój byt na antenie TVN-u. Zresztą na Player.pl jest adnotacja, że to ostatni sezon tego serialu.
A "Prawo Agaty" prawdopodobnie po tym sezonie zakończy swój byt na antenie TVN-u. Zresztą na Player.pl jest adnotacja, że to ostatni sezon tego serialu.
-
- Fan Forum
Ale to nie wyklucza tego, że to naprawdę dobry serial. Project Runway jeszcze przykuwa uwagę, choć może się znudzić po kilku odcinkach. A dziś startują - tak jak zapowiadano - opóźnione nieco "Żony Hollywood".
W dodatku od dziś 52,7 % udzialow w TVn przejeła firmaSrips Networks Interactive, więc zobaczymy co sie zacznie zmieniać w stacji 

-
- Fan Forum
Tak, już wszyscy wiedzą i mówią od rana o tym, że "firma od programów o gotowaniu, podróży i plotek, kupiła TVN"...
No nie wiem czy popierwszym odcinku to że Mali giganci uzyskali 3,7 mnl widzow mozna nazwać hitem, bo ogladalnosc kolejnych odcinkow moze spasc wiec jeszcze troche poczekajmy, mnie osobiscie ten program nie przekonuje wolalem zdecydowanie X Factor
"Mali Giganci" utrzymali wynik z zeszłego tygodnia. "Celebrity Splash" w ogólnej daje już Polsatowi nie drugie, a trzecie miejsce w paśmie: http://media2.pl/badania/119599-Tydzien ... zdami.html
a wiadomo moze już jaką ogldalność ma You can dance?