Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Zmiany w Poranku z TVN24
Czy Anita Werner jest jeszcze prowadzącą Poranka TVN24?
Ostatnio widuje ją w Dniu na żywo i w Skanerze politycznym.
Kiedy ostatnio prowadziła Poranek TVN24?
Ostatnio widuje ją w Dniu na żywo i w Skanerze politycznym.
Kiedy ostatnio prowadziła Poranek TVN24?
TVN - programowo najlepsza
Teraz chciałbym nawiązać do Porankowego cyklu - Traffic. Ostatnio się tego po prostu nie da oglądać. Pomijam już to, że mało kogo to interesuje i ciągle pokazują te same miasta. Chodzi o problemy z łączeniami. Dziś w jednej z odsłon na 3 pokazane miejscowości z 2 były problemy, by połączyć się z reporterami - Anną Seremak na pokładzie Błękitnego i Olą Charuk, kierującą samochodem. Tych drugich relacji robionych przy pomocy komórki nie da się oglądać przez rozmazany obraz i niewyraźny dźwięk :?
Re:
Ciekawe gdzie...i czy Jarek znów będzie bawił w Kliczkowie?kamilo pisze:Jarek Kuźniar dziś zapowiedział plenerowe Poranki, które emitowane będą od 1 do 4 maja.

Jarek chyba na Giżycko uderzasybic pisze:Ciekawe gdzie...i czy Jarek znów będzie bawił w Kliczkowie?

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Właśnie dzisiaj mi się nasunęło, że mogliby zrobić od 1-4 maja poranki z pleneru, ponieważ w studiu zapewne będą prowadzone prace związane ze zmianami w Faktach TVN.
-
- Początkujący
Zapewnemiko pisze:Właśnie dzisiaj mi się nasunęło, że mogliby zrobić od 1-4 maja poranki z pleneru, ponieważ w studiu zapewne będą prowadzone prace związane ze zmianami w Faktach TVN.

Swoją drogą jednak, to ciekawe, jak to będzie wyglądało :]
Plenerowe "Poranki" były już dawniej. W 2004 roku lub w 2005 (już dobrze nie pamiętam) przez jakiś czas piątkowe wydania były nadawane z rynków polskich miast.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.