[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
a czy zolnierz by³ w³¹czony? on by³ zabawny z t¹ swoja argumentacja
a dzisiejszy odcinek byÂł rzeczywiscie fajny, zabawny, choc nie byÂło jakiejs wyrĂłzniajacej sie jednostki. 3,5 tysiaca wygrac w ciagu godziny to i tak nie jest Âźle, ale nie moge sie doczekac jak zdarzy sie sytuacja ze ktos wygra 27 tys.

-
- Bywalec
- Kontakt:
ja czuyje ze takiej sytuacji nie bedzie jak ktos wygra 20 tysiecy to bede pod wrazeniem, ale maksymalnej stawki chyba nikt niueosiagnie hehehe, a te 3,5 tysica to oni wygrali w ciagu 6 godzin a nie godziny bo tyle tesh trwa nagranie hehee, ale mimo wszytsko to i tak calkiem niezla dniwka

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
-
- Bywalec
- Kontakt:
w ciagu dnia sa nagrywane 2 odcinki tak bylo w moim przypadku ten pierwszy lecial w e wtorek wlasnie a nasz 3 tygodnie temu, kazia wszytskie teksty moiw od siebie wiem bo to widzialem, bo jak sie mylila to w ciagu sekundy mowila jush innymi slowami zupelnie inny tekst wiec anwewt zcasui nie bylo....a po kazdej jej wypowiedzi rezysera sie pytla zczy wypowiedz zostala przyjeta, jesli nie to musiala wymyslac nowa wypowiedz, ale czescioej byly przyjmowane niz nie, a jak cos byl;o zle to dogrywala jak wyszlismy ze studia
, wiem o tym ze wiekszosc ludzi myli ze jej ktos te teksty pisez, ale moge to zdementowac

tak wÂłaÂśnie myÂślaÂłam, Âże ona sama wymyÂśla
ale z drugiej strony wahaÂłam sie bo jest cos takiego jak magia tv, tam jest jakiÂś scenariusz, rezyser no i Kazia taka dobra aktorka
... Swoja droga to Kazia naprawde duzo pracuje bo 2 odc. jeden 6 godzin czyli 12 godzin + jakies dogrywanie tekstĂłw (ewentualne) i nie wiem co jeszcze.... :?

-
- Bywalec
- Kontakt:
ale ok 2 godziny ta sa przygotowania bez kazi na kanapach, ale i tak ok 10 godzin min pracuje poprzednio jak bylem musila byc jush ok 9 a wyszal rowna zemna minelismy sie nawet w drzwiach hehehe czyli ok 21.30, to strasznie ciezka praca tylko tak to w tv ladnie wyglada i latwo a w rzeczywistosci jest starsznie trudno zrobic jeden odcinek
kazda praca jest ciĂŞÂżka ale jak sie dostaje odpowiednie wynagrodzenie to troche rekompensuje te trudy
mineliscie sie w drzwiach
i jak ona sie zachowuje po nagraniu, jak gwiazda?? czy normalnie? Zreszta chyba trudno byc gwiada po 10 godz. pracy? jestem ciekawia ile dostaje za taki jeden dzieĂą pracy?

-
- Bywalec
- Kontakt:
no wlasnie to mi sie najbardziejw niej podoba ze jak byla przerwa to nie biegla tam gdzie reszta ekipy czyli do jakiegos pokoiku tylko siedziala z nami, a wlasciwie w studiu to stala i nas zagadywala jak sie czujemy, bardzo milo sie rozmawialo, napewno z gwiazdy w negatywnym znaczeniu nic nie ma, a jak sie minelismy to sie usmiechnela, hehehehe po finale podeszla do mnie i pogratulowala
, wstydze sie ze na tych dziadach wpadlem bo to pwoinienem wiedzic i widzialem tylko nie w tej chwili...a przeciez dziady to jej dziedzina, ale odkuje sie jescez

moze polubiÂła waszÂą ekipe, bo gedzies jakis inny uczestnik wypowiadaÂł sie ze jednak od nich uciekaÂła... a twojemu przeciwnikowi nie pogratulowaÂła? w koĂącu to on wygraÂł
... to dobrze ze nie w sobie nic z gwiazdy, bo te polskie gwiazdy sa Âżenujace :oops: ..... jak do ciebie podeszÂła i jeszcze sie usmiechala to chyba ci wybaczyÂła te dziady, to rzeczywiscie jej dziedzina, w ogĂłle caÂły romantyzm to jej dziedzina jesli sie nie myle
... a wogĂłle to ona ma przesliczny usmiech, jak prawdziwa gwiazda 

-
- Bywalec
- Kontakt:
wybrala po prostu ciebie, wiele razy z toba rozmawiaÂła, dla Âłysego nie byÂła taka miÂła
zauwazyÂłam Âże jak ona kogoÂś polubi, a raczej poczuje sympatie, to czesciej z takim delikwentem rozmawia i nawet
go nie obraÂża:) najczeÂściej jest to osobnik rodzaju meskiego (pamietam takiego jednego chÂłoptasia co przewracaÂł oczami i ruszaÂł uszami, niezÂły byÂł), chyba dlatego ze kobiet jest maÂło
a moze to tak tnÂą zeby wygladaÂło tak w telewizji, bo moze z wszystkimi rozmawia po rĂłwno :?

-
- Bywalec
- Kontakt:
tesh sie zdziwilem ze byla taka mila bo jesli mialem jakies watpliwosci to wlasnie tej kwestii ze balem sie ze moge zostac osmieznony, z jednej strony to sie bardzo milo oglda jak ona kloci sie z kims i mu wypomina bledy ale ja bym sie bal bo zdaje sobie sprawe ze niewygram, ale jescez raz podejme to ryzyko hehehhe

PostanowiÂłam, Âże od tej pory bĂŞdĂŞ pisaÂła Âładnie, po polsku i z przecinkami
. A kiedy zamierzasz podj¹Ì to ryzyko? Nie ma ¿adnych ograniczeù? Jak na przyk³ad w Milionerach mozna by³o w¿¹Ì udzia³ za rok, a jak jest w tym przypadku?? Mo¿e ja te¿ spróbujê, ale ja siê nie bojê Kazi, ale raczej jak moi znajomi (szczególnie moje kolesianki z pracy) to odbior¹, jak mi na przyk³ad nie pójdzie za dobrze. Mój ojciec bra³ udzia³ w 1 z 10 i nie posz³o mu, odpad³ w pierwszej rundzie, a ma naprawde niesamowita wiedzê, a potem komentarze znajomych by³y, mówiac delikatnie, nieciekawe.

-
- Bywalec
- Kontakt:
Sam juz nie wiem, raz mowia ze rok innym razem ze pol roku mam nadzije ze prawiodlowa wersja jest wlasnie pol roku bo tak powiedzila mi pani asystentka przez telefon...bede probowal ok marca kwietnia, jesli wylosuja moj nr i zadzwonia ze zapraszaja na casting to sie wtedy apytam przez tel czy jush beda mogl, napisze tez do nich meila