Też uważam, że w momencie jak było szkło od poniedziałku do piątku to był jakiś klimat. Potem niewypał z "Lupą Tygodnia" jak dla mnie i teraz te weekendowe wydania. No cóż...nie mówię, że to absolutnie niewypał, nie - ale jak dla mnie takie bardzo monotonne...
szkło kontaktowe to jedna z najlepszych pozycji programowych TVN 24, jeśli nie najlepsza . Doskonałe podsumowanie dnia, z przymrużeniem oka. Dobrym posunięciem jest emisja Szkiełka w weekendy. Ten program pokazuję całą prawdę o polskich politykach, a nie tylko tą oficjalną stronę którą prezentują w programach informacyjnych.
Mnie się program podobał gdy rządził PiS. Jechali równo po władzy bo tak powinno być, wszak w każdym demokratycznym kraju władzę trzeba krytykować, wyśmiać i wyszydzić. Jednak gdy zaczęła rządzić PO, prowadzący spuścili trochę z tonu...
W pewnym momencie przestałem oglądać ten program... a może po prostu, tak bez powodu trochę mnie znudził?
Z koalicji PiS-Samoobrona-LPR było się zdecydowanie łatwiej śmiać. I to widać nie tylko w ''Szkle'', ale też m.in. w ''Rozmowach w tłoku'' w programie Majewskiego. Czasem próbują reaktywować Hojarską (TVN28 :spiewa: ), ale to już nie to samo.
sybic pisze:Mnie się program podobał gdy rządził PiS.
Do dziś pamiętam wydanie z lipca ubiegłego roku, kiedy to Lepper został zdymisjonowany w związku z tzw. aferą gruntową. Był wtedy Sianecki i chyba Andrus. :spiewa: Ubaw po pachy łączył się z niedowierzaniem.
Ale to już było...
ja wspominam jeszcze Pana Edwarda - to był niesamowity odcinek . Prowadzący Miecugow i Daukszewicz byli zaskoczeni bardzo tym telefonem. I to słynne zdanie: do pana Miecugowa: " pan służył SLD" ) Naprawdę śmieszny odcinek, który długo w pamięci pozostał widzom i prowadzącym Szkło.
Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh słynny Edward ze Szczecina w Szkle Kontaktowym Sianecki aż się wzruszył Słyszeliście Jak zwykle piękna i elokwentna wypowiedź
Jak zwykle boskie i jak zwykle Pan Edward o swoim życiorysie Mnie przy okazji takich "wystąpień" zastanawia jedna rzecz. Do jasnej ciasnej - jak komuś nie pasuje TVN, Szkło, Superstacja czy Wyborcza to po jakiego ją czyta/ogląda No to chyba proste - mamy obecnie na rynku multum dzienników czy stacji telewizyjnych. Mi nie pasuje TV TRWAM i RM to nie oglądam/słucham.Nigdy tego nie zrozumiem. A wracając do p.Edwarda - mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać znów nie telefon tak długo
Dziś po prostu oniemiałam z wrażenia włączając Szkiełko po 22. Kamil Dąbrowa będzie za rok chyba pierwszym nominowanym do kategorii metamorfozy roku 2009 ze swoją nową fryzurką. W tych długich włosach też był niczego sobie, no ale teraz po prostu rządzi. A Grzegorzowi Markowskiemu wyrosła pod nosem konkurencja. Za tydzień jak pojawią się we dwójkę, to nie będę mogła się zdecydować, czy częściej patrzec na lewą, czy prawą strone ekranu.
P.S. Jak jakaś dobra duszyczka nagrywała, to pięknie proszę o capsik z panem Kamilem.
Moim skromnym zdaniem Dąbrowa nie jest żadną konkurencją dla Markowskiego, on jest bezkonkurencyjny
Dąbrowa w nowej fryzurze jest jakiś taki bez wyrazu :ech: