JuÂż nie pobierzesz.... :<
ZostaÂły wystawione na darmowym serwisie, ktĂłry ma ograniczony czas przechowania... :<
Trzeba byÂło pobraĂŚ w ciÂągu miesiÂąca od wystawienia....
JeÂśli chcesz, mogĂŞ je przygotowaĂŚ jeszcze raz.... ale nie dzisiaj... przygotowanie trochĂŞ trwa...
PrzecieÂż od kilku miesiĂŞcy wiadomo, Âże obecnie praca Patrycji nie jest zwiÂązania z pokazywaniem siĂŞ na wizji. Ale dokÂładnie to chyba nikt nie wie czym siĂŞ zajmuje. Jedno jest pewne - nadal pracuje w TVN.
A nie ma ktoÂś tego filmiku "TVN24 od kuchni" (juÂż zapomniaÂłem jak siĂŞ ten program nazywaÂł, ale jakoÂś tak) dostĂŞpny tylko w internecie ?
Patrycja byÂła tam taka luzacka... zupeÂłni inna niÂż na ekranie.
sybic pisze:A nie ma ktoÂś tego filmiku "TVN24 od kuchni" (juÂż zapomniaÂłem jak siĂŞ ten program nazywaÂł, ale jakoÂś tak) dostĂŞpny tylko w internecie ?
Patrycja byÂła tam taka luzacka... zupeÂłni inna niÂż na ekranie.
Jeœli chodzi o ten co by³ tam w marcu, to jest on dostêpny tu na stronie tvnfakty.pl w wiadmoœciach. Tylko trzeba siê nieŸle do ty³u cofn¹Ì- tam by³y linki do obejrzenia w necie :rozglada:
[ Dodano: Nie Gru 30, 2007 9:30 pm ]
O znalazÂłem te linki- sÂą tutaj!
[ Dodano: Nie Gru 30, 2007 9:30 pm ]
O, ale z tego co widzĂŞ sÂą juÂż niedziaÂłajÂące :spiewa:
DziaÂłajÂą, dziaÂłajÂą...
Mi³o jest powspominaÌ, co zd¹¿y³o siê ju¿ zmieniÌ w przeci¹gu kilku miesiêcy
Jesli chodzi o samÂą PatrycjĂŞ to prawdĂŞ mĂłwiÂąc niezbyt za niÂą tĂŞskniĂŞ - nigdy siĂŞ niÂą w jakiÂś szczegĂłlny sposĂłb nie zachwycaÂłem :nie: