[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
OsobiÂście nie jestem zbyt wielkim zwolennikiem tego programu i dziwiĂŞ siĂŞ, ze TVN reklamuje go jako hit jesiennej ramĂłwki. DziwiĂŞ siĂŞ TVN-owi, ze nie potrafi wymyÂśleĂŚ coÂś ambitniejszego niÂż akurat "taniec z Gwiazdami"(nie uraÂżajÂąc miÂłoÂśnikĂłw tego programu).
"Taniec z gwiazdami" wydaje mi siê takim programem ¿ywcem wziêtym pod publikê, która potrzebuje igrzysk. I jeszcze Ci prowadzacy:pierwsza edycja pod tym wzglêdem by³a tragiczna !! Urbaùski, który szuka ju¿ ka¿dej okazji, zeby siê pokazaÌ na wizji bo po zakoùczeniu "Milionerów" jego popularnoœÌ leci na "³eb i szyjê" oraz Pani Mo³ek, która jak siê okaza³o jest przelotn¹ gwiazdeczk¹, która ma chyba lekkie "muchy w nosie". Niestety obawiam siê, ¿e ta druga edycja nie bêdzie pod tym wzglêdem lepsza :? .
"Taniec z gwiazdami" wydaje mi siê takim programem ¿ywcem wziêtym pod publikê, która potrzebuje igrzysk. I jeszcze Ci prowadzacy:pierwsza edycja pod tym wzglêdem by³a tragiczna !! Urbaùski, który szuka ju¿ ka¿dej okazji, zeby siê pokazaÌ na wizji bo po zakoùczeniu "Milionerów" jego popularnoœÌ leci na "³eb i szyjê" oraz Pani Mo³ek, która jak siê okaza³o jest przelotn¹ gwiazdeczk¹, która ma chyba lekkie "muchy w nosie". Niestety obawiam siê, ¿e ta druga edycja nie bêdzie pod tym wzglêdem lepsza :? .
ZIMA
No wÂłaÂśnie, bo chyba nam nie powiesz, Âże Ciao Darwin, czy Europa da siĂŞ lubiĂŚ, gdzie wszystko jest poprawiane 1000 razy. Tu jest przynajmniej na Âżywo, spontanicznie. A wszystkie reÂżyserki to wiadomo jak jest: 100 razy poprawiajÂą, zmieniajÂą i udoskonalajÂą , a ludzie ÂśmiejÂą siĂŞ na tabliczki: Aplaus. SwojÂą drogÂą pamiĂŞtacie jak w Europa da siĂŞ lubiĂŚ Stefen opowiadaÂł o programie niemieckim, gdzie siĂŞ zakÂładajÂą ludzie. Np, jeden, Âże zgasi koparkÂą Âświeczke, i wygraÂł. I Stefen sie tak tym podniecaÂł, a inni mu w tym studiu powiedzieli z ironiÂą: Faktycznie ambitny program
. A teraz widzĂŞ, TVP 2 Stefen bĂŞdzie prowadziÂł i reklamujÂą to jako super hit, z ktĂłrego siĂŞ tak wczeÂśniej Âśmiali razem z prowadzÂącÂą MonikÂą
.

no to teraz bĂŞdzie na TVP2 wiĂŞcej informacji o tym programieTasiu pisze: SwojÂą drogÂą pamiĂŞtacie jak w Europa da siĂŞ lubiĂŚ Stefen opowiadaÂł o programie niemieckim, gdzie siĂŞ zakÂładajÂą ludzie. Np, jeden, Âże zgasi koparkÂą Âświeczke, i wygraÂł. I Stefen sie tak tym podniecaÂł, a inni mu w tym studiu powiedzieli z ironiÂą: Faktycznie ambitny program. A teraz widzĂŞ, TVP 2 Stefen bĂŞdzie prowadziÂł i reklamujÂą to jako super hit, z ktĂłrego siĂŞ tak wczeÂśniej Âśmiali razem z prowadzÂącÂą MonikÂą
.
mam nadziejê ¿e TVP tego nie sp*****li bo zapowiada siê ciekawieniespodziank¹ jest nowy format rozrywkowy w ramówce Dwójki - "Za³ó¿ siê". Na licencji niemieckiego kana³u ZDF ("Wetten dass") bêdzie go produkowa³a firma Rochstar. - Dobrze jest mieÌ w stajni dwa dobre konie. Dotychczas projekty, które przynosi³em do TVP, nie spotyka³y siê z zainteresowaniem. A by³o to miêdzy innymi "Mamy ciê!", które okaza³o siê sukcesem w TVN-ie. Mo¿e tym razem telewizja publiczna nie chcia³a pope³niÌ b³êdu - mówi Rinke Rooyens, szef firmy, który do tej pory by³ znany g³ównie z przygotowywania projektów dla TVN-u. - Bardzo jestem zadowolona, ¿e uda³o nam siê pozyskaÌ Rinke. "Za³ó¿ siê" to bêdzie nasz hit jesieni - mówi z kolei Nina Terentiew, dyrektor TVP 2. Program, w którym gwiazdy bêd¹ siê zak³adaÌ, czy uczestnicy wykonaj¹ ekstremalne zadania (np. utrzymaj¹ most na barkach), poprowadzi Steffen MÜller. "Za³ó¿ siê" bêdzie nadawane na ¿ywo w pi¹tki (od 20 do 22, z przerw¹ reklamow¹ ok. 21). W programie pojawi¹ siê zagraniczne gwiazdy, m.in. Boney M. Zaplanowano 12 odcinków. Produkcja jednego ma kosztowaÌ minimum 0,5 mln z³.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Ten program trochê mi przypomina amerykaùski program "I bet you will (Zak³ad)" w którym np. kobieta musi wsadziÌ cztery (du¿e) karaluchy do majtek (:!:niespodziank¹ jest nowy format rozrywkowy w ramówce Dwójki - "Za³ó¿ siê". Na licencji niemieckiego kana³u ZDF ("Wetten dass") bêdzie go produkowa³a firma Rochstar. - Dobrze jest mieÌ w stajni dwa dobre konie. Dotychczas projekty, które przynosi³em do TVP, nie spotyka³y siê z zainteresowaniem. A by³o to miêdzy innymi "Mamy ciê!", które okaza³o siê sukcesem w TVN-ie. Mo¿e tym razem telewizja publiczna nie chcia³a pope³niÌ b³êdu - mówi Rinke Rooyens, szef firmy, który do tej pory by³ znany g³ównie z przygotowywania projektów dla TVN-u. - Bardzo jestem zadowolona, ¿e uda³o nam siê pozyskaÌ Rinke. "Za³ó¿ siê" to bêdzie nasz hit jesieni - mówi z kolei Nina Terentiew, dyrektor TVP 2. Program, w którym gwiazdy bêd¹ siê zak³adaÌ, czy uczestnicy wykonaj¹ ekstremalne zadania (np. utrzymaj¹ most na barkach), poprowadzi Steffen MÜller. "Za³ó¿ siê" bêdzie nadawane na ¿ywo w pi¹tki (od 20 do 22, z przerw¹ reklamow¹ ok. 21). W programie pojawi¹ siê zagraniczne gwiazdy, m.in. Boney M. Zaplanowano 12 odcinków. Produkcja jednego ma kosztowaÌ minimum 0,5 mln z³.

"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
no i dobrze bo w jury powinni byæ tylko osoby ktĂłrzy siê znaj¹ na tañcu a nie tacy jak tyszkiewicz i wodecki bo oni dawali tylko dobre opinnie a tu potrzeba i dobrych i troche gorszychsuper express pisze:Drugi "Taniec z gwiazdami"
Edyta Œliwiñska bêdzie jurork¹ w drugiej edycji "Tañca z gwiazdami".
W amerykañskiej wersji tego programu uczy³a tañczyæ mistrza œwiata w boksie, Evandera Holyfielda (43 l.). "Taniec z gwiazdami" - 11 wrzeœnia w stacji TVN.