Moderator: Łukasz
Nie tylko Ty masz takÂą nadziejĂŞ.Ptr15 pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże na jesieĂą sytuacja siĂŞ zmieni i TVN wskoczy na drugie miejsce
A ja nie mam nadziei, ¿e TVN jesieni¹ bêdzie znów drugi. :] Mam pewnoœÌ, ¿e bêdzie pierwszy.pawell pisze:Nie tylko Ty masz tak¹ nadziejê.Ptr15 pisze:Mam nadziejê, ¿e na jesieù sytuacja siê zmieni i TVN wskoczy na drugie miejsce![]()
Osobiœcie bêdê usatysfakcjonowany jeœli w nadchodz¹cym jesiennym, jubileuszowym w dodatku - sezonie ratingi nie bêd¹ specjalnie odbiega³y od poziomiu sprzed roku. Actually, to walka o - no w³aœnie, pytanie czy drug¹ - pozycjê w rankingu bêdzie niezwykle zaciêta (chyba jak nigdy!), widaÌ "Dwójka" nie "zawiesi³a broni" - to chyba dobrze - nowoœci: serial przez £epkowsk¹ Ilonê pisany jak i "Taniec na lodzie" powinny byÌ hitami, o nowych tytu³ach - mo¿liwe, ¿e g³ównego rywala TVNu od wrzeœnia - Polsatu równie¿ mo¿naby siê rozpisywaÌ. Owszem, wspaniale by³oby gdyby walka o trzecie miejsce toczy³a siê miêdzy TVP2 a ss³oneczn¹ telewizj¹, a TVN.. Zobaczymy jak bêdzie, w ka¿dym razie informacja o przygotowaniach stacji Waltera do emisji "So you think.." - mnie jako sympatyka TVN - ucieszy³a i nieco - przyznam - uspokoi³a.. :devil:Greg Haus pisze:A co do jesieni - to wa¿na rocznica tvn - 10 urodziny wiêc wierzê, ¿e ramówka bêdzie bardzo dobrze przygotowana. Licze na nowe programy. Ogl¹dalnoœÌ pewnie bêdzie wiêksza ni¿ jesieni¹ 2006.
Druga seria publicystycznego show TVN 'Teraz My!' miaÂła o ponad 200 tysiĂŞcy wiĂŞksza widowniĂŞ niÂż pierwsza edycja programu.
ÂŚrednio kaÂżdy odcinek drugiej serii „Teraz My!” nadawanej w TVN od 5 wrzeÂśnia zeszÂłego roku do 19 czerwca br. we wtorki o 22.30 oglÂądaÂło 2,12 mln widzĂłw. To wiĂŞcej niÂż w poprzedniej edycji, nadawanej w podobnym okresie rok wczeÂśniej, ktĂłrej Âśrednia oglÂądalnoœÌ wynosiÂła 1,91 mln osĂłb – wynika z danych AGB Nielsen Media Research przygotowanych dla Wirtualnemedia.pl.
Zakoùczona w³aœnie seria mia³a tak¿e lepsze udzia³y w rynku telewizyjnym. Wynios³y one bowiem 22,84 proc., zaœ w poprzednim sezonie by³o to ok. 19,9 proc. Podobny przyrost udzia³ów mia³ miejsce tak¿e w grupie widzów w wieku 16-49 lat, gdzie wzros³y one z ok. 17,2 proc. do 19,44 proc.
We wtorkowe wieczory w godzinach 22.30 – 23.15, gdy nadawano „Teraz My!”, TVN z widowniÂą wynoszÂącÂą 2,12 mln osĂłb byÂł drugÂą stacjÂą w rynku telewizyjnym. Liderem byÂł Polsat, ktĂłry nadawaÂł w tym paÂśmie filmy fabularne i gromadziÂł dziĂŞki nim 2,25 mln widzĂłw. Za TVN znalazÂły siĂŞ TVP2 (1,39 mln, m.in. filmy fabularne, wczeÂśniej Panorama) oraz TVP1 (1,21 mln, g³ównie publicystyka).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości