Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A teraz pytanie do wszystkich i proszĂŞ o szybkÂą odpowiedÂź. Na ktĂłrym zdjĂŞciu podoba Wam siĂŞ bardziej? Chodzi o samÂą twarz, fryzurĂŞ, spojrzenie, a nie o tÂło, czy ubiĂłr.

Obrazek

Obrazek

Mi bardziej na tym drugim. Chyba, Âże macie jakieÂś zdjĂŞcia Anity ze studia na niebieskim tle to wklejcie. Ale fotki muszÂą byĂŚ duÂże, bardzo dobrej jakoÂści, idealnej "ostroÂści", Anita ma mieĂŚ zamkniĂŞtÂą buziĂŞ, szeroko otwarte oczy i ÂładnÂą minĂŞ (tak jakby pozowaÂła do zdjĂŞcia)...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Drugie. 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego nawet w tvn24 AnitĂŞ praktycznie w 100% zdjĂŞto z wizji
(Bo stoÂłek w tvn, wszyscy wiemy dziĂŞki komu Anita utraciÂła )
DoszedÂłem do wniosku, Âże znowu tym razem juz nie p. Pochanke, stanĂŞÂła komuÂś na drodze do sukcesu.
Najprawdopodobniej tvn i tvn24 musi kogoÂś z wytypowaĂŚ do WiktorĂłw, czy to w kat. debiut, Anita ma to juÂż za sobÂą, czy dÂługosystanosowiec. Inni - najwyraÂźniej Porada, moÂże Kolenda-Zaleska - ''pracujÂą'' na nagrodĂŞ
TrochĂŞ w tym racji moÂżesz mieĂŚ ale z normalnego punktu widzenia to co robi tvn jest irracjonalne :twisted: Jeszcze siĂŞ okaÂże, Âże kajdanowicz dostanie wiktora lub wysocka :twisted: :?:
Nawet w ramach przygotowania do nowego programu publicystycznego Anitce nie chc¹ daÌ ¿adnych nowych wywiadów :!: Wymagaj¹ od niej niemo¿liwego czyli to aby by³a dobra bez praktyki i Ìwiczeù :!: W takim programie nie ma czasu na wyrabianie siê :!: Tutak musisz byÌ najlepszym od pocz¹tku aby przekonac wid¿ów do siebie :!:
Faktycznie, przekrĂŞcaÂła wyraz prawie w kaÂżdym wejÂściu, kiedyÂś jej siĂŞ to nie zdarzÂło, a na zakoĂączenie, to byÂło coÂś nowego Albo Anita byÂła z kimÂś umĂłwiona po 17-stej i zagalopowaÂła siĂŞ gÂłoÂśno myÂślÂąc o tym, ktĂłra juÂż godzina
Kiedyœ Anitka by³a bezb³êdna i nie myli³a siê praktycznie nigdy :!: Jej mowa by³a p³ynna i przemyslana. Teraz to wygl¹da strasznie chaotycznie :!: :cry:
MoÂże w tymn zakoĂączeniu chciaÂła byc orginalna :!: :?:
Albo, gdy powiedziaÂła: ,,To wszystko w Faktach o 16.45...'' nie chcÂąc by ktoÂś pomyÂślaÂł, Âże wÂłaÂśnie jest 16.45, dodaÂła, ktĂłra tak naprawdĂŞ jest godzina
Albo po prostu zauwaÂżyÂła, Âże wyrobili siĂŞ z caÂłym programem tak jak byĂŚ powinno, czyli punkt 17-sta , a nie jak to zwykle bywaÂło 2, 3, 4 minuty po
Widze black Âże nie uwaÂżnie oglÂądasz fakty :!: Anitka czesto koĂączy nawet juÂż o 16.49 a nawet rzadko zdarza siĂŞ Âże o 17.01 :!: NIe wiem czy Anitka specjalnie przygotowuje tak krĂłtciutkie wydania :!: :?: PrzecieÂż mogÂłaby za to troszkĂŞ dÂłuÂższa zapowiedÂź zrobiĂŚ a nie mĂłwiĂŚ wszytko prawie Âże w kilka gĂłra kilkanaÂście sekund :!:
Mi tam podobaÂło siĂŞ zakoĂączenie. Zreszto Anita ma jedne z lepszych zakoĂączeĂą, jeszcze jak siĂŞ uÂśmiechnie tak szczerze.
NajpiĂŞkniejsze byÂły szzcere uÂśmiechy z faktĂłw o 19 :!:
Teraz czasami udaje jej siĂŞ nawet szczerze ale bardzo delikatnie uÂśmiechnÂąc :!: CzĂŞsto to sÂą wymuszane uÂśmiechy :cry:
w prostych teÂż jej dobrze ale powinny byĂŚ krĂłtkie... a jak ma takie dÂługie jak teraz powinny byĂŚ krĂŞcone
A ja lubie bardzo jak ma dÂługie wÂłosy ale wtedy lepsze sÂą krĂŞcone :!:
chyba nie jest na wylocie skoro dostanie ten nowy program... jak by jÂą chceli wywaliĂŚ to by jej go nie dali... Poprostu chcÂą ja zniszczyĂŚ medialnie dalej zachowujÂąc w stacji...
Ale moga ja caÂłkowicie usunÂąc z grafiku tvn24 i nie bĂŞdzie to wielkim juÂż wstrzÂąsem dla niej :!: A moÂże po prostu dadzÂą jejh jakiÂś bylejaki program i w ten sposĂłb nie bĂŞdzie juÂż Âżadnych szans na pojawinie jej siĂŞ
w faktach o 19 :!: :cry: Prezciez nie wiemy jak czesto bĂŞdzie emisja tego programu :!: :?: Czy raz w tygodniu czy codziennie :?:
DokÂładnie niestety tak wÂłasnie jest.PamiĂŞtaj Âże oni majÂą teraz inne gwiazdy a nie AnitkĂŞ...Nie zapominaj o rĂłznego rodzju a*tomatach.
Dla nich wszystko jest lepsze od Anitki :!: :cry:
Kto mĂłgÂł przypuszczaĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż czego o 19.00 nagrywaĂŚ
Ja od chwili kiedy dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże kajdanowicz zosaje w faktach na staÂłe przypuszczaÂłem Âże Anitki mogÂą siĂŞ pozbyĂŚ a jak juÂż usÂłyszaÂłem Âże pochanke pojawia siĂŞ w faktach to byÂłem juÂż tego pewien i jak siĂŞ okzaÂło nastĂŞpnego dnia miaÂłem racje :cry:
A teraz pytanie do wszystkich i proszĂŞ o szybkÂą odpowiedÂź. Na ktĂłrym zdjĂŞciu podoba Wam siĂŞ bardziej? Chodzi o samÂą twarz, fryzurĂŞ, spojrzenie, a nie o tÂło, czy ubiĂłr.
Obie fotki sÂą cudowne tylko przedstawiajÂą piĂŞkno Anitki trochĂŞ inaczej. :D 8) 8) 8)
Wydanie z pierwszej fotki mam chyba nagrane tzn.nie jestem pewien czy w caÂłoÂści ale na pewno doÂśc duÂży fragment :!: Teraz to nawet nie chcem wyciÂągaĂŚ tej kasety bo siĂŞ strasznie smutno robi :cry:
Dlatego teÂż nie lubiĂŞ tej szarej marynarkoi bo mi siĂŞ po prostu smutno kojarzy :cry:

Zobaczymy co dzisiaj Anitka nam zaprezentuje ale czy bĂŞda z dnia dzisajejszego jakieÂś capsy :?:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

michos pisze:Anitka czesto koĂączy nawet juÂż o 16.49 a nawet rzadko zdarza siĂŞ Âże o 17.01 :!:
Jasne, czyli czasami Anita prowadzi 4-minutowe wydanie FaktĂłw.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

DziÂś Anita koĂączÂąc FAKTYPopoÂłudniowe ÂżyczyÂła miÂłego weekendu. Nie za wczeÂśnie :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

DziÂś Anita Werner siĂŞ trochĂŞ rozpĂŞdziÂła, jeszcze nigdzy nie widziaÂłem, Âżeby ktoÂś na koniec wtorkowego [jakiegokolwiek] programu ÂżyczyÂł miÂłego weekendu. :lol:

Edit : Widzê, ¿e trochê siê spóŸni³em z postem, ale przynajmniej wiem, ¿e mi siê nie przes³ysza³o :lol:
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lut 2005, 17:08 przez Maciekw, łącznie zmieniany 1 raz.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Albo przejĂŞzyczenie albo jej nie zobaczymy w tv do koĂąca tygodnia :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Yoto : Mimo wszystko, nawet jakby nie by³o jej do koùca tygodnia to i tak nie wypada tak mówiÌ, czy TY znajomym ¿yczysz mi³ego weekendu we wtorek nawet jeœli masz pewnoœÌ, ¿e przez ca³y tydz. nie bêdziesz ich widzia³ ? :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Ona ostatnio trochĂŞ rozkojarzona jest :) Ta nasza Anitka na zegarek patrzy Âżyczy miÂłego weekendu w Âśrodku tygodnia :)
no ale nie nalezy siĂŞ przejmowaĂŚ moÂże chciaÂła fanom powiedziec "kochani trochĂŞ stukniĂŞci ,fani chciaÂłam w ten delikatny sposĂłb zaoszczedziĂŚ wam siedzenia przed tivi w nadzieji Âże mnie zobaczycie.. darujcie sobie ,bo nie bedzie mnie do koĂąca tygodnia" :) wiedziaÂła ze zrozumiemy :)

a co do fotki to oczywiÂście ze na drugim :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Ja stawiam na 1wszÂą fote

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja zaczynam tej naszej Anitki caÂłkowicie nie rozumieĂŚ. :!: :!: :shock: :?:
Wczoraj patrzyÂła gÂłupio na zegarek a dzisiaj coÂś jej odwaliÂło z tym weekednem :!: Mam kilka przypuszczeĂą co do tego sÂłowa:
1.Powiedzenie w Âśrodku tygodnia "miÂłego weekednu" jest idiotyczne :!: Tego nie da siĂŞ niiczym wytÂłumaczyĂŚ :!: a jedynie tym Âże Anitka mnasza nie myÂśli nad tym co mĂłwi i wszystko robi tak na odpierdol siĂŞ.
2.Powiedzia³a tak dlatego bo do koùca tygodnia ju¿ jej nie zobaczymy :!: :?: To jest doœÌ prawdopodobne bo w koùcu teraz s¹ ferie i wle osób wyjeŸd¿ na narty wiêc Anitka mog³a sobie wzi¹œÌ kilka dni urlopu :!: ale :!: ona na ¿aden urlop nie zas³uguje bo mia³a ju¿ wystarczaj¹cu du¿o dni wolnego aby wypocz¹Ì :!: Jakby rzeczywiœcie ju¿ do koùca tygodnia jej nie by³o to mozna by to w jakiœ sposób usprawiedliwiÌ. :!:
3.ByÂła to kolejna pomyÂłka Anitki :!: KOlejna bo Anitka ostatnio w kazdym wydaniu ma jakies pomyÂłki czy przejĂŞzyczenia :!: NIe mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ aby jakies fakty czy poranek poprowadziÂła bezbÂłednie jak to kiedyÂś miaÂła w zwyczaju :!: Jak Anitka po raz kolejny sie pomyliÂła to powoli jej profesjonalizm bardzo podupada :!:

Ostatnio Anitka mi siĂŞ bardzo nie podoba i mĂłwiĂŞ to z wielkim smutkiem oi Âżalem do niej :!: :cry: Jest strasznie chaotyczna i nie uporzÂądkowana i nie wie kiedy siĂŞ zatrzymac i zaacentowaĂŚ gÂłoskĂŞ :!: Wszytko mĂłwi od niechcenia i wychodzi to bardzo niechlujnie :!: Czasami mam wraÂżenie przy zapowiedzi jakby chciaÂła powiedzieĂŚ "nareszcie toi powoiedziaÂłam a na koniec o jaka ulga juÂż koniec :!: "
Yoto : Mimo wszystko, nawet jakby nie by³o jej do koùca tygodnia to i tak nie wypada tak mówiÌ, czy TY znajomym ¿yczysz mi³ego weekendu we wtorek nawet jeœli masz pewnoœÌ, ¿e przez ca³y tydz. nie bêdziesz ich widzia³ ?
DokÂładnie :!: :!: :!: nawet jak juÂż sie znami ÂżegnaÂła i chciaÂła w ten sposĂłb powiedzieĂŚ nam Âże nie bĂŞdize jej do konca tygodnia to mimo wszystko tak siĂŞ nie robi we wtorek czyli w momencie kiedy jeszcze nawet nie mamy Âśrodka tygodnia :!: :!: :!:

Jak Anitka to czyta to powinna przyj¹Ì nasze uwagi a jak ktoœ to czyta kto j¹ zna to koniecznie powinien jej o tym powiedzieÌ :!: :!: :!:

A co do wygladu to nie wygl¹da³a dzisiaj za dobrze :!: Ta czerowona bluzka wygl¹d¹³a trochê tandetnie :!: i przypuszczam ¿e w faktach o 19 nigdy by w takim czymœ nie wystapi³a :!:

Juz chyba wiem ÂŁukaszu dlaczego chciaÂłeÂś abyÂśmy szybko odpowiedzieli ktĂłra nam siĂŞ fotka bardziej podoba :!: :lol: To chyba ma zwiÂązek z twoim podpisem :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:Jest strasznie chaotyczna i nie uporzÂądkowana i nie wie kiedy siĂŞ zatrzymac i zaacentowaĂŚ gÂłoskĂŞ :!: Wszytko mĂłwi od niechcenia i wychodzi to bardzo niechlujnie
Nie zgodze siĂŞ. Alcentuje prawidÂłowo o ile My bez doÂświadczenia i wyksztaÂłcenia dziennikarskiego moÂżemy to oceniaĂŚ.

Jej zapowiedzi s¹ o niebo lepsze od zapowiedzi Pati ( ta ma ju¿ wolne 4dzieù). Przejrzystsze i wiêcej mówi¹ce. A Anita w czo³ówkach jest lepsza od Pochanke i Redo razem wziêtych.

Co do zakoĂączenia nie bĂŞde komentowaÂł. I wÂłosy dziÂś teÂż miaÂła niechlujne identycznie jak wczoraj, nie ma na szampon czy odÂżywke? Moge jej poÂżyczyĂŚ.

CzerwieĂą jej nie sÂłuÂży.

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ona na ¿aden urlop nie zas³uguje bo mia³a ju¿ wystarczaj¹cu du¿o dni wolnego aby wypocz¹Ì
Michos na szczêœcie to nie ty decydujesz czy zas³ó¿y³a na urlop tylko tvn :evil: :lol: bo biedna Anitka nasza nigdy by nie wypoczê³a :) Ja s¹dze ¿e ona pracuje i to ciê¿ko przy nowym programie... :) i niech sobie ³adnie i po¿¹dnie wypocznie :)
Jest strasznie chaotyczna i nie uporzÂądkowana i nie wie kiedy siĂŞ zatrzymac i zaacentowaĂŚ gÂłoskĂŞ
To prawda zajerÂżdÂża momentami jak JustyÂś ;(
Tez nie wiem co z tÂą AnitkÂą siĂŞ dzieje ale sÂądzĂŞ Âże to skutek przemĂŞczenia...Ona za duÂżo pracuje choĂŚ nie jest na wizji
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie zgodze siĂŞ. Alcentuje prawidÂłowo o ile My bez doÂświadczenia i wyksztaÂłcenia dziennikarskiego moÂżemy to oceniaĂŚ.
KIedyœ lepiej jej to wychodzi³o :!: :!: :!: Teraz wszytko w tych faktach jest za szybkie i powiem szczerze ¿e dynamizn jest az za du¿y. Mogliby zrezygnowaÌ z jednego beznadziejnego nmateria³u na rzecz d³u¿szej zapowiedzi :!: Po prostu te fakty s¹ za krótkie i maj¹ z³¹ formê jak na jej mo¿liwoœci intelektualne :!:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Trwaj¹ niewiele krócej, ni¿ g³ówne wydanie Wiadomoœci. :?
ODPOWIEDZ