ZastanawiaÂłem siĂŞ dlaczego nawet w tvn24 AnitĂŞ praktycznie w 100% zdjĂŞto z wizji
(Bo stoÂłek w tvn, wszyscy wiemy dziĂŞki komu Anita utraciÂła )
DoszedÂłem do wniosku, Âże znowu tym razem juz nie p. Pochanke, stanĂŞÂła komuÂś na drodze do sukcesu.
Najprawdopodobniej tvn i tvn24 musi kogoÂś z wytypowaĂŚ do WiktorĂłw, czy to w kat. debiut, Anita ma to juÂż za sobÂą, czy dÂługosystanosowiec. Inni - najwyraÂźniej Porada, moÂże Kolenda-Zaleska - ''pracujÂą'' na nagrodĂŞ
TrochĂŞ w tym racji moÂżesz mieĂŚ ale z normalnego punktu widzenia to co robi tvn jest irracjonalne

Jeszcze siĂŞ okaÂże, Âże kajdanowicz dostanie wiktora lub wysocka
Nawet w ramach przygotowania do nowego programu publicystycznego Anitce nie chcÂą daĂŚ Âżadnych nowych wywiadĂłw

WymagajÂą od niej niemoÂżliwego czyli to aby byÂła dobra bez praktyki i ĂŚwiczeĂą

W takim programie nie ma czasu na wyrabianie siĂŞ

Tutak musisz byÌ najlepszym od pocz¹tku aby przekonac wid¿ów do siebie
Faktycznie, przekrĂŞcaÂła wyraz prawie w kaÂżdym wejÂściu, kiedyÂś jej siĂŞ to nie zdarzÂło, a na zakoĂączenie, to byÂło coÂś nowego Albo Anita byÂła z kimÂś umĂłwiona po 17-stej i zagalopowaÂła siĂŞ gÂłoÂśno myÂślÂąc o tym, ktĂłra juÂż godzina
Kiedyœ Anitka by³a bezb³êdna i nie myli³a siê praktycznie nigdy

Jej mowa byÂła pÂłynna i przemyslana. Teraz to wyglÂąda strasznie chaotycznie
MoÂże w tymn zakoĂączeniu chciaÂła byc orginalna
Albo, gdy powiedziaÂła: ,,To wszystko w Faktach o 16.45...'' nie chcÂąc by ktoÂś pomyÂślaÂł, Âże wÂłaÂśnie jest 16.45, dodaÂła, ktĂłra tak naprawdĂŞ jest godzina
Albo po prostu zauwaÂżyÂła, Âże wyrobili siĂŞ z caÂłym programem tak jak byĂŚ powinno, czyli punkt 17-sta , a nie jak to zwykle bywaÂło 2, 3, 4 minuty po
Widze black Âże nie uwaÂżnie oglÂądasz fakty

Anitka czesto koĂączy nawet juÂż o 16.49 a nawet rzadko zdarza siĂŞ Âże o 17.01

NIe wiem czy Anitka specjalnie przygotowuje tak krĂłtciutkie wydania

PrzecieÂż mogÂłaby za to troszkĂŞ dÂłuÂższa zapowiedÂź zrobiĂŚ a nie mĂłwiĂŚ wszytko prawie Âże w kilka gĂłra kilkanaÂście sekund
Mi tam podobaÂło siĂŞ zakoĂączenie. Zreszto Anita ma jedne z lepszych zakoĂączeĂą, jeszcze jak siĂŞ uÂśmiechnie tak szczerze.
NajpiĂŞkniejsze byÂły szzcere uÂśmiechy z faktĂłw o 19
Teraz czasami udaje jej siĂŞ nawet szczerze ale bardzo delikatnie uÂśmiechnÂąc

CzĂŞsto to sÂą wymuszane uÂśmiechy
w prostych teÂż jej dobrze ale powinny byĂŚ krĂłtkie... a jak ma takie dÂługie jak teraz powinny byĂŚ krĂŞcone
A ja lubie bardzo jak ma dÂługie wÂłosy ale wtedy lepsze sÂą krĂŞcone
chyba nie jest na wylocie skoro dostanie ten nowy program... jak by jÂą chceli wywaliĂŚ to by jej go nie dali... Poprostu chcÂą ja zniszczyĂŚ medialnie dalej zachowujÂąc w stacji...
Ale moga ja caÂłkowicie usunÂąc z grafiku tvn24 i nie bĂŞdzie to wielkim juÂż wstrzÂąsem dla niej

A moÂże po prostu dadzÂą jejh jakiÂś bylejaki program i w ten sposĂłb nie bĂŞdzie juÂż Âżadnych szans na pojawinie jej siĂŞ
w faktach o 19

Prezciez nie wiemy jak czesto bĂŞdzie emisja tego programu

Czy raz w tygodniu czy codziennie
DokÂładnie niestety tak wÂłasnie jest.PamiĂŞtaj Âże oni majÂą teraz inne gwiazdy a nie AnitkĂŞ...Nie zapominaj o rĂłznego rodzju a*tomatach.
Dla nich wszystko jest lepsze od Anitki
Kto mĂłgÂł przypuszczaĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż czego o 19.00 nagrywaĂŚ
Ja od chwili kiedy dowiedziaÂłem siĂŞ, Âże kajdanowicz zosaje w faktach na staÂłe przypuszczaÂłem Âże Anitki mogÂą siĂŞ pozbyĂŚ a jak juÂż usÂłyszaÂłem Âże pochanke pojawia siĂŞ w faktach to byÂłem juÂż tego pewien i jak siĂŞ okzaÂło nastĂŞpnego dnia miaÂłem racje
A teraz pytanie do wszystkich i proszĂŞ o szybkÂą odpowiedÂź. Na ktĂłrym zdjĂŞciu podoba Wam siĂŞ bardziej? Chodzi o samÂą twarz, fryzurĂŞ, spojrzenie, a nie o tÂło, czy ubiĂłr.
Obie fotki sÂą cudowne tylko przedstawiajÂą piĂŞkno Anitki trochĂŞ inaczej.
Wydanie z pierwszej fotki mam chyba nagrane tzn.nie jestem pewien czy w caÂłoÂści ale na pewno doÂśc duÂży fragment

Teraz to nawet nie chcem wyciÂągaĂŚ tej kasety bo siĂŞ strasznie smutno robi
Dlatego teÂż nie lubiĂŞ tej szarej marynarkoi bo mi siĂŞ po prostu smutno kojarzy
Zobaczymy co dzisiaj Anitka nam zaprezentuje ale czy bĂŞda z dnia dzisajejszego jakieÂś capsy