..to nowy szczeciĂąski 'nabytek' - nie pamiĂŞtam niestety nazwiska :/
Asia siĂŞ zwracaÂła do niej per 'Olu' :aniol: Nazwiska rĂłwnieÂż nie znam :stop:
Aleksandra Charuk - nie wiem, dlaczego zapamiĂŞtaÂłem :mhm: NajwyraÂźniej nocÂą umysÂł jakoÂś sparwniej mi prosperuje
obieÂżyÂświat pisze:maxxx pisze:CiĂŞÂżko bĂŞdzie to zweryfikowaĂŚ :aniol: Ale liczy siĂŞ effekt

Kiedys Omenaa(nie wiem jak to sie piszĂŞ)prezentowaÂła pogodĂŞ opalajÂąc siĂŞ na trawniku :aniol: Agatka by tak mogÂła :aniol: No ale Jej ze wzglĂŞdu na charakter pracy trudno siĂŞ wyrwaĂŚ z pewnych ram i konwenansĂłw :stop: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
..ale piĂŞknie by byÂło zobaczyĂŚ :tanczy:
..tak w weekend przecieÂż od razu nikt by krzyku nie podniĂłsÂł Âże nie wypada
..nie takie luzackie rzeczy w tvn24 siĂŞ dziejÂą

To mo¿e od razu wypchnijmy Agatkê na przyjeziorn¹ pla¿ê, co?

Co siĂŞ tam bĂŞdziemy na trawniki rozdrabniaĂŚ

Opalenizna na pewno wyglÂąda tak imponujÂąco w caÂłoÂści, Âże nie wystarczy widzieĂŚ tyle, ile na co dzieĂą, a niby od ÂświĂŞta tvn24 pozwala - tu trzeba ''mega-odÂświĂŞtnych'' ÂżyczeĂą

Moc prorokowania mamy, wiêc ostrzmy zmys³y na najbli¿sz¹ przysz³oœÌ
CzÂłek wieczorem zasypia, by rano obudziĂŚ siĂŞ z wymarzonymi live'ami na oczach i uszach, a tu wbrew swojej woli dowiaduje siĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie marzenie realizowaÂło siĂŞ podczas snu :uhh:
Al, a mia³eœ chocia¿ jaki sen go³êbi?
Mia³em siê ''ustosunkowywaÌ'' - rano z³o¿y³em obietnicê, ale napiszê krótko: nie mam zamiaru w najbli¿szej przysz³oœci nikogo ukatrupiaÌ :devil: Nawet jeœli prowadzi usiln¹ kampaniê na rzecz tego, by mi dogryŸÌ :devil: Nie zra¿am siê

Zbyt dobry nastrĂłj mam ostatnio

Poza tym swoje za uszami mam - obiektywnie trzeba stwierdziĂŚ

wiĂŞc kto Âżyw, niechaj wyÂżywa siĂŞ na mnie - ÂżartowaÂłem
No to teraz trzeba wykrakiwaĂŚ powrĂłt do naturalnego czasu pracy Agatkowego

ChoÌ dla Niej to nie robi ró¿nicy-po wczorajszym wnoszê :spiewa:
Jasne maxxx, ¿e nie robi ró¿nicy

ÂŻwawa tak samo, jak i w dzieĂą

WidaĂŚ przyzwyczajona do nocnego trybu Âżycia

A jeÂśli o mnie i moje odczucia chodzi, to moÂże i bym nawet wolaÂł, Âżeby Agatka pracowaÂła na nocnym dyÂżurze - nieeeeee :devil: Nikomu tak Âźle nie ÂżyczĂŞ, a zwÂłaszcza Agatce nie ÂżyczĂŞ :szalony: Trudno, niech tracĂŞ, ale wolĂŞ, Âżeby Agatka o normalnych porach dnia, zdecydowanie dnia! pracowaÂła

BĂŞdzie z poÂżytkiem dla wszystkich
Z tego co widze i obserwuje i tak to wszystko jest nieÂźle poobstawiane :aniol:
KaÂżdy czuwa na posterunku no ale nie ma sie czemu dziwiĂŚ
Pewnie, Âże nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ, zwÂłaszcza przyczynie takiego stanu rzeczy

KtĂłra piĂŞkna, przekonywajÂąca i wyjÂątkowa jest niesÂłychanie

A ze mnie to taki kiepski wartownik

Gdzieœ tak pó³ godziny przed pó³noc¹ zebra³o mi siê na bezbrze¿ne poziewanie, i¿ t¹ czynnoœci¹ wprowadzi³em siê w stan jaskrawej opozycji do wszystkiego :spiewa: Tylko drzewo, które zagl¹da³o do mojego pokoju wydawa³o mi siê byÌ jakimœ strasznym :devil: Niby zdawa³em sobie sprawê, ¿e to wcale nie s¹ drzewce gotowe w ka¿dej chwili pochwyciÌ mnie w swe ³apska, ale jednak dobry kwadrans przed wybiciem godziny duchów w³¹czy³em telewizor, ¿eby poczuÌ siê raŸniej i ... :szalony: Agatka pochwyci³a mnie w swoje czu³e reporterskie objêcia

ByÂłem caÂły w skowronkach
Sporo czasu przetrwaliÂśmy w tej koalicji

CaÂły czas nie mogĂŞ odÂżaÂłowaĂŚ tego, Âże nie zaÂłoÂżyÂłem wczeÂśniej Agatce wÂątku :/ Nie wiem sam, na co tak wÂłaÂściwie czekaÂłem

Ale, trzeba przyznaĂŚ, Âże kiedy Agatka zaczynaÂła pracĂŞ na wizji, tutaj na forum nie byÂło takiej mody jak jest teraz, mianowicie na zakÂładanie masowo wÂątkĂłw wszystkim z zaÂłogi - ale gÂłupoty wypisujĂŞ, aÂż mi jest siebie Âżal :devil: PrĂłbujĂŞ tak naganny fakt z Âżyciorysu zagadaĂŚ :hmm: BijĂŞ siĂŞ w piersi
A tak a propos ... :>
Cholera jasna, jak ja juÂż nie pamiĂŞtam o jakiejÂś rocznicy, to Âżaden z Was

Wczoraj by³y pierwsze rodziny w¹tku :jupi: Nikt nawet s³ówkiem nie wspomnia³ - do za³o¿yciela ¿al mam najwiêkszy