Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:No i ÂżeÂśmy cholera jasna wykrakali Agatce nocne dyÂżury :hmm: :hyh:

Teraz pewnie Agatka Âśpiiiii, wiĂŞc ciiiiii :cicho: :cicho: :cicho:
ZbudziÂła juÂż siĂŞ pewnie, wiĂŞc mogĂŞ daĂŚ upust gwaÂłtownoÂści mojego Âżalu dreszczem przejmujÂącym okrzykiem rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

Jakie to ryzykowne wystawiaĂŚ AgattĂŞ jako przynĂŞtĂŞ :x
:o Wystawiono Agattê burzy na... po¿arcie :o ;( Chwa³a Wam, ¿e kiedy wiêkszoœÌ ekipy spa³a snem kamiennym, najodwa¿niejsi i ponad wszystko najczujniejsi z nas zachowali przytomnoœÌ i wartowali - reszta posnê³a, nie zdaj¹c sobie sprawy z niebezpieczeùstwa, jakie czyha³o i widoków, jakie poznaùskie szklane oko zafundowa³o :hmm: Dlaczego ¿yÌ nie mog³em w tej nieœwiadomoœci do koùca dni moich :uhh:
A dobrze mi tak :/ Instynkt do wymiany - wiem to teraz ;)
CzÂłek wieczorem zasypia, by rano obudziĂŚ siĂŞ z wymarzonymi live'ami na oczach i uszach, a tu wbrew swojej woli dowiaduje siĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie marzenie realizowaÂło siĂŞ podczas snu :uhh:
Typu:'pod Âżadnym pozorem','kazdego dnia','zabrania sie'..itp :lol2:
Tylko my tu na forum mamy odpoczywaĂŚ,wiĂŞc naleÂży okreÂślic to w formie milszej i przystĂŞpniejszej ;)
KaÂżda forma przystĂŞpna, czy nieprzystĂŞpna, w przypadku tak zacnej i piĂŞknej kobiety, ktĂłrÂą tu opiewamy, nie odgrywa wiĂŞkszej roli ;) WÂłaÂściwie to odgrywa... im wiĂŞksze niedogodnoÂści i wyrzeczenia tym lepiej - asceza uszlachetnia :D Ale oczywiÂście sÂą warunki :stop: Czynnik uszlachetniajÂący musi wystĂŞpowaĂŚ i byĂŚ dostĂŞpnym tak, jak najobfitsze zÂłoÂże jakiegoÂś surowca :lol2: Bardzo surowo to brzmi, a sprawa tyczy przecieÂż tak serdecznej osĂłbki, ktĂłra dziĂŞki czuÂłoÂści wyrazu samej siebie, wzrusza Âłatwo sÂłuchacza-widza :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

..to nowy szczeciĂąski 'nabytek' - nie pamiĂŞtam niestety nazwiska :/
Asia siĂŞ zwracaÂła do niej per 'Olu' :aniol: Nazwiska rĂłwnieÂż nie znam :stop:
Aleksandra Charuk - nie wiem, dlaczego zapamiĂŞtaÂłem :mhm: NajwyraÂźniej nocÂą umysÂł jakoÂś sparwniej mi prosperuje :lol:
obieÂżyÂświat pisze:
maxxx pisze:CiĂŞÂżko bĂŞdzie to zweryfikowaĂŚ :aniol: Ale liczy siĂŞ effekt :!: Kiedys Omenaa(nie wiem jak to sie piszĂŞ)prezentowaÂła pogodĂŞ opalajÂąc siĂŞ na trawniku :aniol: Agatka by tak mogÂła :aniol: No ale Jej ze wzglĂŞdu na charakter pracy trudno siĂŞ wyrwaĂŚ z pewnych ram i konwenansĂłw :stop: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
..ale piĂŞknie by byÂło zobaczyĂŚ :tanczy:
..tak w weekend przecieÂż od razu nikt by krzyku nie podniĂłsÂł Âże nie wypada ;)
..nie takie luzackie rzeczy w tvn24 siĂŞ dziejÂą ;)
To mo¿e od razu wypchnijmy Agatkê na przyjeziorn¹ pla¿ê, co? :lol2: Co siê tam bêdziemy na trawniki rozdrabniaÌ ;) Opalenizna na pewno wygl¹da tak imponuj¹co w ca³oœci, ¿e nie wystarczy widzieÌ tyle, ile na co dzieù, a niby od œwiêta tvn24 pozwala - tu trzeba ''mega-odœwiêtnych'' ¿yczeù :lol2: Moc prorokowania mamy, wiêc ostrzmy zmys³y na najbli¿sz¹ przysz³oœÌ :lol2:
CzÂłek wieczorem zasypia, by rano obudziĂŚ siĂŞ z wymarzonymi live'ami na oczach i uszach, a tu wbrew swojej woli dowiaduje siĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie marzenie realizowaÂło siĂŞ podczas snu :uhh:
Al, a mia³eœ chocia¿ jaki sen go³êbi? :lol2:

Mia³em siê ''ustosunkowywaÌ'' - rano z³o¿y³em obietnicê, ale napiszê krótko: nie mam zamiaru w najbli¿szej przysz³oœci nikogo ukatrupiaÌ :devil: Nawet jeœli prowadzi usiln¹ kampaniê na rzecz tego, by mi dogryŸÌ :devil: Nie zra¿am siê ;) Zbyt dobry nastrój mam ostatnio :D Poza tym swoje za uszami mam - obiektywnie trzeba stwierdziÌ :lol2: wiêc kto ¿yw, niechaj wy¿ywa siê na mnie - ¿artowa³em ;)
No to teraz trzeba wykrakiwaĂŚ powrĂłt do naturalnego czasu pracy Agatkowego :D
ChoÌ dla Niej to nie robi ró¿nicy-po wczorajszym wnoszê :spiewa:
Jasne maxxx, ¿e nie robi ró¿nicy :D ¯wawa tak samo, jak i w dzieù :D WidaÌ przyzwyczajona do nocnego trybu ¿ycia :D A jeœli o mnie i moje odczucia chodzi, to mo¿e i bym nawet wola³, ¿eby Agatka pracowa³a na nocnym dy¿urze - nieeeeee :devil: Nikomu tak Ÿle nie ¿yczê, a zw³aszcza Agatce nie ¿yczê :szalony: Trudno, niech tracê, ale wolê, ¿eby Agatka o normalnych porach dnia, zdecydowanie dnia! pracowa³a :P Bêdzie z po¿ytkiem dla wszystkich :D
Z tego co widze i obserwuje i tak to wszystko jest nieÂźle poobstawiane :aniol:
KaÂżdy czuwa na posterunku no ale nie ma sie czemu dziwiĂŚ :lol2:
Pewnie, Âże nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ, zwÂłaszcza przyczynie takiego stanu rzeczy :P KtĂłra piĂŞkna, przekonywajÂąca i wyjÂątkowa jest niesÂłychanie 8)
A ze mnie to taki kiepski wartownik ;) Gdzieœ tak pó³ godziny przed pó³noc¹ zebra³o mi siê na bezbrze¿ne poziewanie, i¿ t¹ czynnoœci¹ wprowadzi³em siê w stan jaskrawej opozycji do wszystkiego :spiewa: Tylko drzewo, które zagl¹da³o do mojego pokoju wydawa³o mi siê byÌ jakimœ strasznym :devil: Niby zdawa³em sobie sprawê, ¿e to wcale nie s¹ drzewce gotowe w ka¿dej chwili pochwyciÌ mnie w swe ³apska, ale jednak dobry kwadrans przed wybiciem godziny duchów w³¹czy³em telewizor, ¿eby poczuÌ siê raŸniej i ... :szalony: Agatka pochwyci³a mnie w swoje czu³e reporterskie objêcia :lol2: By³em ca³y w skowronkach :lol2:
Sporo czasu przetrwaliÂśmy w tej koalicji :lol2: CaÂły czas nie mogĂŞ odÂżaÂłowaĂŚ tego, Âże nie zaÂłoÂżyÂłem wczeÂśniej Agatce wÂątku :/ Nie wiem sam, na co tak wÂłaÂściwie czekaÂłem :roll: Ale, trzeba przyznaĂŚ, Âże kiedy Agatka zaczynaÂła pracĂŞ na wizji, tutaj na forum nie byÂło takiej mody jak jest teraz, mianowicie na zakÂładanie masowo wÂątkĂłw wszystkim z zaÂłogi - ale gÂłupoty wypisujĂŞ, aÂż mi jest siebie Âżal :devil: PrĂłbujĂŞ tak naganny fakt z Âżyciorysu zagadaĂŚ :hmm: BijĂŞ siĂŞ w piersi :neutral:
A tak a propos ... :>
Cholera jasna, jak ja ju¿ nie pamiêtam o jakiejœ rocznicy, to ¿aden z Was :evil: Wczoraj by³y pierwsze rodziny w¹tku :jupi: Nikt nawet s³ówkiem nie wspomnia³ - do za³o¿yciela ¿al mam najwiêkszy :x
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

maxxx pisze:Z tego co widze i obserwuje i tak to wszystko jest nieÂźle poobstawiane :aniol:
..ja staram siĂŞ jak mogĂŞ - ale gdyby nie wy i wasza pomoc to czĂŞÂściej pewnie rwaÂłbym wÂłosy z gÂłowy z rozpaczy :hmm:
No to ustalmy nie wiem..10 zÂłotych zasad :devil:
Typu:'pod Âżadnym pozorem','kazdego dnia','zabrania sie'..itp :lol2:
..zabrania siê ka¿dego dnia pod ¿adnym pozorem opuszczania domu i prze³¹czania na inny ni¿ tvn24 kana³ :lol2:
..moÂże byĂŚ :lol2:
CoÂś bym wymyÂśliÂł :spiewa: Np nagraÂł bym gÂłos Agatki i zdobyÂł dobre nagÂłoÂśnienie :aniol:
Z chĂŞcia bys siĂŞ wybudziÂł :lol2:
..nie wiem :roll:
..musiaÂłbym sprawdziĂŚ :lol2:
..tylko ¿e cie¿ko by³oby coœ takiego chwytaj¹cego za serce znaleŸÌ ;)
..bo mimo i¿ mamy sporo nagraù z relacjami Agatki to s¹ one g³ównie poœwiêcone tematom ..no raczej przykrym ;)

..ale poczekajmy do czasu tych relacji na plaÂży :lol2:
..posÂłuchamy o czym Agatka bĂŞdzie opowiadaĂŚ :lol2:
Cholera jasna, jak ja ju¿ nie pamiêtam o jakiejœ rocznicy, to ¿aden z Was :evil: Wczoraj by³y pierwsze rodziny w¹tku :jupi: Nikt nawet s³ówkiem nie wspomnia³ - do za³o¿yciela ¿al mam najwiêkszy :x
..masz peÂłne prawo krzyczeĂŚ na mnie tym razem Black :red: :red:
..ale ja nigdy nie miaÂłem pamiĂŞci do dat :red:

..jasny gwint :shock:
..to juÂż rok o Agatce piszemy i nĂŞkamy jÂą mailami :?: :lol2:

..ciekawe czy siĂŞ cieszy Âże ma taki fanclub :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

To mo¿e od razu wypchnijmy Agatkê na przyjeziorn¹ pla¿ê, co? Co siê tam bêdziemy na trawniki rozdrabniaÌ Opalenizna na pewno wygl¹da tak imponuj¹co w ca³oœci, ¿e nie wystarczy widzieÌ tyle, ile na co dzieù, a niby od œwiêta tvn24 pozwala - tu trzeba ''mega-odœwiêtnych'' ¿yczeù Moc prorokowania mamy, wiêc ostrzmy zmys³y na najbli¿sz¹ przysz³oœÌ
To mĂłwisz ,Âże Agatce bĂŞdzie lepiej na rozgrzanym piasku niÂż na zielonej trawie :spiewa:
Racja :aniol: O nie -teÂż nie chce Âżeby trafiÂła na zielona trawkĂŞ bo to by byÂła istna tragedia :hmm:
Niby hmm moÂże nie niby jest to stacja informacyjna ale mogliby wprowadziĂŚ jeszcze wiĂŞcej luzu :szalony: OczywiÂście w granicach zdrowego rozsÂądku :spiewa:
Bo jakby tak siĂŞ rozbrykali co poniektĂłrzy z redaktorstwa to moglibyÂśmy nie poznaĂŚ :devil:
A Agatka to raczej taka spokojna jest czy wybij okno :spiewa:
Pytam bo wnikliwiej obserwujecie AgatkĂŞ i moÂże udaÂło Wam siĂŞ wykombinowaĂŚ jakis rys charakterologiczny :tanczy:
Sporo czasu przetrwaliÂśmy w tej koalicji
Sporo :brawa: Ja nie chce nic mówic ale ta rz¹dowa koalicja tez jakoœ roczek obchodzi³a :spiewa: Tylko,¿e tam dochodzi³o do ró¿nych dantejskich scen a tu jest jak we w³oskiej rodzinie :D Noi i nikt nikogo warcho³em nie nazwa³ :lol2: Tak¿e du¿e brawa :tanczy:
Jeszcze tylko mo¿na by sobie ponadawaÌ funkcje:minister capsowania,minister obrony(jakby ktos zaatakowa³ Agatkê :P ),minister edukacji(tu by 'robote' robi³ jakis dobry mentor :P ).Ja sie nie pcham na salony 8) Mogê byÌ szefem NIK-u 8) Bêdê kontrolowa³ takie sprawy jak iloœÌ postów,iloœÌ userów i pilnowa³ takie sprawy jak np.rocznice(nie dalej jak dzisiaj wazna by³a..roczkowa :devil: ).Tak¿e w liczby sie moge pobawiÌ jak najbardziej :lol2:
..zabrania siê ka¿dego dnia pod ¿adnym pozorem opuszczania domu i prze³¹czania na inny ni¿ tvn24 kana³
..moÂże byĂŚ
ÂŚwietne :aniol: Pytanie czy realne :spiewa:
..no dobra zostaĂąmy w bajkowym klimacie.. :roll: :spiewa: :spiewa: -REALNE :spiewa:
..bo mimo i¿ mamy sporo nagraù z relacjami agatki to s¹ one g³ównie poœwiêcone tematom ..no raczej przykrym
A co przykre Cie nie obudz¹ :devil: "Wstawaj pali siê :!: :!: :!: "-wiadomoœÌ b¹dŸ co b¹dŸ przykra a zbudzi³aby najlepiej :szalony: No dobra bez ¿artów :stop: Mea culpa :stop: :tanczy:
To poprosisz drogÂą meilowÂą AgatkĂŞ Âżeby nagraÂła jakieÂś milutkie 3 zdania i wysÂłala w formacie mp3 :jupi: resztÂą siĂŞ zajme ja 8)
..ale poczekajmy do czasu tych relacji na plaÂży
..posÂłuchamy o czym Agatka bĂŞdzie opowiadaĂŚ
Opowie,Âże na plaÂży sÂłoĂące praÂży :tanczy:
Oczywiœcie,¿e nieeeee :devil: Agatka-jako ambitna dziennikarka-stworzy ze zwyk³ego wylegiwania siê na s³oùcu poemat :aniol: I zaakcentuje go Sob¹-na za³¹czonym obrazku ;)
..ciekawe czy siĂŞ cieszy Âże ma taki fanclub
E nie raczej nie :nie: :nie: :nie:
ÂŻartowaÂłem-uwielbia Was :aniol: :spiewa: :spiewa: Tak myÂślĂŞ.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obie¿yœwiat pisze:..zabrania siê ka¿dego dnia pod ¿adnym pozorem opuszczania domu i prze³¹czania na inny ni¿ tvn24 kana³ :lol2:
..moÂże byĂŚ :lol2:
MoÂże byĂŚ :D Tyle, Âże to brzmi bardzo utopijnie :/ Trzeba wiĂŞc tĂŞ utopiĂŞ czem prĂŞdzej zatopiĂŚ :devil:
..ale poczekajmy do czasu tych relacji na plaÂży :lol2:
..posÂłuchamy o czym Agatka bĂŞdzie opowiadaĂŚ :lol2:
Czekam tak niecierpliwie, Âże chyba siĂŞ nie doczekam :devil:
..masz peÂłne prawo krzyczeĂŚ na mnie tym razem Black :red: :red:
Zawsze mam do tego peÂłne prawo :devil:
..ale ja nigdy nie miaÂłem pamiĂŞci do dat :red:
W przeciwieĂąstwie do mnie - stwierdzĂŞ nieskromnie, nieczekajÂąc na komplementy :lol2:
..jasny gwint :shock:
..to juÂż rok o Agatce piszemy i nĂŞkamy jÂą mailami :?: :lol2:
ZgaszĂŞ TwĂłj entuzjazm i napiszĂŞ, Âże o 3 miechy za krĂłtko :/ Zbyt czĂŞsto przebywaÂłem w rejonach mi nieznanych i czĂŞstokroĂŚ mĂŞtnych ... stÂąd pewnie to niedopatrzenie :roll: A moÂże jakaÂś inna blokada :devil: Teraz jednak w miarĂŞ skutecznie prosperujemy :D
ByÂło nie byÂło, wÂątek poÂświĂŞcony Agatce obchodziÂł wczoraj swoje pierwsze urodziny - dlatego jest okazja niebywaÂła, aby rĂłwnieÂż popodkreÂślaĂŚ to i owo. ZarĂłwno z perspektywy tej historycznej, jak i perspektywy zbieÂżnej :lol2:
Historycznej ju¿ doœÌ :devil:
My ''pisarze'' - Agatka mówczyni :lol: Có¿ za zwi¹zek :lol2: £¹czy nas jêzyk: pisany, ale wpierw zdecydowanie mówiony :lol2: My - ludzie, którzy niejedno ju¿ widzieli, a odkryli, ¿e w³aœciwie mog¹ wybraÌ sobie, co bêdzie sprawiaÌ im szczer¹ przyjemnoœÌ :lol2:
Mam nadziejĂŞ, Âże u wiĂŞkszoÂści podglÂądaczy pojawia siĂŞ lekki uÂśmieszek, taki''tyci, tyci'' - niewymuszone uniesienie jednego lub obu kÂącikĂłw ust, kiedy nas odwiedzajÂą :) I to mam nadziejĂŞ odruch caÂłkowicie pozbawiony ironii :lol2:
Nie mogĂŞ nie napisaĂŚ, Âże ilekroĂŚ zaglÂądam na tĂŞ stronĂŞ, nawet z rzadka i na chwilĂŞ, porusza mnie ta wspaniaÂła atmosfera, czyli coÂś, co jest na tyle ulotne, Âże do koĂąca zdefiniowaĂŚ tego nie sposĂłb ;)

Czyja to zasÂługa? :D Niech kaÂżdy sprĂłbuje odpowiedzieĂŚ sobie sam :D
..ciekawe czy siĂŞ cieszy Âże ma taki fanclub :rozglada:
MoÂże jÂą o to zapytaĂŚ? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..burzĂŞ mĂłzgĂłw z Blackiem maxxx jednoczeÂśnie tworzyliÂście :lol2:
..minĂŞliÂście siĂŞ :D
..jak tu i co przedewszystkim wam odpisaĂŚ :mhm:
maxxx pisze: OczywiÂście w granicach zdrowego rozsÂądku :spiewa:
Bo jakby tak siĂŞ rozbrykali co poniektĂłrzy z redaktorstwa to moglibyÂśmy nie poznaĂŚ :devil:
..bardzo ró¿ny obraz Agatki mamy ale wy³¹cznie zawodowy - nad czym ubolewamy ;(
..ale dobre i to :D
..sprawia wraÂżenie spokojnej na wizji a poza wizjÂą jest ponoĂŚ jak lwica kiedy trzeba walczyĂŚ o news :rozglada:
..naoczni Âświadkowie widzieli :o
Noi i nikt nikogo warchoÂłem nie nazwaÂł :lol2:
..ale Black ciÂągle mi dokucza ;)
..z tym Âże ja sobie nic z tego nie robiĂŞ :devil:
Jeszcze tylko moÂżna by sobie ponadawaĂŚ funkcje:minister capsowania
..bombowy pomysÂł :lol:
..tych akurat jest wielu i nie moÂżna rozdrabniaĂŚ na wice ministrĂłw bo wszyscy wydaje mi siĂŞ pracujemy po rĂłwno :rozglada:
,minister obrony(jakby ktos zaatakowaÂł AgatkĂŞ :P )
..gdyby Black nie byÂł takim narwaĂącem to pasowaÂłby jak ulal :devil:
,minister edukacji(tu by 'robote' robiÂł jakis dobry mentor :P )
..to moÂże Al :> :P
..on sprawia wraÂżenie najbardziej zrĂłwnowaÂżonego :D
.Ja sie nie pcham na salony 8) Mogê byÌ szefem NIK-u 8) Bêdê kontrolowa³ takie sprawy jak iloœÌ postów,iloœÌ userów i pilnowa³ takie sprawy jak np.rocznice(nie dalej jak dzisiaj wazna by³a..roczkowa :devil: ).Tak¿e w liczby sie moge pobawiÌ jak najbardziej :lol2:
..funkcja jak najbardziej mi siĂŞ podoba :D
..a jako zadanie specjalne masz siĂŞ dowiedzieĂŚ kiedy Agatka obchodzi urodziny - bo to aÂż gÂłupio Âże nie wiemy :uhh:
A co przykre Cie nie obudz¹ :devil: "Wstawaj pali siê :!: :!: :!: "-wiadomoœÌ b¹dŸ co b¹dŸ przykra a zbudzi³aby najlepiej :szalony: No dobra bez ¿artów :stop: Mea culpa :stop: :tanczy:
To poprosisz drogÂą meilowÂą AgatkĂŞ Âżeby nagraÂła jakieÂś milutkie 3 zdania i wysÂłala w formacie mp3 :jupi: resztÂą siĂŞ zajme ja 8)
.. :devil: nie namawiaj mnie bo gotĂłw jestem o coÂś gÂłupawego poprosiĂŚ :devil:
..poÂżar mnie nie obudzi :nie:
Oczywiœcie,¿e nieeeee :devil: Agatka-jako ambitna dziennikarka-stworzy ze zwyk³ego wylegiwania siê na s³oùcu poemat :aniol: I zaakcentuje go Sob¹-na za³¹czonym obrazku ;)
..wszystko juÂż obÂłoÂżone scenariuszem - teraz tylko wyreÂżyserowaĂŚ i na antenĂŞ :lol2:
ZgaszĂŞ TwĂłj entuzjazm i napiszĂŞ, Âże o 3 miechy za krĂłtko :/
..straÂżak siĂŞ znalazÂł :neutral:
..mogleÂś siĂŞ odblokowaĂŚi sam zaÂłoÂżyĂŚ wÂątek to mielibyÂśmy rocznice dwie w jenej: rocznicĂŞ pierwszej relacji i rocznicĂŞ zaÂłozenia wÂątku ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..burzĂŞ mĂłzgĂłw z Blackiem maxxx jednoczeÂśnie tworzyliÂście :lol2:
..minĂŞliÂście siĂŞ :D
Nie da siĂŞ ukryĂŚ :D Ale, co siĂŞ odwlecze, to nie uciecze i komentarz do posta maxxx'a schreibnĂŞ :lol2: nie odmĂłwiĂŞ sobie tej przyjemnoÂści :D
maxxx pisze: OczywiÂście w granicach zdrowego rozsÂądku :spiewa:
Pewnie to drugie - a ten spokĂłj i wywaÂżenie na wizji, to tylko pozory :D Na serio, to nie wiemy, jaka jest prywatnie ... :/ Nie mam pojĂŞcia, co siĂŞ moÂże kryĂŚ behind brown eyes? :spiewa: To dla nas wielka tajemnica, prawie jak sÂłynny tajemniczy lÂąd :D
Noi i nikt nikogo warchoÂłem nie nazwaÂł :lol2:
..ale Black ciÂągle mi dokucza ;)
No juÂż nie przesadzajmy, maxxx ma racjĂŞ - warcholstwo jest nam pĂłki co obce :stop:
Jeszcze tylko moÂżna by sobie ponadawaĂŚ funkcje:minister capsowania
..bombowy pomysÂł :lol:
..tych akurat jest wielu i nie moÂżna rozdrabniaĂŚ na wice ministrĂłw bo wszyscy wydaje mi siĂŞ pracujemy po rĂłwno :rozglada:
No to, to akurat historia i historycy oceniÂą, czy po rĂłwno :devil: Albo nowopowoÂłany prezes NIK :lol:
,minister obrony(jakby ktos zaatakowaÂł AgatkĂŞ :P )
..gdyby Black nie byÂł takim narwaĂącem to pasowaÂłby jak ulal :devil:
Nie jestem narwaùcem, tylko od czasu do czasu gwa³townikiem :D A to ró¿nica :D Cecha - ta druga :D pasuje do rycerza br¹zowookiej damy jak ula³, a natura narwaùca, jak do œwini siod³o :D
,minister edukacji(tu by 'robote' robiÂł jakis dobry mentor :P )
AleÂś Alowi dokopaÂł :devil:
.Ja sie nie pcham na salony 8) Mogê byÌ szefem NIK-u 8) Bêdê kontrolowa³ takie sprawy jak iloœÌ postów,iloœÌ userów i pilnowa³ takie sprawy jak np.rocznice(nie dalej jak dzisiaj wazna by³a..roczkowa :devil: ).Tak¿e w liczby sie moge pobawiÌ jak najbardziej :lol2:
..funkcja jak najbardziej mi siĂŞ podoba :D
..a jako zadanie specjalne masz siĂŞ dowiedzieĂŚ kiedy Agatka obchodzi urodziny - bo to aÂż gÂłupio Âże nie wiemy :uhh:
Pozostaje mi tylko ÂżyczyĂŚ owocnych ÂłowĂłw podczas zdobywania informacji - jak do tej pory nie udaÂło siĂŞ to Âżadnemu ÂśmiaÂłkowi :lol2:
.. :devil: nie namawiaj mnie bo gotĂłw jestem o coÂś gÂłupawego poprosiĂŚ :devil:
Echeche :devil: TÂłumaczĂŞ, Âże to Âśmiech sproÂśnika :devil: kontynuowaÂł nie bĂŞdĂŞ :stop: Powstrzymam siĂŞ ... z trudem :red:
To mĂłwisz ,Âże Agatce bĂŞdzie lepiej na rozgrzanym piasku niÂż na zielonej trawie :spiewa:
Nie wiem z autopsji, ale tak mi siĂŞ wydaje po roku doÂświadczeĂą na linii pani z telewizji - telewidz :lol2: I takie tam jeszcze ... detale mnie do tego przekonaÂły :spiewa: w tym utwierdziÂły 8)
..wszystko juÂż obÂłoÂżone scenariuszem - teraz tylko wyreÂżyserowaĂŚ i na antenĂŞ :lol2: [/quote]
Agatka by³a ju¿ na sopockim molo :P Ale wtedy nie zdecydowa³a siê na ¿aden niekonwencjonalny wybryk :/ Ale wtedy by³a nowicjuszk¹, nieœmia³¹ debiutantk¹ :rozglada: Teraz, to co innego - gwiazda pe³n¹ par¹ :lol2:
Jakie to ryzykowne wystawiaĂŚ AgattĂŞ jako przynĂŞtĂŞ :x
:o Wystawiono AgattĂŞ burzy na... poÂżarcie :o ;(
Spoko ;) SiadÂłem w oknie i burza nie przyszÂła :D
maxxx

..burzĂŞ mĂłzgĂłw z Blackiem maxxx jednoczeÂśnie tworzyliÂście
..minĂŞliÂście siĂŞ
..jak tu i co przedewszystkim wam odpisaĂŚ
Jako ,¿e piszecie s³owem barwnym ,kwiecistym i niekonwencjonalnym-nie chc¹c wypaœÌ jak b³azen :hmm: -trochê sk³ada³em post co sprawi³o,¿e mina³em sie czasowo z BJ :szalony:
..bardzo ró¿ny obraz Agatki mamy ale wy³¹cznie zawodowy - nad czym ubolewamy
..ale dobre i to
..sprawia wraÂżenie spokojnej na wizji a poza wizjÂą jest ponoĂŚ jak lwica kiedy trzeba walczyĂŚ o news
..naoczni Âświadkowie widzieli
To ja powiem,Âże tak samo mi sie wydaje jako obserwatorowi :aniol: NajwyÂżej jeÂśli sie mylimy-to razem :spiewa: Ona walczy dla nas :brawa: :spiewa:
..ale Black ciÂągle mi dokucza
..z tym Âże ja sobie nic z tego nie robiĂŞ
Kto siĂŞ czubi ten siĂŞ lubi :spiewa: Jak to siĂŞ mĂłwi wyÂświechtane powiedzenie ale trafne i na czasie :szalony:
..bombowy pomysÂł
..tych akurat jest wielu i nie moÂżna rozdrabniaĂŚ na wice ministrĂłw bo wszyscy wydaje mi siĂŞ pracujemy po rĂłwno
ZaÂłoÂży siĂŞ jakis tachometr i po kÂłopocie :D Albo bedĂŞ jako ten nikowiec liczyÂł obwody capsĂłw wg wzoru 4*a :spiewa: Czemu tak? :nos: A bo musimy zmienic skostniaÂłe prawo ,ktĂłre idzie po linii prostej i nakazywaÂłoby liczenie loÂści capsĂłw :devil:
..funkcja jak najbardziej mi siĂŞ podoba
..a jako zadanie specjalne masz siĂŞ dowiedzieĂŚ kiedy Agatka obchodzi urodziny - bo to aÂż gÂłupio Âże nie wiemy
Zadanie niewdziĂŞczne-bo kobiet sie o wiek nie pyta :stop: Chyba,Âże data sama w sobie:dzieĂą&miesiÂąc :rozglada: I tak bedzie trudno :rozglada:
nie namawiaj mnie bo gotĂłw jestem o coÂś gÂłupawego poprosiĂŚ
Kto prosi nie b³¹dzi :devil:
Nie da siĂŞ ukryĂŚ Ale, co siĂŞ odwlecze, to nie uciecze i komentarz do posta maxxx'a schreibnĂŞ nie odmĂłwiĂŞ sobie tej przyjemnoÂści
ProszĂŞ CiĂŞ bardzo :lol2:
Pewnie to drugie - a ten spokĂłj i wywaÂżenie na wizji, to tylko pozory Na serio, to nie wiemy, jaka jest prywatnie ... Nie mam pojĂŞcia, co siĂŞ moÂże kryĂŚ behind brown eyes? To dla nas wielka tajemnica, prawie jak sÂłynny tajemniczy lÂąd
Ale My chyba lubimy tajemnicze dziewczyny :aniol: Narazie pewnie w tej tajemnicy pozostaniemy :spiewa: MoÂżna spytaĂŚ Jej"Jaka jesteÂś poza kamerÂą"ale taki obciach lekki :devil: Kto sie odwaÂży :devil:
No juÂż nie przesadzajmy, maxxx ma racjĂŞ - warcholstwo jest nam pĂłki co obce
a chamstwo,chamstwo i jeszcze raz chamstwo byÂło?? :szalony: Wiem ,Âże nie byÂło :tanczy:
Sam celowo tym pytaniem odrobine wprowadziÂłem :D ZupeÂłnie nie wiem w jakim celu :P :P
No to, to akurat historia i historycy oceniÂą, czy po rĂłwno Albo nowopowoÂłany prezes NIK
BĂŞdĂŞ Was cyklicznie wzywaÂł na dywanik :aniol: I nagradzaÂł 8) Zamiast wiktorĂłw bĂŞdÂą Agatki :tanczy: Mam nadziejĂŞ,Âże siĂŞ Agatka nie obrazi-Agatki-sympatyczna nazwa :aniol:
A wÂłaÂśnie nie napisaÂłem za co nagradzaÂł-oczywista-za wkÂład pracy i poniesione koszty 8)
Nie jestem narwaùcem, tylko od czasu do czasu gwa³townikiem A to ró¿nica Cecha - ta druga pasuje do rycerza br¹zowookiej damy jak ula³, a natura narwaùca, jak do œwini siod³o
JeÂśli Agatka jest sympatyczkÂą sredniowiecza to bedzie zachwycona taaakim rycerzem :aniol: A tak na codzieĂą do obstawy to tak licze ilu Was jest..raz dwa trzy ,,,cztery ..piĂŞĂŚ-->a wyglÂądaÂło by to tak--> 8) -- 8) -- 8) -- 8) -- 8)
AleÂś Alowi dokopaÂł
Al edukator :aniol: Mam nadziejĂŞ,Âże siĂŞ nie obrazi.No co zaszczytna funkckja :D
ChoĂŚ na dziÂś moÂże to brzmi jak ponurawy Âżart :stop: .
Pozostaje mi tylko ÂżyczyĂŚ owocnych ÂłowĂłw podczas zdobywania informacji - jak do tej pory nie udaÂło siĂŞ to Âżadnemu ÂśmiaÂłkowi
Wszyscy tak przepadajÂą? :] Niedobrze-ale bĂŞde walczyÂł :lol2:
Echeche TÂłumaczĂŞ, Âże to Âśmiech sproÂśnika kontynuowaÂł nie bĂŞdĂŞ Powstrzymam siĂŞ ... z trudem
SpuszczĂŞ na to kurtynĂŞ milczenia :devil:

CoÂś mi sie nie chce wiĂŞcej kopiowaĂŚ-jakas usterka z ktĂłra nie bedĂŞ sie uÂżeraĂŚ :nie:
Tak wiĂŞc co do rady nadzorczej jest jeszcze czas :szalony:
MyÂślcie,pozdrawiam :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:Jako ,¿e piszecie s³owem barwnym ,kwiecistym i niekonwencjonalnym-nie chc¹c wypaœÌ jak b³azen :hmm: -trochê sk³ada³em post co sprawi³o,¿e mina³em sie czasowo z BJ :szalony:
Poczekaj, poczekaj :D Nie podejmuj pochopnych decyzji :D Na ka¿dym dworze mile widziany jest b³azen. Mamy ministrów, choÌ jeszcze bez tek, to i na stanowisko b³azna maj¹ ... mamy szanse by mistrzowsko póŸniej podczas imprez wa¿nych i mniej wa¿nych odgrywaÌ rolê nadwornego b³azna :lol:
maxxx pisze:Kto siĂŞ czubi ten siĂŞ lubi :spiewa: Jak to siĂŞ mĂłwi wyÂświechtane powiedzenie ale trafne i na czasie :szalony:
Modne :> Jak dla kogo :> :devil: ProszĂŞ mi tu niczego nie insynuowaĂŚ :ban: Ja mam mocno ugruntowane ... poglÂądy :devil: Âświato-poglÂądy :D
ZaÂłoÂży siĂŞ jakis tachometr i po kÂłopocie :D Albo bedĂŞ jako ten nikowiec liczyÂł obwody capsĂłw wg wzoru 4*a :spiewa: Czemu tak? :nos: A bo musimy zmienic skostniaÂłe prawo ,ktĂłre idzie po linii prostej i nakazywaÂłoby liczenie loÂści capsĂłw :devil:
Jak doda siĂŞ do wzorĂłw jeszcze parĂŞ innych detali, to wyjdzie jakiÂś logarytm :devil:
Zadanie niewdziĂŞczne-bo kobiet sie o wiek nie pyta :stop: Chyba,Âże data sama w sobie:dzieĂą&miesiÂąc :rozglada: I tak bedzie trudno
ÂŻeby nie napisaĂŚ niemoÂżliwie :devil: Ale jak zdobĂŞdziesz dzieĂą i miesiÂąc, to i tak bĂŞdzie wielki sukces :D
Ale My chyba lubimy tajemnicze dziewczyny :aniol: Narazie pewnie w tej tajemnicy pozostaniemy :spiewa: MoÂżna spytaĂŚ Jej"Jaka jesteÂś poza kamerÂą"ale taki obciach lekki :devil: Kto sie odwaÂży :devil:
Ale ja juÂż AgatkĂŞ o to spytaÂłem :D KiedyÂś na forum zrodziÂła siĂŞ idea przeprowadzenia z AgatkÂą wywiadu, w ktĂłrym poprosiliÂśmy jÂą - oczywiÂście miĂŞdzy innymi ;) , by wymieniÂła kilka cech swojego charakteru :) Wywiad nie doszedÂł do skutku :/
Pisa³em wczeœniej, ¿e nie wiemy nic nie wiemy o Agatce prywatnie, a teraz przypomnia³o mi siê, ¿e jednak wiemy. Sam, na w³asnej skórze przekona³em siê, ¿e jest bardzo ³askawa i zdolna przebaczaÌ :) Posz³o o prywatne fotki, które znaleŸliœmy w necie i umieœciliœmy na forum, póŸniej myœleliœmy, ¿e Agatka siê na nas o to gniewa, pisaliœmy maile z przeprosinami, a ona nam wybaczy³a i puœci³a wszystko w niepamiêÌ, prosz¹c jednak, by podobna sytuacja siê nie powtórzy³a :)
Tak mi siĂŞ przypomniaÂło ;)

Poza tym moÂżemy typowaĂŚ: elegancka i wyrachowanÂą femme fatale, sportsmenka, kowbojka ... ? :lol:
a chamstwo,chamstwo i jeszcze raz chamstwo byÂło?? :szalony: Wiem ,Âże nie byÂło :tanczy:

:mhm: A wÂłaÂśnie, Âże chyba byÂło :roll: Na pewno Âżaden i Âżadna z nas wzglĂŞdem drugiego :D Co najwyÂżej wzglĂŞdem tych tam na gĂłrze padaÂły tego typu okreÂślenia, kiedy jakieÂś decyzje nam nie przypadÂły do gustu :devil:
BĂŞdĂŞ Was cyklicznie wzywaÂł na dywanik :aniol: I nagradzaÂł 8) Zamiast wiktorĂłw bĂŞdÂą Agatki :tanczy: Mam nadziejĂŞ,Âże siĂŞ Agatka nie obrazi-Agatki-sympatyczna nazwa :aniol:
A wÂłaÂśnie nie napisaÂłem za co nagradzaÂł-oczywista-za wkÂład pracy i poniesione koszty 8)

Nie za koszty, nie za wkÂład, a za to, ile kto przyjemnoÂści zazna dziĂŞki Agatce :szalony:
maxxx - dla Ciebie juÂż ''statuetka Agatki'' za pomysÂł :lol: WÂłaÂśnie :mhm: Statuetka - moÂże miniaturowa Agatka odlana z brÂązu :lol2: , czy coÂś innego - czekoladowa Agatka :lol2:
JeÂśli Agatka jest sympatyczkÂą sredniowiecza to bedzie zachwycona taaakim rycerzem :aniol: A tak na codzieĂą do obstawy to tak licze ilu Was jest..raz dwa trzy ,,,cztery ..piĂŞĂŚ-->a wyglÂądaÂło by to tak--> 8) -- 8) -- 8) -- 8) -- 8)
Zaraz, zaraz, a dziewczêta :> Im te¿ trzeba wymyœliÌ jak¹œ fuchê :D Proponujê rolê druhen na dworze Ksiê¿niczki :P :lol2:
Tak wiĂŞc co do rady nadzorczej jest jeszcze czas :szalony:
MyÂślcie,pozdrawiam :lol2:
A, Âże prowokacja jest najbardziej wyrachowanÂą formÂą manipulacji ... :xx: :devil: to idĂŞ na kolacjĂŞ :D
maxxx

Poczekaj, poczekaj Nie podejmuj pochopnych decyzji Na ka¿dym dworze mile widziany jest b³azen. Mamy ministrów, choÌ jeszcze bez tek, to i na stanowisko b³azna maj¹ ... mamy szanse by mistrzowsko póŸniej podczas imprez wa¿nych i mniej wa¿nych odgrywaÌ rolê nadwornego b³azna
A jakÂą funkcje wzglĂŞdem Agatki mĂłgÂłby peÂłnic taki bÂłazen :>
Bo nie wiem czy wypada przy Niej bÂłaznowaĂŚ :tanczy:
Ale ok moge czasami pob³aznowaÌ-faktycznie ujmy to nie przynosi-dawniej by³a to funkcja az reprezentacyjna :aniol: To by³o uwa¿ane za zdolnoœÌ :stop: Dzis powiem szczerze nie wiem jak siê do tego ustosunkowaÌ ale w ca³ym tym b³azeùstwie b³azeùsko pob³aznowaÌ tez mo¿na :D Wyszed³ z tego taki b³azen b³aŸniany :devil:
Modne Jak dla kogo ProszĂŞ mi tu niczego nie insynuowaĂŚ Ja mam mocno ugruntowane ... poglÂądy Âświato-poglÂądy
Ja niczego nie insynuuje :stop: :spiewa: Ja tylko pisze przysÂłowie ;( :spiewa:
Jak doda siĂŞ do wzorĂłw jeszcze parĂŞ innych detali, to wyjdzie jakiÂś logarytm
Noi o to chodzi :P O to aby nikt nie wiedziaÂł jak to wyliczyc prĂłcz mnie :P ÂŻeby tym samym nie kalkulowaÂł i nie licytowaÂł siĂŞ w zasÂługach promocji Agatki w mediach elektronicznych :P
ÂŻeby nie napisaĂŚ niemoÂżliwie Ale jak zdobĂŞdziesz dzieĂą i miesiÂąc, to i tak bĂŞdzie wielki sukces
MuszĂŞ siĂŞ przespaĂŚ z tym problemem :uwaga:
Poza tym moÂżemy typowaĂŚ: elegancka i wyrachowanÂą femme fatale, sportsmenka, kowbojka ... ?
szczypta wszystkiego i wiele wiĂŞcej :P
A wÂłaÂśnie, Âże chyba byÂło Na pewno Âżaden i Âżadna z nas wzglĂŞdem drugiego Co najwyÂżej wzglĂŞdem tych tam na gĂłrze padaÂły tego typu okreÂślenia, kiedy jakieÂś decyzje nam nie przypadÂły do gustu
A to to sie nie liczy :nie: :spiewa: Bo to byÂły tarcia pomiĂŞdzy wrogimi koalicjami a nie wewnÂątrz swojej :D Ale to dobrze-na plus idzie :stop: :tanczy:
Nie za koszty, nie za wkÂład, a za to, ile kto przyjemnoÂści zazna dziĂŞki Agatce
maxxx - dla Ciebie juÂż ''statuetka Agatki'' za pomysÂł WÂłaÂśnie Statuetka - moÂże miniaturowa Agatka odlana z brÂązu , czy coÂś innego - czekoladowa Agatka
MyÂślisz,Âże taki pomysÂł sie przyjmie/inaczej:miaÂłby racje bytu :lol:
To teraz tylko znalezÌ dobrego odlewacza[ale¿¿¿ brzydkie s³owo :/ )i cukiernika :spiewa:
Tylko to nie tak,Âże hop siup i juz nagroda :aniol: Corocznie cyklicznie Âżeby to byÂło ÂświĂŞto :tanczy:
Zaraz, zaraz, a dziewczêta Im te¿ trzeba wymyœliÌ jak¹œ fuchê Proponujê rolê druhen na dworze Ksiê¿niczki
Nie gÂłupi pomysÂł a wrĂŞcz dobry :P Pytanie czy One te propozycje przyjmnÂą :>
A, Âże prowokacja jest najbardziej wyrachowanÂą formÂą manipulacji ... to idĂŞ na kolacjĂŞ
Smacznego choĂŚ w tym momencie to juÂż pewnie melodia przeszÂłoÂści :stop: :szalony:
Dziœ Joasia siê nie ³¹czy³a z kole¿ank¹-wiêc wichury ustapi³y :racja:
Dobranoooooc.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
maxxx pisze: ,minister edukacji(tu by 'robote' robiÂł jakis dobry mentor :P )
AleÂś Alowi dokopaÂł :devil:
..manipulujesz faktami :x
..przecie¿ doda³em póŸniej ¿e jest najbardziej zrównowa¿ony i nadawa³by siê na naszego mentora :D
maxxx pisze:Nie gÂłupi pomysÂł a wrĂŞcz dobry :P Pytanie czy One te propozycje przyjmnÂą :>
..coÂś mi siĂŞ zdaje Âże Funcky to dla siebie druhen szuka :lol: :xx:
..co nie oznacza Âże nie przyjĂŞÂłaby propozycji zostania druhnÂą Agatki - ksiĂŞÂżniczki :P
Dziœ Joasia siê nie ³¹czy³a z kole¿ank¹-wiêc wichury ustapi³y :racja:
..lepiej Âżeby juÂż na takie tematy nie rozmawiaÂły ;)
..wolaÂłbym jakieÂś przyjemniejsze :D
..moÂże juÂż w sobotĂŞ..moÂże juÂż w Poranku bĂŞdzie okazja ku temu :)
..no wiecie o t¹ pla¿ê chodzi :lol:

..nie wytrzymam do soboty :lol:

.a tak juÂż caÂłkiem serio to dobrze by byÂło Âżeby Agatka juÂż do nas wrĂłciÂła :plus:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:
A wÂłaÂśnie, Âże chyba byÂło Na pewno Âżaden i Âżadna z nas wzglĂŞdem drugiego Co najwyÂżej wzglĂŞdem tych tam na gĂłrze padaÂły tego typu okreÂślenia, kiedy jakieÂś decyzje nam nie przypadÂły do gustu
A to to sie nie liczy :nie: :spiewa: Bo to byÂły tarcia pomiĂŞdzy wrogimi koalicjami a nie wewnÂątrz swojej :D Ale to dobrze-na plus idzie :stop: :tanczy:
Nie ze wszystkimi da siê zrobiÌ koalicjê :nie: Teoretycznie, z za³o¿enia paùstwo siedz¹cy piêtro wy¿ej, ni¿ Ci, których na coc dzieù ogl¹damy, sprawiaj¹ wra¿enie bardzo czêsto - niestety - jakby wzglêdem swoich widzów stali w g³êboko ukorzenionej opozycji :] Bardzo byœmy chcieli, by by³o inaczej ;) DogadaÌ siê z nimi mo¿emy jedynie t¹ drog¹. Niestety jak na razie z tego dogadania wynika tyle, ¿e my strona gotowa do wspó³pracy - jak¿e owocnej - czêstowana jest o tak np. teraz, transmisjami jakiejœ badziewnej komisji œledczej :? Rzekomo, zdaniem powo³uj¹cych komisje, patrzenie na kulisy prywatyzacji mo¿e znacz¹co pomóc w doszukaniu siê nieprawid³owoœci :> Przepraszam bardzo, ale ja jestem na tyle ufny, ¿e wcale nie muszê widzieÌ, jak pos³owie poc¹ siê i waœni¹, a w rezultacie nie dowiaduj¹c siê niczego konkretnego :devil: Ufam zatem, ¿e i bez transmisji ta komisja pracowaÌ bêdzie jak przekupki na targu :D W miejsce wola³bym, a¿eby piêkne panie prezenterki i reporterki informowa³y mnie o tym, co ciekawego i nieciekawego dzieje siê w kraju :) Paùstwo rz¹dz¹cy Tvn24 nie s³ysz¹ tego typu g³osów :uhh: Zadowala ich licha ogl¹dalnoœÌ transmisji prac komisji - a¿ wierzyÌ siê nie chce :hyh:
Prosi³bym jeszcze o nie doszukiwanie siê w naszej koalicyjno-opozycyjnych relacjach ¿adnej analogii do sytuacji obecnie nam panuj¹cej, poniewa¿ u nas nie ma tak wielkiego, jak na razie, bagna :D Ró¿nimy siê znacz¹co :D My nie zawarliœmy koalicji z musu :] Nas ³¹czy piêkniejsza idea :lol2:

Jak ta, ktĂłra przed chwilÂą skoĂączyÂła mĂłwiĂŚ w dniu na Âżywo :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Jak ta, ktĂłra przed chwilÂą skoĂączyÂła mĂłwiĂŚ w dniu na Âżywo :szalony:
..taki Âśliczny widok z Poznania a oni dali wiĂŞkszy rzut z ParyÂża :hmm:
..coÂż za brak wyczucia :ban:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..i dopiero na koniec ich oÂświeciÂło :lol:
..dali odpowiedni¹ wielkoœÌ naszej piêknej idei..to znaczy Agatki :P

Obrazek

..jaki fajowy naszyjnik 8) :D

..powinienem siĂŞ cieszyĂŚ a ja jestem wÂściekÂły :evil:

..ciekawe ile liveĂłw powinno byĂŚ juÂż do tej pory :?: :evil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Jak ta, ktĂłra przed chwilÂą skoĂączyÂła mĂłwiĂŚ w dniu na Âżywo :szalony:
..taki Âśliczny widok z Poznania a oni dali wiĂŞkszy rzut z ParyÂża :hmm:
..coÂż za brak wyczucia :ban:
Ja bym siê z Tob¹ nie zgodzi³ :) Paryskie salony i Agatta - o lepsze po³¹czenie trudno 8)
..i dopiero na koniec ich oÂświeciÂło :lol:
..dali odpowiedni¹ wielkoœÌ naszej piêknej idei..to znaczy Agatki :P
Nie kaÂżdy jest juÂż oswojony z takÂą iloÂściÂą nagromadzonego w jednym miejscu piĂŞkna ;) Inni najprawodopodobniej potrzebujÂą wiĂŞcej czasu na odpowiednie zinterpretowanie obrazu i wyciÂągniĂŞcie wnioskĂłw nakierowujÂących na myÂślenie, Âże naleÂży je - to piĂŞkno, prezentowaĂŚ najpeÂłniej jak to tylko moÂżliwe ;) Cieszmy siĂŞ, Âże oÂświecenie nadeszÂło w samÂąporĂŞ i choĂŚ sekundÂą cieszyĂŚ siĂŞ mogliÂśmy :P
..jaki fajowy naszyjnik 8) :D
RzeczywiÂście :lol2: Prezentuje siĂŞ i komponuje przednio :P WspaniaÂły dodatek :P
..powinienem siĂŞ cieszyĂŚ a ja jestem wÂściekÂły :evil:

..ciekawe ile liveĂłw powinno byĂŚ juÂż do tej pory :?: :evil:
Nie wiem :? Wartoby w tym celu utworzyĂŚ odrĂŞbne ministerstwo, w ktĂłrego gestii leÂżaÂłoby rozpatrywanie wnioskĂłw o wyjaÂśnienie takich niejasnoÂści :mhm: Albo lepiej komisjĂŞ ÂśledczÂą :devil: A w najbliÂższym czasie, minutach - chciaÂłoby siĂŞ znĂłw zanosi siĂŞ na to, Âże radoÂści to my odczuwaĂŚnie bĂŞdziemy ;( :twisted:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Ja bym siê z Tob¹ nie zgodzi³ :) Paryskie salony i Agatta - o lepsze po³¹czenie trudno 8)
..eeee tam :D
..mi starcza Agatka + poznaĂąski rynek - wiĂŞcej do szczĂŞÂścia mi nie potrzeba :spiewa:
..no mo¿e jeszcze b³êkit nieba i kawa³ek chleba :spiewa:
..komputer i telewizor.. :lol:
Nie kaÂżdy jest juÂż oswojony z takÂą iloÂściÂą nagromadzonego w jednym miejscu piĂŞkna ;) Inni najprawdopodobniej potrzebujÂą wiĂŞcej czasu na odpowiednie zinterpretowanie obrazu i wyciÂągniĂŞcie wnioskĂłw nakierowujÂących na myÂślenie, Âże naleÂży je - to piĂŞkno, prezentowaĂŚ najpeÂłniej jak to tylko moÂżliwe ;) Cieszmy siĂŞ, Âże oÂświecenie nadeszÂło w samÂą porĂŞ i choĂŚ sekundÂą cieszyĂŚ siĂŞ mogliÂśmy :P
..ale to tak maÂło :ban:
..co to miaÂło byĂŚ :uhh:
..taka maÂła dawka Agatki - prawie jak odwykowa Âżeby tylko z tĂŞsknoty nie umrzeĂŚ :uhh:
..nie przypominam sobie Âżeby ktoÂś z nas deklarowaÂł chĂŞĂŚ pĂłjÂścia na odwyk :>
Albo lepiej komisjĂŞ ÂśledczÂą :devil: A w najbliÂższym czasie, minutach - chciaÂłoby siĂŞ znĂłw zanosi siĂŞ na to, Âże radoÂści to my odczuwaĂŚ nie bĂŞdziemy ;( :twisted:
..prokuraturĂŞ :devil:
..prokuratora za znĂŞcanie siĂŞ nam nami - fanami ;(
ODPOWIEDZ