Moderator: Łukasz
Melona, nie idź tą drogą. Nie oceniajmy ludzi przez pryzmat tego, jak drogie ubrania kupują w sklepach.melona pisze: piątek 08 lis 2019, 08:43Moim zdaniem Dorota we wszystkich stylizacjach wygląda pięknieWojciech 29 xxx pisze: środa 06 lis 2019, 21:56 6.11 Capsy kocham ten styl <3 oby tak cały czas pani Dorotomożna oszaleć z zachwytu
![]()
I poza tym Ona kupuje drogie ubranie ze sklepu online
Natomiast Ania Dec po ciąży z tego co wiem sprzedała prawie wszystkie ubrania online i kupuje tylko same używane ubrania ze szmateksu
![]()
Chyba nic złego nie ma w tym, co napisałem. Dorota w swoim domu ma w szafie pełno fajnych ubrań, co widziałem kiedyś na Youtubie na filmie, w którym pokazywała swój dom. W każdym razie ja również uwielbiam Jej styl ubierania.Maciek_POZ pisze: piątek 08 lis 2019, 16:01 Melona, nie idź tą drogą. Nie oceniajmy ludzi przez pryzmat tego, jak drogie ubrania kupują w sklepach.
Wiesz, ja mam wrażenie, jak by tamta wypowiedź była jakaś krytyczną uwagą wobec Ani Dec. I będę Jej bronił - być może stwierdziła, że nie warto kupować nowych ubrań, bo teraz są takie trendy, związane z ochroną środowiska. I w "szmateksie" idzie kupić dobre ciuchy, znam osoby w tym doświadczone i uwierz mi, źle nie wyglądają. To nie lata 90-te, gdzie jak ktoś się niechybnie pochwalił takim ciuchem, to czekała go natychmiastowa infamia.melona pisze: piątek 08 lis 2019, 16:12Chyba nic złego nie ma w tym, co napisałem. Dorota w swoim domu ma w szafie pełno fajnych ubrań, co widziałem kiedyś na Youtubie na filmie, w którym pokazywała swój dom. W każdym razie ja również uwielbiam Jej styl ubierania.Maciek_POZ pisze: piątek 08 lis 2019, 16:01 Melona, nie idź tą drogą. Nie oceniajmy ludzi przez pryzmat tego, jak drogie ubrania kupują w sklepach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości