kadrowanie dzisiejszego Poranka z Anita jest po prostu niesamowite,
NIeprofesjonalizm naszej Anitki byÂł teÂż niesamowity i godny poÂżaÂłowania

Chyba dzisiaj to juÂż przekroczyÂła samÂą siebie w swoich ppisach antyintelektualnych

Przez pewien czas myœla³em, ¿e Anitka rzeczywiœcie siê trochê stresuje i ma tremê i musi siê wyrobiÌ ale teraz wiem ¿e to nie tutaj tkwi g³ówny problem

Problem tkwi w tym, Âże ona umie tylko czytaĂŚ z propmptera czy z karki ale nie potrafi poweidzieĂŚ nic mÂądrego czy dobrego bez tego

Ten caÂły zachwyt nad profesjonalizmem Anitki i tym co byÂło dawniej coraz bardziej mija

ObdarzyÂłem jÂą takim ogromnym zaufaniem a ona mnie tak zawodzi ostatnim razem
MoÂżna powiedzieĂŚ, ze niestety Anitka dzisiaj byÂła bo po wczorajszym wyszÂła po prostu na idiotkĂŞ i okazaÂło siĂŞ , Âże Anitka nie myÂśli nad tym co mĂłwi

Zreszt¹ po dzoisiajeszej szopce jak¹ odstawia³a to mam w¹tpliwoœci czy w ogóoe ma potencja³ aby poprowadziÌ coœ bez kartki profesjonalnie i bez b³êdów
Sam poranek w swojej treÂści byÂł nie do zniesienia

Poziom tego byÂł tragicznie niski

A Anitka po raz kolejny pokazaÂła siĂŞ z tej nie najlepszej strony
CaÂły czas siĂŞ myliÂła, przejĂŞzyczaÂła siĂŞ nagminnie i caÂły czas patrzyÂła w te swoje kartki i nie potrafiÂła nawet prostego pytania zadaĂŚ bez pomocy kartek na ktĂłrych i tak dobrze nie miaÂła wszystkiego przygotowanego bo nawet nie umiaÂła z nich dobrze skorzystaĂŚ
WyglÂądaÂło to strasznie i nie daÂło siĂŞ wprost patrzeĂŚ na niÂą bo to niesamowicie irytowaÂło

Nawet w chwili kiedy ³¹czy³a siê z Jackiem Pa³asiùskim pytaj¹c siê o stan zdrowia papierza to nie mog³a siê powstrzymaÌ od ci¹g³ego gapienia siê w te pieprzone kartki
Jeszzce dochodzÂą do tego tematy o jakie siĂŞ pytaÂła i o jakich czytaÂła z kartek:!: PytaÂła siĂŞ o jakeÂś mokradÂła, ptaki, rozmawiaÂła o nartach w Austrii

A czytaÂła o rolnictwie tzn. coÂś o Âświniach

(nie pamiĂŞtam dokÂładnie ale zrobiÂło mi siĂŞ wtedy niedobrze jak tego sÂłuchaÂłem

Temat poziomme nie przekraczajÂący bomby Âśmierdzicuhowej

)
NIe doÂśc, Âże czytaÂła wszystko z kartki(no prawie) to jeszce mĂłwiÂła o tematach nia majÂących nic wspĂłlnego z dziennikarstwem

RobiÂło mi siĂŞ nie dobrze o jakich gĂłwnach Anitka musi rozmawiaĂŚ
Jak zaczynaÂła mĂłwiĂŚ bez kartek to nie wychodziÂło je to za dobrze i bardzo czĂŞsto siĂŞ myliÂła

Nie doœÌ, ¿e kiedy czyta³a z kartek to pope³nia³a b³êdy tp nawetr nic m¹drego od siebie nie potrafi³a powiedzieÌ. Ca³y czas u¿ywa³a tych samych czasowników

Wygl¹da³o to tak jakby mia³a bardzo ubogie s³ownictwo a ksi¹¿ki by³yby dla niej czymœ obcym
(zresztÂą chyba tak jest

NIgdy nie mĂłwiÂła nawet sÂłowem Âże lubi czytaĂŚ czy rozwijac siĂŞ intelektualnie

)
Raz prĂłbowaÂła coÂś mÂądrzejszego powiedzieĂŚ ale jej nie wyszÂło
WkurzyÂła mnie teÂż niesamowicie jak czytaÂła z kartki zapowiedÂź do materiaÂłu o Wildsteinie

Do jasnej cholery tyle o tym siĂŞ mĂłwi Âże mogÂłaby przynajmiej coÂś powiedzieĂŚ z gÂłowy a nie caÂły czas posiÂłkowaĂŚ siĂŞ tymi kartkami

PrzecieÂż w faktach siĂŞ tym caÂły czas zajmowaÂła a materiaÂł byÂł wÂłaÂśnie z wczorajszych faktĂłw
A propo wildsteina i jego listy

Po prostu jak to us³ysza³em rto mnie a¿ wmurowa³o w fotel i tym bardziej by³em zaskoczony i zbulwersowany jak si,ê póŸniej nie poprawi³a

To byÂł wymowny dowĂłd na to, Âże Anitka ma problemy nie tylko z formuÂłowaniem zdaĂą ale nawet z przytaczaniem najbardziej ostotnych a wrĂŞcz elementarnych faktĂłw
PowiedziaÂła o liÂście wildsteoina, Âże liczy 240 nazwisk

(nie 240 tys tylko autentycznie wpoeidziaÂła 240 nazwisk

)
Jeszcze raz podczas ³¹czenia na ¿ywo chyba z wroc³awiem zapyta³a siê o co ludzie siê modl¹

BYo to g³upie pytanie pokazuj¹ce bezmyœlnoœÌ Anitki

dlatego bo mĂłwiÂła akurat o stanie zdrowia papieÂża

PrzecieÂż wiadomo, Âże modlÂą siĂŞ o zdrowie a nie pieniÂądze czy o coÂś innego
PO dzisiejszym poarnku wÂątpie, Âże Anitka odniesie kiedykolwiek jakikolwiek sukces

Do programu publicystycznego ona siĂŞ po prostu nie nadaje bo bo pierwszych kilku zdaniach nie wiedziaÂłaby co powiedzieĂŚ

StaÂła by jak sÂłup i co najwyÂżej czytaÂła coÂś z kartki

Tutaj trzeba byc Âświetnym mĂłwca i umieĂŚ szyĂŚ nie tylko za biurkiem

i przede wszytkim trzeba umieĂŚ rozmawiaĂŚ z drugim czÂłowiekiem o powaÂżnych sprawach na wysokim poziomie.
Z dnia na dzieĂą tracĂŞ coraz bardziej nadzieje na sukces czy na powrĂłt Anitki

Jak dalej tak bĂŞdzie siĂŞ prezentowaÂła to juÂż nie wrĂłci na szczyt

Musi wzi¹sÌ siê wgarœÌ i pomyœleÌ nad wszystkim

A moÂże po prostu ktoÂś jej musi to powiedzieĂŚ prosto w twarz
BojĂŞ siĂŞ, Âże ona tego nie widzi

PrzestaÂła widzieĂŚ swoje pomyÂłki i swoje niedociÂągniĂŞcia
A kiedfyÂś byÂła tak cudowna w swoim profesjonaliÂźmie i geniuszu

Teraz to w mgnieniu oka znikÂło

Wtedy czytaÂła gĂłwnie tylko serwisy a teraz musi mĂłwiĂŚ z gÂłowy bez pomocy ale jak widzimy nie za bardzo jej to wychodzi
Anitko co z tobÂą siĂŞ dzieje

Gdzie jest twĂłj profesjonalizm i szycie z gÂłowy
ChociaÂż z drugie strony przestaje mine to dziwiĂŚ jak przypomnĂŞ sobie o jej zainteresowaniach. Pakernia(czyli siÂłownia jak to okreÂśliÂła kamuii), rajdy samochodowe czy inne sporty rozwijajÂą tylko fizycznie

a nie intelektualnie

Wiem, Âże jest jeszcze mÂłoda ale musi siĂŞ zdecydowaĂŚ kim chce byĂŚ a jak siĂŞ zdecyduje Âże chce tu zostaĂŚ i byc dlaje dziennikarzem to musi udowodniĂŚ, Âże oprĂłcz urody, figury ma teÂż coÂś w gÂłowie
Owszem jest to pisane pod wpÂływem chwili i emocji ale dzisiaj to juÂż chwilami przeginaÂła i byÂłem wÂściekÂły Âże tak wszystko jej nie wychodzi

To juÂż sÂą jakieÂś kpiny

Czy oni muszÂą byĂŚ aÂż tak nietolerancyjni dla ludzi wysokich

Ja siĂŞ na to nie zgadzam bo wychodzi na to Âże wasilewski jest wy Âższy od Anitki a AnitkĂŞ widaĂŚ Âże stoi w jakiejÂś dziurze

To jest czysty idiotyzm
W³asnie tak wypatrywa³em bucików Anitki a ona by³a tak nie wyraŸÌna ¿e nawet jej nóg nie mog³em zobaczyÌ

REzczywiÂście Stanilewicz jest bardzo niski ale to nie powĂłd abyt robiĂŚ takie cyrki z kadrowaniem

Jak to wyglÂąda jak prezenter sobie kuca
KOmpromitujÂą sami siebie

Mogliby juÂż pogodziĂŚ siĂŞ ze wzrostem Anitki a nizioÂłki moga staĂŚ na szczudÂłach
RzÂądam tolerancji dla ludzi wysokich