Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

NiektĂłrzy to majÂą fajnie, lada moment zaczynajÂą weekend... :lol: :lol:
:lol: Cholera, poczÂątkowo nie zajarzyÂłem..., ale kiedy dotarÂło do mnie, Âże Anita we wtorek Âżyczy miÂłego weekendu maÂło brakowaÂło bym spadÂł ze Âśmiechu z fotela :lol:
PomyÂślaÂłem sobie, Âże ''zautomatyzowano'' nam AnitĂŞ, byÂła zaprogramowana na piÂątkowe Fakty i zapomniano jÂą przeprogramowaĂŚ na wtorek :lol:
Ale bardzo szybko przestaÂło mi siĂŞ chcieĂŚ ÂśmiaĂŚ :sad: Ona aktualnie jest bardziej nieobecna w studio, niÂż kiedyÂś :!: Anita myÂślami jest daleko poza studiem...
Mam nadziejĂŞ, Âże nie wpÂływajÂą na to problemy osobiste: rodzinne, uczuciowe...

PS Michos Fakty z reguÂły odtwarzam z taÂśmy :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Michos na szczêœcie to nie ty decydujesz czy zas³ó¿y³a na urlop tylko tvn bo biedna Anitka nasza nigdy by nie wypoczê³a Ja s¹dze ¿e ona pracuje i to ciê¿ko przy nowym programie... i niech sobie ³adnie i po¿¹dnie wypocznie
Obyœ siê kamuii tym programem mie zdziwi³a :!: Ju¿ wczeœniej o tym rozmawialiœmy i nie doszliœmy w jaki sposób trwaj¹ jej przygotowania do nowego programu :!: :?: Nad programem pracuje zespó³ a ludzie odpowiedzialni za ten projekt maj¹ masê innych zajêÌ w ci¹gu dnia :!:
PrzecieÂż pieczyĂąski pracuje nad faktami i caÂłym programem tvn24 a miecugow ma tam masĂŞ innych zajĂŞĂŚ :!:
Poza tym niech nikt nie zapomina o tym, ze propozycja tego programu wyszÂła najprawdopodobniej niedawno i przypuszczam, Âże do grudnia Anitka po prostu pracowaÂła nie wiedzÂąc co dalej z niÂą bĂŞdzie :!: A do tej pory miaÂła wiele urlopĂłw i dni wolnych :!:
Jakby pracowaÂła normalni i miaÂła normalny grafik to byÂłoby to w peÂłni uzasadnione :!: ale od wrzeÂśnia o wiele mniej pracuje :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

PomyÂślaÂłem sobie, Âże ''zautomatyzowano'' nam AnitĂŞ, byÂła zaprogramowana na piÂątkowe Fakty i zapomniano jÂą przeprogramowaĂŚ na wtorek
i to jest tragiczne ;(
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ale bardzo szybko przestaÂło mi siĂŞ chcieĂŚ ÂśmiaĂŚ Ona aktualnie jest bardziej nieobecna w studio, niÂż kiedyÂś Anita myÂślami jest daleko poza studiem...
Mam nadziejĂŞ, Âże nie wpÂływajÂą na to problemy osobiste: rodzinne, uczuciowe...
Mam identyczne wraÂżenie :!: Ona myÂślami jest nieobecna nawet przez 15min w studio :!: :cry:

No i teraz pytanie :!: :?:
NIech mi ktoÂś powie jak to moÂżliwe, Âże osoba ktĂłra najprawdopodobniej dzisiaj bĂŞdzie miÂła magazyn 24h ma jeszzce studio 24 a Anitka ktĂłra ma siĂŞ zajÂąc publicystyka ma tylko 1 wywiad miesiĂŞcznie :!: :?:
PomyÂślaÂłem sobie, Âże ''zautomatyzowano'' nam AnitĂŞ, byÂła zaprogramowana na piÂątkowe Fakty i zapomniano jÂą przeprogramowaĂŚ na wtorek
Oni chcÂą to niestety zrobiĂŚ i powoli im siĂŞ to udaje :cry: Nikt w takim programie nie moÂże byĂŚ soba tylko musi wszystko robiĂŚ automatycznie :!: :cry:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:NIech mi ktoÂś powie jak to moÂżliwe, Âże osoba ktĂłra najprawdopodobniej dzisiaj bĂŞdzie miÂła magazyn 24h ma jeszzce studio 24 a Anitka ktĂłra ma siĂŞ zajÂąc publicystyka ma tylko 1 wywiad miesiĂŞcznie
Studio miaÂł Piotrek Marciniak i miaÂł on DzieĂą Na ÂŻywo a Magazyn ma dziÂś Pochanke i jÂą wczoraj Piotrek zapowiedziaÂł. WiĂŞc nie rozumiem o czym mĂłwisz.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz pisze:A teraz pytanie do wszystkich i proszĂŞ o szybkÂą odpowiedÂź. Na ktĂłrym zdjĂŞciu podoba Wam siĂŞ bardziej? Chodzi o samÂą twarz, fryzurĂŞ, spojrzenie, a nie o tÂło, czy ubiĂłr.
Niezbyt szybka reakcja z mojej strony, mam nadziejê, ¿e nie za póŸno ale wydaje mi siê, ¿e tê Anitê wolê:

Obrazek
kamuii pisze:chyba nie jest na wylocie skoro dostanie ten nowy program... jak by jÂą chceli wywaliĂŚ to by jej go nie dali...
Anita moÂże nie jest na wylocie, ale tak jak przypuszczaliÂśmy popoÂłudniowe Fakty tak :!:
DadzÂą Anicie poprowadziĂŚ ''jakiÂś tam'' program i caÂły czas bĂŞdzie siĂŞ uwsteczniaĂŚ zamiast rozwijaĂŚ dziennikarsko :sad:
michos pisze:ona na ¿aden urlop nie zas³uguje bo mia³a ju¿ wystarczaj¹cu du¿o dni wolnego aby wypocz¹Ì
:lol: Oj Michos, Michos - urlopu Anicie bronisz :?: :lol: Straszny egoista z Ciebie :lol:
Nawet jeÂśli Anita nie pracuje codziennie, to dÂłuÂższy wypoczynek poza W-wÂą, czy ÂŁodziÂą, np. w gĂłrach na naratach, moÂże oznaczaĂŚ
dla Niej zbawienne oÂżeÂźwienie :!: Psychiczne ukojejnie, intelektualne odrodzienie :!:
A gdyby do tego wszystkiego dorzuciĂŚ nowiuteĂąkie, ÂświeÂżutkie, gorÂące uczucie... Anita byÂłaby jak nowo narodzona :smile
michos pisze:Widze black Âże nie uwaÂżnie oglÂądasz fakty Anitka czesto koĂączy nawet juÂż o 16.49 a nawet rzadko zdarza siĂŞ Âże o 17.01
He, he rzadko kiedy oglÂądam popoÂłudniowe Fakty live :lol: Ale gdy juÂż oglÂądam, robie to bardzo uwaÂżnie :!: MoÂżesz mi zaufaĂŚ :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

dla Niej zbawienne oÂżeÂźwienie Psychiczne ukojejnie, intelektualne odrodzienie
widzisz Michos zostaÂłeÂś przegÂłosowany Anitce naleÂży siĂŞ urlop :)
A gdyby do tego wszystkiego dorzuciĂŚ nowiuteĂąkie, ÂświeÂżutkie, gorÂące uczucie... Anita byÂłaby jak nowo narodzona :smile
A czyÂżbyÂś myÂślaÂł o urlpie tam gdzie Anitka ??? :) ale wiesz Âże ona tam bĂŞdzie z Erykiem :)
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Ten Shrek a raczej jego wzrok i mimika twarzy, tak sobie wyobraÂżam Michosa patrzÂącego na zdjĂŞcia Anity. :D

Obrazek

Z kiedy sÂą te zdjĂŞcia?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Studio miaÂł Piotrek Marciniak i miaÂł on DzieĂą Na ÂŻywo a Magazyn ma dziÂś Pochanke i jÂą wczoraj Piotrek zapowiedziaÂł. WiĂŞc nie rozumiem o czym mĂłwisz.
JuÂż kila razy tak byÂło, Âże marciniakk oprĂłcz magazynu 24h miaÂł rĂłwnieÂż studio 24 :!: a to Âże byÂł w dniu to nie wiedziaÂłem bo przez caÂły czas praei byÂła komisja :!:
Oj Michos, Michos - urlopu Anicie bronisz Straszny egoista z Ciebie
TrochĂŞ za duÂżo tych urlopĂłw byÂło :!: NIe chcem aby myÂślaÂła tylko nad tym jak tu siĂŞ z tej wawy wyrwaĂŚ :!:
Nawet jeÂśli Anita nie pracuje codziennie, to dÂłuÂższy wypoczynek poza W-wÂą, czy ÂŁodziÂą, np. w gĂłrach na naratach, moÂże oznaczaĂŚ
dla Niej zbawienne oÂżeÂźwienie Psychiczne ukojejnie, intelektualne odrodzienie
ChcielibyÂśmy tego wszyscy ale czy tak bĂŞdzie :?:
Musi siĂŞ odrodziĂŚ i myÂśleĂŚ wiĂŞcej nad tym co mĂłwi :!: bo za duÂżo tych pomyÂłek :!:
DadzÂą Anicie poprowadziĂŚ ''jakiÂś tam'' program i caÂły czas bĂŞdzie siĂŞ uwsteczniaĂŚ zamiast rozwijaĂŚ dziennikarsko
Mam takie same obawy i dlatego wcale siĂŞ nie ciesze z nowego programu :!:
Z kiedy sÂą te zdjĂŞcia?
To o ktĂłrym mĂłwisz w poÂście jest gdzieÂś z poÂłowy czerwca :!:
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lut 2005, 18:52 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:uÂż kila razy tak byÂło, Âże marciniakk oprĂłcz magazynu 24h miaÂł rĂłwnieÂż studio 24 :!: a to Âże byÂł w dniu to nie wiedziaÂłem bo przez caÂły czas praei byÂła komisja
MiaÂł serwis o 13.30 i specjalne wydanie o 14.30 z goÂścmi z GW i G Polskiej. Komentowali sprawe Wildsteina i serwis trwaÂł do 14.50 i prowadziÂł go Piotrek Marciniak.

A wczoraj zapowiadaÂł Pochanke na dzisiejszy Magazyn.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:A czyÂżbyÂś myÂślaÂł o urlpie tam gdzie Anitka ??? ale wiesz Âże ona tam bĂŞdzie z Erykiem
Kamuii, powiem Ci w tajemnicy :lol:, Âże od momentu, kiedy zobaczyÂłem AnitĂŞ z Erykiem, coÂś mi podpowiadaÂło, Âże oni do siebie nie pasujÂą - nie tylko pod wzglĂŞdem wzrostu. Ten caÂły Eryk jest jakiÂś... zamroczony :lol:
Ja to co innego :lol: : energiczny, wysportowany, taktowny, ok. 177 cm wzrostu (w kapeluszu :lol:) :!:
UchodzĂŞ za wspaniaÂłego przyjaciela, rozmĂłwcĂŞ, sÂłuchacza, doradcĂŞ, koch... :oops: o tych rzeczach nie wypada pisaĂŚ :lol: :lol:

A juÂż na powaÂżnie, mam nikÂłe szanse na urlop - przynajmniej do wakacji :sad:
A Anicie - jednak dochodzê do takiego wniosku - bardziej pomóg³by powrót do g³ównych... Przecie¿ wiemy jak¹ jest ambitn¹ osob¹... Tak wiêc g³ówne fakty plus nowa mi³oœÌ :lol:
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

kadrowanie dzisiejszego Poranka z Anita jest po prostu niesamowite, najpierw w rozmowie z Marcinem Majewskim ustawili jÂą metr za nim, tak zeby wygladaÂła na niÂższÂą, a teraz w trakcie pogody Wasilewski stoi na podeÂście, a ona niÂżej :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow:
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Dzisiejszy poranek. Z tÂą pogodÂą to Âśmiesznie wyglÂąda, mogli trochĂŞ wyÂżej kadrowaĂŚ albo daĂŚ podkÂładkĂŞ Tomaszowi tak jak to jest w NajsÂłabszym ogniwie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

kadrowanie dzisiejszego Poranka z Anita jest po prostu niesamowite,
NIeprofesjonalizm naszej Anitki by³ te¿ niesamowity i godny po¿a³owania :!: :cry: Chyba dzisiaj to ju¿ przekroczy³a sam¹ siebie w swoich ppisach antyintelektualnych :!: Przez pewien czas myœla³em, ¿e Anitka rzeczywiœcie siê trochê stresuje i ma tremê i musi siê wyrobiÌ ale teraz wiem ¿e to nie tutaj tkwi g³ówny problem :!: Problem tkwi w tym, ¿e ona umie tylko czytaÌ z propmptera czy z karki ale nie potrafi poweidzieÌ nic m¹drego czy dobrego bez tego :!: Ten ca³y zachwyt nad profesjonalizmem Anitki i tym co by³o dawniej coraz bardziej mija :!: :cry: Obdarzy³em j¹ takim ogromnym zaufaniem a ona mnie tak zawodzi ostatnim razem :!: :cry:
Mo¿na powiedzieÌ, ze niestety Anitka dzisiaj by³a bo po wczorajszym wysz³a po prostu na idiotkê i okaza³o siê , ¿e Anitka nie myœli nad tym co mówi :!: :cry: Zreszt¹ po dzoisiajeszej szopce jak¹ odstawia³a to mam w¹tpliwoœci czy w ogóoe ma potencja³ aby poprowadziÌ coœ bez kartki profesjonalnie i bez b³êdów :!: :?:
Sam poranek w swojej treÂści byÂł nie do zniesienia :!: Poziom tego byÂł tragicznie niski :!: A Anitka po raz kolejny pokazaÂła siĂŞ z tej nie najlepszej strony :!: :cry:
CaÂły czas siĂŞ myliÂła, przejĂŞzyczaÂła siĂŞ nagminnie i caÂły czas patrzyÂła w te swoje kartki i nie potrafiÂła nawet prostego pytania zadaĂŚ bez pomocy kartek na ktĂłrych i tak dobrze nie miaÂła wszystkiego przygotowanego bo nawet nie umiaÂła z nich dobrze skorzystaĂŚ :!: :cry:
Wygl¹da³o to strasznie i nie da³o siê wprost patrzeÌ na ni¹ bo to niesamowicie irytowa³o :!: Nawet w chwili kiedy ³¹czy³a siê z Jackiem Pa³asiùskim pytaj¹c siê o stan zdrowia papierza to nie mog³a siê powstrzymaÌ od ci¹g³ego gapienia siê w te pieprzone kartki :!:
Jeszzce dochodzÂą do tego tematy o jakie siĂŞ pytaÂła i o jakich czytaÂła z kartek:!: PytaÂła siĂŞ o jakeÂś mokradÂła, ptaki, rozmawiaÂła o nartach w Austrii :!: A czytaÂła o rolnictwie tzn. coÂś o Âświniach :!: (nie pamiĂŞtam dokÂładnie ale zrobiÂło mi siĂŞ wtedy niedobrze jak tego sÂłuchaÂłem :!: Temat poziomme nie przekraczajÂący bomby Âśmierdzicuhowej :!: )
NIe doÂśc, Âże czytaÂła wszystko z kartki(no prawie) to jeszce mĂłwiÂła o tematach nia majÂących nic wspĂłlnego z dziennikarstwem :!: :cry:
RobiÂło mi siĂŞ nie dobrze o jakich gĂłwnach Anitka musi rozmawiaĂŚ :!:

Jak zaczyna³a mówiÌ bez kartek to nie wychodzi³o je to za dobrze i bardzo czêsto siê myli³a :!: Nie doœÌ, ¿e kiedy czyta³a z kartek to pope³nia³a b³êdy tp nawetr nic m¹drego od siebie nie potrafi³a powiedzieÌ. Ca³y czas u¿ywa³a tych samych czasowników :!: Wygl¹da³o to tak jakby mia³a bardzo ubogie s³ownictwo a ksi¹¿ki by³yby dla niej czymœ obcym :!:
(zresztÂą chyba tak jest :!: NIgdy nie mĂłwiÂła nawet sÂłowem Âże lubi czytaĂŚ czy rozwijac siĂŞ intelektualnie :!: )

Raz prĂłbowaÂła coÂś mÂądrzejszego powiedzieĂŚ ale jej nie wyszÂło :!: :cry:

WkurzyÂła mnie teÂż niesamowicie jak czytaÂła z kartki zapowiedÂź do materiaÂłu o Wildsteinie :!: Do jasnej cholery tyle o tym siĂŞ mĂłwi Âże mogÂłaby przynajmiej coÂś powiedzieĂŚ z gÂłowy a nie caÂły czas posiÂłkowaĂŚ siĂŞ tymi kartkami :!: PrzecieÂż w faktach siĂŞ tym caÂły czas zajmowaÂła a materiaÂł byÂł wÂłaÂśnie z wczorajszych faktĂłw :!:
A propo wildsteina i jego listy :!: Po prostu jak to us³ysza³em rto mnie a¿ wmurowa³o w fotel i tym bardziej by³em zaskoczony i zbulwersowany jak si,ê póŸniej nie poprawi³a :!: To by³ wymowny dowód na to, ¿e Anitka ma problemy nie tylko z formu³owaniem zdaù ale nawet z przytaczaniem najbardziej ostotnych a wrêcz elementarnych faktów :!:
PowiedziaÂła o liÂście wildsteoina, Âże liczy 240 nazwisk :!: :!: :!: (nie 240 tys tylko autentycznie wpoeidziaÂła 240 nazwisk :!: )

Jeszcze raz podczas ³¹czenia na ¿ywo chyba z wroc³awiem zapyta³a siê o co ludzie siê modl¹ :!: :?: BYo to g³upie pytanie pokazuj¹ce bezmyœlnoœÌ Anitki :!: dlatego bo mówi³a akurat o stanie zdrowia papie¿a :!: Przecie¿ wiadomo, ¿e modl¹ siê o zdrowie a nie pieni¹dze czy o coœ innego :!:

PO dzisiejszym poarnku wÂątpie, Âże Anitka odniesie kiedykolwiek jakikolwiek sukces :!: Do programu publicystycznego ona siĂŞ po prostu nie nadaje bo bo pierwszych kilku zdaniach nie wiedziaÂłaby co powiedzieĂŚ :!: StaÂła by jak sÂłup i co najwyÂżej czytaÂła coÂś z kartki :!: Tutaj trzeba byc Âświetnym mĂłwca i umieĂŚ szyĂŚ nie tylko za biurkiem :!: i przede wszytkim trzeba umieĂŚ rozmawiaĂŚ z drugim czÂłowiekiem o powaÂżnych sprawach na wysokim poziomie. :!:

Z dnia na dzieù tracê coraz bardziej nadzieje na sukces czy na powrót Anitki :!: :cry: Jak dalej tak bêdzie siê prezentowa³a to ju¿ nie wróci na szczyt :!: Musi wzi¹sÌ siê wgarœÌ i pomyœleÌ nad wszystkim :!: A mo¿e po prostu ktoœ jej musi to powiedzieÌ prosto w twarz :!: :?:

BojĂŞ siĂŞ, Âże ona tego nie widzi :!: PrzestaÂła widzieĂŚ swoje pomyÂłki i swoje niedociÂągniĂŞcia :!: :cry: :cry: :cry:

A kiedfyÂś byÂła tak cudowna w swoim profesjonaliÂźmie i geniuszu :!: Teraz to w mgnieniu oka znikÂło :!: Wtedy czytaÂła gĂłwnie tylko serwisy a teraz musi mĂłwiĂŚ z gÂłowy bez pomocy ale jak widzimy nie za bardzo jej to wychodzi :!: :cry: :cry: :cry:

Anitko co z tobÂą siĂŞ dzieje :?: :!: Gdzie jest twĂłj profesjonalizm i szycie z gÂłowy :?: :cry: :shock:

ChociaÂż z drugie strony przestaje mine to dziwiĂŚ jak przypomnĂŞ sobie o jej zainteresowaniach. Pakernia(czyli siÂłownia jak to okreÂśliÂła kamuii), rajdy samochodowe czy inne sporty rozwijajÂą tylko fizycznie :!: a nie intelektualnie :!: :cry: Wiem, Âże jest jeszcze mÂłoda ale musi siĂŞ zdecydowaĂŚ kim chce byĂŚ a jak siĂŞ zdecyduje Âże chce tu zostaĂŚ i byc dlaje dziennikarzem to musi udowodniĂŚ, Âże oprĂłcz urody, figury ma teÂż coÂś w gÂłowie :!: :!: :!:

Owszem jest to pisane pod wpÂływem chwili i emocji ale dzisiaj to juÂż chwilami przeginaÂła i byÂłem wÂściekÂły Âże tak wszystko jej nie wychodzi :!: :cry:

Obrazek
To juÂż sÂą jakieÂś kpiny :!: :!: :!: Czy oni muszÂą byĂŚ aÂż tak nietolerancyjni dla ludzi wysokich :!: :twisted: :cry: Ja siĂŞ na to nie zgadzam bo wychodzi na to Âże wasilewski jest wy Âższy od Anitki a AnitkĂŞ widaĂŚ Âże stoi w jakiejÂś dziurze :!: :cry: To jest czysty idiotyzm :!:
W³asnie tak wypatrywa³em bucików Anitki a ona by³a tak nie wyraŸÌna ¿e nawet jej nóg nie mog³em zobaczyÌ :!:
Obrazek
REzczywiÂście Stanilewicz jest bardzo niski ale to nie powĂłd abyt robiĂŚ takie cyrki z kadrowaniem :!: Jak to wyglÂąda jak prezenter sobie kuca :!:
KOmpromitujÂą sami siebie :twisted: :!: Mogliby juÂż pogodziĂŚ siĂŞ ze wzrostem Anitki a nizioÂłki moga staĂŚ na szczudÂłach :!: :lol:

RzÂądam tolerancji dla ludzi wysokich :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony środa 02 lut 2005, 15:58 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

no coment :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ