Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
Igor Sokołowski zapowiedział, że jutro od 14:00 program "Stratos" poprowadzi Anna Jędrzejowska.
Jeszcze chwilka, jeszcze moment i rozpocznie się program specjalny.
-
- Fanatyk :)
A już miałem brzydkie myśli, że pani Anna wystawiła nas dziś do wiatru
x:
Choć i tak zmarnowałem niedzielę - czekałem na 14-tą :ech:

Choć i tak zmarnowałem niedzielę - czekałem na 14-tą :ech:
Na dodatek niczego specjalnego Anna dla nas nie przygotowała - zresztą było już widać za K.Zdanowicz tą znaną nam dobrze bluzeczkę. A przez to czekanie jestem tak podkur... że właściwie odechciało mi się tego oglądać :/
130 minut zanim osiągnie wysokość skoku!?
O rany - to ja idę do monopola :hyh:

O rany - to ja idę do monopola :hyh:
Nie tak łatwo wznieść się na wysokość 36 kmnouze pisze:130 minut zanim osiągnie wysokość skoku!?![]()

This is not the end, this is not the beginning.
Powoli się zbliża. Swoją drogą, nazwisko Baumgartner chyba sprawia jakieś problemy Pani Redaktor, bo dziś mówi o nim wyłącznie z imienia 

W rozmowę o kosmicznych technologiach wkradł się romantyzm :tanczy: 

Dobrze, że już skoczył bo szopkę TVN 24 zrobił niemiłosierną. Lekko przereklamowane, myślałem, że będzie miał na sobie zamontowane kamery.
A zółta bela z napisem "Felix wylądował" od razu przypomniała mi poziomem.. "Piłkarze zjedli śniadanie"
A zółta bela z napisem "Felix wylądował" od razu przypomniała mi poziomem.. "Piłkarze zjedli śniadanie"

Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
-
Nic dziwnego, odniosłem wrażenie, że Anna dziś wyglądała bardziej słodko niż we wszystkich dotychczasowych piętnastych na żywo, mimo, że cały czas siedziała za stołem :aniol:nouze pisze:W rozmowę o kosmicznych technologiach wkradł się romantyzm
Rozmowy z gośćmi w niedzielny wieczór o 21.00, czyli Anna w swoim żywiole
A przy takich emocjonalnych momentach ukazuje się pełny urok Pani Redaktor :aniol: (nawet jeśli nie w pełni kadrowany
1 )

Tak w sumie to ile Pani Jędrzejowska ma lat?
Bo na tych fotkach z wczoraj wygląda lepiej niż na archiwaliach z "Faktów" Tomasza Lisa. 

-
Myślę, że to nie kwestia wieku, tylko, powiedzmy, wizerunku...
Pamiętamy, że na wiosnę 2006 nastąpiła rewolucyjna zmiana image Pani Redaktor , i mimo późniejszych zmian, raz na gorsze, raz na lepsze, do wizerunku z początku ubiegłej dekady już nie wróciła ( i niech nie wraca :devil: )
A zresztą .... może Pani Redaktor też zalicza się do licznej grupy Kobiet Jak Wino
Pamiętamy, że na wiosnę 2006 nastąpiła rewolucyjna zmiana image Pani Redaktor , i mimo późniejszych zmian, raz na gorsze, raz na lepsze, do wizerunku z początku ubiegłej dekady już nie wróciła ( i niech nie wraca :devil: )
A zresztą .... może Pani Redaktor też zalicza się do licznej grupy Kobiet Jak Wino

Z tym winem to się często sprawdza, zresztą nie tylko wśród kobiet...
Już znalazłem, jeśli wierzyć wikipedii, to 37 lat.
Już znalazłem, jeśli wierzyć wikipedii, to 37 lat.