Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Szczerze mĂłwiÂąc, spodziewaÂłem siĂŞ dzisiaj waszych pozytywnych opinii na temat wsytĂŞpu Anitki w "Poranku". Wg mnie Âźle nie wypadÂła (Âżeby nie byÂło, Âże nie ogladaÂłem -wstaÂłem wczeÂśniej Âżeby zobaczyĂŚ kto jest, Poranek oglÂądaÂłem do 8:30).
Wg mnie Anita dzisiaj byÂła dobra. Wiem, Âże nie znam jej jak np. michos, ale wg mnie (powtarzam siĂŞ) wypadÂła (i znowu powtĂłrzenie) dobrze. ÂŁadnie wyglÂądaÂła, nie zauwaÂżyÂłem Âżeby siĂŞ zacinaÂła czy przejĂŞzyczaÂła.

Michos: piszesz, Âże teamty jakie dziÂś poruszano w "Poranku" byÂły na bardzo niskim poziomie. Przypominam jednak, Âże w nowym "Poranku" chodzi wÂłaÂśnie o luÂźniejszÂą formĂŞ. Nie kaÂżdy wstajÂący rano, chce sÂłyszeĂŚ tylko o polityce, o teczkach IPN, jakieÂś ciekawostki czy tematy luÂźniejsze rano sa potrzebne -choĂŚby dlatego, alby oglÂądajÂącego wprowadziĂŚ w dobry nastrĂłj.
Druga sprawa: Anita gdy rozmawiaÂła z PaÂłasiĂąskim wcale nie patrzyÂła siĂŞ tak czesto w kartki (przynajmniej nie zauwaÂżyÂłem). Piszesz, ze Anitka prĂłcz czytania z promptera i kartek nie potrafi nic powiedzieĂŚ od siebie :cry: :!: Jestem nielada zaskoczony. Dla mnie Anita byÂła dziÂś dobra (choĂŚ bywaÂły o wiele lepsze wystĂŞpy), ogĂłlnie podobaÂło mi siĂŞ :? :wink:
Wczorajsze FAKTY: ciekawe, Anita dobrze siê prezentowa³a, zdziwi³o mnie zyczenie mi³ego weekendu (dopiero wtorek by³), oznacza³o to jednak, ¿e Anity juz w tym przynajmniej tygodniu w "Faktach" popo³udniowych nie bêdzie. Szkoda... :? Czyli co: teraz tylko trzy dy¿ury na wizji? PatrzeÌ jak lada dzieù bêd¹ dwa, potem jeden a¿ Anita zniknie... i albo siê pojawi we wrzeœniu (póŸna ta data :? ) w pr. publicystycznym albo bêdzie pracowaÌ ale nie na wizji :evil: :roll: :?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

WiĂŞc tak zacznĂŞ od tego Âże nie widziaÂłam tego pranka wiec mogĂŞ tylko polegaĂŚ na tym co mĂłwi Michos i jego podczuciach.
Ale najpierw komplementy bo przynajmniej na zdjĂŞciach Anitka wyglÂąda Âślicznie ;)
A teraz mniej przyjemnie. MiaÂłam okazjĂŞ oglÂądaĂŚ tylko jeden poranek z AnitkÂą i juÂż w tedy zauwazyÂłam ze ewidentnie coÂś siĂŞ niedobrego z nazsÂą AnitkÂą dzieje... ale sÂądziÂłam ze to jakaÂś trema czy teÂż brak oswojenia siĂŞ z nowÂą formuÂła.Niestety potem widziaÂłam teÂż popisy Anitki w Faktach... :?
Co siê dzieje ?Anitka która zawsze by³a bez zarzutu w ka¿dym wejœciu siê myli przejêzycza zcasem robi merytoryczne b³êdy.
To ewidentnie niedobrze i dla nas fanów szczególnie bolesne bo pamiêtamy pewna siebie Anitkê bezb³êdn¹ i elokwentn¹.I w³asnie dlatego z szacunku do tego jaka Anitka by³a jeszcze pare miesiêcy temu nie wolno nam siê teraz od niej odwróciÌ...
Jako ze Anitka ostatnio sobie u swojego najwiêkszego fana nieco "nagrabi³a" pozwolê sobie j¹ wzi¹œÌ w obronê :)
NIeprofesjonalizm naszej Anitki byÂł teÂż niesamowity i godny poÂżaÂłowania
Owszem to siĂŞ zgadza i trudno temu zaprzeczyĂŚ ale
powinniœmy wzi¹œÌ pod uwagê nastêpuj¹ce czynniki
1.Ostatnie miesiÂące na pewno pozostawiÂły Âślad na jej psychice pamiĂŞtajmy
a)najpierw systematyczne gnojenie i upokarzanie
b)wypadek Martyny jak wiemy ANitka jej pomagaÂła
c)Nie wiem byĂŚ moze w jakimÂś stopniu przeÂżyÂła teÂż ÂśmierĂŚ Marcina
2.TeraŸniejsza sytuacja Anitki.Mo¿e ona nie ma poprostu czasu siê do tego poranka czy tam Faktów przygotowaÌ,bo zajmuje siê tym swojim nowym programem.Przypominam z jak wa¿nego Ÿród³a to wiemy :) I nie wolno nam tego negowaÌ i sprowadzac do k³amstwa :evil:.Jeœli Anita mówi ¿e du¿o pracuje to tak w³asnie jest i jako fani musimy to przyj¹Ì.
Wiem ze zaraz ktos podnieÂśie kwestie ze nie powinna wiĂŞc ÂłapaĂŚ kilku srok za ogon.Ale pragnĂŞ przypomnieĂŚ Âże ona musi byĂŚ w staÂłym kjontakcie z kamerÂą bo bojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ co bĂŞdzie jak siĂŞ tak nie stanie.Ponadto nie wiemy czy takie nie jest polecenie TVN-u...
Problem tkwi w tym, Âże ona umie tylko czytaĂŚ z propmptera czy z karki ale nie potrafi poweidzieĂŚ nic mÂądrego czy dobrego bez tego
Tak nie wolno...:( pamiĂŞtaj ze Anitka jest mistrzyniÂą szycia z gÂłowy i nic tego nie zmieni... Poprostu nie ma czasu siĂŞ przygotowaĂŚ porzÂądnie.
Sam poranek w swojej treÂści byÂł nie do zniesienia Poziom tego byÂł tragicznie niski A Anitka po raz kolejny pokazaÂła siĂŞ z tej nie najlepszej strony
To akurat nie jest jej wina.
PowiedziaÂła o liÂście wildsteoina, Âże liczy 240 nazwisk (nie 240 tys tylko autentycznie wpoeidziaÂła 240 nazwisk )
Widocznie nie zauwaÂżyÂła , jak widac nie tylko ona skoro nikt w sÂłuchawce nie kazaÂł jej tego korygowaĂŚ :) zdarza siĂŞ :)
Jeszcze raz podczas ³¹czenia na ¿ywo chyba z wroc³awiem zapyta³a siê o co ludzie siê modl¹ BYo to g³upie pytanie pokazuj¹ce bezmyœlnoœÌ Anitki dlatego bo mówi³a akurat o stanie zdrowia papie¿a Przecie¿ wiadomo, ¿e modl¹ siê o zdrowie a nie pieni¹dze czy o coœ innego
No tu niestety nie mam nic na obronĂŞ bo pytanie iÂście kretyĂąskie... :? ALe nie zapominajmy o podobnej wpadce Redo kiedy rozmawiaÂła z OtyliÂą JĂŞdrzejczak :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie zaÂłamuj mnie, aÂż kiepsko Anita wypadÂła dziÂś w Poranku :?:
Jak to mo¿liwe, ¿eby w przeci¹gu pó³ roku odnotowaÌ taki spadek formy :?:
Nie wiem, nie widzia³em tego, mo¿e gdybym widzia³ pogr¹¿y³bym siê równie¿, ale nie s¹dzê, tak jak Ty Michos, ¿e utraci³a swój geniusz - brutalnie zabrano go Jej :!:
PrzecieÂż udowodniono czynem, ile tak naprawdĂŞ znaczy dla tej stacji :twisted:
A co do czytania z promptera, czy kartki, przecie¿ w popo³udniowych te¿ to robi, a nie brzmi to tak, jak kiedyœ w g³ównych...
Anita sprzed wrzeœnia 2004 roku i Anita po wrzeœniu 2004 roku to dwie ró¿ne osoby :!:
Ta obecna Anita swÂą postawÂą przypomina zestresowanÂą debiutantkĂŞ, a moÂże zastraszanÂą , niepewnÂą swego losu dziewczynĂŞ :sad:
Ale to nie Anita jest temu winna....

Poza tym ten caÂły harmider, zamieszanie, robienie sobie jaj poprzez ustawianie nizioÂłkĂłw na podestach....
Jak ma to korzystnie wp³yn¹Ì na poziom myœlenia :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Na samym pocz¹tku chcia³em napisaÌ, ¿e moja krytyka w stosunku do pracy Anitki wynika tylko i wy³¹cznie z tego, ¿e siê cholernie o ni¹ martwiê i dziwiê siê jak ona bardzo traci na swoim dawnym profesjonaliŸmie :cry: Chcia³bym tutaj Anitkê chwaliÌ i podziwiaÌ za jej prace ale ostatnio sama Anitka nie daje do tego powodu :!: :cry:
Przykro mi jest cholernie to pisaÌ ale tak jest :cry: Za dobrze znam Anitkê aby nie widzieÌ ró¿nicy miêdzy tym co by³o a tym co jest :!: :cry:

OczywiÂście kaÂżdy moÂże mieĂŚ swoje zdanie i moÂże siĂŞ ze mnÂą nie zgadzaĂŚ ale sami wszyscy wiemy Âże nie jest dobrze. CaÂły czas obracamy siĂŞ w ciÂągÂłej niewiedzy i w trzĂŞpkach infomracji. Nic nie jest pewne i do niczego nie moÂżemy byĂŚ przekonani do koĂąca. :cry:

[/quote]Szczerze mĂłwiÂąc, spodziewaÂłem siĂŞ dzisiaj waszych pozytywnych opinii na temat wsytĂŞpu Anitki w "Poranku". Wg mnie Âźle nie wypadÂła (Âżeby nie byÂło, Âże nie ogladaÂłem -wstaÂłem wczeÂśniej Âżeby zobaczyĂŚ kto jest, Poranek oglÂądaÂłem do 8:30).
Wg mnie Anita dzisiaj byÂła dobra. Wiem, Âże nie znam jej jak np. michos, ale wg mnie (powtarzam siĂŞ) wypadÂła (i znowu powtĂłrzenie) dobrze. ÂŁadnie wyglÂądaÂła, nie zauwaÂżyÂłem Âżeby siĂŞ zacinaÂła czy przejĂŞzyczaÂła.
Pozytywne opinnie bĂŞde wygÂłaszaĂŚ kiedy Anitka bĂŞdzie dawnÂą AnitkÂą :!:
A ta dawna Anitka to:pe³en profesjonalizm, elokwencja, ³atwoœÌ mówienia, g³os pewny i zdecydowany, pewnoœÌ siebie :!:
Zacina³a siê i przejêzycza³a niestety wielokrotnie. :!: Brak by³o w jej mnówenieniu p³ynnoœci i lekkoœci mówienia :!: POwtarzam po raz kolejny, ¿e wtedy kiedy stoi i mówi do widzów to trochê g³upio to wygl¹da jak ca³y news czy jak¹œ zapowiedŸ czyta z kartki :!: :? To musi mieÌ ca³kowicie inny kszta³t aby by³o to wiarygodne i dociera³o do wid¿ów :!:
Michos: piszesz, Âże teamty jakie dziÂś poruszano w "Poranku" byÂły na bardzo niskim poziomie. Przypominam jednak, Âże w nowym "Poranku" chodzi wÂłaÂśnie o luÂźniejszÂą formĂŞ. Nie kaÂżdy wstajÂący rano, chce sÂłyszeĂŚ tylko o polityce, o teczkach IPN, jakieÂś ciekawostki czy tematy luÂźniejsze rano sa potrzebne -choĂŚby dlatego, alby oglÂądajÂącego wprowadziĂŚ w dobry nastrĂłj.
NIe s¹dze abyœ mia³ racje bo ludzie rano w³¹czaj¹c telewizor chc¹ siê dowiedzieÌ co siê dzieje na œwiecie i co nas czeka w dzisiejszym dniu. Poza tym jest ogromna ró¿nica miêdzy tematami luŸniejszymi a zwyk³ym gadaniem bzdur czyli pieprzeniem o dupci maryni :!: Wszytko powinno robiÌ siê z g³ow¹ i pomys³em :!:
Ja stawiam na informacje i dobrÂą publicystykĂŞ a nie gÂłupimi wrĂŞcz ÂżaÂłosnymi i gÂłupimi pogaduszkami o pogodzie czy sporcie :!: Po prostu szlak mnie trafia teÂż Âże takie osoby jak Anitka muszÂą gadaĂŚ o takich bzdurach ktĂłre z dziennikarstwem nie majÂą wiele wspĂłlnego :!:
Szlak czÂłoweika trafia, Âże nawet pogodĂŞ lecÂącÂą z taÂśmy Anitka musi zapowiadaĂŚ :!: Czasami ma siĂŞ wraÂżenie, Âże ona zaczyna ĂŚwiczyĂŚ pogodĂŞ a nie przekazywaĂŚ nam informacje :!: Wiem, ze to nie jej wina i ona na to nie ma na to wiĂŞkszego wpÂływu ale jednak nie moÂżna teÂż zrzucaĂŚ winy na wszytkich innych :!:
Druga sprawa: Anita gdy rozmawiaÂła z PaÂłasiĂąskim wcale nie patrzyÂła siĂŞ tak czesto w kartki (przynajmniej nie zauwaÂżyÂłem).

Ja widziaÂłem i to wyraÂźnie :!: BYÂło to widaĂŚ jak przy prawie kaÂżdym pytaniu musiaÂła spojrzeĂŚ w kartki :!: PamiĂŞtam, Âże kiedyÂś bez patrzenia pytania same jej siĂŞ nasuwaÂły a teraz musiaÂła ich szukaĂŚ :!: Owszem ze 2 razy zdarzyÂło siĂŞ, Âże Anitka wypadÂła lepiej i nie czytaÂła z kartki ale w wiĂŞkszoÂści to raczej byÂło odtwarzanie z kartek :!:
Piszesz, ze Anitka prĂłcz czytania z promptera i kartek nie potrafi nic powiedzieĂŚ od siebie Jestem nielada zaskoczony. Dla mnie Anita byÂła dziÂś dobra (choĂŚ bywaÂły o wiele lepsze wystĂŞpy), ogĂłlnie podobaÂło mi siĂŞ

Ja wiem, ¿e tak nie jest(przynajmiej jak do tej pory mo¿na by³o odnieœÌ bardzo pozytywne wra¿enie :!: ) ale po dzisiejszym poranku czy ubieg³ym w zesz³¹ œrodê mo¿na wyci¹gn¹Ì takie wnioski :!: Sam piszesz, ¿e zdarza³y jej siê o wiele lepsze wystêpy :!: Tylko, ¿e od wrzeœnia naprawdê dobrych wystêpów by³o ma³o :!: Czasami miewa przeb³yski ale w konfrontacji ze wszytkim to pozostaj¹ tylko wyj¹tki :!:
Wczorajsze FAKTY: ciekawe, Anita dobrze siĂŞ prezentowaÂła, zdziwiÂło mnie zyczenie miÂłego weekendu (dopiero wtorek byÂł), oznaczaÂło to jednak, Âże Anity juz w tym przynajmniej tygodniu w "Faktach" popoÂłudniowych nie bĂŞdzie. Szkoda...

Anitka zazwyczaj prowadzi fakty tylko 2 razy wiĂŞc nie byÂło to dla mnie zaskoczeniem, Âże jej jutro nie zobaczymy :!: ale :!: :!: :!: zaskoczyÂło mnie bardzo negatywnie to co powiedziaÂła na koniec :!: PtrzecieÂż byÂła dzisiaj wiĂŞc powiedzenie "miÂłego weekendu jest niestosowne :!:
Czy to byÂło przejĂŞzyczenie czy zamierzone :?: Tego nie wiem ale mozna z tego wysnuĂŚ przypuszczemie, Âże Anitka sobie teraz wiele rzeczy olewa i robi gorzej wiĂŞc nie zwraca do koĂąca uwagi na to co mĂłwi :!:
Czyli co: teraz tylko trzy dy¿ury na wizji? PatrzeÌ jak lada dzieù bêd¹ dwa, potem jeden a¿ Anita zniknie... i albo siê pojawi we wrzeœniu (póŸna ta data ) w pr. publicystycznym albo bêdzie pracowaÌ ale nie na wizji
DokÂładnie kaseto :!: Wszystki nam tu chodzi o to samo :!: Boimy siĂŞ bardzo, Âże to moÂże byĂŚ dopiero poczÂątek a kolejne kroki mogÂą jeszzce bardziej jÂą marginalizowaĂŚ :cry:
NIe radzi³bym wychodziÌ z takiego za³o¿enia, ¿e jak pracuje nad nowym programem to oznacza to ¿e jej nieobecnoœÌ na wizji jest uzasadniona. Jest to twierdzenie b³êdne o czym ju¿ iwelokrotnie wspomina³em i o czym w dalszej treœci posta równie¿ napiszê :!:
WiĂŞc tak zacznĂŞ od tego Âże nie widziaÂłam tego pranka wiec mogĂŞ tylko polegaĂŚ na tym co mĂłwi Michos i jego podczuciach.
Ja piszĂŞ to co czuje i porĂłwnujĂŞ stan obecny z tym co kiedyÂś byÂło :!:
Ale najpierw komplementy bo przynajmniej na zdjĂŞciach Anitka wyglÂąda Âślicznie
To prawda na zdjĂŞciach wyszÂła super i na wizji rĂłwnieÂż :!: :lol: :D
A teraz mniej przyjemnie. MiaÂłam okazjĂŞ oglÂądaĂŚ tylko jeden poranek z AnitkÂą i juÂż w tedy zauwazyÂłam ze ewidentnie coÂś siĂŞ niedobrego z nazsÂą AnitkÂą dzieje... ale sÂądziÂłam ze to jakaÂś trema czy teÂż brak oswojenia siĂŞ z nowÂą formuÂła.Niestety potem widziaÂłam teÂż popisy Anitki w Faktach...
No wÂłasnie to juÂż nie jest pojedyĂączy przypadek tylko od jakiegoÂś czasu Anitka ma ajkieÂś pomyÂłki czy gorsze dni :!: Przez kilka miesiĂŞcy rozumiaÂłem to i wcale nie byÂło to dla mnie dziwne ale teraz jak wiem wiĂŞcej to tÂłumaczĂŞ to sobie w trochĂŞ inny sposĂłb :!:
Co siê dzieje ?Anitka która zawsze by³a bez zarzutu w ka¿dym wejœciu siê myli przejêzycza zcasem robi merytoryczne b³êdy.
To ewidentnie niedobrze i dla nas fanów szczególnie bolesne bo pamiêtamy pewna siebie Anitkê bezb³êdn¹ i elokwentn¹.I w³asnie dlatego z szacunku do tego jaka Anitka by³a jeszcze pare miesiêcy temu nie wolno nam siê teraz od niej odwróciÌ...
Jako ze Anitka ostatnio sobie u swojego najwiêkszego fana nieco "nagrabi³a" pozwolê sobie j¹ wzi¹œÌ w obronê
DokÂładnie kiedyÂś byÂła bezbÂłedna we wszytkim ni nie moÂżna byÂło siĂŞ przyczepiĂŚ do nieczego bo wszystko byÂło idealne i bez zarzutu :!:
KiedyÂś piĂŞknie mĂłwiÂła i mogÂła mĂłwĂŚ bez przerwy :!: Praktycznie buÂźka jej sie nie zamykaÂła ale wÂłaÂśnie to w niej byÂło najpiĂŞkniejsze :!: :D
Teraz to znikÂło i gdzieÂś sie schowaÂło lub bezpowrotnie zniknĂŞÂło :!: :?: :cry:
Kamuii ja siĂŞ odniej nie odwrĂłcĂŞ i zawsze bĂŞde bacznie ÂśledziÂł jÂą na wizji :!: Oto moÂżesz byĂŚ spokojna :!: Tylko, Âże to oglÂądanie czasami po takich wpadkach jest trudniejsze bo boisz siĂŞ tylko czy znĂłw jakiejÂś wpadki nie bĂŞdzie :!: :cry:
1.Ostatnie miesiÂące na pewno pozostawiÂły Âślad na jej psychice pamiĂŞtajmy
a)najpierw systematyczne gnojenie i upokarzanie
b)wypadek Martyny jak wiemy ANitka jej pomagaÂła
c)Nie wiem byĂŚ moze w jakimÂś stopniu przeÂżyÂła teÂż ÂśmierĂŚ Marcina
Ten najciê¿y okres ma ju¿ za sob¹ :!: Kilka ostatnich miesiêcy by³o straszne i ca³y czas mielyœmy obawy czy w pewnej chwili sama nie zrezygnuje :!: Zosta³a wi êc musieli coœ jej zapewniÌ a poza tym mamy inne zapewnienia, ¿e wszystko podobno jest w porz¹dku :!: ale w to mi sie nie chce wierzyÌ :!: W porz¹dku to by³o kiedyœ za czasów faktów g³ównych a od wrzeœnia wszystko zaczê³o siê waliÌ :cry:
Wypadek martyny byÂł dawno temu i sama martyna czuje siĂŞ juÂż na tyle dobrze, Âże normalnie pracuje i na pewno to moÂżemy wykluczyĂŚ bo to juÂż byÂło :!:
ÂŚmierĂŚ marcina na pewno mocno przeÂżyÂła ale jednak Âżycie trwa nadal i Âżyje siĂŞ teraÂźniejszoÂściÂą i prĂłbuje siĂŞ zpoamnieĂŚ o tym co smutne i tragiczne :!: MoÂże to teÂż byc spowodowane zwykÂłym brakiem motywacji i takim chronicznym zmĂŞczeniem mediami i tym wszytkim :!:
2.TeraŸniejsza sytuacja Anitki.Mo¿e ona nie ma poprostu czasu siê do tego poranka czy tam Faktów przygotowaÌ,bo zajmuje siê tym swojim nowym programem.Przypominam z jak wa¿nego Ÿród³a to wiemy I nie wolno nam tego negowaÌ i sprowadzac do k³amstwa .Jeœli Anita mówi ¿e du¿o pracuje to tak w³asnie jest i jako fani musimy to przyj¹Ì.
Wiem ze zaraz ktos podnieÂśie kwestie ze nie powinna wiĂŞc ÂłapaĂŚ kilku srok za ogon.Ale pragnĂŞ przypomnieĂŚ Âże ona musi byĂŚ w staÂłym kjontakcie z kamerÂą bo bojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ co bĂŞdzie jak siĂŞ tak nie stanie.Ponadto nie wiemy czy takie nie jest polecenie TVN-u...
Kamuii :!: bez przesady :!: Progrma am byÌ dopiero we wrzeœniu wiêc nie g³oœmy tutaj ¿e ona nie ma na nic czasu bo non stop zajmuje siê womym programem :!: To jest praca zespo³owa a zespó³ w tym czasie pracuje :!: Poza tym jak ju¿ mówi³em wczeœniej najlepszym przygotowaniem jest ci¹g³a praca a przede wszytkim kontakt z drugim cz³owiekiem :!: Ona nigdy nie bêdzie dobra jak siê nie wyrobi w publicystyce i jak nie bêdzie czêœciej przeprowadza³a wywiadów :!:
Ten jeden fakt przeczy wszystkiemu i ca³ej tej idei stworzenia nowego programu i planach jakie siê z tym wi¹¿¹ :!:
Dzisiaj juÂż wiemy, Âże regularnie ma tylko 1 wywiad miesiĂŞcznie :!: To jest tyle co nic a praca w poranku nie przygotowuje w ogĂłle do prowadzenia nowego programu :!:
Prowadzi program tak rzadko i nie moÂże sobie wszytkiego olewaĂŚ bo w pewnej chwili wejdzie to juÂż w nawyk i w rutyne i tak juÂż pozostanie :!:
Ona sama moÂże tego nawet nie widzieĂŚ i wydajej jej siĂŞ, Âże wszytko jest w porzÂądku ale my widzÂąc jÂą sÂądzimy inaczej :!:

DokÂładnie kamuii ona musi mieĂŚ ciÂągÂły kontakt z kamerÂą bo jak na jakiÂś czas zniknie i nie bĂŞdzie sia pojawiaÂła w ogĂłle to bĂŞdzie to poczÂątek jej koĂąca :!: :cry: MyÂślĂŞ, Âże to co widzimy jteraz jest teÂż spowodowane tym, Âże jest za maÂło na wizji i ma o wile mniejszy kontakt z kamerÂą :!:
MoÂżna tu powiedziec tak:
"pisz¹c uczysz siê pisaÌ", "czytaj¹c uczysz siê czytaÌ i rozumieÌ œwiat", "bêd¹c na wizji uczysz siê jak wystêpowaÌ przd oczami wid¿ów" :!: :!: :!:
Odnoai aiĂŞ to praktycznie do kaÂżdej dziedziny Âżycia :!:
Tak nie wolno... pamiĂŞtaj ze Anitka jest mistrzyniÂą szycia z gÂłowy i nic tego nie zmieni... Poprostu nie ma czasu siĂŞ przygotowaĂŚ porzÂądnie.
Tak maÂło pracuje wiĂŞc by mogÂła przynajmiej na te maÂło siĂŞ przygotowaĂŚ :!: Po prostu Anitka przez to, Âże maÂło jest na wizji to traci na swoim profesjonaliÂźmie :!:
NI eiwme czy okreÂślenie "Anitka jest mistrzyniÂą szycia z gÂłowy" nie jest juÂż trochĂŞ archaizmem :!: :?: To siĂŞ okaÂże w najbliÂższym czasie :!:
To akurat nie jest jej wina.
Ale za to co mĂłwi odpowiada tylko ona :!:
Widocznie nie zauwaÂżyÂła , jak widac nie tylko ona skoro nikt w sÂłuchawce nie kazaÂł jej tego korygowaĂŚ zdarza siĂŞ
Za zc ĂŞsto to siĂŞ zdarza :!: Trezba sÂłyszeĂŚ to co siĂŞ mĂłwi :!:
No tu niestety nie mam nic na obronĂŞ bo pytanie iÂście kretyĂąskie...
Na szczĂŞscie jest to tylko antena tvn24 a nie tvn-u :!: i iwlee osĂłb na to nie zwrĂłciÂło uwagi ale takie rzeczy sÂą nie dopuszczalne i czĂŞsto tal bywa, Âże moÂżna powiedziec o jedno sÂłowo za duÂżo i juÂż siĂŞ jest na Âświeczniku :!: Dla Anitki nie majÂą tam taryfy ulgowej i jej nie moÂże si ĂŞ to zdarzaĂŚ :!: Co chce moÂże tam tylko gadaĂŚ pochanke :twisted: a Anitka musi uwaÂżaĂŚ bo mocnej pozycji tam nie ma :!:

Z tego co piszesz kamuii moÂżna wywnioskowaĂŚ Âże wszytko jest w porzÂądku i nie ma siĂŞ poc o martwiĂŚ jej grafikiem bo pracuje nad nowym programem :!: Ale to oznacza, Âże talka sytuacja ma siĂŞ utrzymywac do wrzeÂśnia a potem z dnia na dzieĂą wszystko siĂŞ zmieni i bĂŞdÂą wszyscy zadowoleni :?: CoÂś nie chce mi siĂŞ w to wierzyĂŚ :!: Zbyt piĂŞlkne aby byÂło prawdziwe :!: :?:

Przepraszam z góry za ma³y ba³agan w cytatach al;e pisz¹c tyle czêsto siê to wszytko pieprzy a potem dojœÌ ju¿ nie mozna dlaczego :!: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Trudno odpowiedzieĂŚ sobie na pytanie: dlaczego tak siĂŞ dzieje?
Dlaczego powoli tracimy nasz¹ bezb³êdn¹ mistrzyniê subtelnoœci? :sad:
PrzychodzÂą mi do gÂłowy skrajnie gÂłupie pomysÂły.
MoÂże robi to celowo, moÂże chce pokazaĂŚ tym baranom z gĂłry, Âże poprzez
swoj¹ decyzjê o zabraniu Jej g³ównych, stracili œwietnie zapowiadaj¹c¹ siê
dziennikarkĂŞ?
A mo¿e to my J¹ za bardzo rozpieœciliœmy, daj¹c niechc¹cy do zrozumienia poprzez liczne maile, ¿e bêdziemy J¹ adorowaÌ bez wzglêdu na jakoœÌ Jej pracy, ¿e bêdzie nam wystarcza³o to, ¿e w ogóle J¹ widzimy, widzimy jak wspaniale wygl¹da, jak œwietnie prezentuje siê w nowym Poranku?

W dodatku, jakbym maÂło w ostatnim czasie biÂł siĂŞ ze swoimi myÂślami,
ni stÂąd ni zowÂąd, pewien osobnik napisaÂł do mnie PM'sa apropos moich ostatnich odkryĂŚ :
Jako pierwszy odkryÂłeÂś rzecz oczywistÂą. Nie tylko praca wpÂływa na to, co siĂŞ dzieje z CzÂłowiekiem, ale przede wszystkim Jego Âżycie osobiste
EUREKA! MoÂże faktycznie Anita ma problemy osobiste?
Z drugiej strony, kiedy chory byÂł tato Anity, jedynym zarzutem jaki Jej moÂżna byÂło postawiĂŚ byÂł brak uÂśmiechu, poza tym peÂłen profesjonalizm!
Chyba ¿e - tutaj sfera osobistych zmagaù w innym wydaniu - ''straci³a g³owê' dla jakiegoœ faceta? Albo straci³a nadziejê na zdobycie jego wzglêdów? Przecie¿ nikomu nie trzeba t³umaczyÌ, co dzieje siê, a w³aœciwie co mo¿e zrobiÌ z cz³owiekiem mi³oœÌ: odwzajemniona lub nie!
Mi³oœÌ potrafi byÌ piêkna, ale czasami przeobra¿a siê w niszczycielskiego potwora!
Przynosi ból i po¿era radoœÌ ¿ycia!
(...)jeÂżeli czyta Wasze posty to moÂże to Jej pomoÂże , doda pewnoÂści Siebie i dowartoÂściowuje(...)
Jednak mam nadziejĂŞ, Âże nie czyta!
Mo¿e tak surowe opinie o dekoncentracji , opowieœÌ o postêpuj¹cym zidioceniu, jak ta na poprzedniej stronie, miast pomagaÌ, pogr¹¿y J¹ jeszcze bardziej :?: :!:

Puenta :lol: :wink: ''BÂądÂź mÂądry i pisz wiersze' :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dlaczego powoli tracimy nasz¹ bezb³êdn¹ mistrzyniê subtelnoœci?
Tracimy jÂą na wÂłasnych oczach :cry: Widzimy to ale nic nie moÂżemy zrobiĂŚ ani niczego siĂŞ dowiedzieĂŚ :cry:
PrzychodzÂą mi do gÂłowy skrajnie gÂłupie pomysÂły.
MoÂże robi to celowo, moÂże chce pokazaĂŚ tym baranom z gĂłry, Âże poprzez
swoj¹ decyzjê o zabraniu Jej g³ównych, stracili œwietnie zapowiadaj¹c¹ siê
dziennikarkĂŞ?
To raczej nie ale mo¿e byÌ coœ co mo¿e byÌ równie bolesne :cry: Robi to bezwiednie nie zdaj¹c sobie sprawy :cry: tzn.nie widzi w³asnych b³edów czy nie jest dla siebie a¿ tak wymagaj¹ca i nie jest wobec siebie krytyczna :!: Oczywiœcie wielu siê zatraca we w³asnym domniemanym geniuszu i myœli ¿e wszytkie rozumy pozjada³o(przyk³ad pochanke)ale aby stawiaÌ przed sob¹ wymagania to trzeba widzieÌ swoje b³êdy i je poprawiaÌ. :!: Jak zostan¹ niezauwa¿one to mog¹ siê nasilaÌ a¿ do chwili kiedy nie bedziemy w stanie ich powstrzymac :!: :?:
A mo¿e to my J¹ za bardzo rozpieœciliœmy, daj¹c niechc¹cy do zrozumienia poprzez liczne maile, ¿e bêdziemy J¹ adorowaÌ bez wzglêdu na jakoœÌ Jej pracy, ¿e bêdzie nam wystarcza³o to, ¿e w ogóle J¹ widzimy, widzimy jak wspaniale wygl¹da, jak œwietnie prezentuje siê w nowym Poranku?
Ja nigdy nie by³em ca³kowicie bezkrytyczny wobec Anitki i widzia³em równiez jej b³êdy tylko ¿e jeszzce kilka miesiêcy temu ona by³a bezb³êdna i nie by³o powodu doo ¿adnej krytyki. To nie jest tak, ¿e my sobie j¹ rozpieœciliœmy tylko ¿e ojna trochê rozpieœci³a w sobioe nas nie daj¹c nam powodów do krytyki :!: BY³a genialna we wszytkim i ci¹gle nas czymœ zaskakiwa³a i zawsze mieliœmy pewnoœÌ, ¿e ona jest œiwetna i nie ma siê czego obawiaÌ ¿e gdzieœ sobie nie da rady. :!:
ÂŻal tylko, Âże tak byÂło a w obecnym czasie mamy aÂż nadto przykÂładĂłw potwierdzajÂących caÂłkowitÂą zmianĂŞ Anitki :!:
EUREKA! MoÂże faktycznie Anita ma problemy osobiste?
Ja bym raczej tego nie nazwaÂł "EurekÂą"tylko jednym z wielu naszych przypuszczeĂą :!: NIc nie wskazywaÂło ani nie wskazuje na jakieÂś kÂłopoty sercowe :!: Wszytko szÂło i chyba nadal idzie piĂŞknie :!: :?: Chociaz oczywiÂście pewne pole spekulacji pozostaje :!:
Poza tym lepiej nie mieszajmy w to uczuĂŚ bo jednak miĂŞdzy Âżyciem prywatnym a zawodowym istnieje granica i ona jest narzucoana zawsze ale teÂż narzucana przez nas samych :!: Niech to pozostanie jej tajemnicÂą :!:
Z drugiej strony, kiedy chory byÂł tato Anity, jedynym zarzutem jaki Jej moÂżna byÂło postawiĂŚ byÂł brak uÂśmiechu, poza tym peÂłen profesjonalizm!
DokÂładnie black :!: Tutaj sam sobie odpowiedziaÂłeÂś na pytanie, Âże problem leÂży gdzie indziej :!: Profesjonalista to taki ktoÂś kto potrafi zachowaĂŚ twarz w kaÂżdej sytuacji :!: ZachowaĂŚ twarz czyli nie daĂŚ po sobie poznaĂŚ Âże coÂś jest nie tak :!:
To co siĂŞ dziaÂło w ostatnim roku w samym tylko Âżyciu zawodowym jest potĂŞÂżnym materiaÂłem do tragizmu :!: :cry:
Chyba ¿e - tutaj sfera osobistych zmagaù w innym wydaniu - ''straci³a g³owê' dla jakiegoœ faceta? Albo straci³a nadziejê na zdobycie jego wzglêdów? Przecie¿ nikomu nie trzeba t³umaczyÌ, co dzieje siê, a w³aœciwie co mo¿e zrobiÌ z cz³owiekiem mi³oœÌ: odwzajemniona lub nie!
NIe róbmy teraz z Anitki osobê "skacz¹c¹ w bok" :!: Lepeij takie historyjki w³ó¿my miêdzy bajki bo tak bêdzie lepiej :!:
Mi³oœÌ potrafi byÌ piêkna, ale czasami przeobra¿a siê w niszczycielskiego potwora!
Przynosi ból i po¿era radoœÌ ¿ycia!
SkÂąd my to znamy :cry: :cry: :cry:
Coœ tam na pewno czyta³a ale jej mama która mówi³a, ¿e o swojej córce dowiaduje siê g³ównie z internetu mo¿e to robiÌ :!: lub ktoœ kto j¹ zna a wie coœ wiêcej o jej sytuacji czy mo¿e odwiedza nas bo piszemy prawde :!: :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

NIe rĂłbmy teraz z Anitki osobĂŞ "skaczÂącÂą w bok"
Skacz¹c¹ w bok :?: :lol: Przecie¿ Anita jest woln¹ dziewczyn¹, mo¿e jeszcze przebieraÌ w kandydatach na przysz³ego mê¿a, dopóki Bóg ich nie po³¹czy :lol: Wtedy dopiero mo¿na mówiÌ o ''skokach w bok'' :lol:
Na razie jest wolna jak niczym nie skrĂŞpowany ptak :smile:
michos pisze:(...)miĂŞdzy Âżyciem prywatnym a zawodowym istnieje granica(...)
A pamiĂŞtasz, co kiedyÂś powiedziaÂła Anita w wywiadzie dla ''Viva Uroda'' :?:
W zawodzie dziennikarza czĂŞsto myli siĂŞ pracĂŞ z Âżyciem. To bywa niebezpieczne.
A co jeÂśli w przypadku Anity to nagle zaczĂŞÂło dziaÂłaĂŚ w drugÂą stronĂŞ :?:
ZaczĂŞÂła myliĂŚ Âżycie z pracÂą :?: To teÂż niebezpieczne :!:
michos pisze:(...)jej mama która mówi³a, ¿e o swojej córce dowiaduje siê g³ównie z internetu(...)
Myœlê, ¿e chodzi³o jej raczej o kontakt emaliowy miêdzy ni¹ a córk¹ - wy³¹cznie :wink: :smile:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Mnie siĂŞ wydaje Âże sÂą tego trzy powody
a)albo na jej w soomie mÂłodej jeszcze psychice ostatnie miesiÂące zoswtawiÂły nieusuwalny Âślad i teraz przychodzÂą tego efekty.
b)w brew temu co uwaÂża Michos ona jednak duÂżo pracuje i nie ma czasu
c)pewnie trochĂŞ prawdy jest i w tym co napisaÂłm Black
:( moze uderzyÂła jej sodĂłwa do gÂłowy it tyle...
ale maili jej nie ÂżaÂłujĂŞ :) cieszĂŞ siĂŞ z nich bo jej siĂŞ naleÂżaÂły za to co jej zrobili niech wie ze ma fanĂłw :)
Mo¿e tak surowe opinie o dekoncentracji , opowieœÌ o postêpuj¹cym zidioceniu, jak ta na poprzedniej stronie, miast pomagaÌ, pogr¹¿y J¹ jeszcze bardziej
Te¿ s¹dzê ¿e lepiej ¿eby ostatnich postów nie czyta³a.Bo mog¹ odnieœÌ odwrotny skutek ni¿ otrzeŸwienie i zmotywowanie do pracy... Poprostu albo uzna nas za hipokrytów albo siê za³amie.
Ja wiem Âże to przykre sama miaÂłam ochotĂŞ przerwaĂŚ w pewnym momencie tÂą szopkĂŞ :( jakÂą odstawiÂła w poranku ale pamiĂŞtajmy Âże fan to nie jest osoba ktĂłra ma byĂŚ tylko w tedy jak jest dobrze ale przede wszystkim w tedy jak nie jest. A teraz definitywnie nie jest
Przecie¿ Anita jest woln¹ dziewczyn¹, mo¿e jeszcze przebieraÌ w kandydatach na przysz³ego mê¿a, dopóki Bóg ich nie po³¹czy
coÂś mi siĂŞ wydaje Âże ona w cale nie szuka mĂŞÂża :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze:coÂś mi siĂŞ wydaje Âże ona w cale nie szuka mĂŞÂża :)

coÂś sugerujesz Kamuii :shock:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

nic nie sugerujĂŞ tylko na pierwszy rzut oka widaĂŚ Âże jej siĂŞ do Âżeniaczki nie pali :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

w soomie to rozumiem. niech korzysta z ¿ycia ile wlezie. ma³¿eùstwo jej skróci wiele przyjemnoœci.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii pisze:ale pamiĂŞtajmy Âże fan to nie jest osoba
ktĂłra ma byĂŚ tylko w tedy jak jest dobrze ale przede wszystkim
wtedy jak nie jest. A teraz definitywnie nie jest
Czyli ''Na dobre i na zÂłe'' :?: :lol: Okay :!: To siĂŞ da zaÂłatwiĂŚ :smile:
Kamuii pisze:na pierwszy rzut oka widaĂŚ Âże jej siĂŞ do Âżeniaczki nie pali :smile:
I bardzo dobrze :smile: Po co ma siê œpieszyÌ i podj¹Ì w poœpiechu b³êdn¹ decyzjê :!:
Tym bardziej, iÂż wiemy coÂś niecoÂś o zdaniu Anity na temat planĂłw matrymonialnych z wywiadu z ''Marie Claire'':

MC: W ¿yciu prywatnym masz wizjê na przysz³oœÌ?
AW: ChcĂŞ mieĂŚ rodzinĂŞ, ale nie mam planu, Âże w wieku
np. lat 26 wyjdê za m¹¿, potem urodzê dziecko,
a za dwa lata kolejne. Na wszystko przychodzi czas...

MC: ÂŁatwo powiedzieĂŚ, trudniej zrobiĂŚ.
AW: To prawda. Ale nie chcĂŞ siĂŞ ÂścigaĂŚ w Âżyciu prywatnym,
bo myÂślĂŞ, Âże to moÂże siĂŞ tylko Âźle skoĂączyĂŚ. Jestem bardzo
ostroÂżna. Nie podejmujĂŞ pochopnych decyzji.
Czasami potrzebujĂŞ bodÂźca i mam kÂłopot
z podejmowanie szybkich i sÂłusznych decyzji.

Ostro¿noœci nigdy za wiele :lol: Poza tym ta powœci¹gliwoœÌ Anity dowodzi
temu, Âże nie spotkaÂła jeszcze ( :wink: ) tego ''jedynego i wÂłaÂściwego'' :smile:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Myœlê, ¿e chodzi³o jej raczej o kontakt emaliowy miêdzy ni¹ a córk¹ - wy³¹cznie
NIe black ona mówi³a, ¿e czyta wszystko co o ejj córce pisz¹ internauci :!: Ktoœ to na pewno czyta :!: kto j¹ zna. Mo¿e niektyórym którzy bêd¹ tu po raz pierwszy mo¿e siê to co piszemy w tym w¹tku wydaÌ trochê dziwne ale jak przeczyta ca³oœÌ to powinien zrozumieÌ o co nam chodzi :!:
A pamiĂŞtasz, co kiedyÂś powiedziaÂła Anita w wywiadzie dla ''Viva Uroda''
W zawodzie dziennikarza czĂŞsto myli siĂŞ pracĂŞ z Âżyciem. To bywa niebezpieczne.
A co jeÂśli w przypadku Anity to nagle zaczĂŞÂło dziaÂłaĂŚ w drugÂą stronĂŞ
ZaczĂŞÂła myliĂŚ Âżycie z pracÂą To teÂż niebezpieczne
No pamiĂŞtam bo ja ten wywiad trafiÂłem w tej gazecie i ja go przepisaÂłem :!: To byÂł chyba pierwszy wywiad ktĂłry z niÂą przeczytaÂłem i po tym coÂś mnÂą tknĂŞÂło :!: OczywiÂście wczeÂśniej juÂż jÂą znalem z wizji ale sÂłowa wypowiedziane w wywiadzie trafiajÂą do mnie mocniej :!:
Mog³o i to siê zdarzyÌ ale jak tak jest rzeczywiœcie to jest ona w gorszym stanie nim nam siê wszytkim wydawa³o :!: Mo¿e nie wie czy nie zdaje sobie do koùca sprawy co siê wokó³ niej dzieje :!: :?: Mo¿e chce widzieÌ œwiat lepszym ni¿ on jest w rzeczywistoœci :!: :?: a potem kiedy siê rozczarowuje dostje wielkiego kopa od ¿ycia :!: :?:
KiedyÂś mĂłwiÂła w wywiadzie dla vivy, Âże sprawa Lisa i to Âże zajĂŞÂła po nim miejsce to jest to wewnĂŞtrzna sprawa tvn-u :!: ale wtedy jeszcze nie wiedziaÂła Âże przypadek jej bĂŞdzie podobny :!:
Pamietam jeszzce te wszystkie pochwaÂły Anitki dla szefĂłw stacji i dla "wspaniaÂłych ludzi z ktĂłrymi pracuje" :!:
Co po tym wszytkim zostaÂło :?: Czy dalej to sÂą wspaniali ludzie :?: MoÂżd po prostu Anitka wreszcie przejÂżaÂła na oczy i zobaczyÂła prawdziwe oblicze tej stacji i poczuÂła to na wÂłasnej skĂłrze :!: :?:
Mnie siĂŞ wydaje Âże sÂą tego trzy powody
a)albo na jej w soomie mÂłodej jeszcze psychice ostatnie miesiÂące zoswtawiÂły nieusuwalny Âślad i teraz przychodzÂą tego efekty.
b)w brew temu co uwaÂża Michos ona jednak duÂżo pracuje i nie ma czasu
c)pewnie trochĂŞ prawdy jest i w tym co napisaÂłm Black
To musiaÂło naprawde pozostawiĂŚ bardzo wyraÂźny wrĂŞcze nieusuwalny Âślad na jej psychice. Przez ostatnie kilka miesiĂŞcy mogliÂśmy obserwowaĂŚ tego skutki i wnioskowaĂŚ z tego co widzimy, Âże to jest osoba psychicznie wykonczona i nie majÂąca Âżadnej ochoty do dalszej pracy :!:
WidaĂŚ to byÂło wyraÂźniej i ja to widziaÂłem zawsze :!: Nigdy nie widziaÂłem Anitki tak smutnej, zdoÂłowanej, roztargniĂŞtej, chaotycznej, niechlujnej :!:
To byÂł dla mnie szok i oglÂądnaie tego wszytkiego nie byÂło dla mnie Âłatwe :!: :cry: To nie byÂło tak, Âże byÂła smutna porzez 1 poranek ale ciÂągle, nieprzerwanie :!: Czasami zdawaÂły siĂŞ wyjÂątki ale bardziej to wyglÂądaÂło Âże ona chce graĂŚ osobĂŞ pogodnÂą i pokazaĂŚ siĂŞ jak najlepiej widzom :!:
Teraz troszĂŞczkĂŞ siĂŞ to zmieniÂło ale za to jej profesjonalizm podupadÂł niesamowicie :!: MoÂże jest tak, Âże jej juÂż maÂło na tym zaleÂży i robi wszystko tak na odczep siĂŞ wiedzÂąc Âże i tak nic z tego nie wyjdzie :!: :cry: :?:
Kamuii ale powtarzam po raz kolejny, Âże nawet jak siĂŞ maÂło pracuje na wizji to trzeba to robiĂŚ profesjonalnie bez wzglĂŞdu na wszystko bo z czasem moÂże to juÂż pozostaĂŚ nba staÂłe :!: Nie mozna zaniedbywaĂŚ jednego mimo Âże nie jest to zbyt prestiÂżowe dla prawdopodobnej pracy nad drugim :!: To drugie ma byĂŚ dopiero we wrzeÂśniu :!:
moze uderzyÂła jej sodĂłwa do gÂłowy it tyle...
Coraz bardziej ta hopoteza zdjae mi siê bardziej prawdopodobna :!: :cry: Niestety nie mogê wykluczyÌ niczego :!: Mo¿epozosta³a nad tym co ju¿ osi¹gnê³a i nawet nie stara siê aby osi¹gn¹Ì wiêcej i byÌ lepszym :!: :?: :cry: tzn.spoczê³a na laurach :?:
MoÂże dlatego przestaÂła widzieĂŚ swĂłj nieprofesjlnalizm i te wszytkie pomyÂłki jakie siĂŞ jej zdarzaÂły :!: :?: Pamietacie, Âże kiedyÂś pastwiÂła siĂŞ nad "lodoÂłamaczem" a teraz takich lodoÂłomaczy by siĂŞ znalazÂły dziesiÂątki :!: CaÂły czas jakeiÂś przejĂŞzyczenia i braki u niej widaĂŚ :!:
KiedyÂś nie miaÂła Âżadnych pomyÂłek i przejĂŞzyczeĂą i mĂłwiÂła zawsze piĂŞknie i profesjonalnie :!: NaprawdĂŞ nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ jakiÂś powaÂżniejszych gaf jakie mogÂła popeÂłniĂŚ :!: JĂŞzyk i interpretacja tekstu byÂła wzorcowa :!:
PamiĂŞtam, Âże kiedyÂś kartek jak tylko mogÂła to unikaÂła i w wiĂŞkszoÂści mĂłwiÂła z gÂłowy :!: Pytania jej siĂŞ same nasuwaÂły i przy tym w ogĂłle siĂŞ nie stresowaÂła :!:
ale maili jej nie ÂżaÂłujĂŞ cieszĂŞ siĂŞ z nich bo jej siĂŞ naleÂżaÂły za to co jej zrobili niech wie ze ma fanĂłw
Ja teÂż nie ale nie wiem czy niedÂługo nie bĂŞdziemy musieli tego ponownie zrobiĂŚ :!: :?:
Te¿ s¹dzê ¿e lepiej ¿eby ostatnich postów nie czyta³a.Bo mog¹ odnieœÌ odwrotny skutek ni¿ otrzeŸwienie i zmotywowanie do pracy... Poprostu albo uzna nas za hipokrytów albo siê za³amie.
Jak przeczyta caÂły wÂątek to nie moÂże nas uznaĂŚ za hipokrytĂłw :!: ale zaÂłamaĂŚ to siĂŞ trochĂŞ moÂżna bo jest tu szczera prawda oi jej pracy tzn.o tym jak jÂą my odbieraliÂśmy wczeÂśniej a jak obecnie :!: :cry:
Ja wiem Âże to przykre sama miaÂłam ochotĂŞ przerwaĂŚ w pewnym momencie tÂą szopkĂŞ jakÂą odstawiÂła w poranku ale pamiĂŞtajmy Âże fan to nie jest osoba ktĂłra ma byĂŚ tylko w tedy jak jest dobrze ale przede wszystkim w tedy jak nie jest. A teraz definitywnie nie jest
Ja te¿ a;le z drugiej strony nie mog³em tego zeobiÌ i nie by³em w stanie posun¹Ì siê do tego kroku bo sumienie mi na to nie pozwala³o :!: Jakbym przynajmiej 1 poranka nie ogl¹da³ to czu³bym siê strasznie. Zawsze jak nie mogê ogl¹dac na ¿ywo to sobie nagrywam a potem z uwag¹ ogl¹dam :!:
Obecnie nagrywam wszytkie fakty popoÂłudniowe i fragmenty porankĂłw kiedy jest Anitka aby w przyszÂłoÂści jak wreszcie uda mi siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ karte tv i nauczyĂŚ siĂŞ tego wszytkiego wam to pokazaĂŚ :!:
Jeszcze oczywiÂście dochodzÂą do tego kilkadziesiÂąt wydaĂą faktĂłw 0 19, caÂłe mamy ciĂŞ, obie relacje z sesji fotograficznych i wypowiedÂź Anitki dla progrmau co za tydzieĂą odnoÂśnie dostanego wiktora :!:

Powiem jeszzce na koniec, ¿e najlepszym porankiem w nowej oprwie by³ pierwszy poranek :!: Wtedy kiedy zmar³ Jezioraùski ale wtedy Anitka by³a najlepsza bo by³o du¿o ³¹czeù na ¿ywo w których musia³ trochê poszyÌ :!:
Chocia¿ w porównaniu do poranka kiedy zmar³ Kuroù to wypad³o to gorzej niestety :cry: A mo¿e chcia³a na 1 porane byÌ doœÌ dobrze przygotowana a reszte ju¿ sobie odpuœci³a :!: :?:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A dzisiaj w Faktach byÂło o "nielegalnych automatach". OczywiÂście bez skojarzeĂą Drodzy Forumowicze. :D :D :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A dzisiaj w Faktach byÂło o "nielegalnych automatach". OczywiÂście bez skojarzeĂą Drodzy Forumowicze.
:D teÂż widziaÂłam :)
Pamietacie, Âże kiedyÂś pastwiÂła siĂŞ nad "lodoÂłamaczem" a teraz takich lodoÂłomaczy by siĂŞ znalazÂły dziesiÂątki CaÂły czas jakeiÂś przejĂŞzyczenia i braki u niej widaĂŚ
w³asnie to jest b³êdne ko³o pomy³ki napêdzaj¹ kolejne bo ona siê tym stresuje :(
Android <3
ODPOWIEDZ