Myœlê, ¿e chodzi³o jej raczej o kontakt emaliowy miêdzy ni¹ a córk¹ - wy³¹cznie
NIe black ona mĂłwiÂła, Âże czyta wszystko co o ejj cĂłrce piszÂą internauci

KtoÂś to na pewno czyta

kto j¹ zna. Mo¿e niektyórym którzy bêd¹ tu po raz pierwszy mo¿e siê to co piszemy w tym w¹tku wydaÌ trochê dziwne ale jak przeczyta ca³oœÌ to powinien zrozumieÌ o co nam chodzi
A pamiĂŞtasz, co kiedyÂś powiedziaÂła Anita w wywiadzie dla ''Viva Uroda''
W zawodzie dziennikarza czĂŞsto myli siĂŞ pracĂŞ z Âżyciem. To bywa niebezpieczne.
A co jeÂśli w przypadku Anity to nagle zaczĂŞÂło dziaÂłaĂŚ w drugÂą stronĂŞ
ZaczĂŞÂła myliĂŚ Âżycie z pracÂą To teÂż niebezpieczne
No pamiĂŞtam bo ja ten wywiad trafiÂłem w tej gazecie i ja go przepisaÂłem

To byÂł chyba pierwszy wywiad ktĂłry z niÂą przeczytaÂłem i po tym coÂś mnÂą tknĂŞÂło

OczywiÂście wczeÂśniej juÂż jÂą znalem z wizji ale sÂłowa wypowiedziane w wywiadzie trafiajÂą do mnie mocniej
MogÂło i to siĂŞ zdarzyĂŚ ale jak tak jest rzeczywiÂście to jest ona w gorszym stanie nim nam siĂŞ wszytkim wydawaÂło

Mo¿e nie wie czy nie zdaje sobie do koùca sprawy co siê wokó³ niej dzieje

MoÂże chce widzieĂŚ Âświat lepszym niÂż on jest w rzeczywistoÂści

a potem kiedy siĂŞ rozczarowuje dostje wielkiego kopa od Âżycia
KiedyÂś mĂłwiÂła w wywiadzie dla vivy, Âże sprawa Lisa i to Âże zajĂŞÂła po nim miejsce to jest to wewnĂŞtrzna sprawa tvn-u

ale wtedy jeszcze nie wiedziaÂła Âże przypadek jej bĂŞdzie podobny
Pamietam jeszzce te wszystkie pochwaÂły Anitki dla szefĂłw stacji i dla "wspaniaÂłych ludzi z ktĂłrymi pracuje"
Co po tym wszytkim zostaÂło

Czy dalej to sÂą wspaniali ludzie

MoÂżd po prostu Anitka wreszcie przejÂżaÂła na oczy i zobaczyÂła prawdziwe oblicze tej stacji i poczuÂła to na wÂłasnej skĂłrze
Mnie siĂŞ wydaje Âże sÂą tego trzy powody
a)albo na jej w soomie mÂłodej jeszcze psychice ostatnie miesiÂące zoswtawiÂły nieusuwalny Âślad i teraz przychodzÂą tego efekty.
b)w brew temu co uwaÂża Michos ona jednak duÂżo pracuje i nie ma czasu
c)pewnie trochĂŞ prawdy jest i w tym co napisaÂłm Black
To musiaÂło naprawde pozostawiĂŚ bardzo wyraÂźny wrĂŞcze nieusuwalny Âślad na jej psychice. Przez ostatnie kilka miesiĂŞcy mogliÂśmy obserwowaĂŚ tego skutki i wnioskowaĂŚ z tego co widzimy, Âże to jest osoba psychicznie wykonczona i nie majÂąca Âżadnej ochoty do dalszej pracy
WidaĂŚ to byÂło wyraÂźniej i ja to widziaÂłem zawsze

Nigdy nie widziaÂłem Anitki tak smutnej, zdoÂłowanej, roztargniĂŞtej, chaotycznej, niechlujnej
To byÂł dla mnie szok i oglÂądnaie tego wszytkiego nie byÂło dla mnie Âłatwe

To nie byÂło tak, Âże byÂła smutna porzez 1 poranek ale ciÂągle, nieprzerwanie

Czasami zdawaÂły siĂŞ wyjÂątki ale bardziej to wyglÂądaÂło Âże ona chce graĂŚ osobĂŞ pogodnÂą i pokazaĂŚ siĂŞ jak najlepiej widzom
Teraz troszĂŞczkĂŞ siĂŞ to zmieniÂło ale za to jej profesjonalizm podupadÂł niesamowicie

MoÂże jest tak, Âże jej juÂż maÂło na tym zaleÂży i robi wszystko tak na odczep siĂŞ wiedzÂąc Âże i tak nic z tego nie wyjdzie
Kamuii ale powtarzam po raz kolejny, Âże nawet jak siĂŞ maÂło pracuje na wizji to trzeba to robiĂŚ profesjonalnie bez wzglĂŞdu na wszystko bo z czasem moÂże to juÂż pozostaĂŚ nba staÂłe

Nie mozna zaniedbywaĂŚ jednego mimo Âże nie jest to zbyt prestiÂżowe dla prawdopodobnej pracy nad drugim

To drugie ma byĂŚ dopiero we wrzeÂśniu
moze uderzyÂła jej sodĂłwa do gÂłowy it tyle...
Coraz bardziej ta hopoteza zdjae mi siĂŞ bardziej prawdopodobna

Niestety nie mogĂŞ wykluczyĂŚ niczego

Mo¿epozosta³a nad tym co ju¿ osi¹gnê³a i nawet nie stara siê aby osi¹gn¹Ì wiêcej i byÌ lepszym

tzn.spoczĂŞÂła na laurach
MoÂże dlatego przestaÂła widzieĂŚ swĂłj nieprofesjlnalizm i te wszytkie pomyÂłki jakie siĂŞ jej zdarzaÂły

Pamietacie, Âże kiedyÂś pastwiÂła siĂŞ nad "lodoÂłamaczem" a teraz takich lodoÂłomaczy by siĂŞ znalazÂły dziesiÂątki

CaÂły czas jakeiÂś przejĂŞzyczenia i braki u niej widaĂŚ
KiedyÂś nie miaÂła Âżadnych pomyÂłek i przejĂŞzyczeĂą i mĂłwiÂła zawsze piĂŞknie i profesjonalnie

NaprawdĂŞ nie mogĂŞ sobie przypomnieĂŚ jakiÂś powaÂżniejszych gaf jakie mogÂła popeÂłniĂŚ

JĂŞzyk i interpretacja tekstu byÂła wzorcowa
PamiĂŞtam, Âże kiedyÂś kartek jak tylko mogÂła to unikaÂła i w wiĂŞkszoÂści mĂłwiÂła z gÂłowy

Pytania jej siĂŞ same nasuwaÂły i przy tym w ogĂłle siĂŞ nie stresowaÂła
ale maili jej nie ÂżaÂłujĂŞ cieszĂŞ siĂŞ z nich bo jej siĂŞ naleÂżaÂły za to co jej zrobili niech wie ze ma fanĂłw
Ja teÂż nie ale nie wiem czy niedÂługo nie bĂŞdziemy musieli tego ponownie zrobiĂŚ
Te¿ s¹dzê ¿e lepiej ¿eby ostatnich postów nie czyta³a.Bo mog¹ odnieœÌ odwrotny skutek ni¿ otrzeŸwienie i zmotywowanie do pracy... Poprostu albo uzna nas za hipokrytów albo siê za³amie.
Jak przeczyta caÂły wÂątek to nie moÂże nas uznaĂŚ za hipokrytĂłw

ale zaÂłamaĂŚ to siĂŞ trochĂŞ moÂżna bo jest tu szczera prawda oi jej pracy tzn.o tym jak jÂą my odbieraliÂśmy wczeÂśniej a jak obecnie
Ja wiem Âże to przykre sama miaÂłam ochotĂŞ przerwaĂŚ w pewnym momencie tÂą szopkĂŞ jakÂą odstawiÂła w poranku ale pamiĂŞtajmy Âże fan to nie jest osoba ktĂłra ma byĂŚ tylko w tedy jak jest dobrze ale przede wszystkim w tedy jak nie jest. A teraz definitywnie nie jest
Ja te¿ a;le z drugiej strony nie mog³em tego zeobiÌ i nie by³em w stanie posun¹Ì siê do tego kroku bo sumienie mi na to nie pozwala³o

Jakbym przynajmiej 1 poranka nie oglÂądaÂł to czuÂłbym siĂŞ strasznie. Zawsze jak nie mogĂŞ oglÂądac na Âżywo to sobie nagrywam a potem z uwagÂą oglÂądam
Obecnie nagrywam wszytkie fakty popoÂłudniowe i fragmenty porankĂłw kiedy jest Anitka aby w przyszÂłoÂści jak wreszcie uda mi siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ karte tv i nauczyĂŚ siĂŞ tego wszytkiego wam to pokazaĂŚ
Jeszcze oczywiÂście dochodzÂą do tego kilkadziesiÂąt wydaĂą faktĂłw 0 19, caÂłe mamy ciĂŞ, obie relacje z sesji fotograficznych i wypowiedÂź Anitki dla progrmau co za tydzieĂą odnoÂśnie dostanego wiktora
Powiem jeszzce na koniec, Âże najlepszym porankiem w nowej oprwie byÂł pierwszy poranek

Wtedy kiedy zmar³ Jezioraùski ale wtedy Anitka by³a najlepsza bo by³o du¿o ³¹czeù na ¿ywo w których musia³ trochê poszyÌ
ChociaÂż w porĂłwnaniu do poranka kiedy zmarÂł KuroĂą to wypadÂło to gorzej niestety

A mo¿e chcia³a na 1 porane byÌ doœÌ dobrze przygotowana a reszte ju¿ sobie odpuœci³a