Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

miszczu pisze:nawet jeÂśli posadziĂŚ AnitĂŞ na Âśrodku sali i kazaĂŚ jej godzinĂŞ siĂŞ uÂśmiechaĂŚ do kamery nic nie mĂłwiÂąc, teÂż byÂście to zachwalali... :?
Te czasy juÂż dawno minĂŞÂły :lol: :lol: :lol: Teraz zrobiliÂśmy siĂŞ bardziej wymagajÂącymi fanami :lol: :lol: :lol:

O tym, Âże ta ''wielka produkacja'', ktĂłrej gospodyniÂą ma byĂŚ Anita, to program o niewielkim znaczeniu, Âświadczy juÂż sam fakt, iÂż nie powierzyli jego realizacji p. Pochanke :twisted:
michos pisze:No wa³œnie w porównaniu do tych prawdziwych gwiazd publicystyki jest najm³odsza i widzowie mog¹ j¹ odbieraÌ jako ma³o wiarygodn¹.
Ale to oznacza, ¿e w przesz³oœci Anita nie by³a ¿adnym szpiegiem, wspó³pracowniczk¹ S³u¿b Bezpieczeùstwa :lol:
Nie mogÂła byĂŚ, nikt nie bĂŞdzie prĂłbowaÂł jej lustrowaĂŚ, bo wiadomo, Âże jest czysta :lol: A poprzez to wiarygodna :!:

PS Kamuii - uprzedziÂłaÂś mnie z tym swoim nowym avatarkiem :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Te czasy juÂż dawno minĂŞÂły Teraz zrobiliÂśmy siĂŞ bardziej wymagajÂącymi fanami
Biedna Anitka ;)
PS Kamuii - uprzedziÂłaÂś mnie z tym swoim nowym avatarkiem
fajny nie :) Niestety Michos mnie chyba zatÂłucze jak go nie usunĂŞ wiĂŞc zaraz zakÂładam nowy :) Tobie teÂż radze nie prubowac ;)

Nowy jest bardzie poprawny politycznie :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki michos za interesujÂącego linka :!:
Zawsze chcieliÂście to wiedzieĂŚ, ale obawialiÂście siĂŞ pytaĂŚ.
Zapraszamy na promocjê ksi¹¿ki Szymona Ho³owni "Koœció³ dla œrednio zaawansowanych".
30 stycznia 2005, godz. 21. DominikaĂąskie Duszpasterstwo Akademickie, ul.Freta 10.

* * *

Zarówno osoby o nastawieniu dewocyjnym, jak i "koœcio³o¿ercy" bêd¹ t¹ ksi¹¿k¹ rozczarowani. Ho³ownia pisze bowiem o Koœciele nie na kolanach i bez zaciœniêtych piêœci. Dla normalnych ludzi, po prostu - normalnie.

Tomasz Lis, dziennikarz

Czy "znak pokoju" moÂżna przekazaĂŚ "kiwaczkiem"? Co to jest "przysiad liturgiczny"?
Ile wynosi "co ³aska"? Nawet tych, którzy nie chodz¹ do koœcio³a, ta ksi¹¿ka wci¹gnie "na amen".
Przewodnik po koÂścielnych zakamarkach. MÂądry, klarowny i ...dowcipny.

Anita Werner, dziennikarka
Oho ho, czyÂżby to oznaczaÂło, Âże opinia Anity byÂła rĂłwnie waÂżna jak zdanie wielkiego T. Lisa :?:
Ciekawe, czy Anita by³a na tej premierze, czy po prostu dominikanie porosili j¹ o przeczytanie tej ksi¹¿ki i wyra¿enie opinii, i ciekawe jaki Anita ma stosunek do wyznawanej wiary (chyba jest katoliczk¹ :?:) :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

pewnie jak 90 % spoÂłeczeĂąstwa wierzÂąca niepraktykujÂąca :)
No pewnie j¹ poprosili to przeczytala albo nie mogli znaleŸÌ chêtnych i jedna Anitka siê zgodzi³a :)Albo te¿ sporo za to jej do portfela sypnêli :)

widze Black po twoim opisie ze masz rĂłwine cyniczny humor dzisiaj jak ja :)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

UkradÂłaÂś :lol: mi pomysÂł z avatarkiem, to wymyÂśliÂłem podpis :wink:

Anita to przedstawicielka tzw. ''nowoczesnego katolicyzmu'' :?: :lol:
Ale podobno dominikanie sÂłynÂą z tego, Âże ''dziaÂłajÂą'' wÂśrĂłd tzw. elity,
próbuj¹c tym samym przyci¹gn¹Ì wiêksz¹ liczbê innych osób, które wzoruj¹ siê na znanych osobach, albo przynajmniej licz¹ siê z ich zdaniem.
No i zdanie Anity najwyraÂźniej siĂŞ liczy :smile:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

UkradÂłaÂś mi pomysÂł z avatarkiem, to wymyÂśliÂłem podpis
No wiesz co bo Ciê oskar¿ê o pomówienie :D teraz to jest modne ;) bedziesz sobie w celi móg³ tvn 24 zapodac ;) :lol:

a co to ten "nowoczesny katolicyzm" ???
masz na myÂśli ze Anitka jest takim Katolickim Lanserem albo trend-setterem ? :)

Musi siê bardziej afiszowac bo jakoœ tego po niej nie widac :) np huczne og³oszenie w Fucktach "oooo mamy ju¿ 17.00 przepraszam ale nie zd¹¿ê do koœcio³a" albo "ooo ju¿ 17.00 przepraszama le w³asnie zaczyna siê moja ulubiona audycja w Radiu Maryja" :) :lol:

A co do tej elity to w duszpasterstwie nie jestem ale teÂż dziaÂłam u DominikanĂłw pomagÂłam w lednicy moÂże nastĂŞpnym razem siĂŞ Anitka na mnie powoÂłaĂŚ :D
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

DziĂŞki michos za interesujÂącego linka
ZnalazÂłem coÂś to oczywiÂście umieÂściÂłem :!:
Oho ho, czyÂżby to oznaczaÂło, Âże opinia Anity byÂła rĂłwnie waÂżna jak zdanie wielkiego T. Lisa
Obecnoœc Lisa nie jest tu dziwna :!: W koùcu o.Maciej Ziêba jest jeso bliskim przyjecielem :!: ObecnoœÌ Anitki jest tu zastanawiaj¹ca bo nie wiedzia³ê, ¿e Anitkê coœ ³¹czy z krêgami dominikanów :!: :?: Ale to nic z³ego bo dominikanie jako chyba jedyni czy jedni z nielicznych s¹ w porz¹dku i potrafi¹ rozmawiaÌ normalknie z ludŸmi bez tych g³upich frazesów :!:
Ciekawe, czy Anita by³a na tej premierze, czy po prostu dominikanie porosili j¹ o przeczytanie tej ksi¹¿ki i wyra¿enie opinii, i ciekawe jaki Anita ma stosunek do wyznawanej wiary (chyba jest katoliczk¹ )
MyÂślĂŞ, Âże najpierw jÂą poprosili o przeczytanie a potem jÂą zaprosili na premierĂŞ :!: MoÂże byÂł ktoÂś tam jeszzce zacny oprĂłcz Lisa :?: Ludzie ze Âśrodowiska "Gazety Wyborczej" sÂą wpÂływowi i zawsze trzeba mieĂŚ jak najszersze znajomoÂści :!: PamiĂŞtajmy, Âże Anitka teraz nie jest zapraszana na Âżadne bale a nawet jakby byÂła to raczej nie ma ochoty na nie chodziĂŚ :!:
To, Âże jest katoliczkÂą byÂło dla mnie od poczÂątku oczywiste :!:
pewnie jak 90 % spoÂłeczeĂąstwa wierzÂąca niepraktykujÂąca
To tak jak ja :!: :lol: Wierz¹cy ale nie praktykuj¹cy :!: Antykleryka³ ale w pewnych okkolicznoœciach jestem w stanie niektóre rzeczy akceptowaÌ które robi koœció³ tzn. jest to raczej akceptacja dla niektórych ksiê¿y :!:
No pewnie j¹ poprosili to przeczytala albo nie mogli znaleŸÌ chêtnych i jedna Anitka siê zgodzi³a :)Albo te¿ sporo za to jej do portfela sypnêli
NIe sÂądze aby Anitka robiÂła to dla kasy :!:
Anita to przedstawicielka tzw. ''nowoczesnego katolicyzmu''
To bardzo dobrze :lol: :D :D :D
Musi siê bardziej afiszowac bo jakoœ tego po niej nie widac np huczne og³oszenie w Fucktach "oooo mamy ju¿ 17.00 przepraszam ale nie zd¹¿ê do koœcio³a" albo "ooo ju¿ 17.00 przepraszama le w³asnie zaczyna siê moja ulubiona audycja w Radiu Maryja"
AleÂż ty dowciapna kamuii :lol: :lol: :lol: :D :D :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jest tu zastanawiaj¹ca bo nie wiedzia³ê, ¿e Anitkê coœ ³¹czy z krêgami dominikanów
Bo pewnie nie Âłaczy :) sÂądze Âże ona nie ma na to czasu ale moze na studiach naleÂżaÂła do duszpasterstwa czy coÂś...
Ale to nic zÂłego bo dominikanie jako chyba jedyni czy jedni z nielicznych sÂą w porzÂądku i potrafiÂą rozmawiaĂŚ normalknie z ludÂźmi bez tych gÂłupich frazesĂłw
DokÂładnie mĂłwiÂą przystĂŞpnym jĂŞzykiem i nie wywalajÂą sucharĂłw.WidaĂŚ teÂż Âże coÂś dla mÂłodziezy i koÂścioÂła robiÂą :)
MyÂślĂŞ, Âże najpierw jÂą poprosili o przeczytanie a potem jÂą zaprosili na premierĂŞ
A ja myœlê ¿e jest ca³kiem mo¿liwe ze na oczy tej ksi¹¿ki nie widzia³a chyba ze ma ze 20 stron :) a reszta to zdjêcia... Myœlê ze nie ma na to czasu.I nie s¹de by tematyka koœcielna by³a jej bliska.
To tak jak ja Wierz¹cy ale nie praktykuj¹cy Antykleryka³ ale w pewnych okkolicznoœciach jestem w stanie niektóre rzeczy akceptowaÌ które robi koœció³ tzn. jest to raczej akceptacja dla niektórych ksiê¿y
Jak wiĂŞksza czĂŞsc naszego forum,spoÂłeczeĂąstwa i tak jak ja... :)
To, Âże jest katoliczkÂą byÂło dla mnie od poczÂątku oczywiste
a czemu to takie oczywiste i chwalebne ? a mo¿e jest czy te¿ kiedyœ by³a protestantk¹ mzu³mank¹ albo ¿ydówk¹... moze te¿ wyznawaÌ kaba³ê albo byÌ jak George Bush masonem 33 stopnia...
Jak Anitka chce byĂŚ trendy czy jak siĂŞ teraz mĂłwi agey to jeszcze scientystkÂą moze byĂŚ :)
AleÂż ty dowciapna kamuii
Jak zawsze i zÂłoÂśliwa :)
NIe sÂądze aby Anitka robiÂła to dla kasy
alez widze Michos ze ty teÂż masz niezÂłe poczucie humoru :lol: taa oczywiscie jest to w 100 % niemoÂżliwe :lol: :lol: :lol: :lol: proszĂŞ CiĂŞ...[/quote]
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dzsiaj byÂłem w szoku jak o 6.30 przy komputerach za PoradÂą zobaczyÂłem AnitkĂŞ :!: :!: :!: BYÂła wyraÂźnie widoczna i kaÂżdy kto oglÂądaÂł poranek wie Âże tam byÂła :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Co nasza Anitka robi tam o 6.30 :?: MoÂże odsunĂŞli jÂą od poranku aby je przygotowywyaÂła :?: lub bedzie miÂła studio 24 o 9 lub dzieĂą na Âżywo :?: Zobaczymy :?:

Praca tak wczeÂśnie na pewno nie ma nic wspĂłlnego z nowym programem a raczej musi przygotowywac jakiÂś program :!:

Grzesiu :!: UchwyciÂłes ten momnet kiedy Anitka byÂła widoczna :?:

Kamuii radzĂŞ skoĂączyĂŚ z tymi dywagacjami na temnat wiary Anitki bo to ju.Âż przesada o wtrÂącaniu w to muzuÂłmanĂłw czy ÂżydĂłw :!:
A ja myœlê ¿e jest ca³kiem mo¿liwe ze na oczy tej ksi¹¿ki nie widzia³a chyba ze ma ze 20 stron a reszta to zdjêcia... Myœlê ze nie ma na to czasu.I nie s¹de by tematyka koœcielna by³a jej bliska.
Bo,¿e kamuii sk¹d ty wiesz czy ona t¹ ksi¹¿kê widzia³a i czyta³a :!: :?:
Ju¿ nie przesadzaj ¿e jest tak przepracowana ¿e lekkiej ksi¹¿ki nie mog³a przeczytac :!: To nie jest opasd³uy tom tylko z pewnoœci¹ normalna 300 stronnicowa ksi¹¿ka a Anitka jako dziennikarka(czyli osoba która musi czytaÌ wiele ró¿nych rzeczy) na pewno nie ma k³opotów z czytaniem :!:
Jak wiĂŞksza czĂŞsc naszego forum,spoÂłeczeĂąstwa i tak jak ja...
Tutaj kamuii wyg³aszaszasz jakieœ herezje :!: NBIe wiem czy ich potrzebujesz ale moge poszukaÌ badania przecz¹ce twojej tezie. POlska jest chyba jednym z 2, 3 najbardziej katolickich narodów w Europie i do koœcio³a chodzi tu kilkadziesi¹t procent regularnie a nie jak ty wczeœniej wspomnia³¹œ 90% :!: To s¹ fakty :!:
a czemu to takie oczywiste i chwalebne ? a mo¿e jest czy te¿ kiedyœ by³a protestantk¹ mzu³mank¹ albo ¿ydówk¹... moze te¿ wyznawaÌ kaba³ê albo byÌ jak George Bush masonem 33 stopnia...
Jak Anitka chce byĂŚ trendy czy jak siĂŞ teraz mĂłwi agey to jeszcze scientystkÂą moze byĂŚ
BoÂże kamuii opanuj siĂŞ :!: :!: :!: Przyjmijmy co jest naprawdĂŞ uprawnione, Âże Anitka jest katoliczkÂą :!: i koniec :!:
Aha kamui nie b¹dŸ z³a na Anitkê ¿e przeczyta³a ksi¹¿kê dominikanina bo czytanie ksi¹¿ek z koœcio³em nie oznacza, ¿e ktoœ jest nie wiadomo jak wierz¹cy :!:

To na tym moÂże zakoĂączy te rozwaÂżnia a sprĂłbujmy odpowiedzieĂŚ na pytanie co tam Anitka robiÂła :?: Oby dzisiaj tylko na wizji byÂła :!: :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii radzĂŞ skoĂączyĂŚ z tymi dywagacjami na temnat wiary Anitki bo to ju.Âż przesada o wtrÂącaniu w to muzuÂłmanĂłw czy ÂżydĂłw
:twisted: a czemu to mi kiedyÂś zarzucaÂłeÂś wrĂŞcz antysemityzm a nie podobaÂło by Ci siĂŞ jakby Anitka byÂła ÂżydĂłwkÂą ????Mnie by to osobiÂście nie przeszkadzaÂło...Nie wiadomo skÂąd pochodzi jej rodzina np.Werner to niemieckie nazwisko wiec moze byĂŚ protestantkÂą...
To nie jest opasd³uy tom tylko z pewnoœci¹ normalna 300 stronnicowa ksi¹¿ka a Anitka jako dziennikarka(czyli osoba która musi czytaÌ wiele ró¿nych rzeczy) na pewno nie ma k³opotów z czytaniem
No pewnie nie ale chyba sam pamiêtasz co ona na ten temat mówi³a... Ja nie mówiê ze ona tego nie przeczyta³a tylko ze mog³a tego nawet nie przeczytaÌ... Mo¿e czeka na ekranizacje... :twisted: samam mówi³a ze woli tivi a nie ksi¹¿ki...S¹dzê ze ona jednak nie ma na to teraz czasu.
Tutaj kamuii wygÂłaszaszasz jakieÂś herezje
ByĂŚ moÂże za to Ty za przeproszeniem gadasz gÂłupoty... O jakich Ty badaniach mĂłwisz ? wiadomo Âże w ankietach 90 % ludzi zgaÂłasza Âże sÂą katolikami jednak wiadomo teÂż ile procent z nich ÂłaÂżi do koÂścioÂła nie mĂłwiĂŞ to u "partii mocherowych beretĂłw'.Samo chodzenie do koÂścioÂła o niczym jeszcze ie przesÂądza.Chodzi teÂż o Âżycie z nakazami religii.Takich prawdziwych katolikĂłw w Polsce jest niewiele.
BoÂże kamuii opanuj siĂŞ Przyjmijmy co jest naprawdĂŞ uprawnione, Âże Anitka jest katoliczkÂą i koniec
skad wiesz ze jest ? To ze czyta³a ksi¹¿kê o niczym nie œwiadczy...Katolicy te¿ czytaj¹ ksi¹¿ku Dalaj Lamy czy innych duchownych...
To na tym moÂże zakoĂączy te rozwaÂżnia a sprĂłbujmy odpowiedzieĂŚ na pytanie co tam Anitka robiÂła Oby dzisiaj tylko na wizji byÂła
Hmmm no nie wiem co ona mogÂła tam robiĂŚ :? Ale ja tak sobie myÂślĂŞ Âże ona tam jest zawsze...I to jest odpowiedz na nasze dywagacje co do pracy moze akurat dzisiaj w kadr weszÂła...To by siĂŞ zgadzaÂło pracuje choĂŚ nie ma jej na wizji...
co do studio 24 czy dnia na zywo to pewnie znasz juÂż odpowiedz ;) jeÂśli fuckty to zobaczy siĂŞ o 16.45 ;)
Ja jak mĂłwiÂłam myslĂŞ ze ona tam jest codziennie tylko akurat dzisiaj weszÂła w kadr.A moze bĂŞdzie w magazynie zobaczy siĂŞ :)

aaa zapomniaÂła bym
Aha kamui nie b¹dŸ z³a na Anitkê ¿e przeczyta³a ksi¹¿kê dominikanina bo czytanie ksi¹¿ek z koœcio³em nie oznacza, ¿e ktoœ jest nie wiadomo jak wierz¹cy
Ale¿ Michos ja nie jestm z³a na Anitkê ¿e przeczyta³a t¹ ksi¹¿ke... w œwietle tego co ostatnio napisa³eœ to Ty te¿ powinieneœ byÌ zadowolony ze ona cokolwiek przeczyta³a.Moze jej siê na pakerni nuzdi³o... :? No mniejsza z tym. Ja nie jestem z³a na Anitkê nic mi nie zrobi³a a nie mam w zwyczaju msciÌ siê na tych którzy nic mi nie zrobili... :) Wkurzy³o mnie tylko twoje podejœcie do tego i branie wiary katolickiej za pewnik... i wychwalanie jej.Ka¿da wiara jest równa wiezymy w tego samego Boga a Katolicy nie s¹ znowu tacy œwiêci...Fa³szowanie prawdy,wyprawy krzy¿owe, inkwizycja... itp. zastanowi³a bym sie czy jest powód do dumy...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 lut 2005, 13:24 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

kamuii pisze: wiadomo Âże w ankietach 90 % ludzi zgaÂłasza Âże sÂą katolikami jednak wiadomo teÂż ile procent z nich ÂłaÂżi do koÂścioÂła nie mĂłwiĂŞ to u "partii mocherowych beretĂłw
U nas na odziaÂły specjalne wielebnego Rydzyka mĂłwi siĂŞ "Brunatne berety" (w nawiÂązaniu do Czerwonych beretĂłw stacjonujÂących w Krakowie) lub po prostu "Komandosi"
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dzisiaj Anitka miÂła studio 24 :!: :!: :!: ByÂła beznadziejna do granicv moÂżliwoÂści i strasznie mnie irytowaÂłuy jej pytania :!: Normalnie po raz pierwszy nie miaÂłem ochoty jej w ogĂłle oglÂądaĂŚ :!:
Powtarzam jeszcze raz :!: ona sie nie nadaje do tego programu oi niech lepiej spojrzy na siebie z boku i nie uwaÂża siebie za nie wiadomo kogo :!:
Niech nie myœli ¿e jest dobra bo jest w wilekim b³êdzie :!:
Wymienie teraz w punkatach kilka rzeczy :!:
1.pytanie jej by³y g³upie, naiwne, suche i ma³o treœciwe :!: Mówi³a z ledwoœci¹ i pokaza³a tu, ¿e ma bardzo ubogie s³ownictwo :!: Prawie, ¿e musia³a z siebie z trudnoœci¹ pytania wydobywaÌ :!: Nie wiem czy jest tu sens przytaczaÌ pytania które zadawa³a ale raczej nie bo to nic ciekawego :!: Rozmowa jak zawse by³a o wszytkim czyli o niczym i nie potrafi³a w ogóle zatrzymaÌ siê na jednym w¹tku tylko ca³y czas b³¹dzi³a i by³a chaotyczna. Rossati z którym rozmawia³ zdawa³ siê poirytowany t¹ rozmowa i nawet kilka razy wzdycha³ i tak czu³em ¿e chce jej powiedzieÌ coœ takiego "o co ty mnie pytasz dziewczyno jak ja jestem specjalist¹ w innych dziedzinach a nie specjalist¹ od wszytkiego :!:
CaÂł yczas gapiÂła siĂŞ w kartki i nawe sprwu o ktĂłrych siĂŞ mĂłwi od tygodni czytaÂła z kartki :!: DoszÂło do takiej parodii, Âże kiedy ona mĂłwiÂła, ze siĂŞ zastanawia nad czymÂś to wyglÂądaÂło to tak jakby czytaÂła to z kartki :!:
2.Brak byÂło jej pewnoÂści siebie, przebojowoÂści i dlka mnie zachowywaÂła siĂŞ jak praktykantka :!:
3.UwaÂżam , Âże ona prawie na Âżadne tematy nie ma wÂłasnego zdania i nie potrafi przynajmiej zadaĂŚ pytaĂą waÂżnych ktĂłre by wykraczaÂły o pytania typu "co pan o tym myÂśli" czy "kto za tym stoi" lub dlaczego ten popiera tego drugiego :!:
4. W wywiadach wychodzi jej brak profesjonalizmu i brak oczytania :!: Chyba jednak rzeczywiœcie z ksi¹¿ka czy jakeiœ obrzerne dokumenty czy powa¿ne gazety to dla niej rzecz ca³kowicie obca :!: Z tego wszytkiego rysuje mi siê obraz taki, ¿e Anitka która ogl¹da za du¿o telewizji œledzi co najwy¿ej dzienniki telewizyjne a na gazety nie starcza jej czasu :!: Jakby je czyta³a to trochê lepiej by to wszytko wygl¹da³o :!:
MoÂże nasza Anitka myÂśli, ze wystarczy jej przeczytaĂŚ same tytuÂły lub cytaty z przeglÂądu prasy :!: :?:
Teraz widaĂŚ jak na dÂłoni, Âże ulubionym miejscem do spĂŞdzania wolnego czasu jest pakernia i rajdy samochodowe :!: :cry: :cry: :cry:
Smutne to, ze czÂłowiek nie stawia przed sobÂą Âżadnych wymagaĂą intelektualnych :!: Szkoda, Âże dba tylko o figurĂŞ a nie o rozwĂłj intelektualny swoich szarych komĂłrek :!: :cry: :cry: :cry:
5.Myœlê, ¿e ona z literatur¹ i a czytaniem ksi¹¿ek skonczy³a zaraz po studiach i zatrzyma³aa siê na tym poziomie :!: :cry: No bo potem w koùcu chpodzi³a tylko po wybiegach i czasu przecie¿ nie mia³a :!: :cry:
6. A na sam koniec rozmowy zachowaÂła siĂŞ okropnie i nie przyzwocie :!:
Zawsze dziennikarz prowadzÂący rozmowĂŞ dziĂŞkuje za rozmowĂŞ a Anitka tylko powiedziaÂła kto byÂł goÂściem a potem schyliÂła gÂłowĂŞ i sam Rossatoi musiaÂł jej podziĂŞkowaĂŚ a potem ona za nim :!: PrzecieÂż tak siĂŞ nie robi :!:
Szacunek dla swojego rozmĂłwcy wymaga podziĂŞkowania mu a nie w chwili ukoĂączenia rozmowy swojego rozmĂłwcĂŞ mam w dup.ie :!:

Zdaje mi siĂŞ, Âże Anitce uderzyÂła troche woda sodowa do gÂłowy i zatrzymaÂła siĂŞ na pewnym poziomie a jak wiadomo w dziennikarstwie kto siĂŞ nie rozwija ten siĂŞ cofa :!: :cry: Ona wÂłansie siĂŞ cofnĂŞÂła choĂŚ nie moÂżemy oceniaĂŚ do knca tego co byÂło wczeÂśmniej bo bardzo rzadjo przeprowadzaÂła wywiady :!:
NIe wierzĂŞ w nowy program Anitki :!: Jak ona tak dalej bĂŞdzie siĂŞ prezentowaÂła i jak bĂŞdzie robiÂła to z takim zapaÂłem jak teraz to klĂŞska prgramu jest murowana :!: :cry: Nie ma innego wyjÂścia :!: Z dnia na dzieĂą Anitka nie stanie siĂŞ mÂądrezjsza i nie nauczy siĂŞ rozmawiaĂŚ a nie odpytywaĂŚ swojego rozmĂłwcĂŞ z pytaĂą napisanych na kartce :!:
No pewnie nie ale chyba sam pamiêtasz co ona na ten temat mówi³a... Ja nie mówiê ze ona tego nie przeczyta³a tylko ze mog³a tego nawet nie przeczytaÌ... Mo¿e czeka na ekranizacje... samam mówi³a ze woli tivi a nie ksi¹¿ki...S¹dzê ze ona jednak nie ma na to teraz czasu.
BiorÂąc pod uwagĂŞ to co mĂłwiÂła dla ankiety to rzeczywiÂście nie lubi czytaĂŚ :!: NIe rozumiem jak bĂŞdÂąc dziennikarzem telewizyjnym moÂżna wiĂŞcej oglÂądaĂŚ niÂż czytaĂŚ :!: :?: TelewizjĂŞ ma bez przerwy w pracy :!: i myÂślĂŞ Âże jakbym pracowaÂł w telewziji to w domu raczej bym unikaÂł telewizji :!: MyÂślaÂłem, Âże Anitka nie zalicza siĂŞ do masy bezsenswonie gapiÂącej siĂŞ w telewizjĂŞ ale widaĂŚ "elitÂą" to ona nie jest :!: :cry:
to Ty teÂż powinieneÂś byĂŚ zadowolony ze ona cokolwiek przeczytaÂła.Moze jej siĂŞ na pakerni nuzdiÂło...
Mo¿e dosz³a do wniosku, ¿e trzeba te¿ zaj¹Ì siê g³ow¹ a nie tylko cia³em :!: :?: Owszem sport jest wa¿ny ale chodzenie np.kilka razy w tygodniu na si³oweniê to jest przesada a w przypadku Anitki tak w³¹œnie mo¿e byÌ :!: :?:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

I kto to mĂłwi. :shock:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

I kto to mĂłwi.
Tak to michos bo michos siĂŞ wkurzyÂł :!: :!: :!: Tego nawet nie mozna nazwaĂŚ krytykÂą tylko takie sa po prostu fakty :!: KiedyÂś ohne byÂły inne ale obecna praca Anitka z dawnym profesjonalizmme ma niewiele wspĂłlnego :cry: :cry: :cry:
Jjej warsztat dziennikarski strasznie podupad³ a mo¿na powiedzieÌ, ¿e przez to co ostatnio sdzia³ao siê wokó³ niej to ten warstat straci³a :!: :cry:
Anitka chyba spoczĂŞÂła na laurach :cry: :cry: :cry:A kiedyÂś byÂła najlepsza we wszytkim co robiÂła :cry: :!: i nie moÂżna byÂło siĂŞ do niczego przyczepiĂŚ :!: :cry: Wywiady teÂż jej kiedyÂś o wiele lepiej wychodziÂły :!: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Normalnie po raz pierwszy nie miaÂłem ochoty jej w ogĂłle oglÂądaĂŚ
Ja tak miaÂłam po ostatnim poranku z niÂą... :?
ona sie nie nadaje do tego programu oi niech lepiej spojrzy na siebie z boku i nie uwaÂża siebie za nie wiadomo kogo
Ja myÂślĂŞ Âże ona niestety nawet jak spoglÂąda to niewidzi niestety...Ona juÂż nie ma tej zdolnoÂści bo za bardzo siĂŞ w to wszystko wciÂągnĂŞÂła...
1.pytanie jej byÂły gÂłupie, naiwne, suche i maÂło treÂściwe
Musze powiedzieĂŚ... ze jak zazwyczaj niestety...
CaÂł yczas gapiÂła siĂŞ w kartki i nawe sprwu o ktĂłrych siĂŞ mĂłwi od tygodni czytaÂła z kartki
W czasie poranka teÂż caÂły czas siĂŞ gapi w kartki... czy ona nie moze siĂŞ nauczyĂŚ na pamiĂŞĂŚ ?
3.UwaÂżam , Âże ona prawie na Âżadne tematy nie ma wÂłasnego zdania i nie potrafi przynajmiej zadaĂŚ pytaĂą
A jak ma mieĂŚ skoro pewnie nie ma czasu ani gazet poczytaĂŚ ani nic... Ja myÂślĂŞ Âże ona kocha dziennikarstwo ale pojĂŞcia o wielkiej polityce to ona niestety nie ma :(
2.Brak byÂło jej pewnoÂści siebie, przebojowoÂści i dlka mnie zachowywaÂła siĂŞ jak praktykantka
Niestety Anitka w wywiadach zachowywaÂła siĂŞ zawsze tak jakby chciaÂła powiedziec... a teraz chce mi siĂŞ spaĂŚ,mam gdzieÂś co Ty - drogi rozmĂłwco myÂślisz,a co ja tu wÂłasciwie robiĂŞ ???... :(
mi siĂŞ obraz taki, Âże Anitka ktĂłra oglÂąda za duÂżo telewizji Âśledzi co najwyÂżej dzienniki telewizyjne a na gazety nie starcza jej czasu
Niestety jak wiĂŞkszosĂŚ naszej braci dziennikarskiej...
Z Rosattim okropna chamĂłwa.. :( jak odpierdoliw tym swoim nowym programie taki numer to caÂła polska zmieni o niej zdanie :twisted:
WÂłasnie oglÂądaÂłam jakiÂś benefis Pietrzaka gdzie jakaÂś lacha parodiowaÂła najpierw dziennikarkĂŞ potem KwaÂśniewskÂą a na koncu GilowskÂą
Nie wiem jak¹ dziennikarkê bynajmniej teraz podesz³o mi to pod Anitê... Nie przeczyta³a ksi¹¿ki bo nad nia zasnê³a itp... a najlepsze bylo 1 zdanie
a od kad to trzeba przeczytaÌ ksi¹¿kê zeby o niej dyskutowac ??
Android <3
ODPOWIEDZ