Dzisiaj Anitka miÂła studio 24

ByÂła beznadziejna do granicv moÂżliwoÂści i strasznie mnie irytowaÂłuy jej pytania

Normalnie po raz pierwszy nie miaÂłem ochoty jej w ogĂłle oglÂądaĂŚ
Powtarzam jeszcze raz

ona sie nie nadaje do tego programu oi niech lepiej spojrzy na siebie z boku i nie uwaÂża siebie za nie wiadomo kogo
Niech nie myœli ¿e jest dobra bo jest w wilekim b³êdzie
Wymienie teraz w punkatach kilka rzeczy
1.pytanie jej byÂły gÂłupie, naiwne, suche i maÂło treÂściwe

MĂłwiÂła z ledwoÂściÂą i pokazaÂła tu, Âże ma bardzo ubogie sÂłownictwo

Prawie, Âże musiaÂła z siebie z trudnoÂściÂą pytania wydobywaĂŚ

Nie wiem czy jest tu sens przytaczaĂŚ pytania ktĂłre zadawaÂła ale raczej nie bo to nic ciekawego

Rozmowa jak zawse by³a o wszytkim czyli o niczym i nie potrafi³a w ogóle zatrzymaÌ siê na jednym w¹tku tylko ca³y czas b³¹dzi³a i by³a chaotyczna. Rossati z którym rozmawia³ zdawa³ siê poirytowany t¹ rozmowa i nawet kilka razy wzdycha³ i tak czu³em ¿e chce jej powiedzieÌ coœ takiego "o co ty mnie pytasz dziewczyno jak ja jestem specjalist¹ w innych dziedzinach a nie specjalist¹ od wszytkiego
CaÂł yczas gapiÂła siĂŞ w kartki i nawe sprwu o ktĂłrych siĂŞ mĂłwi od tygodni czytaÂła z kartki

DoszÂło do takiej parodii, Âże kiedy ona mĂłwiÂła, ze siĂŞ zastanawia nad czymÂś to wyglÂądaÂło to tak jakby czytaÂła to z kartki
2.Brak byÂło jej pewnoÂści siebie, przebojowoÂści i dlka mnie zachowywaÂła siĂŞ jak praktykantka
3.UwaÂżam , Âże ona prawie na Âżadne tematy nie ma wÂłasnego zdania i nie potrafi przynajmiej zadaĂŚ pytaĂą waÂżnych ktĂłre by wykraczaÂły o pytania typu "co pan o tym myÂśli" czy "kto za tym stoi" lub dlaczego ten popiera tego drugiego
4. W wywiadach wychodzi jej brak profesjonalizmu i brak oczytania

Chyba jednak rzeczywiœcie z ksi¹¿ka czy jakeiœ obrzerne dokumenty czy powa¿ne gazety to dla niej rzecz ca³kowicie obca

Z tego wszytkiego rysuje mi siĂŞ obraz taki, Âże Anitka ktĂłra oglÂąda za duÂżo telewizji Âśledzi co najwyÂżej dzienniki telewizyjne a na gazety nie starcza jej czasu

Jakby je czytaÂła to trochĂŞ lepiej by to wszytko wyglÂądaÂło
MoÂże nasza Anitka myÂśli, ze wystarczy jej przeczytaĂŚ same tytuÂły lub cytaty z przeglÂądu prasy
Teraz widaĂŚ jak na dÂłoni, Âże ulubionym miejscem do spĂŞdzania wolnego czasu jest pakernia i rajdy samochodowe
Smutne to, ze czÂłowiek nie stawia przed sobÂą Âżadnych wymagaĂą intelektualnych

Szkoda, Âże dba tylko o figurĂŞ a nie o rozwĂłj intelektualny swoich szarych komĂłrek
5.Myœlê, ¿e ona z literatur¹ i a czytaniem ksi¹¿ek skonczy³a zaraz po studiach i zatrzyma³aa siê na tym poziomie

No bo potem w koĂącu chpodziÂła tylko po wybiegach i czasu przecieÂż nie miaÂła
6. A na sam koniec rozmowy zachowaÂła siĂŞ okropnie i nie przyzwocie
Zawsze dziennikarz prowadzÂący rozmowĂŞ dziĂŞkuje za rozmowĂŞ a Anitka tylko powiedziaÂła kto byÂł goÂściem a potem schyliÂła gÂłowĂŞ i sam Rossatoi musiaÂł jej podziĂŞkowaĂŚ a potem ona za nim

PrzecieÂż tak siĂŞ nie robi
Szacunek dla swojego rozmĂłwcy wymaga podziĂŞkowania mu a nie w chwili ukoĂączenia rozmowy swojego rozmĂłwcĂŞ mam w dup.ie
Zdaje mi siĂŞ, Âże Anitce uderzyÂła troche woda sodowa do gÂłowy i zatrzymaÂła siĂŞ na pewnym poziomie a jak wiadomo w dziennikarstwie kto siĂŞ nie rozwija ten siĂŞ cofa

Ona wÂłansie siĂŞ cofnĂŞÂła choĂŚ nie moÂżemy oceniaĂŚ do knca tego co byÂło wczeÂśmniej bo bardzo rzadjo przeprowadzaÂła wywiady
NIe wierzĂŞ w nowy program Anitki

Jak ona tak dalej bĂŞdzie siĂŞ prezentowaÂła i jak bĂŞdzie robiÂła to z takim zapaÂłem jak teraz to klĂŞska prgramu jest murowana

Nie ma innego wyjÂścia

Z dnia na dzieĂą Anitka nie stanie siĂŞ mÂądrezjsza i nie nauczy siĂŞ rozmawiaĂŚ a nie odpytywaĂŚ swojego rozmĂłwcĂŞ z pytaĂą napisanych na kartce
No pewnie nie ale chyba sam pamiêtasz co ona na ten temat mówi³a... Ja nie mówiê ze ona tego nie przeczyta³a tylko ze mog³a tego nawet nie przeczytaÌ... Mo¿e czeka na ekranizacje... samam mówi³a ze woli tivi a nie ksi¹¿ki...S¹dzê ze ona jednak nie ma na to teraz czasu.
BiorÂąc pod uwagĂŞ to co mĂłwiÂła dla ankiety to rzeczywiÂście nie lubi czytaĂŚ

NIe rozumiem jak bĂŞdÂąc dziennikarzem telewizyjnym moÂżna wiĂŞcej oglÂądaĂŚ niÂż czytaĂŚ

TelewizjĂŞ ma bez przerwy w pracy

i myÂślĂŞ Âże jakbym pracowaÂł w telewziji to w domu raczej bym unikaÂł telewizji

MyÂślaÂłem, Âże Anitka nie zalicza siĂŞ do masy bezsenswonie gapiÂącej siĂŞ w telewizjĂŞ ale widaĂŚ "elitÂą" to ona nie jest
to Ty teÂż powinieneÂś byĂŚ zadowolony ze ona cokolwiek przeczytaÂła.Moze jej siĂŞ na pakerni nuzdiÂło...
Mo¿e dosz³a do wniosku, ¿e trzeba te¿ zaj¹Ì siê g³ow¹ a nie tylko cia³em

Owszem sport jest wa¿ny ale chodzenie np.kilka razy w tygodniu na si³oweniê to jest przesada a w przypadku Anitki tak w³¹œnie mo¿e byÌ