No dobra czas trochĂŞ spuÂściĂŚ z tonu i przestaĂŚ jechaĂŚ po Anitce jak po burej suce... :? W koĂącu fanami jesteÂśmy to mamy jej broniĂŚ wiĂŞc teraz trochĂŞ z innej strony
Nie wiem a mo¿e ona ma jak¹œ blokadê psychiczn¹ która blokuje j¹ intelektualnie i nie potrafi normalnie pracowaÌ
CaÂłkiem mozliwe... ze to co teraz odstawia jest wynikiem ogĂłlnego zniechĂŞcenia i nie powinniÂśmy siĂŞ temu dziwiĂŚ kaÂżdy z nas by sie zniechĂŞciÂł i przestaÂł profesjonalnie zachowywaĂŚ gdyby go tak potraktowano.PamiĂŞtajmy ze ona nie ma zadnej motywacji...Moze to jest tak ze ona sÂądzi ze jak byÂł za dobra to jÂą wywalili to teraz jak bedzie partaczyĂŚ to siĂŞ wpasuje... To ÂświadczyÂło by jednak o tym ze logicznie w tej kwestii rozumuje... bo wierzĂŞ ze Anitka na pewno jest inteligĂŞtna bo nie zaszÂła by tak daleko..
Poprostu wychodzi brak oczytania...
MoÂże jak koĂączy to sobie myÂśli Âże Âźle to wypadÂło a jak chce lepiej to wszytko partaczy
Dok³adnie juz to mówi³am ... b³êdne ko³o... Anitka pewnie to prze¿ywa a to ci¹gnie kolejne braki...

powinna siĂŞ bardziej skoncentrowaĂŚ na tym co robi.
JuÂż kilka razy jej siĂŞ to zdarzyÂła a o dziwo w okresie kiedy prowadziÂła jeszcze fakty o 19 to nigdy nie zapominaÂła o kulturze
No a ja tam nie wiem a co zrobiÂła ? Z drugiej strony teÂż powinna uwaÂżaĂŚ bo napewno jest zestresowana tu depesza tu jej ktoÂś do ucha napierdala tu jeszcze coÂś... ale powinna jednak unikaĂŚ wpadek...
i ona musi o tym wiedzieĂŚ
pewnie wie

al;e niema czasu a moze jÂą to niestety nie interesuje.
A powiem wam ze wÂśrĂłd mÂłodzieÂży a do takiej siĂŞ jeszcze Anitka zalicza brak oczytania wtĂłrny analfabetyzm itp siĂŞ szerzy. Anita moze teraz odpierdala szopki.Ale mimo wszystko jest ewenementem ze w swoim wieku ma jednak pojĂŞci o tym co siĂŞ dzieje.
MĂłj przykÂład jest bardzo ciekawy mam pole do obserwacji bo mieszkam z 8 osobami w swoim wieku.Tylko ja jedna oglÂądam serwisy informacyjne i czytam regularnie prase spoÂłeczno politycznÂą.A efekty tego sÂą takie ze np. jak umarÂł JeÂźioraĂąski,serwis prowadziÂł Marciniak, kumpel siedzi i pyta co siĂŞ staÂło drugi mĂłwi ze umarÂł Jan Nowak JezioraĂąski, taki stary koleÂś.Drugi mĂłwi aha...w chwile potem pokazany jest Marciniak a koleÂś pyta,to ten ? przecieÂż Âżyje... :?
W dwa dni poxniej 2 osoby pytaÂły mnie kto jest premierem polski.
Innego dnia koleÂżanka pytaÂła kumpla z geografii i dowiedziaÂłam siĂŞ ze Oslo jest stolicÂą Wiednia... a BratysÂława jest w Austrii...
takÂże naprawde to jest jakaÂś masakra jak bardzo ludzie maja w dupie to co siĂŞ dzieje na swiecie.WiĂŞc podziwiajmy AnitĂŞ za to ze w tak mÂłodym wieku jednak sie za to wzieÂła i pomimo pewnych niedociÂągnieĂŚ daje sobie radĂŞ.
A tu Anitka

Bardzo Âładnie dzisiaj ANitka prowadziÂła

wiadomo to Fucty popoÂłudniowe ale jednak..

Âżadnej wpadki Âświetna intonacja i Âżadnych zbĂŞdnych zerkaĂą na zegarek i debilizmĂłw

Tak tzymaĂŚ Anitko...

Oczywiscie to maÂłow porĂłwnaiu z tym co ona potrafi ale tu nie ma szansy tego zaprezentowac...[/img]