[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Isadora
Bywalec
Bywalec

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: Isadora »

Greg Haus pisze:Wiem, że to nie do końca w tym temacie powinno być, ale tvn chce pobić rekord Guinnessa w ilości jednocześnie tańczących par. Zawody mają się odbyć pod wodzą Egurroli, Pavlović i Florka :D :D
Jakiego Florka? Byłego posła z Big Brothera :shock: , jeszcze tu go nie było :x , a tak na marginesie to właśnie się zastanawiam, czy nie śmignąć do Krakowa, myślę, że będzie udana impreza, żeby tylko nie padało, i już wszyscy uczestnicy sztandarowych programów tanecznych TVN wezmą w tym udział :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Isadora
Bywalec
Bywalec

Qrcze, Maciek z Sebastianem mi się pomylił, nic nie piłam :lol:
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Jeśli chodzi o Martę myślę że będzie dobrze, bo Marta zdolna jest a poza tym ma pomoc tancerza 24/24 :D Ale z drugiej strony, powinni jej dac kogoś obcego, bo to nie fair...
Liczą się tylko Fakty.
Isadora
Bywalec
Bywalec

To chyba nie będzie jedyna sytuacja określana jako "nie fair" w tej edycji :mhm: , np. Lesz jest po szkole baletowej i ma za sobą występy na Broadwayu, inny z potencjalnych "nieoficjalnych" uczestników też całkiem mocno otarł się o taniec, dla mnie takie elementy dodają tylko trochę "pieprzu" do programu, niech się uczestnicy wybronią sami, jeden jest urodziwy, drugi utaneczniony, trzeci bogaty, czwarty bardzo popularny, piąty błyskotliwy itd itp :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Bez przesady aby mówić teraz o faworytach Tańca z Gwiazdami kiedy nawet nie widzieliśmy próbki wszystkich uczestników. Kiedyś też założyłem, że Kasia Tusk będzie świetnie tańczyć no i wyszło jak tańczyła. Tak jak powiedziała K.Rusin w "kropka na i"
W tym "Tańcu z Gwiazdami" tak naprawdę nie o taniec chodzi.
. Liczy się popularność no i może trochę talentu.
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

Moim zdaniem w tej edycji nie bedzie problemu w stylu : głosujemy na najbardziej popularną gwiazde i może to dobrze bo bedzie sie liczył taniec .Oglądalnośc pewnie bedzie w granicach 4,5-4,9 mln , ponieważ nie bedzie aż takiej konkurencji
patrz ---> Ranczo
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Jestem ciekawy jak będzie z głosami na Lesz... W drugim odcinku 7 edycji gdzie panie tańczyły pierwszy raz na ocenę najsłabiej wypadła Duda i dostała najwięcej smsów :roll: Myślę, że Lesz tych głosów może mieć wiele...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A dlaczego zakładacie, że wypadnie słabo?
Miała dużo do czynienia z tańcem - m.in. w szkole baletowej?
peterq90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: peterq90 »

Ja uwazam,że duzo zależy od osoby i można tu wykorzystać przykład Isis Gee ,która była nikomu kompletnie nie znana a swoją skromnością i wdziekiem przekonała ludzi co z powodowało zajecie 5-tego miejsca w TzG ,natomiast z Mariną Łuczenko , która o wiele lepiej tańczyła niż Isis było inaczej ponieważ ludzie jej po prostu nie polubili.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Jest już reklama Po prostu tańcz z gwiazdami

Andrzej Sołtysik jedzie samochodem dzwoni do niego Magda,która jest w studio Dzień Dobry TVN i mówi "Andrzejku a gdzie Ty jesteś?" "Jadę do Krakowa" "Przecież za chwilę mamy program" "No tak w Krakowie" "My z Krakowa nie Wellman nie Prokop tylko my" ?
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Nie rokujmy kto wygra, a kto nie, bo wydawałoby się że Milowicz taki roztańczony a tu ostatnie miejsce w czwartej edycji :D Nie wiemy jeszcze jak kto zatańczy, zresztą to będzie można po 3-4odcinkach powiedziec kto jest jakim tancerzem. Taka Łuczenko - rumba bardzo dobra, ale tango, paso i walc cieniutkie. Jak narazie możemy powiedziec o faworytach pod względem sympatii widzów, tu numerem jeden jest napewno Żmuda - Trzebiatowska. Duże szanse ma też Andersz, bo wiele nastolatków się z nim identyfikuje a i partnerke ma wspaniałą - Blanke Winiarską.
Liczą się tylko Fakty.
Isadora
Bywalec
Bywalec

No właśnie, bardzo ważny aspekt to PARY, chyba większość pamięta jak kapitalną, iskrzącą parę stworzyli Maserak i Foremniak, najlepiej jeśli obydwoje z partnerów będą czuli tego samego "bluesa" :tanczy: :tanczy: , w tej kwestii nie wiemy jeszcze nic i rzeczywiście ten temat wyjaśni się dopiero w pierwszych odcinkach, choć, rzeczywiście para Andersz-Winiarska zapowiada się conajmniej interesująco, o wiele bardziej niż Żmuda-Król, co mówię na podstawie obejrzanego materiału na Plejadzie z próby tej ostatniej pary, oczywiście mogę się mylić, bo to była tylko migawka :roll: . No i ta tajemnicza duża "gwiazda", która mam nadzieję się pojawi, ale może skończyć tak jak Figura :ech:
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Wszystko zależy od partnera. Kasia Tusk prawie wszystkie tańce miała poniżej 30 punktów... Przechodziła dalej pewnie tylko dlatego, że w parze była ze Stefano :roll:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Adrian ;P pisze:Wszystko zależy od partnera.
Wszystko? :uhh:
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Portal e-fakt.pl publikuje pełną listę uczestników "Tańca z gwiazdami"

http://www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=35282

Kurcze, jest to na pewno najsłabszy skład spośród wszystkich edycji tego programu. Naprawdę trudno mi wskazać choć jedno nazwisko ktore jest znane i osoba niesiedząca w mediach je kojarzy.
ODPOWIEDZ