Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
Z dwojga zÂłego lepsze grzeszne, niÂźli obrosÂłe mchem myÂśli ;) Powie racjonalista :cicho: Czy trzeba zastanawiaĂŚ siĂŞ nad tym, co z tego wynika, Âże grzeszysz myÂślami, skoro nikt inny o tym nie wie :cicho: Po co to zauwaÂżaĂŚ i to jeszcze publicznie? :D
Pokusa bowiem nie brudzi czÂłowieka, brudzi nas dopiero rzeczywiste zwrĂłcenie siĂŞ ku zÂłu, choĂŚby tylko myÂślÂą. Ale w tym przypadku o Âżadnym zÂłu mowy byĂŚ nie moÂże :nie:
..czytajÂąc o rozterkach Blacka wielokrotnie znajdujĂŞ potwierdzenie swojego wewnĂŞtrznego dialogu i przestajĂŞ obwiniaĂŚ siĂŞ za swoje 'grzeszne myÂśli' :spiewa: :lol:
Potwierdzam :lol2: W grupie Âłatwiej jest zaakceptowaĂŚ i usprawiedliwiĂŚ wÂłasne wspĂłlne sÂłaboÂści :lol2:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o
..parasoleczka byÂś przydaÂła..wachlarzyk..i wygodne buciki :lol2:
Teraz dwie godzinki pauzy wiĂŞc mogÂą sobie wyskoczyĂŚ na maÂłe co nieco ..... co schÂłodzi :cicho:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o
..parasoleczka byÂś przydaÂła..wachlarzyk..i wygodne buciki :lol2:
Teraz dwie godzinki pauzy wiĂŞc mogÂą sobie wyskoczyĂŚ na maÂłe co nieco ..... co schÂłodzi :cicho:
..a kto bêdzie s³ucha³ kazania kaznodziei ¿eby nam je póŸniej streœciÌ i najwa¿niejsze k¹ski przekazaÌ :>

..podziwiam Agatkêza si³ê witaln¹ :brawa:
..w taki upaÂł to mi umysÂł siĂŞ lasuje :hmm:
..a ona jak zykle skÂładnie..Âładnie..sensownie..rzeczowo..i do tego tak piĂŞknie :P
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..a kto bêdzie s³ucha³ kazania kaznodziei ¿eby nam je póŸniej streœciÌ i najwa¿niejsze k¹ski przekazaÌ :>

no tak :hmm: O tym istotnym szczegle zapomniaÂłem :hmm:
obie¿yœwiat pisze:..podziwiam Agatkêza si³ê witaln¹ :brawa:
..w taki upaÂł to mi umysÂł siĂŞ lasuje :hmm:
..a ona jak zykle skÂładnie..Âładnie..sensownie..rzeczowo..i do tego tak piĂŞknie :P
Ja mam to samo, nawet oddychaĂŚ jest mi ciĂŞÂżko :hyh: Trzymajmy kciuki ,Âżeby Agatka daÂła radĂŞ - a moÂże lepiej pomĂłdlmy siĂŞ :rydzyk: Âżeby dostarczano jej napoje chÂłodzÂące i Âżyczono cienia :rydzyk:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jeeezzzzz ... :hmm: Jak ja dziœ Agatce wspó³czujê - domyœlam siê, jakie katusze zapewne w tym skwarze prze¿ywa :hmm: W³aœnie widzia³em fragmenty nagraù w serwisie, które zapewne musia³a zdobywaÌ w tym upale, za którymi musia³a pod¹¿yÌ w jeszcze wiêkszym upale przy wiêkszym wysi³ku, ale nie mog³a o nich opowiedzieÌ - zabrak³o w serwisie czasu :evil:
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:Czyli nasz anio³ w takim œwiêtym miejscu, a ja mam takie grzeszne myœli :red: Ju¿ nie mieli kogo tam pos³aÌ - ma³o maj¹ lokalnych reporterów :devil: Teraz to ju¿ w ogóle z czyœÌca nie wyjdê :neutral:
Z dwojga zÂłego lepsze grzeszne, niÂźli obrosÂłe mchem myÂśli ;) Powie racjonalista :cicho: Czy trzeba zastanawiaĂŚ siĂŞ nad tym, co z tego wynika, Âże grzeszysz myÂślami, skoro nikt inny o tym nie wie :cicho: Po co to zauwaÂżaĂŚ i to jeszcze publicznie? :D
Pokusa bowiem nie brudzi czÂłowieka, brudzi nas dopiero rzeczywiste zwrĂłcenie siĂŞ ku zÂłu, choĂŚby tylko myÂślÂą. Ale w tym przypadku o Âżadnym zÂłu mowy byĂŚ nie moÂże :nie:
A kto pisa³, ¿e to z³e? :P Takie myœli jak moje ,w oparciu o osobê Agaty sprawiaj¹ tylko, ¿e l¿ejszy jestem o grzeszne myœli, a zwykle te¿ o skrupu³y bywam l¿ejszy :lol: To jeak czynne oczyszczenie zmys³ów wewnêtrznych, czyli pamiêci i wyobraŸni 8) To oczyszczanie pamiêci i wyobraŸni wcale nie polega na "niepamiêtaniu" i "niewyobra¿aniu" - usech³bym bez tej mo¿liwoœci :lol2: Polega na pe³nej akceptacji :tanczy: ale te¿ systematycznej kontroli tego, co moja pamiêÌ zatrzymuje i co wytwarza wyobraŸnia - dla bezpieczeùstwa ... czy raczej z musu, koniecznoœci - odgórnego nakazu - ale¿ jestem skrêpowany :szalony:
marcinkowsky pisze:
WÂłasnie! Gdzie nakrycie gÂłowy, gdzie okulary? :o Âżeby pogoda -burza nie pokrzyÂżowaÂła nam i im planĂłw :rydzyk:
Ni myÂśli o tym :) Kolejna wspaniaÂła relacja za nami, a Agatta juÂż po rekolekcjach dla lekarzy :D
Wszystko bĂŞdzie dobrze :) UpaÂł jest, ale moÂżna go przetrzymaĂŚ :neutral:

:rydzyk:
Nie wiem, czy dobrze Was pocytowaÂłem, ale upaÂł mnie powoli wykoĂącza :hyh:
Tym bardziej wspó³czujê Agatce pracy dziœ :neutral: Ale i ona i ja mamy dziœ, co chcieliœmy :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Tym bardziej wspó³czujê Agatce pracy dziœ :neutral: Ale i ona i ja mamy dziœ, co chcieliœmy :devil:

Gwoli œcis³oœci - my chcieliœmy Agatkê na pla¿y :D A nieod³¹cznym elementem pla¿y zawsze jest woda :spiewa: W Czêstochowie to co najwy¿ej w œwiêconej wodzie Agatka mo¿e wzi¹Ì k¹piel :spiewa:

Ale teÂż wietrzyk zaczyna tam mocniej wiaĂŚ to i zarazem pewnie lÂżejsze powietrze :)
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Pielgrzymka wci¹¿ trwa...
Obrazek

Sorry :hmm: nie zauwaÂżyÂłem, Âże ktoÂś juÂż umieÂściÂł relacjĂŞ z godziny 14 .
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Nic nie szkodzi - TwĂłj caps jest... znaczniejszy :lol2:
Pielgrzymka wci¹¿ trwa...
I niech trwa - lekarzom tylko modlitwa pozostaje :neutral:
To oczyszczanie pamiĂŞci i wyobraÂźni wcale nie polega na "niepamiĂŞtaniu" i "niewyobraÂżaniu" - usechÂłbym bez tej moÂżliwoÂści :lol2: Polega na peÂłnej akceptacji :tanczy: ale teÂż systematycznej kontroli tego, co moja pamiĂŞĂŚ zatrzymuje i co wytwarza wyobraÂźnia - dla bezpieczeĂąstwa ... czy raczej z musu, koniecznoÂści - odgĂłrnego nakazu - aleÂż jestem skrĂŞpowany :szalony:
Ty jesteÂś kolego peÂłen sprzecznoÂści :lol: A dla kogo tak siĂŞ mĂŞczysz i krĂŞpujesz :> Czy teÂż przez kogo jesteÂś krĂŞpowany :> JeÂśli spytaĂŚ moÂżna? :)
marcinkowsky pisze:

Gwoli œcis³oœci - my chcieliœmy Agatkê na pla¿y :D A nieod³¹cznym elementem pla¿y zawsze jest woda :spiewa: W Czêstochowie to co najwy¿ej w œwiêconej wodzie Agatka mo¿e wzi¹Ì k¹piel :spiewa:

Ale teÂż wietrzyk zaczyna tam mocniej wiaĂŚ to i zarazem pewnie lÂżejsze powietrze :)
Spokojnie - ja juÂż spokojny o AgattĂŞ jestem :] SÂłoĂące i wysoka temperatura nie majÂą na niÂą Âżadnego negatywnego wpÂływu :D A kto wie, czy nawet nie jest to wpÂływ jeszcze bardziej pozytywny niÂż zwykle? :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:Gwoli œcis³oœci - my chcieliœmy Agatkê na pla¿y :D A nieod³¹cznym elementem pla¿y zawsze jest woda :spiewa: W Czêstochowie to co najwy¿ej w œwiêconej wodzie Agatka mo¿e wzi¹Ì k¹piel :spiewa:
Ale to pewnie dopiero po skoĂączonym dyÂżurze i moÂże w jakiejÂś rzeczce? 8)
Nic nie szkodzi - TwĂłj caps jest... znaczniejszy :lol2:
W zwiÂązku z tym zachĂŞcamy, zapraszamy do dalszej ofiarnoÂści na rzecz dobra wÂątku :brawa:
Wietrzyk - chyba, Âże Ania :lol2:
ByÂłeÂś dziÂś na dworze? :hyh: Nie wiem jak jest w CzĂŞstochowie, ale domyÂślam siĂŞ, Âże w caÂłym kraju wietrzyk, nawet jeÂśli wieje, a w CzĂŞstochowie wieje, to wcale nie orzeÂźwia :hyh:
Ty jesteÂś kolego peÂłen sprzecznoÂści :lol: A dla kogo tak siĂŞ mĂŞczysz i krĂŞpujesz :> Czy teÂż przez kogo jesteÂś krĂŞpowany :> JeÂśli spytaĂŚ moÂżna? :)
SprzecznoÂści :> Lepsze to, niÂż byĂŚ peÂłnym absurdu :devil:
W odpowiedzi na Twoje zapytanie: pytaĂŚ moÂżesz, ale chyba nie chcesz bym przedstawiÂł z imienia i nazwiska ... :> :devil: Ale to w gruncie rzeczy nie tak trudne do przewidzenia :D
Spokojnie - ja juÂż spokojny o AgattĂŞ jestem :] SÂłoĂące i wysoka temperatura nie majÂą na niÂą Âżadnego negatywnego wpÂływu :D A kto wie, czy nawet nie jest to wpÂływ jeszcze bardziej pozytywny niÂż zwykle? :)
Masz racjĂŞ :lol2: Bardziej powinniÂśmy siĂŞ martwiĂŚ o to, czy my przetrzymamy ten upaÂł i te emocje :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
marcinkowsky pisze:Gwoli œcis³oœci - my chcieliœmy Agatkê na pla¿y :D A nieod³¹cznym elementem pla¿y zawsze jest woda :spiewa: W Czêstochowie to co najwy¿ej w œwiêconej wodzie Agatka mo¿e wzi¹Ì k¹piel :spiewa:
Ale to pewnie dopiero po skoĂączonym dyÂżurze i moÂże w jakiejÂś rzeczce? 8)
Je¿eli nie powysycha³y te strumyki :neutral: No có¿ - ich strata :lol2: Niech ¿a³uj¹ :lol2:
Wietrzyk - chyba, Âże Ania :lol2:
:hahaha: Ania chyba CiĂŞ ni grzeje ni ziĂŞbi - tak mi siĂŞ wydaje :> Chyba, Âże jest inaczej :stop:
SprzecznoÂści :> Lepsze to, niÂż byĂŚ peÂłnym absurdu :devil:
W odpowiedzi na Twoje zapytanie: pytaĂŚ moÂżesz, ale chyba nie chcesz bym przedstawiÂł z imienia i nazwiska ... :> :devil: Ale to w gruncie rzeczy nie tak trudne do przewidzenia :D
Mo¿e by³oby ³atwiej, gdybyœ poda³ choÌ inicja³y :devil: Absurdu nigdy Ci nie zarzucê, chyba ¿e siê posprzeczamy ;) A ja pok³óciÌ mogê siê jedynie o kobietê, a my przecie¿ o wspóln¹ siê nie... o cholera :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Mo¿e by³oby ³atwiej, gdybyœ poda³ choÌ inicja³y :devil: Absurdu nigdy Ci nie zarzucê, chyba ¿e siê posprzeczamy ;) A ja pok³óciÌ mogê siê jedynie o kobietê, a my przecie¿ o wspóln¹ siê nie... o cholera :lol:
CoÂś do Ciebie dotarÂło mimochodem :devil: ?

My wytrzymaliÂśmy, Agatka wytrzymaÂła do koĂąca tylko forum tak jakby przysiadÂło na chwilĂŞ :devil:

Ale co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :P

I juÂż zdaje siĂŞ ostatnia relacja z CzĂŞstochowy ;(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Mo¿e by³oby ³atwiej, gdybyœ poda³ choÌ inicja³y :devil: Absurdu nigdy Ci nie zarzucê, chyba ¿e siê posprzeczamy ;) A ja pok³óciÌ mogê siê jedynie o kobietê, a my przecie¿ o wspóln¹ siê nie... o cholera :lol:
CoÂś do Ciebie dotarÂło mimochodem :devil: ?
..o :o
..chÂłopaki :stop:
..jeszcze tylko tego brakowaÂło ÂżebyÂśmy siĂŞ o AgatkĂŞ posprzeczali :devil:
..przecieÂż tak naprawdĂŞ to Âżaden z nas nie ma u niej realnych szans :spiewa:
..ona jest ksiĂŞÂżniczkÂą a my tylko jej sÂłuÂżbÂą - z czym do ludzi :?: :devil:
..Agatka moÂże jedynie - przypuszczalnie - mieĂŚ swojego ulubionego sÂługĂŞ-fana :szalony:
..chyba Âże wszystkich nas niecierpi w takim samym stopniu :uhh:
..czego wolaÂłbym nie wiedzieĂŚ :D
..i o czym wolaÂłbym siĂŞ nigdy nie dowiedzieĂŚ :hyh:
..ale jeÂśli nie taka jest wola nieba to mĂłj adres brzmi: obiezyswiat@interia.pl :P
..bÂądÂź wszelkie uwagi proszĂŞ kierowaĂŚ na PW :lol2:
My wytrzymaliÂśmy, Agatka wytrzymaÂła do koĂąca tylko forum tak jakby przysiadÂło na chwilĂŞ :devil:
..Agataka to nawet piĂŞkniejsza byÂła z relacji na relacjĂŞ :P
..a ja poszedÂłem nad wodĂŞ ;)
..myÂślaÂłem Âże dzis wrĂłcĂŞ tu z zapaleniem pÂłuc bo woda byÂła llodowata ;)
..ale okazuje siĂŞ Âże moÂżna byÂło zaryzykowaĂŚ :spiewa:
Ale co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :P

I juÂż zdaje siĂŞ ostatnia relacja z CzĂŞstochowy ;(
..i chwaÂła Ci za to Âże zrobiÂłeÂś tak jak obiecywaÂłeÂś :)
..full capsĂłw :brawa:
..a o perfekcyjne ujĂŞcia jak zwykle trudno nie byÂło :szalony:
..oczywiÂście zasÂługa naszej wspaniaÂłej i piĂŞknej elegantki :brawa:

..taki miaÂła intensywny weekend Âże dzis pewnie juÂż nie mamy co liczyĂŚ na to Âże siĂŞ zjawi :neutral:
maxxx

Post autor: maxxx »

..dzis z Gorzowa :aniol: :spiewa: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..GorzĂłw odbity :jupi:
..GorzĂłw zdobyty :jupi:
..trafiÂł w najwÂłaÂściwsze rÂączki :tanczy:
..a wÂłaÂściwie to usteczka i oczki :szalony:
..po pierwszej relacji wiem juÂż caÂłe mnĂłstwo nowych informacji i czekam na wiĂŞcej :tanczy:

.. :shock:
..to ja byÂłbym lepszym szefem dla Agatki bo daÂłbym jej dzis wolne :lol:
..o proszĂŞ a jednak szef Agatki jest wiĂŞkszym jej fanem nawet ode mnie :lol2:
..bo nie chce jej wypuÂściĂŚ z wizji 8)

..tylko dlaczego tak j¹ ganiaj¹ po ró¿nych czêœciach i to tak odleg³ych od siebie Polski :uhh:

..no nic..pozostaje siĂŞ mimo wszystko cieszyĂŚ :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No to ja niespodziewawszy siĂŞ, Âże szefostwo AgattĂŞ nam dziÂś znowu oddadzÂą, szlajaÂłem siĂŞ po mieÂście i gapiÂłem w niebo dÂłuÂżej niÂż zazwyczaj, no ale teraz po niebywale zachĂŞcajÂącej recenzji relacji i rzuconych screenach bĂŞdĂŞ warowaÂł i czekaÂł :D

Okazuje siê, ¿e my chyba nie dalibyœmy rady pod¹¿aÌ w œlad za Agatt¹ :lol2:
SÂłabeusze :lol2:
WinniÂśmy energiĂŞ od Gwiazdy czerpaĂŚ :lol2: Albo lepiej nie, niech ona gromadzi jej w sobie jeszcze wiĂŞcej, abyÂśmy oglÂądaĂŚ mogli jak najwiĂŞcej w telewizji :lol2:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 28 maja 2007, 11:52 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

Post autor: maxxx »

ObliczyÂłem-bo akurat miaÂłem taki fajny program to mierzenia odlegÂłoÂści,Âże Agatka zrobi w 4 dni wg naszej wiedzy 775 km :lol2:
Tak wiêc podró¿niczka zapewne najwiêksza :aniol:

[ Dodano: Pon Maj 28, 2007 10:50 am ]
2 dni oczywiÂście :red:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ