Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

I wÂłaÂśnie w tym momencie topic o Anicie Werner staÂł siĂŞ dÂłuÂższy od tematu o WiadomoÂściach. :D Ten temat ma wÂłaÂśnie 2008 postĂłw, a ten o WiadoÂściach 2007. :wink:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A teraz dowĂłd na to, Âże nie tylko ja oceniÂłem rozmowĂŞ porannÂą Anitki bardzo, bardzo negatywnie. Trzeba to podkreÂślaĂŚ bo rozmowa byÂła po prostu do niczego :cry: :cry: :cry:
Anitka obudÂź siĂŞ :!: Postaraj siĂŞ byĂŚ lepszym a nie mieÂżyĂŚ tak nisko :!:
Ty masz byÌ na samych wy¿ynach a nie kr¹¿yÌ ca³y czas wokó³ nizin :!: :!: :!: Anitko przekonaj nas, ¿e to nie jest wszytko co potrafisz w rozmowie z drugim cz³owiekiem :!: Poka¿ do cholery, ¿e jesteœ o wiele lepsza ni¿ im sie wszytkim zdaje :!:

karp napisaÂł na gazecie :!: :!: :!:

wiadmo co myslĂŞ o A.W. ale zdaje mi siĂŞ, ze dziÂś rano w tvn24 zrobiÂła naprawdĂŞ
kiepskÂą romowĂŞ z d. rosattim. strzelaÂła pytaniami na chybiÂł-trafiÂł a europoseÂł
tylko ³ypa³ pó³gêbkiem na zasadzie 'o rany, ile jeszcze do koùca programu?'. z
mojego karopiwatego punktu widzenia wyglÂądaÂło to jakby jezioro wyschÂło a karpie
zostaÂły wyrzucone na brzeg :)

i jeszcze to:
[/quote]zupeÂłnie co innego 'fakty' przed chwilÂą - A.W. dumna i blada, peÂłna profeska,
zero kaca, i bardzo dobry materiaÂł o skardze jagielloĂąskiej UW na MW ;) kurcze
naprawdĂŞ lubiĂŞ jej dziennikarstwo, jest po prostu ludzkie - trochĂŞ nierĂłwne i
przez to autentyczne.

czy was teÂż uspokoiÂły bruxowe informacje, Âże A.W ma opracowaĂŚ autorski program
i dlatego nie pokazuje siĂŞ tak czĂŞsto - czy dlatego nikt nic nie pisze? ryzyk-
fizyk, i tak zaraz pewnie w³¹cz¹ siê koledzy z innych w¹tków, ale trudno.
Grzegorz Kajdanowicz to Grzegorz Kajdanowicz ;)

pozdrawiam. naprawdĂŞ wciaz nie rozumiem, dlaczego Werner nie prowadzi
g³ównych 'faktów' o 19. miecugow mo¿e robiÌ tyle, to i ona mo¿e póki co jednego?
[quote]

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

michos pisze:Aha i z tym wtĂłrnym analfabetyzmnmem to przesadzasz. Po prostu chodzi oto, Âże Anitka jest mÂądrÂą, inteligentnÂą kobietÂą ktĂłra nie ma kÂłopotu ze zrozuieniem tekstu i prawidÂłowym pisaniem w jĂŞzyku polskim tylko, Âże za maÂło czyta :!:
Nie b¹dŸcie œmieszni, b³agam :lol: wtórny analfabetyzm :?: Kamuii, jak Ci w ogóle mog³o przyjœÌ na myœl porównywanie Anity z du¿¹ czêœci¹ wspó³czesnej m³odzie¿y :?: Wiem co nieco o tej wszechogarniaj¹cej zapaœci intelektualnej m³odego pokolenia w Polsce, i nawet na si³ê, pod groŸb¹ œmierci, nie zestawi³bym - nawet w myœlach - z nimi Anity :!: Czytanie rozwija, to prawda, Anita mo¿e i nie jest ''za pan brat'' ze wszystkimi procesami gospodarczymi, spo³ecznymi, ekonomicznymi itd., ale to nie oznacza, ¿e mo¿na pow¹tpiewaÌ w jej zdolnoœci dziennikarskie :!: Ewidentnie wychwyciÌ mo¿na kryzys twórczy naszej Anity :sad: Kryzys, który miejmy nadziejê kiedyœ minie.
Nie wiem co siĂŞ z NiÂą dzieje - depresja??!!!
No chyba Âże, jak twierdzi Kamuii, Anita doszÂła do wniosku, iÂż nie warto siĂŞ w ogĂłle staraĂŚ, bo przecieÂż na wÂłasnej skĂłrze doÂświadczyÂła, Âże w momencie maxymalnej kreatywnoÂści, pozytywnego odbioru, akceptacji Jej pracy ''wylano jej kubeÂł zimnej wody na gÂłowĂŞ
i zepchniĂŞto do dziennikarskich czeluÂści'' :!: :twisted:

kamuii pisze:Michos prosze CiĂŞ zamykaj prawidÂłowo tagi bo nie wiem powoli szczegĂłlnie przy dÂługich postach co napisaÂłes Ty a co jest cytatem :smile:
No wÂłaÂśnie, byÂłoby miÂło :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To co teraz napiszĂŞ nie bĂŞdzie zbyt odkrywcze, ale moÂże poprostu AnitĂŞ poÂżarÂły ambicje? Niedoceniana nie potrafi wykrzesaĂŚ z siebie maksimum moÂżliwoÂści?
Do tej pory osi¹ga³a wiele, nie chcê pisaÌ, ¿e lekko, czy l¿ej ni¿ inni, bo to by³aby nieprawda i czysta niesprawiedliwoœÌ! Prawd¹ zaœ jest, ¿e uda³o jej siê osi¹gn¹Ì sukces przy du¿ym poœwiêceniu i wytê¿onej pracy! Ale (i to nie ulega w¹tpliwoœci) uda³o jej siê to osi¹gn¹Ì wyj¹tkowo szybko! Nie dopatrujê siê tutaj niczego zdro¿nego! Jest zdolna, ma coœ w sobie (musi mieÌ skoro wygra³a tyle castingów!), z pewnoœci¹ zdaje sobie sama z sprawê ze swojej wartoœci, ale jednoczeœnie widzi, ¿e jak mocno by siê nie stara³a, to i tak na wieki wieków liczyÌ siê bêdzie Justyna Pochanke!
Dobra! KoĂączĂŞ, bo wyjdzie na to, Âże znam AnitĂŞ lepiej niÂż ona sama :lol:

A co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!
I naprawdê wspó³czujê Ancie tak rych³ego wstawania! Dla mnie to by³aby istna katorga i co za tym idzie blokada myœli!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Wiem co nieco o tej wszechogarniaj¹cej zapaœci intelektualnej m³odego pokolenia w Polsce, i nawet na si³ê, pod groŸb¹ œmierci, nie zestawi³bym - nawet w myœlach - z nimi Anity
Tez ja nie stawiam wÂłasnie mĂłwiĂŞ ze trza jÂą ceniĂŚ...Jest od nich inna pomimo tego ze nie doskonaÂła :)
itd., ale to nie oznacza, Âże moÂżna powÂątpiewaĂŚ w jej zdolnoÂści dziennikarskie
Ja nie powÂątpiewam wiem jak kazdy tutaj co Anitka potrafi i jaka jest Âświetna.Ale przez ostatnie dni niestety a takÂże dzisiaj, z tego co mĂłwi (nie tylko) Michos niestetynie daÂła nam powodĂłw do zadowolenia.
Ewidentnie wychwyciĂŚ moÂżna kryzys twĂłrczy naszej Anity Kryzys, ktĂłry miejmy nadziejĂŞ kiedyÂś minie.
Nie wiem co siĂŞ z NiÂą dzieje - depresja??!!!
No wÂłasnie miejmy nadziejĂŞ Âże to tylko chwilowy kryzys twĂłrczy,ktĂłry niebawem minie :) i znowu zobaczymy nasza sooper AnitkĂŞ w akcji bo ona przecieÂż to potrafii :)
A co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!
I naprawdê wspó³czujê Ancie tak rych³ego wstawania! Dla mnie to by³aby istna katorga i co za tym idzie blokada myœli!
DokÂładnie bardzo ja za to podziwiam bo ja dostaje szaÂłu i nie jestem w stanie wstaĂŚ o 7.00 :) co dziwne tylko na zajĂŞcia na poranki z AnitkÂą zawsze wstaje chĂŞtnie i o 6.00 :)
A co do faktĂłw to naprawde ANita byÂła dzisiaj Âświetna ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Czytanie rozwija, to prawda, Anita moÂże i nie jest ''za pan brat'' ze wszystkimi procesami gospodarczymi, spoÂłecznymi, ekonomicznymi itd., ale to nie oznacza, Âże moÂżna powÂątpiewaĂŚ w jej zdolnoÂści dziennikarskie Ewidentnie wychwyciĂŚ moÂżna kryzys twĂłrczy naszej Anity Kryzys, ktĂłry miejmy nadziejĂŞ kiedyÂś minie.
Anitka wraz z wiekiem jaknby naturalnie s¹ jej stawiane wy ¿sze wymaganiua i jak naprawdê chce byÌ dobr¹ dziennikark¹ to musi powa¿nie siê zastanowiÌ jak chce to osi¹gn¹Ì. :!: Ten kryzys mo¿e trwaÌ dopóki dopóty Anitka nie bêdzie mia³a g³êbszej wiedzy merytorycznej. :!:
I musi przede wszytkim rozumieÌ tematy o których rozmawia bo dzisiaj mia³em wra¿enie, ¿e Anitka nie mia³a o tym pojêcia :!: Mo¿e niech dla kontrastu obejrzy sobie jakiegoœ dobrego dziennikarza publicystycznego i niech zobaczy jakie ma ogrome braki :!: Braki które z nid ana dzieù siê nie da wyeliminowaÌ :!: Musi zacz¹Ì pracowaÌ nad sob¹ bardzo intensywnie i szczerze zabraÌ siê do pracy :!: Do pracy która przynosi wymierne efaekty :!: Musi siê wreszcie ockn¹Ì, ¿e najlepsza to ona kiedyœ by³a a teraz jest wielu którzy j¹ zaczynaj.¹ przeœcigaÌ :!: :cry:
No chyba Âże, jak twierdzi Kamuii, Anita doszÂła do wniosku, iÂż nie warto siĂŞ w ogĂłle staraĂŚ, bo przecieÂż na wÂłasnej skĂłrze doÂświadczyÂła, Âże w momencie maxymalnej kreatywnoÂści, pozytywnego odbioru, akceptacji Jej pracy ''wylano jej kubeÂł zimnej wody na gÂłowĂŞ
i zepchniĂŞto do dziennikarskich czeluÂści''
To w takim razie jak jest w trwaÂłym zniechĂŞceniu a praweie Âże wstrĂŞcie do pracy to nie oczekujmy, Âże Anitka siĂŞ nagle obudzi i wyrwie ostro do przodu :!: :cry:
Do tej pory osi¹ga³a wiele, nie chcê pisaÌ, ¿e lekko, czy l¿ej ni¿ inni, bo to by³aby nieprawda i czysta niesprawiedliwoœÌ! Prawd¹ zaœ jest, ¿e uda³o jej siê osi¹gn¹Ì sukces przy du¿ym poœwiêceniu i wytê¿onej pracy! Ale (i to nie ulega w¹tpliwoœci) uda³o jej siê to osi¹gn¹Ì wyj¹tkowo szybko!
Tak osi¹gnê³a sukces :!: To oczywiœcie prawda le tylko pozorna i niepe³na :!: Sukces to by³o jej 5 minut które ona œwietnie wykorzysta³a :!: Sukces po tych 5 minutach nagle zamieni³ siê w pora¿kê jeje na przysz³oœÌ :!: Jak widzimy obecnie nast¹pi³ kryzys :!: Prawie, ¿e koniec jej dziennikarstwa :!: :cry: tzn.jakieœ tam dziennikarstwo jeszcze prezentuje ale to jest niedopuszczalne w przypadku wymagaù jakie sobie stawia³a :!:
Tylko czy za szybko nie skoĂączyÂła pracowaĂŚ :!: :?: Czy ona przypadkeim nie uznaÂła Âże juÂż nic nie ma sensu :?: i nie warto siĂŞ staraĂŚ ani nie warto przygotowywaĂŚ siĂŞ merytorycznie aby nie kompromitowaĂŚ siĂŞ tak jak dzisiaj :!: :?:
Jest zdolna, ma coÂś w sobie (musi mieĂŚ skoro wygraÂła tyle castingĂłw!), z pewnoÂściÂą zdaje sobie sama z sprawĂŞ ze swojej wartoÂści, ale jednoczeÂśnie widzi, Âże jak mocno by siĂŞ nie staraÂła, to i tak na wieki wiekĂłw liczyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie Justyna Pochanke!
Ale ostatnio ca³kowicie nie korzysta ze swoich talentów :!: Zapomnia³a, ¿e oprócz cia³a trzeba równie¿ utrzymywaÌ swoj¹ m¹droœÌ na bardzo wysokich obrotach czyli po prostu nadzwyczakjniej wiêcej czytaÌ :!: ByÌ oczytanym :!:
A¿ tak strasznie teraz na pewno nie ma :!: Dzisja wyj¹tkowo bo mia³a studio 24 a jakby mia¹ tylo fakty to by do pracy przychodzi³a gdzieœ na 8.00 :!: lub trochê póŸniej :!: Ona pracuuje tylko 3 dni na wizji a w reszte to myœllê, ¿e na 6 nie mmusi siê stawiaÌ :!: POmyœlmy te¿ jak to kiedyœ by³o kiedy prowadzi³a fakty o 19 i poranki i wtedy o wiele wiêcej pracowa³a a zawsze by³a profesjonalna, bezb³edna, pe³na ¿ycia, energii do pracy :!:
POza tym tam wiêkszoœÌ wstakje wczeœnie rano :!:
Przynajmiej nie byÂło pomyÂłek :!:
DokÂładnie bardzo ja za to podziwiam bo ja dostaje szaÂłu i nie jestem w stanie wstaĂŚ o 7.00 co dziwne tylko na zajĂŞcia na poranki z AnitkÂą zawsze wstaje chĂŞtnie i o 6.00
No iwesz jak siĂŞ siedzi do 3 nad ranem przy kompie to nie dziwne :!: :lol:
Tez ja nie stawiam wÂłasnie mĂłwiĂŞ ze trza jÂą ceniĂŚ...Jest od nich inna pomimo tego ze nie doskonaÂła
Nie ma ludzi doskonaÂłych :!: Wszyscy jesteÂśmy peÂłni uÂłomnoÂści i niemoÂżnoÂści zrobienia wielu rzeczy :!: Nikt nie jest doskonaÂły :!:
Ale przez ostatnie dni niestety a takÂże dzisiaj, z tego co mĂłwi (nie tylko) Michos niestetynie daÂła nam powodĂłw do zadowolenia.
Jak widzicie nawet osoba z gazety ktĂłra wypowiadaÂła siĂŞ tam o Anitce zawsze bardzo pozytywnie to zauwaÂżyÂła :!: :cry:
No wÂłasnie miejmy nadziejĂŞ Âże to tylko chwilowy kryzys twĂłrczy,ktĂłry niebawem minie i znowu zobaczymy nasza sooper AnitkĂŞ w akcji bo ona przecieÂż to potrafii
Ona sama musi przede wszytkim uwierzyĂŚ w siebie :!: :!: :!:
A co do faktĂłw to naprawde ANita byÂła dzisiaj Âświetna
W porĂłwnaniu do faktĂłw o 19 byÂła bardzo przeciĂŞtna :!: :cry: Ja ostatnio widzĂŞ niewiwarygodny spoadek poziomu jej warsztatu :!: :cry:

Zobaczymy czy jutro rĂłwnieÂż bĂŞdzie miaÂła studio 24 i bĂŞdzie w faktach :?: Mimo, Âże nie rafdzisÂła sobie dzosiaj to moÂże w koĂącu siĂŞ obudzi :?: I jutro zoabaczymy czy dadzÂą jej jeszcze szanse :!: MIecogow chyba jest dalej na nartach wiĂŞc moÂże siĂŞ zjawi :?:
Dobrze czy Âźle sobie radzi ale niech przynajmiej bĂŞdzie przed kamerÂą i niech siĂŞ z niÂą oswoi bo brak jej swobody i lekkoÂści bycia :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ten kryzys mo¿e trwaÌ dopóki dopóty Anitka nie bêdzie mia³a g³êbszej wiedzy merytorycznej.
a moze ona jednak tÂą wiedze ma moze Âźle ja oceniamy tylko to jaiÂś rodzaj depresji ktĂłry nie ustÂąpi puki ona nie zostanie w tej pierdolonej stacji doceniona...
MoÂże niech dla kontrastu obejrzy sobie jakiegoÂś dobrego dziennikarza publicystycznego i niech zobaczy jakie ma ogrome braki
na przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...
Musi siê wreszcie ockn¹Ì, ¿e najlepsza to ona kiedyœ by³a a teraz jest wielu którzy j¹ zaczynaj.¹ przeœcigaÌ
:twisted: Michos tai komentarz to mogĂŞ sobie ja strzeliĂŚ bo jeszcze jest Danka ale dla Ciebie nikt nie powinien byĂŚ lepszy od Anitki...
Tak osi¹gnê³a sukces To oczywiœcie prawda le tylko pozorna i niepe³na Sukces to by³o jej 5 minut które ona œwietnie wykorzysta³a Sukces po tych 5 minutach nagle zamieni³ siê w pora¿kê jeje na przysz³oœÌ Jak widzimy obecnie nast¹pi³ kryzys
No w¹³snie nie dziwmy sie jej i jej zniechêceniu po tym jak j¹ tam potraktowano.A co do wymagaù to zauwa¿cie ze to juz jej kolejna praca z inych tez rezygnowa³a. Mo¿e poprostu uzna³a ze nie warto...
Ale ostatnio ca³kowicie nie korzysta ze swoich talentów Zapomnia³a, ¿e oprócz cia³a trzeba równie¿ utrzymywaÌ swoj¹ m¹droœÌ na bardzo wysokich obrotach czyli po prostu nadzwyczakjniej wiêcej czytaÌ ByÌ oczytanym
Biedna Anitka jak to poczyta to siê za³amie i wypo¿yczy wszystkie ksi¹¿ki z biblioteki :)
Mam nadziejĂŞ ze jednak z tym jej czytaniem nie jest tak Âźle i nie czyta tylko z promtera...
No iwesz jak siĂŞ siedzi do 3 nad ranem przy kompie to nie dziwne
No wiesz jak siĂŞ studiuje to siĂŞ siedzi :) :) a teraz mam upragnione ferie juÂż po sesji wiĂŞc i tak siedze bo sobie klikam np. teraz jest 02.20 :) jak mam na 8.00 to jest masakra ale normanie jak wiĂŞkszosĂŚ znajomych wstaje okoÂło 13.00 :)
Nie ma ludzi doskonaÂłych Wszyscy jesteÂśmy peÂłni uÂłomnoÂści i niemoÂżnoÂści zrobienia wielu rzeczy Nikt nie jest doskonaÂły
KÂŁAMIESZ a Walter Junior i Warakomska ???? :D

No a teraz do Anity... jeÂśli to czytasz mam nadziejĂŞ ze jako swoim fanom nie masz nam za zÂłe tych ostatnich paru stron :) nie martw siĂŞ moze dzisiaj wrĂłcimy na swĂłj dawny pochwalny ton :) jak na fanĂłw przystaÂło !!! :)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Chryste Panie!
Efekt cieplarniany!

Dotychczasowi wielcy fani Anity z dnia na dzieĂą stali siĂŞ jej zagoÂżaÂłymi przeciwnikami. Czy ktoÂś tu kogoÂś wkrĂŞca? :D Normalnie Âświat siĂŞdo gĂłry nogami przewrĂłciÂł. :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:Zobaczymy czy jutro rĂłwnieÂż bĂŞdzie miaÂła studio 24 i bĂŞdzie w faktach :?: (...) I jutro zobaczymy czy dadzÂą jej jeszcze szanse :!:
Ju¿ wczoraj mia³em to napisaÌ ¿e obecnoœÌ Anity w Studio24 to tylko zas³uga Jana Paw³a II i jego choroby, któa œci¹gnê³a Katarzyne Kolende-Zalesk¹ do Ryzmu. I to jest powodem jej nieobecnoœci w studiu a obecnoœci Anity.

Zwykle to Kolenda miaÂła te wydania Studia.

michos pisze:Miecugow chyba jest dalej na nartach wiĂŞc moÂże siĂŞ zjawi :?:
W SZKLE KONTAKTOWYM wczoraj byl Sianecki i na dziÂś rĂłwnieÂż zapraszaÂł, chyba w takim ukÂładzie w swoim imieniu :lol:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

na przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...
BoÂże kamuii uwaÂżaj bo zaraz ciĂŞ czymÂś wirtualnie uszkodze :!: :lol: NIe chodziÂło mi broĂą boÂże o niÂą :!: Niech ona lepiej nie uczy bo Anitka jeszcze wyciÂągnie wnioski takie, Âże sposobem na rozmĂłwcĂŞ jest jego nie sÂłuchanie, agresywne i chamskie zachowanie i manipulowanie faktami :!:

Dzisiaj Anitka miaÂła studio 24 i rozmawiaÂła z Leszkiem Millerem :!: :!: :!:
Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ :D :D :D bo byÂła naprawdĂŞ dobra :!:
Kulturalnie ale pytania nawet dobre zadawaÂła :!: Jak juÂż gapiÂła siĂŞ w kartki to raczej po to aby przytoczyĂŚ dokÂładnie wypowiedzi kogoÂś :!: Nawet Miller prosiÂł aby Anitka nie ciÂągnĂŞÂła go juÂż za jĂŞzyk :D :lol:
Na pocz¹tku wspomnia³a o wó¿ce i wró¿enie a na koniec te¿ bardzo sympatycznie i nawet z uœmiechem zapoùczy³a pytaj¹c siê czy ludzie z sld wype³niaj¹ millera rozkazy tzn.mo¿e bardziej czy jego s³owa s¹ s³uchane :!:
Anitka czuÂła siĂŞ bardziej swobodniej niÂż wczoraj :!: i jej pytania mialay jakiÂś ciÂąg logiczny :!: Rozmowa byÂła nardziej konkretna niÂż o niczym :!:
W czasie rozmowy 2 wypowiedzi millera z wywiadu znalazÂły siĂŞ na pasku u doÂłu ekrany wiĂŞc byÂło to przez nich uznane jako waÂżne sÂłowa :!: :?: :D

Anitka musi siĂŞ sama tego nauczyĂŚ :!: Nikt za niÂą tego nie zrobi ale do tego niezbĂŞdna jest praktyka :!: Musi teraz czĂŞÂściej rozmawiaĂŚ i przede wszytkim musi mieĂŚ potywacje i chĂŞĂŚ do pracy :!: Musi meiĂŚ ÂświadomoÂśc, Âże robi to w jakimÂś celu :!:

Niech Anitka weŸmie siê za porz¹dne czytanie ksi¹¿ek :!: i czytaniu wszytkiego co mo¿e jej daÌ przewagê nad rozmówc¹ a bêdzie dobrze :!:
Ona ma moÂżliwoÂści ogromne dlaszego rozwoju intelektualnego tylko musi nad tym rozwojem trochĂŞ popracoiwaĂŚ a z czasem bĂŞdzie lepiej :!:

Ju¿ wczoraj mia³em to napisaÌ ¿e obecnoœÌ Anity w Studio24 to tylko zas³uga Jana Paw³a II i jego choroby, któa œci¹gnê³a Katarzyne Kolende-Zalesk¹ do Ryzmu. I to jest powodem jej nieobecnoœci w studiu a obecnoœci Anity.

Zwykle to Kolenda miaÂła te wydania Studia.
Tobi ja to wiem :!: Âże to dlatego :!: Tylko jak ma byĂŚ ten nowy program Anitki to niech dadzÂą jej trochĂŞ poĂŚwiczyĂŚ :!: Raczej duÂżo :!:
MoÂże przywrĂłceniem wiary tego nie moÂżna nazwaĂŚ ale na horyzoncie pojawiÂł sie cieĂą nadziei :!: :D
Dotychczasowi wielcy fani Anity z dnia na dzieĂą stali siĂŞ jej zagoÂżaÂłymi przeciwnikami.
Nie, nie, nie :!: :!: :!: zaprzeczam :!: :!: :!: to nie jest Âżadna wrogoÂśc tylko konstruktywna krytyka :!: Jak widzisz dzisiaj AnitkĂŞ pochwaliÂłem ale musi mi uddowodniĂŚ to wielokrotnie, Âże umie to robiĂŚ :!:
My jesteÂśmy wymagajÂący bo sama Anitka nam pokazaÂła jaka jest i chcemy aby to wrĂłciÂło :!: :?:

Aha jak ktoÂś oglÂądaÂł poranek to zauwaÂżyÂł, Âże Anitka przez chwilĂŞ staÂła przy poradzie :!: No fakt Anitka jest od niego kilka centymwetrĂłw wyÂższa ale teÂż nie wiemy czy Anitka miaÂła buty na obcasach :!: :?:
Jak bĂŞdzie dzisaj w faktach to podejrzymy jej obuwie :!: :D :lol: :lol: :lol:

Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej :!: :?: Jak zobaczĂŞ, Âże tendencja jest wzrostowa i blokada zanika to bĂŞdzie dobrze ale juÂż Anitka siĂŞ na chwilĂŞ odblokowywaÂła i byÂła dobra a raptem z dnia na dzieĂą wszytko zaczynaÂła chrzaniĂŚ :!: :cry:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

michos pisze:To bywa irytuj¹ce bo nie tyczy siê g³ównego tematuy tylko ca³kowicie od niego odbiega.
JeÂżeli masz problemy ze skupieniem siĂŞ, to rzeczywiÂście moÂże Ci siĂŞ do wydaĂŚ "irytujÂące". A wiĂŞc wracamy do tematu, MichaÂłku, potraktuj wszystko tak, jakby tego posta nie byÂło. W porzÂądku. :) :o
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Jak siĂŞ wstaje o 12.30 to niestety jest juz duÂżo do pisania...:)

opanujecie siĂŞ trochĂŞ :)
Dotychczasowi wielcy fani Anity z dnia na dzieĂą stali siĂŞ jej zagoÂżaÂłymi przeciwnikami. Czy ktoÂś tu kogoÂś wkrĂŞca? Normalnie Âświat siĂŞdo gĂłry nogami przewrĂłciÂł.
Tak to internetowe "mamy CiĂŞ" :)
A na powaÂżnie to Âżadnen z nas nie jest jej zagoÂżaÂłym przeciwnikiem oczywiÂście...czasem trzeba wyÂładowaĂŚ negatywne emocje,a Anitka ostatnio siĂŞ niestety nie popisaÂła.Poza tym jak napisaÂł Michos to tylko konstruktywna krytyka,zapewniam ze nadala jesteÂśmy jej zagoÂżaÂłmi fanami.
BoÂże kamuii uwaÂżaj bo zaraz ciĂŞ czymÂś wirtualnie uszkodze NIe chodziÂło mi broĂą boÂże o niÂą Niech ona lepiej nie uczy bo Anitka jeszcze wyciÂągnie wnioski takie, Âże sposobem na rozmĂłwcĂŞ jest jego nie sÂłuchanie, agresywne i chamskie zachowanie i manipulowanie faktami
hehe "catch me if u can" :) Ja uwaÂżam Âże jednak dobrze by byÂło gdyby siĂŞ trochĂŞ razem pouczyÂły.Justyna w wywiadach jest dobra a trochĂŞ agresywnosci Anitce nie zaszkodzi bo inaczej jÂą tam zakrzycza ;)
Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ
No to zasÂłuÂżone brawa dla naszej Anitki !!! :) wczoraj dobre fakty dzisaij dobry wywiad sooper ; )
My jesteÂśmy wymagajÂący bo sama Anitka nam pokazaÂła jaka jest i chcemy aby to wrĂłciÂło
WÂłasnie to wszystko jej wina trzeba byÂło byĂŚ od poczÂątku a*tomatem :) a tak pokazaÂła nam co potrafi wiĂŞc nic dziwnego ze nas jej zachowanie rozuszyÂło... :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja uwaÂżam Âże jednak dobrze by byÂło gdyby siĂŞ trochĂŞ razem pouczyÂły.Justyna w wywiadach jest dobra a trochĂŞ agresywnosci Anitce nie zaszkodzi bo inaczej jÂą tam zakrzycza
To juÂż niech lepiej siĂŞ uczy od Kasi Kolendy :!: Ona jest dla mnie w tej chwili najlepsza w wywiadach :!: Zapyta kulturalnie ale jak trzeba to i z pauzrem :!: Nigdy nie zachowuje siĂŞ chamsko czy nie lekcewaÂży romĂłwcy :!:
Anitce trzeba daĂŚ szanse a nie jak jeden cz 2 wywiady w miesiÂącu ma to juÂż wielkie ÂświĂŞto :!: Jak regularnie bĂŞdzie miaÂła 2 wywiady to bĂŞdzie moÂżna mieĂŚ nadzieje, Âże z czasem siĂŞ jako tako wyrobi :!: :?: Ten cap-miecugow mĂłgÂłby jej odstÂąpiĂŚ bo ma programĂłw od cholery a innym w ogĂłle nie daje :!: Nienormalna jest sytuacja w ktĂłrej miecugow ma najpierw wywiad o 9 a potem jeszcze na dokÂładkĂŞ szkÂło kontaktowe :!: :twisted: Jeszcze ma oczywiÂście caÂły ten Âświat, inny punkt widzenia :!: TrochĂŞ za duÂżo tego :!: :twisted:
Poza tym jak napisaÂł Michos to tylko konstruktywna krytyka,zapewniam ze nadala jesteÂśmy jej zagoÂżaÂłmi fanami.
Piszemy to aby siĂŞ zmobilizowaÂła :!: Wiemy, Âże ona moÂże naprawdĂŞ duÂżo zrobiĂŚ tylko jakeiÂś siÂły jej na to nie pozwalajÂą :!: :cry:
No to zasÂłuÂżone brawa dla naszej Anitki !!! wczoraj dobre fakty dzisaij dobry wywiad sooper ; )
Jeszzce zobaczymy czy dzisaj bĂŞdzie dobrze(bo chyba w faktach bĂŞdzie :?: ) i przede wszytkim jak bĂŞdzie jej szÂło w poranku :!: :?:
a tak pokazaÂła nam co potrafi wiĂŞc nic dziwnego ze nas jej zachowanie rozuszyÂło...
Ja myÂślĂŞ, Âże to nie wszytko na co AnitkĂŞ staĂŚ nam na razie pokazaÂła :!:
Jestem pewien Âże jakby jÂą nie zgnoili i dali dalej siĂŞ rozwijac to dzisiaj Anitka byÂłaby jeszcze lepsza :!: Tak musi odrabiaĂŚ zalegÂłoÂści :!: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

michos pisze:Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ, bo byÂła naprawdĂŞ dobra

Ufff... wreszcie od dÂłuÂższego jakieÂś Twoje miÂłe sÂłowa pod adresem Anity :!: :lol: WidziaÂłem fragment wywiadu w popoÂłudniowych, niestety Anita to nie p. Pochanke, wiĂŞc jej nie pokazano :sad: Ale pomyÂślaÂłem, Âże to moÂże Anita rozmawia ze ZmyÂłerem :lol:
michos pisze:na przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...
Dobre :!: :lol: Ale tylko zakoĂączenie, sam pomysÂł feeee :lol: Jeszcze tego brakowaÂło, Âżeby p. Pochanke zindoktrynowaÂła nam AnitĂŞ :lol:
michos pisze:Musi teraz czêœciej rozmawiaÌ i przede wszytkim musi mieÌ motywacje i chêÌ do pracy. Musi meiÌ œwiadomoœÌ, ¿e robi to w jakimœ celu
No wÂłaÂśnie, ale wiemy, Âże niedÂługo takich rozmĂłw znowu nie bĂŞdzie prowadziÂła, chyba Âże znowu Miecugow albo Kolenda-Zaleska zniknÂą :?: :sad:
Tak jak pisze michos, Anicie trzeba regularnoœÌ i wzmo¿onej czêstotliwoœci przeprowadzania wywiadów :!:
A ona wci¹¿ musi odrabiaÌ zaleg³oœci, wci¹¿ uczyÌ siê, wprawiaÌ w fachu i zaczynaÌ, póŸniej znika i znowu odrabia zaleg³oœci... W ko³o Macieju... :twisted:
michos pisze:Piszemy to aby siĂŞ zmobilizowaÂła Wiemy, Âże ona moÂże naprawdĂŞ duÂżo zrobiĂŚ tylko jakeiÂś siÂły jej na to nie pozwalajÂą
Czasami wydaje mi siê michos, ¿e obra³eœ zbyt brutaln¹ taktykê :!: Anita jest z pewnoœci¹ wystarczaj¹co przyt³oczona, przybita, zdo³owana sam¹ sytuacj¹, sw¹ ''nik³¹'' pozycj¹ w tvn - musisz to wzi¹Ì pod uwagê :!:
Nawet jeÂśli nie jest w najlepszej formie, to jej ocena powinna mieĂŚ wiĂŞksze nachylenie agresywnoÂści :!:
DelikatnoÂści nigdy za wiele :!: ZwÂłaszcza krytyka powinna byĂŚ delikatna.
Wiecie, Âże Anita to bardzo wraÂżliwa osoba :!: A jeÂśli to czyta :?: Efekt zamierzony, moÂże byĂŚ odwrotny w skutkach :!: A tego nie chcemy, prawda :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ufff... wreszcie od dÂłuÂższego jakieÂś Twoje miÂłe sÂłowa pod adresem Anity
Ja bym chciaÂł tak zawsze pisaĂŚ ale uwierz mi black, Âże nie byÂło okazji ku temu :!: Tylko czy to nie jest chwilowy przebÂłysk :?: :cry:
Anitka przed wywiadem przez chwilê rozmawia³a z porad¹ i by³¹ mia³a wyraŸnie tremê i nie by³a tak swobodna przed kamer¹ jak kiedyœ :!: :cry:
Ale pomyÂślaÂłem, Âże to moÂże Anita rozmawia ze ZmyÂłerem
Dobrze pomyÂślaÂłeÂś :D :lol:
Dobre Ale tylko zakoĂączenie, sam pomysÂł feeee Jeszcze tego brakowaÂło, Âżeby p. Pochanke zindoktrynowaÂła nam AnitĂŞ
Black to kamuii napisaÂła :!: :!: :!: Jak mnogÂłeÂś pomyÂśleĂŚ, Âże ja uwaÂżam w czymkolwiek pochanke za wzĂłr :!: :?: Dla mnie ona jest wzorem tego jakim siĂŞ nie powinno byĂŚ :!: :twisted:
Anitka jest niezaleÂżna w swym postĂŞpowaniu i wszytko osiÂąga wÂłasnÂą praca bez uczenia siĂŞ od tego typu dziennikarek :!: :twisted:
No wÂłaÂśnie, ale wiemy, Âże niedÂługo takich rozmĂłw znowu nie bĂŞdzie prowadziÂła, chyba Âże znowu Miecugow albo Kolenda-Zaleska zniknÂą
No wÂłaÂśnie to byÂł wyjÂątek a nie reguÂła :!: :!: :!: MIecugow pewnie juÂż jutro wrĂłci i Anitki nie dopuÂści do Âżadnego wywiadu :!: :twisted: :cry:
Tak jak pisze michos, Anicie trzeba regularnoœÌ i wzmo¿onej czêstotliwoœci przeprowadzania wywiadów
A ona wci¹¿ musi odrabiaÌ zaleg³oœci, wci¹¿ uczyÌ siê, wprawiaÌ w fachu i zaczynaÌ, póŸniej znika i znowu odrabia zaleg³oœci... W ko³o Macieju...
Takie zamkniĂŞte koÂło :cry: Ona musi byĂŚ o wiele czĂŞÂściej na wizji :!: Musi byĂŚ obyta z kamera bo ostatnio jest niepewna i ma lekkÂą tremĂŞ :!:
Niestety zdaje sobie sprawĂŞ, Âże na wiĂŞcej dyÂżurĂłw w przypadku Anitki nie ma co liczyĂŚ :cry: :cry: :cry:
Najgorsze jest to, ¿e w lato nie bêdzie faktów popo³udniowych :!: i ty black nie bêdziesz móg³ jej w ogóle ogl¹daÌ :!: :cry: Ale :!: MO¿e siê zdarzyÌ taka sytuacja ¿e Anitka zniknie na ca³e lato :!: a barany bêd¹ nam wciskaÌ kit, ¿e jest to spowodowane przygotowaniami dfo nowego programu :cry: :twisted: :?: Nie doœÌ, ¿e teraz Anitka jest bardzo rzadko to istnieje du¿e prawdopodobieùstwo znikniêcia ca³kowitego z ekranu :!: :?: :cry: W tvn24 ma tylko 1 poranek wiêc w ka¿dej chwili mog¹ jej to zabraÌ :!:

Anitka musi wiĂŞcej byĂŚ na wizji i wiĂŞcej rozmawiaĂŚ z ludÂźmi :!:
Jak do wrzeÂśnia bĂŞdzie tak jak dzisaj to trzeba siĂŞ szykowaĂŚ na prawdopodobn aporaÂżkĂŞ Anitki w noweym programie :!: :cry: :?:
Czasami wydaje mi siê michos, ¿e obra³eœ zbyt brutaln¹ taktykê Anita jest z pewnoœci¹ wystarczaj¹co przyt³oczona, przybita, zdo³owana sam¹ sytuacj¹, sw¹ ''nik³¹'' pozycj¹ w tvn - musisz to wzi¹Ì pod uwagê
Nawet jeÂśli nie jest w najlepszej formie, to jej ocena powinna mieĂŚ wiĂŞksze nachylenie agresywnoÂści
DelikatnoÂści nigdy za wiele ZwÂłaszcza krytyka powinna byĂŚ delikatna.
Wiecie, Âże Anita to bardzo wraÂżliwa osoba A jeÂśli to czyta Efekt zamierzony, moÂże byĂŚ odwrotny w skutkach A tego nie chcemy, prawda
Black ja nie obraÂłem Âżadnej taktyki :!: To jest po prostu konstruktywna krytyka :!: PrzecieÂż nie moÂżemy jej tu ciÂągle wychwalaĂŚ :!: Musimy pisaĂŚ prawdĂŞ bez wzglĂŞdu na to jak ona jest bolesna :cry: OczywiÂścoie w granicach rozsÂądku ale myÂślĂŞ, Âże tej granicy nie przekroczyliÂśmy :!:
Pisze to z wielkim bĂłlem :!: :cry: Zapewniam ciĂŞ, Âże chciaÂłbym pisaĂŚ co innego ale wtedy bym kÂłamaÂł :!:

Ja myÂślĂŞ, Âże Anitka i bez tego to wie :!: KtoÂś na pewno jej to poweidziaÂł :!:

Krytyka powinna byĂŚ mobilizujÂąca :!: tzn. musi nam pokazaĂŚ, Âże to byÂł tylko wypadek przy pracy a nie normalna sytuacja :!:
Nie moÂżemy caÂły czas pisaĂŚ pochwaÂł bo bĂŞdzie to zasÂłaniaÂło prawdĂŞ :!:

Anitko obudÂź siĂŞ i pokaÂż wszytkim co potrafisz :!: udowodnij, Âże Anita Werner jest najlepsza :!: WierzĂŞ w ciebie, Âże jeszzce sukces jest przed tobÂą :!: Tylko pracuju ciĂŞÂżko nad sobÂą bo bez wysiÂłku i poÂświĂŞcenia nic samo nie przyjdzie :!:
[/b]Musisz sprĂłbowaĂŚ zapomnieĂŚ o tym co byÂło i odblokowaĂŚ siĂŞ psychicznie :!:My zawsze w ciebie wierzyliÂśmy, wierzymy i wierzyĂŚ nadal bĂŞdziemy
ODPOWIEDZ