Anita Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
A teraz dowĂłd na to, Âże nie tylko ja oceniÂłem rozmowĂŞ porannÂą Anitki bardzo, bardzo negatywnie. Trzeba to podkreÂślaĂŚ bo rozmowa byÂła po prostu do niczego
Anitka obudÂź siĂŞ
Postaraj siĂŞ byĂŚ lepszym a nie mieÂżyĂŚ tak nisko
Ty masz byÌ na samych wy¿ynach a nie kr¹¿yÌ ca³y czas wokó³ nizin
Anitko przekonaj nas, Âże to nie jest wszytko co potrafisz w rozmowie z drugim czÂłowiekiem
PokaÂż do cholery, Âże jesteÂś o wiele lepsza niÂż im sie wszytkim zdaje
karp napisaÂł na gazecie
wiadmo co myslĂŞ o A.W. ale zdaje mi siĂŞ, ze dziÂś rano w tvn24 zrobiÂła naprawdĂŞ
kiepskÂą romowĂŞ z d. rosattim. strzelaÂła pytaniami na chybiÂł-trafiÂł a europoseÂł
tylko ³ypa³ pó³gêbkiem na zasadzie 'o rany, ile jeszcze do koùca programu?'. z
mojego karopiwatego punktu widzenia wyglÂądaÂło to jakby jezioro wyschÂło a karpie
zostaÂły wyrzucone na brzeg
i jeszcze to:
[/quote]zupeÂłnie co innego 'fakty' przed chwilÂą - A.W. dumna i blada, peÂłna profeska,
zero kaca, i bardzo dobry materiaÂł o skardze jagielloĂąskiej UW na MW
kurcze
naprawdĂŞ lubiĂŞ jej dziennikarstwo, jest po prostu ludzkie - trochĂŞ nierĂłwne i
przez to autentyczne.
czy was teÂż uspokoiÂły bruxowe informacje, Âże A.W ma opracowaĂŚ autorski program
i dlatego nie pokazuje siĂŞ tak czĂŞsto - czy dlatego nikt nic nie pisze? ryzyk-
fizyk, i tak zaraz pewnie w³¹cz¹ siê koledzy z innych w¹tków, ale trudno.
Grzegorz Kajdanowicz to Grzegorz Kajdanowicz
pozdrawiam. naprawdĂŞ wciaz nie rozumiem, dlaczego Werner nie prowadzi
g³ównych 'faktów' o 19. miecugow mo¿e robiÌ tyle, to i ona mo¿e póki co jednego?
[quote]

Anitka obudÂź siĂŞ

Ty masz byÌ na samych wy¿ynach a nie kr¹¿yÌ ca³y czas wokó³ nizin

karp napisaÂł na gazecie

wiadmo co myslĂŞ o A.W. ale zdaje mi siĂŞ, ze dziÂś rano w tvn24 zrobiÂła naprawdĂŞ
kiepskÂą romowĂŞ z d. rosattim. strzelaÂła pytaniami na chybiÂł-trafiÂł a europoseÂł
tylko ³ypa³ pó³gêbkiem na zasadzie 'o rany, ile jeszcze do koùca programu?'. z
mojego karopiwatego punktu widzenia wyglÂądaÂło to jakby jezioro wyschÂło a karpie
zostaÂły wyrzucone na brzeg

i jeszcze to:
[/quote]zupeÂłnie co innego 'fakty' przed chwilÂą - A.W. dumna i blada, peÂłna profeska,
zero kaca, i bardzo dobry materiaÂł o skardze jagielloĂąskiej UW na MW

naprawdĂŞ lubiĂŞ jej dziennikarstwo, jest po prostu ludzkie - trochĂŞ nierĂłwne i
przez to autentyczne.
czy was teÂż uspokoiÂły bruxowe informacje, Âże A.W ma opracowaĂŚ autorski program
i dlatego nie pokazuje siĂŞ tak czĂŞsto - czy dlatego nikt nic nie pisze? ryzyk-
fizyk, i tak zaraz pewnie w³¹cz¹ siê koledzy z innych w¹tków, ale trudno.
Grzegorz Kajdanowicz to Grzegorz Kajdanowicz

pozdrawiam. naprawdĂŞ wciaz nie rozumiem, dlaczego Werner nie prowadzi
g³ównych 'faktów' o 19. miecugow mo¿e robiÌ tyle, to i ona mo¿e póki co jednego?
[quote]
-
- Fan Forum
Nie bÂądÂźcie Âśmieszni, bÂłagammichos pisze:Aha i z tym wtĂłrnym analfabetyzmnmem to przesadzasz. Po prostu chodzi oto, Âże Anitka jest mÂądrÂą, inteligentnÂą kobietÂą ktĂłra nie ma kÂłopotu ze zrozuieniem tekstu i prawidÂłowym pisaniem w jĂŞzyku polskim tylko, Âże za maÂło czyta

Nie wiem co siĂŞ z NiÂą dzieje - depresja??!!!
No chyba Âże, jak twierdzi Kamuii, Anita doszÂła do wniosku, iÂż nie warto siĂŞ w ogĂłle staraĂŚ, bo przecieÂż na wÂłasnej skĂłrze doÂświadczyÂła, Âże w momencie maxymalnej kreatywnoÂści, pozytywnego odbioru, akceptacji Jej pracy ''wylano jej kubeÂł zimnej wody na gÂłowĂŞ
i zepchniĂŞto do dziennikarskich czeluÂści''

No wÂłaÂśnie, byÂłoby miÂłokamuii pisze:Michos prosze CiĂŞ zamykaj prawidÂłowo tagi bo nie wiem powoli szczegĂłlnie przy dÂługich postach co napisaÂłes Ty a co jest cytatem
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
To co teraz napiszĂŞ nie bĂŞdzie zbyt odkrywcze, ale moÂże poprostu AnitĂŞ poÂżarÂły ambicje? Niedoceniana nie potrafi wykrzesaĂŚ z siebie maksimum moÂżliwoÂści?
Do tej pory osi¹ga³a wiele, nie chcê pisaÌ, ¿e lekko, czy l¿ej ni¿ inni, bo to by³aby nieprawda i czysta niesprawiedliwoœÌ! Prawd¹ zaœ jest, ¿e uda³o jej siê osi¹gn¹Ì sukces przy du¿ym poœwiêceniu i wytê¿onej pracy! Ale (i to nie ulega w¹tpliwoœci) uda³o jej siê to osi¹gn¹Ì wyj¹tkowo szybko! Nie dopatrujê siê tutaj niczego zdro¿nego! Jest zdolna, ma coœ w sobie (musi mieÌ skoro wygra³a tyle castingów!), z pewnoœci¹ zdaje sobie sama z sprawê ze swojej wartoœci, ale jednoczeœnie widzi, ¿e jak mocno by siê nie stara³a, to i tak na wieki wieków liczyÌ siê bêdzie Justyna Pochanke!
Dobra! KoĂączĂŞ, bo wyjdzie na to, Âże znam AnitĂŞ lepiej niÂż ona sama
A co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!
I naprawdê wspó³czujê Ancie tak rych³ego wstawania! Dla mnie to by³aby istna katorga i co za tym idzie blokada myœli!
Do tej pory osi¹ga³a wiele, nie chcê pisaÌ, ¿e lekko, czy l¿ej ni¿ inni, bo to by³aby nieprawda i czysta niesprawiedliwoœÌ! Prawd¹ zaœ jest, ¿e uda³o jej siê osi¹gn¹Ì sukces przy du¿ym poœwiêceniu i wytê¿onej pracy! Ale (i to nie ulega w¹tpliwoœci) uda³o jej siê to osi¹gn¹Ì wyj¹tkowo szybko! Nie dopatrujê siê tutaj niczego zdro¿nego! Jest zdolna, ma coœ w sobie (musi mieÌ skoro wygra³a tyle castingów!), z pewnoœci¹ zdaje sobie sama z sprawê ze swojej wartoœci, ale jednoczeœnie widzi, ¿e jak mocno by siê nie stara³a, to i tak na wieki wieków liczyÌ siê bêdzie Justyna Pochanke!
Dobra! KoĂączĂŞ, bo wyjdzie na to, Âże znam AnitĂŞ lepiej niÂż ona sama

A co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!
I naprawdê wspó³czujê Ancie tak rych³ego wstawania! Dla mnie to by³aby istna katorga i co za tym idzie blokada myœli!
Tez ja nie stawiam w³asnie mówiê ze trza j¹ ceniÌ...Jest od nich inna pomimo tego ze nie doskona³aWiem co nieco o tej wszechogarniaj¹cej zapaœci intelektualnej m³odego pokolenia w Polsce, i nawet na si³ê, pod groŸb¹ œmierci, nie zestawi³bym - nawet w myœlach - z nimi Anity

Ja nie powÂątpiewam wiem jak kazdy tutaj co Anitka potrafi i jaka jest Âświetna.Ale przez ostatnie dni niestety a takÂże dzisiaj, z tego co mĂłwi (nie tylko) Michos niestetynie daÂła nam powodĂłw do zadowolenia.itd., ale to nie oznacza, Âże moÂżna powÂątpiewaĂŚ w jej zdolnoÂści dziennikarskie
No wÂłasnie miejmy nadziejĂŞ Âże to tylko chwilowy kryzys twĂłrczy,ktĂłry niebawem minieEwidentnie wychwyciĂŚ moÂżna kryzys twĂłrczy naszej Anity Kryzys, ktĂłry miejmy nadziejĂŞ kiedyÂś minie.
Nie wiem co siĂŞ z NiÂą dzieje - depresja??!!!

DokÂładnie bardzo ja za to podziwiam bo ja dostaje szaÂłu i nie jestem w stanie wstaĂŚ o 7.00A co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!

A co do faktĂłw to naprawde ANita byÂła dzisiaj Âświetna

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Anitka wraz z wiekiem jaknby naturalnie s¹ jej stawiane wy ¿sze wymaganiua i jak naprawdê chce byÌ dobr¹ dziennikark¹ to musi powa¿nie siê zastanowiÌ jak chce to osi¹gn¹Ì.Czytanie rozwija, to prawda, Anita mo¿e i nie jest ''za pan brat'' ze wszystkimi procesami gospodarczymi, spo³ecznymi, ekonomicznymi itd., ale to nie oznacza, ¿e mo¿na pow¹tpiewaÌ w jej zdolnoœci dziennikarskie Ewidentnie wychwyciÌ mo¿na kryzys twórczy naszej Anity Kryzys, który miejmy nadziejê kiedyœ minie.

I musi przede wszytkim rozumieĂŚ tematy o ktĂłrych rozmawia bo dzisiaj miaÂłem wraÂżenie, Âże Anitka nie miaÂła o tym pojĂŞcia

To w takim razie jak jest w trwaÂłym zniechĂŞceniu a praweie Âże wstrĂŞcie do pracy to nie oczekujmy, Âże Anitka siĂŞ nagle obudzi i wyrwie ostro do przoduNo chyba Âże, jak twierdzi Kamuii, Anita doszÂła do wniosku, iÂż nie warto siĂŞ w ogĂłle staraĂŚ, bo przecieÂż na wÂłasnej skĂłrze doÂświadczyÂła, Âże w momencie maxymalnej kreatywnoÂści, pozytywnego odbioru, akceptacji Jej pracy ''wylano jej kubeÂł zimnej wody na gÂłowĂŞ
i zepchniĂŞto do dziennikarskich czeluÂści''

Tak osi¹gnê³a sukcesDo tej pory osi¹ga³a wiele, nie chcê pisaÌ, ¿e lekko, czy l¿ej ni¿ inni, bo to by³aby nieprawda i czysta niesprawiedliwoœÌ! Prawd¹ zaœ jest, ¿e uda³o jej siê osi¹gn¹Ì sukces przy du¿ym poœwiêceniu i wytê¿onej pracy! Ale (i to nie ulega w¹tpliwoœci) uda³o jej siê to osi¹gn¹Ì wyj¹tkowo szybko!

Tylko czy za szybko nie skoĂączyÂła pracowaĂŚ

Ale ostatnio caÂłkowicie nie korzysta ze swoich talentĂłwJest zdolna, ma coÂś w sobie (musi mieĂŚ skoro wygraÂła tyle castingĂłw!), z pewnoÂściÂą zdaje sobie sama z sprawĂŞ ze swojej wartoÂści, ale jednoczeÂśnie widzi, Âże jak mocno by siĂŞ nie staraÂła, to i tak na wieki wiekĂłw liczyĂŚ siĂŞ bĂŞdzie Justyna Pochanke!

A¿ tak strasznie teraz na pewno nie maI naprawdê wspó³czujê Ancie tak rych³ego wstawania! Dla mnie to by³aby istna katorga i co za tym idzie blokada myœli!

POza tym tam wiêkszoœÌ wstakje wczeœnie rano

Przynajmiej nie byÂło pomyÂłekA co do nadziei na lepsze czasy z AnitÂą, to dziÂś w Faktach popoÂłudniowych byÂło juÂż znacznie lepiej niÂż w ubiegÂłym tygodniu!

No iwesz jak siĂŞ siedzi do 3 nad ranem przy kompie to nie dziwneDokÂładnie bardzo ja za to podziwiam bo ja dostaje szaÂłu i nie jestem w stanie wstaĂŚ o 7.00 co dziwne tylko na zajĂŞcia na poranki z AnitkÂą zawsze wstaje chĂŞtnie i o 6.00

Nie ma ludzi doskonaÂłychTez ja nie stawiam wÂłasnie mĂłwiĂŞ ze trza jÂą ceniĂŚ...Jest od nich inna pomimo tego ze nie doskonaÂła

Jak widzicie nawet osoba z gazety ktĂłra wypowiadaÂła siĂŞ tam o Anitce zawsze bardzo pozytywnie to zauwaÂżyÂłaAle przez ostatnie dni niestety a takÂże dzisiaj, z tego co mĂłwi (nie tylko) Michos niestetynie daÂła nam powodĂłw do zadowolenia.

Ona sama musi przede wszytkim uwierzyĂŚ w siebieNo wÂłasnie miejmy nadziejĂŞ Âże to tylko chwilowy kryzys twĂłrczy,ktĂłry niebawem minie i znowu zobaczymy nasza sooper AnitkĂŞ w akcji bo ona przecieÂż to potrafii

W porĂłwnaniu do faktĂłw o 19 byÂła bardzo przeciĂŞtnaA co do faktĂłw to naprawde ANita byÂła dzisiaj Âświetna

Zobaczymy czy jutro rĂłwnieÂż bĂŞdzie miaÂła studio 24 i bĂŞdzie w faktach

Dobrze czy Âźle sobie radzi ale niech przynajmiej bĂŞdzie przed kamerÂą i niech siĂŞ z niÂą oswoi bo brak jej swobody i lekkoÂści bycia

a moze ona jednak t¹ wiedze ma moze Ÿle ja oceniamy tylko to jaiœ rodzaj depresji który nie ust¹pi puki ona nie zostanie w tej pierdolonej stacji doceniona...Ten kryzys mo¿e trwaÌ dopóki dopóty Anitka nie bêdzie mia³a g³êbszej wiedzy merytorycznej.
na przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...Mo¿e niech dla kontrastu obejrzy sobie jakiegoœ dobrego dziennikarza publicystycznego i niech zobaczy jakie ma ogrome braki
Musi siê wreszcie ockn¹Ì, ¿e najlepsza to ona kiedyœ by³a a teraz jest wielu którzy j¹ zaczynaj.¹ przeœcigaÌ

No w¹³snie nie dziwmy sie jej i jej zniechêceniu po tym jak j¹ tam potraktowano.A co do wymagaù to zauwa¿cie ze to juz jej kolejna praca z inych tez rezygnowa³a. Mo¿e poprostu uzna³a ze nie warto...Tak osi¹gnê³a sukces To oczywiœcie prawda le tylko pozorna i niepe³na Sukces to by³o jej 5 minut które ona œwietnie wykorzysta³a Sukces po tych 5 minutach nagle zamieni³ siê w pora¿kê jeje na przysz³oœÌ Jak widzimy obecnie nast¹pi³ kryzys
Biedna Anitka jak to poczyta to siê za³amie i wypo¿yczy wszystkie ksi¹¿ki z bibliotekiAle ostatnio ca³kowicie nie korzysta ze swoich talentów Zapomnia³a, ¿e oprócz cia³a trzeba równie¿ utrzymywaÌ swoj¹ m¹droœÌ na bardzo wysokich obrotach czyli po prostu nadzwyczakjniej wiêcej czytaÌ ByÌ oczytanym

Mam nadziejĂŞ ze jednak z tym jej czytaniem nie jest tak Âźle i nie czyta tylko z promtera...
No wiesz jak siĂŞ studiuje to siĂŞ siedziNo iwesz jak siĂŞ siedzi do 3 nad ranem przy kompie to nie dziwne

KÂŁAMIESZ a Walter Junior i Warakomska ????Nie ma ludzi doskonaÂłych Wszyscy jesteÂśmy peÂłni uÂłomnoÂści i niemoÂżnoÂści zrobienia wielu rzeczy Nikt nie jest doskonaÂły

No a teraz do Anity... jeÂśli to czytasz mam nadziejĂŞ ze jako swoim fanom nie masz nam za zÂłe tych ostatnich paru stron

Android <3
Ju¿ wczoraj mia³em to napisaÌ ¿e obecnoœÌ Anity w Studio24 to tylko zas³uga Jana Paw³a II i jego choroby, któa œci¹gnê³a Katarzyne Kolende-Zalesk¹ do Ryzmu. I to jest powodem jej nieobecnoœci w studiu a obecnoœci Anity.michos pisze:Zobaczymy czy jutro równie¿ bêdzie mia³a studio 24 i bêdzie w faktach(...) I jutro zobaczymy czy dadz¹ jej jeszcze szanse
![]()
Zwykle to Kolenda miaÂła te wydania Studia.
W SZKLE KONTAKTOWYM wczoraj byl Sianecki i na dziÂś rĂłwnieÂż zapraszaÂł, chyba w takim ukÂładzie w swoim imieniumichos pisze:Miecugow chyba jest dalej na nartach wiĂŞc moÂże siĂŞ zjawi![]()

TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Bo¿e kamuii uwa¿aj bo zaraz ciê czymœ wirtualnie uszkodzena przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...

Dzisiaj Anitka miaÂła studio 24 i rozmawiaÂła z Leszkiem Millerem

Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ

Kulturalnie ale pytania nawet dobre zadawaÂła

Na pocz¹tku wspomnia³a o wó¿ce i wró¿enie a na koniec te¿ bardzo sympatycznie i nawet z uœmiechem zapoùczy³a pytaj¹c siê czy ludzie z sld wype³niaj¹ millera rozkazy tzn.mo¿e bardziej czy jego s³owa s¹ s³uchane

Anitka czuÂła siĂŞ bardziej swobodniej niÂż wczoraj

W czasie rozmowy 2 wypowiedzi millera z wywiadu znalazÂły siĂŞ na pasku u doÂłu ekrany wiĂŞc byÂło to przez nich uznane jako waÂżne sÂłowa

Anitka musi siĂŞ sama tego nauczyĂŚ

Niech Anitka weŸmie siê za porz¹dne czytanie ksi¹¿ek

Ona ma moÂżliwoÂści ogromne dlaszego rozwoju intelektualnego tylko musi nad tym rozwojem trochĂŞ popracoiwaĂŚ a z czasem bĂŞdzie lepiej

Mo¿e przywróceniem wiary tego nie mo¿na nazwaÌ ale na horyzoncie pojawi³ sie cieù nadzieiTobi ja to wiemJu¿ wczoraj mia³em to napisaÌ ¿e obecnoœÌ Anity w Studio24 to tylko zas³uga Jana Paw³a II i jego choroby, któa œci¹gnê³a Katarzyne Kolende-Zalesk¹ do Ryzmu. I to jest powodem jej nieobecnoœci w studiu a obecnoœci Anity.
Zwykle to Kolenda miaÂła te wydania Studia.Âże to dlatego
Tylko jak ma byĂŚ ten nowy program Anitki to niech dadzÂą jej trochĂŞ poĂŚwiczyĂŚ
Raczej duÂżo
![]()

Nie, nie, nieDotychczasowi wielcy fani Anity z dnia na dzieĂą stali siĂŞ jej zagoÂżaÂłymi przeciwnikami.

My jesteÂśmy wymagajÂący bo sama Anitka nam pokazaÂła jaka jest i chcemy aby to wrĂłciÂło

Aha jak ktoÂś oglÂądaÂł poranek to zauwaÂżyÂł, Âże Anitka przez chwilĂŞ staÂła przy poradzie

Jak bĂŞdzie dzisaj w faktach to podejrzymy jej obuwie

Zobaczymy jak bĂŞdzie dalej

Je¿eli masz problemy ze skupieniem siê, to rzeczywiœcie mo¿e Ci siê do wydaÌ "irytuj¹ce". A wiêc wracamy do tematu, Micha³ku, potraktuj wszystko tak, jakby tego posta nie by³o. W porz¹dku.michos pisze:To bywa irytuj¹ce bo nie tyczy siê g³ównego tematuy tylko ca³kowicie od niego odbiega.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Jak siĂŞ wstaje o 12.30 to niestety jest juz duÂżo do pisania...
opanujecie siĂŞ trochĂŞ
A na powaÂżnie to Âżadnen z nas nie jest jej zagoÂżaÂłym przeciwnikiem oczywiÂście...czasem trzeba wyÂładowaĂŚ negatywne emocje,a Anitka ostatnio siĂŞ niestety nie popisaÂła.Poza tym jak napisaÂł Michos to tylko konstruktywna krytyka,zapewniam ze nadala jesteÂśmy jej zagoÂżaÂłmi fanami.
Ja uwaÂżam Âże jednak dobrze by byÂło gdyby siĂŞ trochĂŞ razem pouczyÂły.Justyna w wywiadach jest dobra a trochĂŞ agresywnosci Anitce nie zaszkodzi bo inaczej jÂą tam zakrzycza
wczoraj dobre fakty dzisaij dobry wywiad sooper ; )
a tak pokazaÂła nam co potrafi wiĂŞc nic dziwnego ze nas jej zachowanie rozuszyÂło... 

opanujecie siĂŞ trochĂŞ

Tak to internetowe "mamy CiĂŞ"Dotychczasowi wielcy fani Anity z dnia na dzieĂą stali siĂŞ jej zagoÂżaÂłymi przeciwnikami. Czy ktoÂś tu kogoÂś wkrĂŞca? Normalnie Âświat siĂŞdo gĂłry nogami przewrĂłciÂł.

A na powaÂżnie to Âżadnen z nas nie jest jej zagoÂżaÂłym przeciwnikiem oczywiÂście...czasem trzeba wyÂładowaĂŚ negatywne emocje,a Anitka ostatnio siĂŞ niestety nie popisaÂła.Poza tym jak napisaÂł Michos to tylko konstruktywna krytyka,zapewniam ze nadala jesteÂśmy jej zagoÂżaÂłmi fanami.
hehe "catch me if u can"BoÂże kamuii uwaÂżaj bo zaraz ciĂŞ czymÂś wirtualnie uszkodze NIe chodziÂło mi broĂą boÂże o niÂą Niech ona lepiej nie uczy bo Anitka jeszcze wyciÂągnie wnioski takie, Âże sposobem na rozmĂłwcĂŞ jest jego nie sÂłuchanie, agresywne i chamskie zachowanie i manipulowanie faktami

No to zasÂłuÂżone brawa dla naszej Anitki !!!Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ

WÂłasnie to wszystko jej wina trzeba byÂło byĂŚ od poczÂątku a*tomatemMy jesteÂśmy wymagajÂący bo sama Anitka nam pokazaÂła jaka jest i chcemy aby to wrĂłciÂło

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To juÂż niech lepiej siĂŞ uczy od Kasi KolendyJa uwaÂżam Âże jednak dobrze by byÂło gdyby siĂŞ trochĂŞ razem pouczyÂły.Justyna w wywiadach jest dobra a trochĂŞ agresywnosci Anitce nie zaszkodzi bo inaczej jÂą tam zakrzycza

Anitce trzeba daĂŚ szanse a nie jak jeden cz 2 wywiady w miesiÂącu ma to juÂż wielkie ÂświĂŞto

Piszemy to aby siĂŞ zmobilizowaÂłaPoza tym jak napisaÂł Michos to tylko konstruktywna krytyka,zapewniam ze nadala jesteÂśmy jej zagoÂżaÂłmi fanami.

Jeszzce zobaczymy czy dzisaj bĂŞdzie dobrze(bo chyba w faktach bĂŞdzieNo to zasÂłuÂżone brawa dla naszej Anitki !!! wczoraj dobre fakty dzisaij dobry wywiad sooper ; )

Ja myÂślĂŞ, Âże to nie wszytko na co AnitkĂŞ staĂŚ nam na razie pokazaÂłaa tak pokazaÂła nam co potrafi wiĂŞc nic dziwnego ze nas jej zachowanie rozuszyÂło...

Jestem pewien Âże jakby jÂą nie zgnoili i dali dalej siĂŞ rozwijac to dzisiaj Anitka byÂłaby jeszcze lepsza

-
- Fan Forum
michos pisze:Po raz pierwsz od jakiegoÂś czasu mogĂŞ pochwaliĂŚ AnitkĂŞ, bo byÂła naprawdĂŞ dobra
Ufff... wreszcie od dÂłuÂższego jakieÂś Twoje miÂłe sÂłowa pod adresem Anity

Dobremichos pisze:na przyk³¹d Justynê Pochanke... niech siad¹ sobie razem na przeciwko i niech jeje Justyna wyjaœni jak przeprowadzaÌ dobre wywiady za to Anitka niech poka¿e Justynie jak dobrze prowadziÌ dziennik a potem niech sie zamieni¹ i kazda bedzie na swoim miejscu...

No w³aœnie, ale wiemy, ¿e nied³ugo takich rozmów znowu nie bêdzie prowadzi³a, chyba ¿e znowu Miecugow albo Kolenda-Zaleska znikn¹michos pisze:Musi teraz czêœciej rozmawiaÌ i przede wszytkim musi mieÌ motywacje i chêÌ do pracy. Musi meiÌ œwiadomoœÌ, ¿e robi to w jakimœ celu

Tak jak pisze michos, Anicie trzeba regularnoœÌ i wzmo¿onej czêstotliwoœci przeprowadzania wywiadów

A ona wci¹¿ musi odrabiaÌ zaleg³oœci, wci¹¿ uczyÌ siê, wprawiaÌ w fachu i zaczynaÌ, póŸniej znika i znowu odrabia zaleg³oœci... W ko³o Macieju...

Czasami wydaje mi siĂŞ michos, Âże obraÂłeÂś zbyt brutalnÂą taktykĂŞmichos pisze:Piszemy to aby siĂŞ zmobilizowaÂła Wiemy, Âże ona moÂże naprawdĂŞ duÂżo zrobiĂŚ tylko jakeiÂś siÂły jej na to nie pozwalajÂą

Nawet jeÂśli nie jest w najlepszej formie, to jej ocena powinna mieĂŚ wiĂŞksze nachylenie agresywnoÂści

DelikatnoÂści nigdy za wiele

Wiecie, Âże Anita to bardzo wraÂżliwa osoba

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja bym chciaÂł tak zawsze pisaĂŚ ale uwierz mi black, Âże nie byÂło okazji ku temuUfff... wreszcie od dÂłuÂższego jakieÂś Twoje miÂłe sÂłowa pod adresem Anity

Anitka przed wywiadem przez chwilê rozmawia³a z porad¹ i by³¹ mia³a wyraŸnie tremê i nie by³a tak swobodna przed kamer¹ jak kiedyœ

Dobrze pomyÂślaÂłeÂśAle pomyÂślaÂłem, Âże to moÂże Anita rozmawia ze ZmyÂłerem

Black to kamuii napisaÂłaDobre Ale tylko zakoĂączenie, sam pomysÂł feeee Jeszcze tego brakowaÂło, Âżeby p. Pochanke zindoktrynowaÂła nam AnitĂŞ

Anitka jest niezaleÂżna w swym postĂŞpowaniu i wszytko osiÂąga wÂłasnÂą praca bez uczenia siĂŞ od tego typu dziennikarek

No wÂłaÂśnie to byÂł wyjÂątek a nie reguÂłaNo wÂłaÂśnie, ale wiemy, Âże niedÂługo takich rozmĂłw znowu nie bĂŞdzie prowadziÂła, chyba Âże znowu Miecugow albo Kolenda-Zaleska zniknÂą

Takie zamkniête ko³oTak jak pisze michos, Anicie trzeba regularnoœÌ i wzmo¿onej czêstotliwoœci przeprowadzania wywiadów
A ona wci¹¿ musi odrabiaÌ zaleg³oœci, wci¹¿ uczyÌ siê, wprawiaÌ w fachu i zaczynaÌ, póŸniej znika i znowu odrabia zaleg³oœci... W ko³o Macieju...

Niestety zdaje sobie sprawĂŞ, Âże na wiĂŞcej dyÂżurĂłw w przypadku Anitki nie ma co liczyĂŚ
Najgorsze jest to, Âże w lato nie bĂŞdzie faktĂłw popoÂłudniowych

Anitka musi wiĂŞcej byĂŚ na wizji i wiĂŞcej rozmawiaĂŚ z ludÂźmi

Jak do wrzeÂśnia bĂŞdzie tak jak dzisaj to trzeba siĂŞ szykowaĂŚ na prawdopodobn aporaÂżkĂŞ Anitki w noweym programie

Black ja nie obra³em ¿adnej taktykiCzasami wydaje mi siê michos, ¿e obra³eœ zbyt brutaln¹ taktykê Anita jest z pewnoœci¹ wystarczaj¹co przyt³oczona, przybita, zdo³owana sam¹ sytuacj¹, sw¹ ''nik³¹'' pozycj¹ w tvn - musisz to wzi¹Ì pod uwagê
Nawet jeÂśli nie jest w najlepszej formie, to jej ocena powinna mieĂŚ wiĂŞksze nachylenie agresywnoÂści
DelikatnoÂści nigdy za wiele ZwÂłaszcza krytyka powinna byĂŚ delikatna.
Wiecie, Âże Anita to bardzo wraÂżliwa osoba A jeÂśli to czyta Efekt zamierzony, moÂże byĂŚ odwrotny w skutkach A tego nie chcemy, prawda

Pisze to z wielkim bĂłlem

Ja myÂślĂŞ, Âże Anitka i bez tego to wie

Krytyka powinna byĂŚ mobilizujÂąca

Nie moÂżemy caÂły czas pisaĂŚ pochwaÂł bo bĂŞdzie to zasÂłaniaÂło prawdĂŞ

Anitko obudÂź siĂŞ i pokaÂż wszytkim co potrafisz

[/b]Musisz sprĂłbowaĂŚ zapomnieĂŚ o tym co byÂło i odblokowaĂŚ siĂŞ psychicznie