Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Cierpienie trzeba znosiĂŚ z pokorÂą Zawsze moÂżna mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże nastanÂą lepsze dni
I tego sie trzymajmy :aniol: I tak jestesmy dzielni bo jeszcze Âżarciki piszemy po 2,5 tyg 8)
Joasia stawia nam na drodze coraz to wiêcej przeszkód. Chce sprawdziÌ nasz¹ pomys³owoœÌ i si³ê wytrwania
RadzĂŞ sobie Âświetnie przeciez wiesz.. :devil: Joasia organizuje nam oesy ,i liczy czas od jednego postu do drugiego :spiewa:
Chyba gorzkie w smaku
A to zale¿y od Niej samej :spiewa: Joasiu ale wiekszoœÌ woli s³odkie - pamiêtaj o tym proszê :rydzyk:
PrzewaÂżaĂŚ bĂŞdÂą pogniewane Joasie. Ale dla ocieplenia jej wizerunku bĂŞdzie duÂżo uÂśmiechniĂŞtych i sÂłodziutkich. BĂŞdÂą teÂż bombki z dziubkami
No to ju¿ mamy pomys³ na choinkê swi¹teczn¹ :aniol: To stawiasz na te pogniewane bardziej :uhh: Tez mi sie wydaje,¿e lepiej pójda :brawa: Bo s³odkie ludzie lubi¹,ale na rynku du¿a konkrencja :rozglada: A nikt nie ma tak s³odko pogniewanej miny jak Joasia ,a dzis sukcesy swiêci sie przy nasyconym rynku g³ównie w w¹skiej specjalizacji :szalony:
Po dwĂłch dniach so Joasi dotarÂłoby co zrobiÂła i usilnie zdzieraÂłaby te napisy pumeksem
arczi,maxxx -tu mielibyÂśmy przewagĂŞ bo Âłatwiej by siĂŞ zdrapywaÂło po linii prostej nie ma wysokich liter :devil: A np 'adam" jakieÂś 'd" ma i 'brzuszkowe' litery :/ :spiewa:
Ah Joasiu co My to juÂż wymyÂślilismy :hmm:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

I tego sie trzymajmy I tak jestesmy dzielni bo jeszcze Âżarciki piszemy po 2,5 tyg
JesteÂśmy juÂż bliÂżej koĂąca niÂż poczÂątku. Wg moich wyliczeĂą jeszcze co najwyÂżej 1,5 tyg. :jupi:
RadzĂŞ sobie Âświetnie przeciez wiesz.. Joasia organizuje nam oesy ,i liczy czas od jednego postu do drugiego
Chyba mamy dobry wynik. :tanczy: Nie wiem tylko czy Joasi nie sprawia problemu póŸniej czytanie tego wszystkiego :D :mhm:
Joasiu ale wiekszoœÌ woli s³odkie - pamiêtaj o tym proszê
Joasiu, podpisujĂŞ siĂŞ pod tym obiema rĂŞkami i nogami :devil:
No to juÂż mamy pomysÂł na choinkĂŞ swiÂątecznÂą To stawiasz na te pogniewane bardziej Tez mi sie wydaje,Âże lepiej pĂłjda Bo sÂłodkie ludzie lubiÂą,ale na rynku duÂża konkrencja
Obok mikoÂłajĂłw, sÂłodyczy ludzie zawieszÂą sobie skwaszone Joasie. Tak dla kontrastu. BĂŞdzie siĂŞ Âładnie komponowaÂła :devil:
arczi,maxxx -tu mielibyÂśmy przewagĂŞ bo Âłatwiej by siĂŞ zdrapywaÂło po linii prostej nie ma wysokich liter A np 'adam" jakieÂś 'd" ma i 'brzuszkowe' litery
Ah Joasiu co My to juÂż wymyÂślilismy
:devil: :devil: :devil:
Joasiu, jesteÂśmy mistrzami w wynajdywaniu przeszkĂłd i problemĂłw 8)
Jak nie masz zmartwieĂą to spoko, coÂś znajdziemy :tanczy:

PS. MaÂłe ÂświĂŞto :jupi:
Joasia awansowaÂła na 6 miejsce w kategorii najaktywniejsze tematy i jest bliska wskoczenia na 5 :shock:
A w kategorii najczĂŞÂściej wyÂświetlane- mocna i niezagroÂżona 8 pozycja :tanczy:

Joasiu, jeÂśli Cie to nie satysfakcjonuje- postaramy siĂŞ o wiĂŞcej :rozglada:
maxxx

JesteÂśmy juÂż bliÂżej koĂąca niÂż poczÂątku. Wg moich wyliczeĂą jeszcze co najwyÂżej 1,5 tyg.
Pytanie czy Joasia bedzie sobie zyczyc wykoĂączyĂŚ na raz caÂły przysÂługujÂący urlop :devil:
Bo pozwole napomkn¹Ì ,¿e np Nas to na raz ,od razu nigdy nie wykaùcza :nie: :devil:
Tylko powolutku,po trochĂŞ :aniol: Ale nie musi tak robiĂŚ ze wszystkim innym.
Bo przeciez urlopem Joasiowym nie jesteÂśmy :devil:
Chyba mamy dobry wynik. Nie wiem tylko czy Joasi nie sprawia problemu póŸniej czytanie tego wszystkiego
A jeœli tak to jest rozwi¹zanie :jupi: Zaproœ Nas do domu :cicho: Wyci¹gniesz sie wygodnie na fotelu lub jak tam bedziesz chcia³a a My odczytamy,wyrecytujemy ka¿dy swoj¹ forumow¹ lwi¹ czêœÌ :spiewa:
P.S No to juz bardziej moblizowaĂŚ do rychÂłego przeczytania nie muszĂŞ :devil: :devil:
Obok mikoÂłajĂłw, sÂłodyczy ludzie zawieszÂą sobie skwaszone Joasie. Tak dla kontrastu. BĂŞdzie siĂŞ Âładnie komponowaÂła
wyobraÂżasz sobie te masy mam muszÂących odpowiadaĂŚ na irytujÂące pytania swoich pociech :?: :shock: -->"Mamusiuuuuu mogĂŞ sobie zerwaĂŚ skwaszonÂą JoasiĂŞ" :szalony:
Joasiu, jesteÂśmy mistrzami w wynajdywaniu przeszkĂłd i problemĂłw
Jak nie masz zmartwieĂą to spoko, coÂś znajdziemy
Widzisz Joasiu kaÂżdy jest w czymÂś dobry :aniol: Ty w poÂżegnalnych usmiechach- jak czasem ,w dziennikarstwie hoho :aniol: A my jesteÂśmy dobrzy wlasnie w robieniu problemu :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zaproœ Nas do domu Wyci¹gniesz sie wygodnie na fotelu lub jak tam bedziesz chcia³a a My odczytamy,wyrecytujemy ka¿dy swoj¹ forumow¹ lwi¹ czêœÌ
P.S No to juz bardziej moblizowaĂŚ do rychÂłego przeczytania nie muszĂŞ
Joasia bĂŞdzie wykonywaÂła domowe czynnoÂści, tzn. gotowaÂła, praÂła, prasowÂła, kÂąpaÂła siĂŞ :shock: a my wszĂŞdzie za niÂą i recytujemy i recytujemy i recytujemy....
Joasia by siĂŞ zanudziÂła :spiewa:
wyobraÂżasz sobie te masy mam muszÂących odpowiadaĂŚ na irytujÂące pytania swoich pociech -->"Mamusiuuuuu mogĂŞ sobie zerwaĂŚ skwaszonÂą JoasiĂŞ"
:devil: :devil: :devil: A ojciec : 'Dziecko, ani mi siê wasz tkn¹Ì Joasiê :!: :evil: '
ÂŻona by siĂŞ zbulwersowaÂła i Joasia wylÂądowaÂłaby potÂłuczona na Âśmietniku ;(
Widzisz Joasiu kaÂżdy jest w czymÂś dobry Ty w poÂżegnalnych usmiechach- jak czasem ,w dziennikarstwie hoho A my jesteÂśmy dobrzy wlasnie w robieniu problemu
Z tymi uÂśmiechami mogÂłaby byĂŚ jeszcze lepsza. Ma potencjaÂł, ktĂłrego nie wykorzystuje 8)
maxxx

Joasia awansowaÂła na 6 miejsce w kategorii najaktywniejsze tematy i jest bliska wskoczenia na 5
A w kategorii najczĂŞÂściej wyÂświetlane- mocna i niezagroÂżona 8 pozycja

Joasiu, jeÂśli Cie to nie satysfakcjonuje- postaramy siĂŞ o wiĂŞcej
No juÂż jest piata :aniol: Joasia to prymuska i Jej piatka nie wystarcza :nie:
Brawo Joasiu idziesz jak burza :brawa:
Joasia bĂŞdzie wykonywaÂła domowe czynnoÂści, tzn. gotowaÂła, praÂła, prasowÂła, kÂąpaÂła siĂŞ a my wszĂŞdzie za niÂą i recytujemy i recytujemy i recytujemy....
Joasia by siĂŞ zanudziÂła
Joasia znajÂąc JÂą by nas tak wykoÂłowaÂła,Âże my oprĂłcz recytacji wykonywalibyÂśmy te czynnosci ;( MoÂże trochĂŞ przesadziÂłem :tanczy:
A ojciec : 'Dziecko, ani mi siê wasz tkn¹Ì Joasiê '
ÂŻona by siĂŞ zbulwersowaÂła i Joasia wylÂądowaÂłaby potÂłuczona na Âśmietniku
Tak czy tak marnie by skoùczy³a :aniol: Ale w znaczeniu iœcie finansowym nam to nie robi róznicy czy taka Joasia jest podziwiana,wyrzucana,czy zjadana :xx: Mówie o Joasi pralince :aniol: Ale niech jednak sobie lezy na pó³eczce czy tam choineczce :P
Z tymi uÂśmiechami mogÂłaby byĂŚ jeszcze lepsza. Ma potencjaÂł, ktĂłrego nie wykorzystuje
JuÂż nasza w tym gÂłowa Âżeby ten potencjaÂł wykorzystywaÂła :stop:
Asia masz wielki potencjaÂł -uwierz w to :!:
pawell

Post autor: pawell »

Witam w tym temacie. :spiewa: KiedyÂś trzeba byÂło napisaĂŚ tego pierwszego posta. :D
arczi pisze:JesteÂśmy juÂż bliÂżej koĂąca niÂż poczÂątku. Wg moich wyliczeĂą jeszcze co najwyÂżej 1,5 tyg. :jupi:
Oj, oj, oj :( Czyli poniedziaÂłek moÂże siĂŞ nie pojawiĂŚ. Joasia moÂże zerwaĂŚ to co z niÂą dogadaliÂście. :grozi:
arczi pisze:PS. MaÂłe ÂświĂŞto :jupi:
Joasia awansowaÂła na 6 miejsce w kategorii najaktywniejsze tematy i jest bliska wskoczenia na 5 :shock:
A w kategorii najczĂŞÂściej wyÂświetlane- mocna i niezagroÂżona 8 pozycja :tanczy:

Joasiu, jeÂśli Cie to nie satysfakcjonuje- postaramy siĂŞ o wiĂŞcej :rozglada:
Teraz juÂż jest na 5 miejsce wÂśrĂłd najaktywniejszych tematĂłw. :mhm: Czyli nieÂźle. Jak tak bĂŞdziecie pisaĂŚ to niedÂługo zajmie wszystkie moÂżliwe 1 miejsca. :lol2:
maxxx pisze:Pytanie czy Joasia bedzie sobie zyczyc wykoĂączyĂŚ na raz caÂły przysÂługujÂący urlop :devil:
A ciekawe co wolicie? ÂŻeby nie wykorzystaÂła caÂłego urlopu i teraz wrĂłciÂła czy aby wykorzystaÂła juÂż caÂły, a za to do koĂąca roku byÂła obecna na antenie? :mhm: :spiewa: :>

To chyba na tyle. :stop: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
maxxx

pawell pisze:Witam w tym temacie. KiedyÂś trzeba byÂło napisaĂŚ tego pierwszego posta
Witamy :D
Oj, oj, oj Czyli poniedziaÂłek moÂże siĂŞ nie pojawiĂŚ. Joasia moÂże zerwaĂŚ to co z niÂą dogadaliÂście.
Joasia ciÂągle z Nami zrywa tak wiĂŞc nic nowego :devil: :spiewa:
Teraz juÂż jest na 5 miejsce wÂśrĂłd najaktywniejszych tematĂłw. Czyli nieÂźle. Jak tak bĂŞdziecie pisaĂŚ to niedÂługo zajmie wszystkie moÂżliwe 1 miejsca
Oj jeszcze daleko Joasiu wiêc nie mo¿esz osi¹œÌ juz na laurach (czytaj:czyli przestaÌ siê z nami droczyÌ :tanczy: )
A ciekawe co wolicie? ÂŻeby nie wykorzystaÂła caÂłego urlopu i teraz wrĂłciÂła czy aby wykorzystaÂła juÂż caÂły, a za to do koĂąca roku byÂła obecna na antenie?
Niech caÂły wykorzystuje,zacisne zĂŞby :aniol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Nie nad¹¿am za waszymi pomys³ami. Poddajê siê :( Czekam spokojnie na powrót Joanny, ciesz¹c oczy i uszy tymi swoimi sympatiami, na które normalnie mogê popatrzeÌ tylko w weekendy :tanczy:
Joasiu dobrze sobie wypocznij :) Nie spiesz siĂŞ :cicho:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

epsztajnek pisze:
Nie nad¹¿am za waszymi pomys³ami. Poddajê siê :( Czekam spokojnie na powrót Joanny, ciesz¹c oczy i uszy tymi swoimi sympatiami, na które normalnie mogê popatrzeÌ tylko w weekendy :tanczy:
Joasiu dobrze sobie wypocznij :) Nie spiesz siĂŞ :cicho:
I mi³a wróÌ :cicho: :cicho: :cicho:
miÂła i grzeczna i przedewszystkim posÂłuszna :cicho: :cicho: :cicho:
Chyba JoasiĂŞ to moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ w przyszÂłym tygodniu :neutral:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No juÂż jest piata Joasia to prymuska i Jej piatka nie wystarcza
Brawo Joasiu idziesz jak burza
Joasiu, widzĂŞ tu apetyt na wiĂŞcej :> Nic siĂŞ nie bĂłj, moÂże Ci siĂŞ uda jeszcze kogoÂś wyprzedziĂŚ :tanczy:
Joasia znajÂąc JÂą by nas tak wykoÂłowaÂła,Âże my oprĂłcz recytacji wykonywalibyÂśmy te czynnosci MoÂże trochĂŞ przesadziÂłem
JuÂż widzĂŞ, ja stojĂŞ przy desce do prasowania, ty zmywasz naczynia, a Joasia nas olewa i maluje paznokcie :spiewa: :spiewa:
Ale w znaczeniu iœcie finansowym nam to nie robi róznicy czy taka Joasia jest podziwiana,wyrzucana,czy zjadana Mówie o Joasi pralince Ale niech jednak sobie lezy na pó³eczce czy tam choineczce
W sumie juÂż nie nasza sprawa, jak ludzie wykorzystajÂą Joasie. WaÂżne, Âże w koĂącu bĂŞdzie z niej jakiÂś wymierny poÂżytek :devil:
Witam w tym temacie.
Witamy, witamy :tanczy:
Oj, oj, oj Czyli poniedziaÂłek moÂże siĂŞ nie pojawiĂŚ. Joasia moÂże zerwaĂŚ to co z niÂą dogadaliÂście.
Ona jest taka okropna, Âże chce nas za wszelkÂą cenĂŞ brac na przetrzymanie. Ale mam nadziejĂŞ, Âże juÂż w poniedziaÂłek siĂŞ zjawi, tak jak nam obiecaÂła :devil:
Jak tak bĂŞdziecie pisaĂŚ to niedÂługo zajmie wszystkie moÂżliwe 1 miejsca.

Takie wyzwania przed nami stawia tylko Joasia. Mamy nadziejĂŞ, Âże sprostamy :spiewa:
Niech caÂły wykorzystuje,zacisne zĂŞby

Ja bym przetrzymaÂł, ale nie powiem, Âże nie chcĂŞ by wrĂłciÂła ;(
Nie nad¹¿am za waszymi pomys³ami. Poddajê siê
Ja teÂż czasem nie wiem skÂąd te pomysÂły sie biorÂą :mhm:
miÂła i grzeczna i przedewszystkim posÂłuszna
:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Chyba JoasiĂŞ to moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ w przyszÂłym tygodniu

Joasia moÂże objawiĂŚ siĂŞ na dniach. Ale nie znamy dnia ani godziny :rozglada:
maxxx

Joasiu, widzĂŞ tu apetyt na wiĂŞcej Nic siĂŞ nie bĂłj, moÂże Ci siĂŞ uda jeszcze kogoÂś wyprzedziĂŚ
Z takimi pilotami jak My to bolid prowadzony przez Joasiê mo¿e osi¹gn¹Ì dobry wynik :P
JuÂż widzĂŞ, ja stojĂŞ przy desce do prasowania, ty zmywasz naczynia, a Joasia nas olewa i maluje paznokcie
Chyba,Âże Nam karze teÂż to robiĂŚ ale w to wÂątpie :devil:
W sumie juÂż nie nasza sprawa, jak ludzie wykorzystajÂą Joasie. WaÂżne, Âże w koĂącu bĂŞdzie z niej jakiÂś wymierny poÂżytek
Joasiu Ty wiesz,¿e my te pieni¹¿ki to sk³adamy na to by op³aciÌ dekoder by Ciebie ogl¹daÌ :rydzyk:
Ja bym przetrzymaÂł, ale nie powiem, Âże nie chcĂŞ by wrĂłciÂła
Dzis juÂż chce tak wiĂŞc to sie zmienia :rydzyk:
Joasia moÂże objawiĂŚ siĂŞ na dniach. Ale nie znamy dnia ani godziny
Tylko na koniec ÂżebyÂśmy nie przegapili bo ktoÂś musi naszÂą KrĂłlowÂą przywitaĂŚ :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Z takimi pilotami jak My to bolid prowadzony przez Joasiê mo¿e osi¹gn¹Ì dobry wynik
Joasiu, ale jak siĂŞ zbytnio rozpĂŞdzisz, to uderzysz w bande :shock:
Chyba,Âże Nam karze teÂż to robiĂŚ ale w to wÂątpie
Powierzy nam jeszcze zadanie wytarcia jej plecĂłw i wtarcia balsamu do nĂłg :rozglada:
Joasiu Ty wiesz,¿e my te pieni¹¿ki to sk³adamy na to by op³aciÌ dekoder by Ciebie ogl¹daÌ
Joasiu, ja chcê sobie kupiÌ tv w jakoœci HD i móc dostrzec ka¿dy szczegó³. Bêdê mia³ wiêcej do wytkniêcia Tobie :devil:
Tylko na koniec ÂżebyÂśmy nie przegapili bo ktoÂś musi naszÂą KrĂłlowÂą przywitaĂŚ
Napewno czyjeÂś czujne oko jÂą dostrzeÂże :spiewa: :spiewa:
maxxx

Joasiu, ale jak siĂŞ zbytnio rozpĂŞdzisz, to uderzysz w bande
Dlatego musi sie Nas -jako pilotĂłw sÂłuchaĂŚ :aniol: Joasiu to dla Twojego dobra :P
Powierzy nam jeszcze zadanie wytarcia jej plecĂłw i wtarcia balsamu do nĂłg
Joasiu w kaÂżdej chwili :xx: :spiewa:
Joasiu, ja chcê sobie kupiÌ tv w jakoœci HD i móc dostrzec ka¿dy szczegó³. Bêdê mia³ wiêcej do wytkniêcia Tobie
Mylisz siĂŞ :tanczy: Wtedy jeszcze bardziej doÂświadczysz jaka to boska istota :spiewa:
Mam jeden taki tv ,ale widzisz Joasiu zawsze tam ktoÂś co innego woli oglÂądaĂŚ ;(
Napewno czyjeÂś czujne oko jÂą dostrzeÂże
Joasiu nie ukryjesz sie przed Nami :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dlatego musi sie Nas -jako pilotĂłw sÂłuchaĂŚ Joasiu to dla Twojego dobra
oj AÂśka, juÂż my TobÂą popilotujemy.... :devil: :devil: :devil:
Joasiu w kaÂżdej chwili
No ja bym jej nie odmawiaÂł. Nie musiaÂłaby mnie dÂługo przekonywaĂŚ :tanczy:
Mylisz siĂŞ Wtedy jeszcze bardziej doÂświadczysz jaka to boska istota
Mam jeden taki tv ,ale widzisz Joasiu zawsze tam ktoÂś co innego woli oglÂądaĂŚ
No moÂże :mhm: Nie mam takiego tv w domu to nie wiem :nie:
No, ale znĂłw musze to powiedzieĂŚ: brak poszanowania dla Joasi. JakiÂś film to moÂżna oglÂądaĂŚ na zwykÂłym tv, a Joasia to co innego :tanczy: :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

a Joasia nas olewa i maluje paznokcie
Nigdy mi siĂŞ nie rzuciÂło w oczy, aby Joanna stosowaÂła ten rodzaj damskiego zdobienia . No chyba , Âże stosuje lakier bezbarwny.
No, ale to wcieranie po kÂąpieli balsamu w nogi ... :tanczy: :tanczy: :P :P .. dorzuciÂł bym jeszcze osuszanie wÂłosĂłw rĂŞcznikiem ....
Joasiu, ja chcê sobie kupiÌ tv w jakoœci HD i móc dostrzec ka¿dy szczegó³.
Intryguje mnie, jak w rozdzielczoÂści HD muszÂą wyglÂądaĂŚ oczy Joanny :aniol: :aniol:
Ostatnio zmieniony piątek 27 lip 2007, 10:25 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ