[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje
Moderator: Łukasz
DziÂś w "DzieĂą Dobry TVN" goÂściÂł jeden scenarzysta serialu "Na WspĂłlnej", ktĂłry potem czytaÂł e-maile od widzĂłw z ich propozycjami dalszych losĂłw bohaterĂłw serialu.
PóŸniej do studia przyby³o ma³¿eùstwo z serialu - Maria i W³odek Ziêbowie (Bo¿ena Dykiel oraz Mieczys³aw Hryniewicz) którzy opowiadali o kulisach serialu. W programie by³y równie¿ materia³y zwi¹zane z serialami ten drugi by³ o tym jak one powstaj¹. Poza tym Olivier Janiak by³ w Zakomanem gdzie dziœ konkurs Pucharu Œwiata - oczywiœcie g³ównym tematem by³ Adam Ma³ysz. W pierszym ³¹czeniu Olivier rozmawai³ z ¿on¹ Adama, a w drugich chyba z kibicami.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Tak:: Kamil pisze:RozbawiÂła mnie reakcja Kingi i Marcina jak to Tadzio odmĂłwiÂł zjedzenia ciastka![]()

Có¿ nie ma siê co dziwiÌ, ¿e Kinga tak chcia³a Tadzia nakarmic

A jak zmartwiÂła siĂŞ, Âże biedny Tadzio siĂŞ nie wyspaÂł

A caÂły program jak zwykle z parÂą Kinga - Marcin super !!
JuÂż czekam na jutro

ZIMA
Jutro w "DzieĂą Dobry TVN" Joanna Brodzik o tym jak powstajÂą kolejne odcinki "Magdy M.", takÂże Szymon Majewski wpadnie do studia i goÂściem bĂŞdzie tez Mariusz Pudzianowski.
Szkoda Âże jak zapowiadajÂą siĂŞ takie fajne odcinki ja ich nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł (caÂłych) oglÂądaĂŚ - jutro mam spotkanie na bierzmowanie. :/ :?

Szkoda Âże jak zapowiadajÂą siĂŞ takie fajne odcinki ja ich nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł (caÂłych) oglÂądaĂŚ - jutro mam spotkanie na bierzmowanie. :/ :?

Eh widaÌ ¿e nie czytasz moich postów wiêc powtórzê: w programie goœÌmi bêd¹ Joanna Brodzik, Szymon majewski i Mariusz Pudzianowski... Tyle wiem bo ju¿ reklamuj¹.Kowal pisze:Tylko ¿eby mieli jakiœ fajnych goœci...Nie wiecie mo¿e kto jutro bêdzie?

Hmmm ale przecieÂż wyraÂźnie napisaÂłem Âże jutro w "DzieĂą Dobry TVN"... :>Kowal pisze:aha, czytaÂłem ale myÂślaÂłem, Âże to siĂŞ tyczy ubiegÂłego tygodnia bo tydzieĂą temu niewidziaÂłem.(...)

A jak Szymon przyjdzie do studia to moze weÂźmie ze sobÂą tego aktora co gra Leppera tak jak kiedyÂś. :evil2: :evil2:

Tylko jak spojÂże za tydzien to tam nadal bedzie napisane "jutro..."pawell pisze:Hmmm ale przecieÂż wyraÂźnie napisaÂłem Âże jutro w "DzieĂą Dobry TVN"... :>Kowal pisze:aha, czytaÂłem ale myÂślaÂłem, Âże to siĂŞ tyczy ubiegÂłego tygodnia bo tydzieĂą temu niewidziaÂłem.(...)![]()
A jak Szymon przyjdzie do studia to moze weÂźmie ze sobÂą tego aktora co gra Leppera tak jak kiedyÂś. :evil2: :evil2:![]()

O tak bĂŞdzie ciekawie a moÂże weÂźmie jeszcze tÂą co gra Dode i ona pojezdzi po polskiej Bekchamowej??!!
Wróciłem!!
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
byÂłby ktoÂś tak uprzejmy i nagraÂłby jutrzejszy odcinek, bÂłagam Was aplease
[email protected]
[email protected]