[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

ByÂłby ktoÂś tak uprzejmy i nagra jutrzejszy odcinek i przeÂśle na adres
[email protected] lub gdzieÂś udostĂŞpni, bo ja jutro ide na uczelnie.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Dziœ w "Dzieù Dobry TVN" goœci³ jeden scenarzysta serialu "Na Wspólnej", który potem czyta³ e-maile od widzów z ich propozycjami dalszych losów bohaterów serialu. :D PóŸniej do studia przyby³o ma³¿eùstwo z serialu - Maria i W³odek Ziêbowie (Bo¿ena Dykiel oraz Mieczys³aw Hryniewicz) którzy opowiadali o kulisach serialu. W programie by³y równie¿ materia³y zwi¹zane z serialami ten drugi by³ o tym jak one powstaj¹. Poza tym Olivier Janiak by³ w Zakomanem gdzie dziœ konkurs Pucharu Œwiata - oczywiœcie g³ównym tematem by³ Adam Ma³ysz. W pierszym ³¹czeniu Olivier rozmawai³ z ¿on¹ Adama, a w drugich chyba z kibicami. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Rozbawi³a mnie reakcja Kingi i Marcina jak to Tadzio odmówi³ zjedzenia ciastka :lol: A w drugim ³¹czeniu Olivier rozmawia³ z Szymonem Majewskim :] który specjalnie dla Madzi Mo³ek zatr¹bi³ tr¹beczk¹.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

:: Kamil pisze:RozbawiÂła mnie reakcja Kingi i Marcina jak to Tadzio odmĂłwiÂł zjedzenia ciastka :lol:
Tak :D Tu nawet Marcin tak kosmicznie nie zareagowaÂł jak Kinga :lol:
Có¿ nie ma siê co dziwiÌ, ¿e Kinga tak chcia³a Tadzia nakarmic :D W koùcu sama jest mam¹ i instynkt macierzyùski siê w niej odezwa³ :lol:
A jak zmartwiÂła siĂŞ, Âże biedny Tadzio siĂŞ nie wyspaÂł :)

A caÂły program jak zwykle z parÂą Kinga - Marcin super !!

JuÂż czekam na jutro 8)
ZIMA
pawell

Dobrze ¿e dziœ zrobili specjalne "Dzien Dobry TVN", które g³ównie by³o o tragedii w Katowicach. Zaprosili bardzo dobrych goœci m.in. Jakuba Poradê i chyba by³ tak¿e Jacek Pa³asiùski. Serwisy chyba by³y d³u¿sze...
Monster

Post autor: Monster »

Serwisy napewno byÂły dÂłuÂższe, ale i tak mogli nadaĂŚ caÂły czas tvn24. Ja dziÂś wyjÂątkowo nie oglÂądaÂłem ddtvn lecz tvn24.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Tylko wiesz caÂły program byÂł na ten temat, chyba niebyÂło powodu by nadawaĂŚ tVN24. Ja uwaÂżam, Âże ekipa siĂŞ spisaÂła
Wróciłem!!
pawell

Jutro w "DzieĂą Dobry TVN" Joanna Brodzik o tym jak powstajÂą kolejne odcinki "Magdy M.", takÂże Szymon Majewski wpadnie do studia i goÂściem bĂŞdzie tez Mariusz Pudzianowski. :D

Szkoda Âże jak zapowiadajÂą siĂŞ takie fajne odcinki ja ich nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł (caÂłych) oglÂądaĂŚ - jutro mam spotkanie na bierzmowanie. :/ :?
Kowal
Bywalec
Bywalec

TeÂż sie ciesze!! Tylko Âżeby mieli jakiÂś fajnych goÂści...Nie wiecie moÂże kto jutro bĂŞdzie?
Wróciłem!!
pawell

Kowal pisze:Tylko Âżeby mieli jakiÂś fajnych goÂści...Nie wiecie moÂże kto jutro bĂŞdzie?
Eh widaÌ ¿e nie czytasz moich postów wiêc powtórzê: w programie goœÌmi bêd¹ Joanna Brodzik, Szymon majewski i Mariusz Pudzianowski... Tyle wiem bo ju¿ reklamuj¹.
Kowal
Bywalec
Bywalec

aha, czytaÂłem ale myÂślaÂłem, Âże to siĂŞ tyczy ubiegÂłego tygodnia bo tydzieĂą temu niewidziaÂłem. A jeÂżeli oni bĂŞdÂą jutro to super, niemoge siĂŞ juÂż doczekaĂŚ nowych odcinkĂłw "Magdy M." wiĂŞc czekam co jutro powie Joanna Brodzik.
Wróciłem!!
pawell

Kowal pisze:aha, czytaÂłem ale myÂślaÂłem, Âże to siĂŞ tyczy ubiegÂłego tygodnia bo tydzieĂą temu niewidziaÂłem.(...)
Hmmm ale przecieÂż wyraÂźnie napisaÂłem Âże jutro w "DzieĂą Dobry TVN"... :> :roll:

A jak Szymon przyjdzie do studia to moze weÂźmie ze sobÂą tego aktora co gra Leppera tak jak kiedyÂś. :evil2: :evil2: :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

pawell pisze:
Kowal pisze:aha, czytaÂłem ale myÂślaÂłem, Âże to siĂŞ tyczy ubiegÂłego tygodnia bo tydzieĂą temu niewidziaÂłem.(...)
Hmmm ale przecieÂż wyraÂźnie napisaÂłem Âże jutro w "DzieĂą Dobry TVN"... :> :roll:

A jak Szymon przyjdzie do studia to moze weÂźmie ze sobÂą tego aktora co gra Leppera tak jak kiedyÂś. :evil2: :evil2: :D
Tylko jak spojÂże za tydzien to tam nadal bedzie napisane "jutro..." :lol: :lol:

O tak bĂŞdzie ciekawie a moÂże weÂźmie jeszcze tÂą co gra Dode i ona pojezdzi po polskiej Bekchamowej??!!
Wróciłem!!
chandler
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: chandler »

byÂłby ktoÂś tak uprzejmy i nagraÂłby jutrzejszy odcinek, bÂłagam Was aplease
[email protected]
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »