Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

To teraz fani Kingi poczujÂą to co fani Anity, gdy teÂż jej dÂługo nie byÂło na wizji - no ale nie tak dÂługo.
Dla nas ka¿da roz³¹ka z Anit¹, nawet ta tygodniowa, d³u¿y siê i dla nas trwa niczym najd³u¿szy miesi¹c :( Ale ³¹czê siê z Wami oczywiœcie w smutku :(

Bardzo Âładne capsy ÂŁukasz, zwÂłaszca ten, kiedy Kinga udaje (?) zawstydzonÂą :P
A powiedzcie mi, czy mi siĂŞ wydaje, czy Meller jak to ktoÂś Âładnie wyraziÂł na innym forum ''smoli cholewki'' do Kingi? :lol2:
Nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ takiemu wraÂżeniu :D
No, to mo¿e byÌ gra na potrzeby programu, ale intryguje mnie ta autentycznoœÌ w ich zachowaniu :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:Bardzo Âładne capsy ÂŁukasz, zwÂłaszca ten, kiedy Kinga udaje (?) zawstydzonÂą :P
Czasami wyjdÂą Âładne, bo ja najpierw nagrywam fragmenty, a potem wybieram pojedyĂącze kadry, gdy Kinga fajnie wyglÂąda. :D
Black Jack '62 pisze:A powiedzcie mi, czy mi siĂŞ wydaje, czy Meller jak to ktoÂś Âładnie wyraziÂł na innym forum ''smoli cholewki'' do Kingi? :lol2:
No to chyba oczywiste. :D W ¿adnym innym programie tak nie ma. Zreszt¹ Kinga w wywiadzie dla jakiejœ tam gazety (chyba arrow o tym pisa³ newsa) mówi³a, ¿e cieszy siê, ¿e bêdzie prowadziÌ program u boku Mellera, bo on jest fajny, inteligentny i w programie na ¿ywo, w trudnych sytuacjach na pewno jej pomo¿e. A te wszystkie teksty Mellera o wiosennej mi³oœci, wspólnym wyjœciu do kina, tym, co Kinga lubi jeœÌ, jak¹ ma figurê, jakie piersi itd...?

Wiem, Âże to tak nieÂładnie spekulowaĂŚ i siĂŞ wpieprzaĂŚ w prywatne sprawy, ale ciekawe co z tym Liskiem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Co z tym Liskiem pytasz? :roll: No có¿ :mhm: mo¿e jej siê ''przejad³'' :devil:
A poza tym Lis nie ma takich ust jak Meller :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

PrzyszÂły wybitny prezydent nie moÂże sobie pozwoliĂŚ na brak Âżony. :lol:

Zreszt¹ za liskiem szaleje nieporównywalnie wiêksza liczba dziewczyn, ni¿ za Mellerem - ³¹cznie z moj¹. :lol: :lol: :lol:

Zobacz jacy byli szczĂŞÂśliwi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:tanczy: :rydzyk:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ta na drugim zdjĂŞciu z lewej to Hanka? :devil:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Grand
Początkujący
Początkujący

Post autor: Grand »

Miecugow jaki jeszcze szczupak mÂłody na tej fotce pierwszej :lol:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Grand pisze:Miecugow jaki jeszcze szczupak mÂłody na tej fotce pierwszej :lol:
WÂłasnie z jednej strony tak myÂślaÂłem :lol: , a z drugiej Âże to nie on wiĂŞc nic nie napisaÂłem. :P Heh, ale siĂŞ zmieniÂł. :D :D
wÂłoch pisze:Ta na drugim zdjĂŞciu z lewej to Hanka? :devil:
No wyglÂąda na HankĂŞ. :D :D

A kiedy byÂł ten Âślub Kingi i Tomka :?: :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

W czerrrwcu by³, bo Kinga siê upar³a, ¿e w miesi¹cu, w którym bior¹ œlub musi byÌ "r". :lol: Jak widaÌ niewiele im to da³o, a z powodu tego "r" prze³o¿yli o kilka tygodni wyjazd do Stanów. Tak przynajmniej Lis pisa³ w swojej ksi¹¿ce "Nie tylko Fakty". Zreszt¹ we wszystkich swoich ksi¹¿kach pisa³ du¿o i œlicznie o Kindze...
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

a dokÂładnej daty Âślubu nie znasz? Chyba w "Nie tylko Fakty" Tomek napisaÂł :>
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

Post autor: pawell »

ÂŁukasz pisze:W czerrrwcu byÂł, bo Kinga siĂŞ uparÂła, Âże w miesiÂącu, w ktĂłrym biorÂą Âślub musi byĂŚ "r". :lol: (...)
Bardzo duÂżo to mi daÂło :lol: :lol: moÂże rok :?: ;) :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Rzeczywiœcie, roku nie poda³em. :D To by³ dok³adnie 3 czerwca 1994. W tym samym roku zreszt¹, tylko kilka miesiêcy wczeœniej Kinga i Lisek dostali Wiktory. Lis za telewizyjn¹ osobowœÌ, Kinga - odkrycie roku. :D
syzio
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: syzio »

To dÂługo juÂż sÂą ze sobÂą. A co do Kingi to bardzo jÂą lubie :D
TVN TVN TVN TVN TVN
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Z Miecia, to kiedyÂś nawet niezÂły przystojniak byÂł :devil: :devil:
Wszyscy tacy mÂłodzi i szczĂŞÂśliwi na tych fotkach :P To musiaÂło byĂŚ medialne wydarzenie :D No i ma – wszystko na to wskazuje – medialny koniec :D
Ja tam jeszcze w tle ZawadzkÂą dojrzaÂłem :D
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

To ja mam coÂś fajnego. :D Dwa krĂłtkie fragmenty filmowe z dzisiejszego DD TVN:

http://www.tvn.tivi.pl/news/kinga1.wmv - Kinga flirtujÂąco krĂŞci oczami, gdy Meller chyba jÂą zaprasza do tego kina. :D

http://www.tvn.tivi.pl/news/kinga2.wmv - Tu Marcin coÂś krzyczy, a Kinga jak zwykle zachowuje siĂŞ bardzo spontanicznie. :D

Niestety obydwa filmiki bez g³osu, bo nagrywa³em je tylko na potrzeby zrobienia stop-klatek, a dopiero póŸniej zobaczy³em jak fajnie siê zachowywali. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

To prawie jak w niemym kinie :lol: Jeszcze tylko mogÂłeÂś ÂŁukasz takie czarno-biaÂłe plansze z tekstem dodaĂŚ :lol:
Nie, no ewidentnie coÂś miĂŞdzy nimi jest 8)
ODPOWIEDZ