Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

Nie da siĂŞ ukryĂŚ Âże kaÂżdy zawĂłd jakoÂś oddziaÂływuje na charakter w tÂą czy w tamtÂą.

O zaÂłodze TVN24 pisze siĂŞ Âże to elita reporterĂłw i dziennikarzy. Miejsce pracy teÂż niezwykÂłe - imperium elektroniki, foteli lotniczych, plazmy.

Moja ulubiona prezenterka sama przyznaÂła w wywiadzie - rozpoczĂŞcie pracy tam, byÂło silnym wraÂżeniem.... :o

Tego nie wiemy jak prywatnie zachowuje siĂŞ Krynia, czy faktycznie juÂż nie kumpluje z koleÂżeĂąstwem, a ono juÂż jej nie rozumie :mhm:

MoÂże jest caÂłkiem w porzÂądku, po robocie kiedy ma wolne - idzie siĂŞ rozerwaĂŚ jak normalny czÂłowiek, w miejscach dla teÂż zwykÂłych ÂśmiertelnikĂłw.

Jak dla mnie jedna z fajniejszych prezenterek.
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Jak nazywa siĂŞ twoja ulubiona prezenterka?
to prawda kawaÂł wypasionej telewizji :brawa: :uhh: :uhh:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

fajnÂą macie gadkĂŞ :)
adam pisze:Jak nazywa siĂŞ twoja ulubiona prezenterka?
hehe :lol: ;)

a propos tej ulubionej prezenterki( :lol2: )wydaje mi siĂŞ,czy nie ma jej od poniedziaÂłku ?? :shock:

Kryni te¿ nie ma...Wczoraj póŸno wieczorem po Rymanie Brydzia Grysiak siê pojawi³a.pytanie:dlaczego wezwali na 's³u¿bê' Brydziê a nie Kryniê.od czegoœ to musi zale¿eÌ :mhm: albo hierarchia albo....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Przepraszm bardzo dziÂś Krynia byÂła na sÂłuÂżbie pod ministerstwem gospodarki ,przeprowadzila wywiad z wiceministrem a potem dzielnie udzielala siĂŞ na kaferencji w ministerstwie-pierwsza zaczeÂła zadawaĂŚ pytania :tanczy: :brawa: :brawa: :tanczy:
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

Tak Aveo szaleĂąstwa ;) nie ma na wizji od poniedziaÂłku ;(

Kto ten grafik ukÂłada :evil:
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie przeganiajÂą reporterĂłw z miejsca na miejsce i nie jest wykonalne Âżeby sporzÂądziĂŚ taki grafik
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

ten grafik to jakaÂś abstrakcja,oni sami chyba dobrze nie wiedzÂą czego i kogo chcÂą :/
nostromo pisze:Kto ten grafik ukÂłada :evil:
tego nie wiem,ale wiem kto ma na to wp³yw co dot.Szaleùstwa( :lol2:) to w³aœciciel Jej obr¹czki :evil: poprzedni Dn¯ ca³y tydzieù wyda³ mi siê podejrzany,bo nie mia³a raportów na zmianê i teraz ju¿ wiemy dlaczego... - skutkiem jest w³aœnie ta nie do zniesienia nieobecnoœÌ.
adam pisze:,przeprowadzila wywiad z wiceministrem a potem dzielnie udzielala siĂŞ na kaferencji w ministerstwie-pierwsza zaczeÂła zadawaĂŚ pytania :tanczy: :brawa: :brawa: :tanczy:
no wreszcie jest!to znaczy,Âże dziÂś teÂż jest JAKAÂŚ szansa.Krynia jest odwaÂżna i asertywna i nie cacka siĂŞ niepotrzebnie.wiedzÂą kogo wysyÂłaĂŚ na konferencje.wszyscy pamiĂŞtamy przecieÂż komentarz Marcinkiewicza :D kiedyÂś byÂła nawet w Szkle Kontaktowym,bo Pawlak pow.do niej,Âże nieÂłatwo majÂą z niÂą mĂŞÂżczyÂźni,jeÂżeli wymaga wszystkiego teraz zaraz.(coÂś koÂło tego,przytaczaÂłem na forum dokÂładnie ten cytat,ale zapomniaÂłem).
coÂś w tym jest ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dzisiaj piÂątek wiĂŞc Krynia bĂŞdzie reporterkÂą w terenie.KryĂąka lubi wystepowaĂŚ w piÂątek. JeÂśli mozna obstawiaĂŚ kiedy AÂśka bĂŞdzie na wizji to jest piÂątek-choĂŚ nie zawsze :mhm: :mhm: :mhm:

[ Dodano: PiÂą Lis 24, 2006 10:07 am ]
A nie mĂłwiÂłem-Asia przed trybunaÂłem [to nie Asie sÂądza]
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a za co mieliby jÂą sÂądziĂŚ :?: :D

:arrow:

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zawsze siĂŞ znajdzie powĂłd Âżeby kogoÂś sÂądziĂŚ-Asia nie moÂże byĂŚ wyjÂątkiem
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale przecieÂż dziennikarze sÂą 'czyÂści' jak Âłza :aniol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie nie wszyscy-ala KryĂąka oczywiÂście Âże tak :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Jakby co bĂŞdziemy AÂśkĂŞ odbijaĂŚ z wiĂŞzienia :rozglada: :rozglada: :rozglada:
WygÂłupiam siĂŞ oczywiÂście ale Joasia nie oszczĂŞdza swoich rozmĂłwcĂłw i kiedyÂś siĂŞ komuÂś narazi z reÂżimu kaczyĂąskichi trzeba bĂŞdzie jÂą ratowaĂŚ. :jupi: :jupi: :wariat: :wariat:
Ze swojej strony zgÂłaszam siĂŞ do robienia podkopu :uau: :wariat: :wariat: :wariat:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat - capsy 8)
Asia ma coraz dÂłuÂższe wÂłosy i piĂŞknie wyglÂąda w tym pÂłaszczu.ALE
sprawy przydzielajÂą jej drugorzĂŞdne,co mnie dziwi.czas wyborĂłw,a Krynia w ministerstwie gospodarki,albo WÂąsacz,to jest przykre tÂło.nie podoba mi siĂŞ to :/
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

WÂłosy pewnie niedÂługo skrĂłci ,oby fryzjer nie schrzaniÂł roboty.moÂże i podrzedne ma zadania ale samodzielne i to siĂŞ liczy :mhm: :mhm: :mhm:
Smutno mi byÂło Âże to nie Asia miaÂła temat o nachlanej przewodniczÂącej komitetu wyborczego,Asia w tym temacie pokazaÂła by klasĂŞ :tanczy: :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

hmmm pokaza³aby powiadasz :> ja bym u¿y³ czasu teraŸn.Krynia zawsze ma klasê,ale nie zawsze daje z siebie wszystko.nie ma zbyt dynamicznych tematów,takich dziêki którym mog³aby rozwin¹Ì skrzyd³a jeszcze bardziej.muszê powtórzyÌ to,co napisa³em wczeœniej.To mi siê nie podoba :evil: ciekawe jak dawa³aby sobie radê,gdyby sama zwija³a materia³y :mhm: jak to Rafa³ Poniatowski kiedyœ okreœli³:'sam sobie sterem,¿eglarzem,okrêtem'........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ