Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Nie da siĂŞ ukryĂŚ Âże kaÂżdy zawĂłd jakoÂś oddziaÂływuje na charakter w tÂą czy w tamtÂą.
O zaÂłodze TVN24 pisze siĂŞ Âże to elita reporterĂłw i dziennikarzy. Miejsce pracy teÂż niezwykÂłe - imperium elektroniki, foteli lotniczych, plazmy.
Moja ulubiona prezenterka sama przyznaÂła w wywiadzie - rozpoczĂŞcie pracy tam, byÂło silnym wraÂżeniem.... :o
Tego nie wiemy jak prywatnie zachowuje siĂŞ Krynia, czy faktycznie juÂż nie kumpluje z koleÂżeĂąstwem, a ono juÂż jej nie rozumie :mhm:
MoÂże jest caÂłkiem w porzÂądku, po robocie kiedy ma wolne - idzie siĂŞ rozerwaĂŚ jak normalny czÂłowiek, w miejscach dla teÂż zwykÂłych ÂśmiertelnikĂłw.
Jak dla mnie jedna z fajniejszych prezenterek.
O zaÂłodze TVN24 pisze siĂŞ Âże to elita reporterĂłw i dziennikarzy. Miejsce pracy teÂż niezwykÂłe - imperium elektroniki, foteli lotniczych, plazmy.
Moja ulubiona prezenterka sama przyznaÂła w wywiadzie - rozpoczĂŞcie pracy tam, byÂło silnym wraÂżeniem.... :o
Tego nie wiemy jak prywatnie zachowuje siĂŞ Krynia, czy faktycznie juÂż nie kumpluje z koleÂżeĂąstwem, a ono juÂż jej nie rozumie :mhm:
MoÂże jest caÂłkiem w porzÂądku, po robocie kiedy ma wolne - idzie siĂŞ rozerwaĂŚ jak normalny czÂłowiek, w miejscach dla teÂż zwykÂłych ÂśmiertelnikĂłw.
Jak dla mnie jedna z fajniejszych prezenterek.
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
fajnÂą macie gadkĂŞ
a propos tej ulubionej prezenterki(
)wydaje mi siĂŞ,czy nie ma jej od poniedziaÂłku ??
Kryni te¿ nie ma...Wczoraj póŸno wieczorem po Rymanie Brydzia Grysiak siê pojawi³a.pytanie:dlaczego wezwali na 's³u¿bê' Brydziê a nie Kryniê.od czegoœ to musi zale¿eÌ :mhm: albo hierarchia albo....

heheadam pisze:Jak nazywa siĂŞ twoja ulubiona prezenterka?

a propos tej ulubionej prezenterki(

Kryni te¿ nie ma...Wczoraj póŸno wieczorem po Rymanie Brydzia Grysiak siê pojawi³a.pytanie:dlaczego wezwali na 's³u¿bê' Brydziê a nie Kryniê.od czegoœ to musi zale¿eÌ :mhm: albo hierarchia albo....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ten grafik to jakaÂś abstrakcja,oni sami chyba dobrze nie wiedzÂą czego i kogo chcÂą :/
) to wÂłaÂściciel Jej obrÂączki
poprzedni Dn¯ ca³y tydzieù wyda³ mi siê podejrzany,bo nie mia³a raportów na zmianê i teraz ju¿ wiemy dlaczego... - skutkiem jest w³aœnie ta nie do zniesienia nieobecnoœÌ.
kiedyÂś byÂła nawet w Szkle Kontaktowym,bo Pawlak pow.do niej,Âże nieÂłatwo majÂą z niÂą mĂŞÂżczyÂźni,jeÂżeli wymaga wszystkiego teraz zaraz.(coÂś koÂło tego,przytaczaÂłem na forum dokÂładnie ten cytat,ale zapomniaÂłem).
coÂś w tym jest
tego nie wiem,ale wiem kto ma na to wpÂływ co dot.SzaleĂąstwa(nostromo pisze:Kto ten grafik ukÂłada

no wreszcie jest!to znaczy,Âże dziÂś teÂż jest JAKAÂŚ szansa.Krynia jest odwaÂżna i asertywna i nie cacka siĂŞ niepotrzebnie.wiedzÂą kogo wysyÂłaĂŚ na konferencje.wszyscy pamiĂŞtamy przecieÂż komentarz Marcinkiewiczaadam pisze:,przeprowadzila wywiad z wiceministrem a potem dzielnie udzielala siĂŞ na kaferencji w ministerstwie-pierwsza zaczeÂła zadawaĂŚ pytania :tanczy: :brawa: :brawa: :tanczy:

coÂś w tym jest

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Pewnie nie wszyscy-ala KryĂąka oczywiÂście Âże tak :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Jakby co bĂŞdziemy AÂśkĂŞ odbijaĂŚ z wiĂŞzienia :rozglada: :rozglada: :rozglada:
WygÂłupiam siĂŞ oczywiÂście ale Joasia nie oszczĂŞdza swoich rozmĂłwcĂłw i kiedyÂś siĂŞ komuÂś narazi z reÂżimu kaczyĂąskichi trzeba bĂŞdzie jÂą ratowaĂŚ. :jupi: :jupi: :wariat: :wariat:
Ze swojej strony zgÂłaszam siĂŞ do robienia podkopu :uau: :wariat: :wariat: :wariat:
Jakby co bĂŞdziemy AÂśkĂŞ odbijaĂŚ z wiĂŞzienia :rozglada: :rozglada: :rozglada:
WygÂłupiam siĂŞ oczywiÂście ale Joasia nie oszczĂŞdza swoich rozmĂłwcĂłw i kiedyÂś siĂŞ komuÂś narazi z reÂżimu kaczyĂąskichi trzeba bĂŞdzie jÂą ratowaĂŚ. :jupi: :jupi: :wariat: :wariat:
Ze swojej strony zgÂłaszam siĂŞ do robienia podkopu :uau: :wariat: :wariat: :wariat:
obieÂżyÂświat - capsy
Asia ma coraz dÂłuÂższe wÂłosy i piĂŞknie wyglÂąda w tym pÂłaszczu.ALE
sprawy przydzielajÂą jej drugorzĂŞdne,co mnie dziwi.czas wyborĂłw,a Krynia w ministerstwie gospodarki,albo WÂąsacz,to jest przykre tÂło.nie podoba mi siĂŞ to :/

Asia ma coraz dÂłuÂższe wÂłosy i piĂŞknie wyglÂąda w tym pÂłaszczu.ALE
sprawy przydzielajÂą jej drugorzĂŞdne,co mnie dziwi.czas wyborĂłw,a Krynia w ministerstwie gospodarki,albo WÂąsacz,to jest przykre tÂło.nie podoba mi siĂŞ to :/
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
hmmm pokaza³aby powiadasz :> ja bym u¿y³ czasu teraŸn.Krynia zawsze ma klasê,ale nie zawsze daje z siebie wszystko.nie ma zbyt dynamicznych tematów,takich dziêki którym mog³aby rozwin¹Ì skrzyd³a jeszcze bardziej.muszê powtórzyÌ to,co napisa³em wczeœniej.To mi siê nie podoba
ciekawe jak dawaÂłaby sobie radĂŞ,gdyby sama zwijaÂła materiaÂły :mhm: jak to RafaÂł Poniatowski kiedyÂś okreÂśliÂł:'sam sobie sterem,Âżeglarzem,okrĂŞtem'........

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...