Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek
Obrazek

Obrazek

..masz mp3 z materiaÂłu :arrow: http://savefile.com/files/417339 :D
..to za mi³¹ wspó³pracê 8)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

..to za mi³¹ wspó³pracê 8)
Ca³a przyjemnoœÌ po mojej stronie 8)
Dziêkujê za szczodroœÌ :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

wczoraj w - co z tÂą PolskÂą prosto z WrocÂławia - :P Syla miaÂła bardzo doÂłujÂący materiaÂł o Ukraince,ktĂłra Âżyje w skrajnej nĂŞdzy.jest 21 wiek,a ona czerpie wodĂŞ z rzeki......
Realizacja i narracja(hm,no wiecie o co chodzi)bardzo mi siĂŞ podobaÂła,jakbym oglÂądaÂł WoÂłoszaĂąskiego..Syla powaÂżna,wyciÂągnĂŞÂła sedno tej paranoicznej sytuacji bez krytyki wÂładzy,bez polityki,opisaÂła scenariusz,ktĂłry nakreÂśliÂło Âżycie...
W³aœnie takie materia³y pokazuj¹ osobowoœÌ reportera...Syla coraz bardziej mi siê podoba :rozglada: no jako reporterka :lol2: :rozglada:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A dziÂś dla odmiany miaÂła temat o akcyzach na sprowadzane samochody

Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

OdkryÂłeÂś, zaczynasz odkrywaĂŚ coÂś, co ja odkryÂłem juÂż dawno temu :lol2: StwierdzĂŞ nieskromnie ;)
wczoraj w - co z tÂą PolskÂą prosto z WrocÂławia - :P
DziÂś znowu :) Tyle Âże o akcyzie - historii i skutkach jej wprowadzenia :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Sylwia bardzo lubi motoryzacjĂŞ -wczeÂśniej uciekÂła z jakimÂś motocyklistÂą teraz zasiadÂła za kierownicÂą -ciekawe czy w swoim samochodzie czy w tvnowskim
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Sylwia bardzo lubi motoryzacjĂŞ -wczeÂśniej uciekÂła z jakimÂś motocyklistÂą teraz zasiadÂła za kierownicÂą -ciekawe czy w swoim samochodzie czy w tvnowskim
Wszystko za tym przemawia :D Teraz czekam na prezentacjĂŞ w niedalekiej przyszÂłoÂści Sylwii umiejĂŞtnoÂści za sterami :tanczy:

A proszĂŞ mi opisaĂŚ, jak wyglÂądaÂła we wrocÂławskim studio noc z czwartku na piÂątek :neutral:
Widzia³em na stronie g³ównej zdjêcie Sylwii i informacjê o jej relacjach w specjalnym serwisie informacyjnym o 23:30 i specjalnym, nocnym programie w TVN24 :uhh:
adam
Fan Forum
Fan Forum

WidziaÂłem jÂą rĂłwnieÂż o 0.30-jak na tÂą porĂŞ dnia i na oklolicznoÂści wygladaÂła jakby nie byÂła zmĂŞczona :brawa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:WidziaÂłem jÂą rĂłwnieÂż o 0.30-jak na tÂą porĂŞ dnia i na oklolicznoÂści wygladaÂła jakby nie byÂła zmĂŞczona :brawa:
Do pracy reportera nie id¹ miêczaki 8) Sylwia du¿o jest w stanie wytrzymaÌ 8) Nawet strachu przed wiatrem na zdjêciu ze strony g³ównej w jej oczach nie widaÌ - tak trzymaÌ 8)

Szkoda, Âże nikt nie wie o tym wieczorze, tej nocy, nic wiĂŞcej :/
adam
Fan Forum
Fan Forum

Szkoda, Âże nikt nie wie o tym wieczorze, tej nocy, nic wiĂŞcej :/
Jedyne co ja mogĂŞ opowiedzieĂŚ ze relacjonowaÂła wtedy ze studia,ale niewiele pamiĂŞtam gdyÂż jak na dworzu dzieje sie jakiÂś kataklizm to mnie sie najlepjej Âśpi. :rozglada: Dlatego ja nigdy niezostaÂłbym reporterem :spiewa:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A o czym tak wÂłaÂściwie byÂł dzisiejszy materiaÂł Sylwii :uhh:
WidziaÂłem jakieÂś autobusy... :neutral:
adam
Fan Forum
Fan Forum

coÂś ja ostatno Sylwi nie widzĂŞ :mhm:

Alchemik przykro ,nie pamiĂŞtam
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No trudno :/ LiczÂą siĂŞ chĂŞci, a te wiem, Âże posiadasz :)

Poczekamy, moÂże niedÂługo bĂŞdzie o czym pisaĂŚ :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Poczekamy, moÂże niedÂługo bĂŞdzie o czym pisaĂŚ :spiewa:
..moÂże dzis :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświacie w tym samym czasie capsiliÂśmy :D ale jest jedno ujĂŞcie, ktĂłe mnie po prostu powala, zoabczcie sami: :D Obrazek
ODPOWIEDZ