Ca³a przyjemnoœÌ po mojej stronie
Dziêkujê za szczodroœÌ
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
wczoraj w - co z tÂą PolskÂą prosto z WrocÂławia - Syla miaÂła bardzo doÂłujÂący materiaÂł o Ukraince,ktĂłra Âżyje w skrajnej nĂŞdzy.jest 21 wiek,a ona czerpie wodĂŞ z rzeki......
Realizacja i narracja(hm,no wiecie o co chodzi)bardzo mi siĂŞ podobaÂła,jakbym oglÂądaÂł WoÂłoszaĂąskiego..Syla powaÂżna,wyciÂągnĂŞÂła sedno tej paranoicznej sytuacji bez krytyki wÂładzy,bez polityki,opisaÂła scenariusz,ktĂłry nakreÂśliÂło Âżycie...
W³aœnie takie materia³y pokazuj¹ osobowoœÌ reportera...Syla coraz bardziej mi siê podoba :rozglada: no jako reporterka :rozglada:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
OdkryÂłeÂś, zaczynasz odkrywaĂŚ coÂś, co ja odkryÂłem juÂż dawno temu StwierdzĂŞ nieskromnie
wczoraj w - co z tÂą PolskÂą prosto z WrocÂławia -
DziÂś znowu Tyle Âże o akcyzie - historii i skutkach jej wprowadzenia :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Sylwia bardzo lubi motoryzacjĂŞ -wczeÂśniej uciekÂła z jakimÂś motocyklistÂą teraz zasiadÂła za kierownicÂą -ciekawe czy w swoim samochodzie czy w tvnowskim
adam pisze:Sylwia bardzo lubi motoryzacjĂŞ -wczeÂśniej uciekÂła z jakimÂś motocyklistÂą teraz zasiadÂła za kierownicÂą -ciekawe czy w swoim samochodzie czy w tvnowskim
Wszystko za tym przemawia Teraz czekam na prezentacjĂŞ w niedalekiej przyszÂłoÂści Sylwii umiejĂŞtnoÂści za sterami :tanczy:
A proszĂŞ mi opisaĂŚ, jak wyglÂądaÂła we wrocÂławskim studio noc z czwartku na piÂątek
Widzia³em na stronie g³ównej zdjêcie Sylwii i informacjê o jej relacjach w specjalnym serwisie informacyjnym o 23:30 i specjalnym, nocnym programie w TVN24 :uhh:
adam pisze:WidziaÂłem jÂą rĂłwnieÂż o 0.30-jak na tÂą porĂŞ dnia i na oklolicznoÂści wygladaÂła jakby nie byÂła zmĂŞczona :brawa:
Do pracy reportera nie id¹ miêczaki Sylwia du¿o jest w stanie wytrzymaÌ Nawet strachu przed wiatrem na zdjêciu ze strony g³ównej w jej oczach nie widaÌ - tak trzymaÌ
Szkoda, Âże nikt nie wie o tym wieczorze, tej nocy, nic wiĂŞcej :/
Szkoda, Âże nikt nie wie o tym wieczorze, tej nocy, nic wiĂŞcej :/
Jedyne co ja mogĂŞ opowiedzieĂŚ ze relacjonowaÂła wtedy ze studia,ale niewiele pamiĂŞtam gdyÂż jak na dworzu dzieje sie jakiÂś kataklizm to mnie sie najlepjej Âśpi. :rozglada: Dlatego ja nigdy niezostaÂłbym reporterem :spiewa:
A o czym tak wÂłaÂściwie byÂł dzisiejszy materiaÂł Sylwii :uhh:
WidziaÂłem jakieÂś autobusy...
No trudno :/ LiczÂą siĂŞ chĂŞci, a te wiem, Âże posiadasz
Poczekamy, moÂże niedÂługo bĂŞdzie o czym pisaĂŚ :spiewa: