[TVN] Kuba Wojewódzki
Moderator: Łukasz
Jak wczoraj pokazali nowÂą jak zwykle zakrĂŞconÂą reklamĂŞ programu Kubusia to podali na koniec, ze od niedzieli juÂż nowe odcinki show
MyÂślaÂłem, ze na nowe odcinki trzeba bĂŞdzie czekaĂŚ do marca a tu maÂła niespodzianka- i fajnie bo okoÂło 22 nic ciekawego w niedziele nie byÂło do ogladania - jedyne co pozostawaÂło to spaĂŚ :devil:

ZIMA
Rzadko tê reklamê pokazuj¹. Jest na niej, ¿e Kuba chodzi po studiu TVN24 i mówi "to nie tu". PóŸniej jest w studio u Ewy Drzyzgi i ona mówi ¿e to nie tu i ¿eby sobie poszed³. Nastêpnie siedzi w studio Teraz My. Na koùcu wreszcie dociera do swojego studia i zaprasza na nowe odcinki. Ogólnie rzecz bior¹c to jest super reklama.
WÂłaÂśnie jÂą parĂŞ minut temu widziaÂłem.
Faktycznie - super reklama - takie wÂłaÂśnie lubiĂŞ - jak TVN promuje swoje programy, zawsze fajny pomysÂł i bardzo dobre wykonanie co daje super efekt.
Ale trochê póŸno - przynajmniej od tygodnia powinni informowaÌ o nowych odcinkach.
A teraz powinny byĂŚ zapowiedzi kto w programie.

Wlasnie, tez czytalam, ze bedzie, ale nie moglam dopatrzec sie drugiego goscie... :mhm: Z drugiej strony, nie dziwie sie, takiej osobie jak ona nie poswieciloby sie nawet 2 calych programow, bo tyle jest do powiedzenia;)Jutro w programie Agnieszka ChyliĂąska zapowaida siĂŞ super program
http://kinga4fans.prv.pl - nieoficjalna strona dziennikarki
http://stefanoterrazzino.prv.pl - oficjalna strona tancerza
http://stefanoterrazzino.prv.pl - oficjalna strona tancerza
Hmmm jakby tu to napisaĂŚ?? :mhm: To moÂże powiem tak: dzisiejszy odcinek to byÂł HARDCORE! SzÂły takie teksty, Âże aÂż byÂło czasami ÂżenujÂąco. Ja wiem, Âże ludzi takie coÂś bawi, ale ja jednak wolĂŞ goÂści, ktĂłrzy majÂą cos wiĂŞcej do zaoferowania niÂżeli sÂłownik wulgaryzmĂłw i tematĂłw okoÂło seksualnych i fizjologicznych.
Na plus jest niewÂątpliwie piosenka koĂącowa w wykonaniu Agi Zaryan :brawa:
Na plus jest niewÂątpliwie piosenka koĂącowa w wykonaniu Agi Zaryan :brawa:
Oj tak, tak to jeden z najlepszych wydaĂą "Kuby WojewĂłdzkiego" jakie widziaÂłem.
Nom byÂło bardzo HARDCORE, ale - jak dla mnie - nie ÂżenujÂąco no, ale to kwestia gustu.
I dziĂŞki temu poprawiÂł mi siĂŞ humor, ktĂłry od tygodnia siĂŞ pogarszaÂł. WiĂŞcej takich.
No i dobrze, Âże nie byÂło MiÂśka tylko Senyszyn - przeglÂąd prasy jest o wiele lepszy niÂż te wizyty Koterskiego. :]

Wojewódzki nie przyci¹gn¹³ t³umów
2,35 mln widzów ogl¹da³o w ubieg³¹ niedzielê pierwszy odcinek nowej serii talk show Kuby Wojewódzkiego w telewizji TVN - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.
UdziaÂł TVN w rynku w trakcie emisji wyniĂłsÂł 21,67 proc. WÂśrĂłd widzĂłw z grupy 16-49, docelowej dla stacji komercyjnych, w niedzielĂŞ o godzinie 22.05 przed telewizorami zasiadÂło 1,26 mln osĂłb (udziaÂły na poziomie 22,20 proc.).
Pierwszy odcinek poprzedniej serii programu, wyemitowany 24 wrzeÂśnia 2006 r., obejrzaÂły 4,2 mln widzĂłw. Telewizja TVN odnotowaÂła wĂłwczas w czasie emisji udziaÂł w rynku na poziomie 37 proc.
GoÂściem ostatnie odcinka programu "Kuba WojewĂłdzki" byÂła Agnieszka ChyliĂąska, byÂła wokalistka zespoÂłu O.N.A. W kolejnych pojawiÂą siĂŞ m.in. Maciej Stuhr i Tomasz Kot.
2,35 mln widzów ogl¹da³o w ubieg³¹ niedzielê pierwszy odcinek nowej serii talk show Kuby Wojewódzkiego w telewizji TVN - wynika z danych AGB Nielsen Media Research.
UdziaÂł TVN w rynku w trakcie emisji wyniĂłsÂł 21,67 proc. WÂśrĂłd widzĂłw z grupy 16-49, docelowej dla stacji komercyjnych, w niedzielĂŞ o godzinie 22.05 przed telewizorami zasiadÂło 1,26 mln osĂłb (udziaÂły na poziomie 22,20 proc.).
Pierwszy odcinek poprzedniej serii programu, wyemitowany 24 wrzeÂśnia 2006 r., obejrzaÂły 4,2 mln widzĂłw. Telewizja TVN odnotowaÂła wĂłwczas w czasie emisji udziaÂł w rynku na poziomie 37 proc.
GoÂściem ostatnie odcinka programu "Kuba WojewĂłdzki" byÂła Agnieszka ChyliĂąska, byÂła wokalistka zespoÂłu O.N.A. W kolejnych pojawiÂą siĂŞ m.in. Maciej Stuhr i Tomasz Kot.