Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

areczek pisze: A Marty nie ma ;( ;( ;( ;( ;( ;( MateriaÂł w PZP w sobotĂŞ i nic i cisza ;( ;( ;(
DziÂś jest - relacjonuje atak zimy na poÂłudniu Polski :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lis 16, 2007 8:12 am ]
JakiÂś widz przed chwilÂą w swym e-mailu zaproponowaÂł, by Marcie kupiĂŚ czapkĂŞ-uszankĂŞ :)
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

ÂŚnieÂżynka.... :tanczy:
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Oj biedna ta nasza Marta, caÂły dzieĂą na mroÂźnym dworze, choĂŚ na pewno miĂŞdzy relacjami wygrzewa siĂŞ w samochodzie, ale co to jest... :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

OOOOOOOO co ja tutaj widzĂŞ, capsy, capsy i jeszcze raz capsy. dziĂŞkujĂŞ za wszytskie

Oj biedna ta nasza Marta, caÂły dzieĂą na mroÂźnym dworze, choĂŚ na pewno miĂŞdzy relacjami wygrzewa siĂŞ w samochodzie, ale co to jest...

No tak kiedy ja zmagaÂłaem siĂŞ ze Âśniegiem, ona tam staÂła i marzÂła, zeby tacy jak ja wiedzieli co nas czeka na poÂłudniu polski. gdybym tylko wiedziaÂł zaproponowaÂłbym herbatĂŞ :D :D :D

JakiÂś widz przed chwilÂą w swym e-mailu zaproponowaÂł, by Marcie kupiĂŚ czapkĂŞ-uszankĂŞ
Sam kupiÂłbym jej czapkĂŞ, zeby tak nie marzÂła. PamiĂŞtam jak mĂłwiÂła kiedyÂś jarkowi KuÂźniarowi na antenie, Âże nie znosi zimna, a tu przyszÂło jej stac na tym mrozie. chyba nie byÂło jej miÂło, ale mamnadziejĂŞ, Âże relacje w peÂłni oddaÂły to, co dziaÂło siĂŞ na drogach :D :D

ZresztÂą jej relacje nigdy nie pozostawiaÂły wÂątpliwoÂści.

A tak z innej beczki, to jak myÂślicie : geny, poza polskimi, jakiego kraju jeszcze Marta w sobie ma? Zastanwaiam sie jakÂą jest mieszankÂą , bo ma to szczĂŞscie, ze zimÂą wyglÂąda letnio, jakby wÂłaÂśnie wrĂłciÂła z ciepÂłego kraju :) :) :)
Camilo
Guru
Guru

DziÂś juÂż nie na Âśniegu a w studio :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze:DziÂś juÂż nie na Âśniegu a w studio :)
A ja nie widziaÂłem ;( ;( ;( WidziaÂłem Lekszka kabÂłaka, a Martuni nie ;( ;( ;(

Jak piĂŞknie wyglÂąda na tych capsach, jaka urocza :) :)

Mo¿e dzisiaj uda mi siê trafic na Martunie. Tak sobie myœle, ze w w¹tku Agaty Tomaszewskiej zastanawiaj¹ siê czy wysz³a za m¹¿ czy nie. Mnie zatsanwia pierœcionek na palcu Marty, czasami mo¿na go dojrzec, czy to jest pierœcionek zarêczynowy czy nie. Jakos tak wygl¹da, ze mnie niepokoi ;( ;( ¯yczê Martuni szczêscia, ale inny me¿czyzna, przecie¿ ja jestem najwiêkszym fanem..... No có¿, jeœli to zareczynowy, to ze ³zami w oczach czekam na relacje, chocia¿ tyle marty mogê miec.

dziĂŞki za capsy :D :D
epsztajnek

Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

W koĂącu kiedy mogĂŞ spokojnie zabrac siĂŞ za pisanie i przegladanie formum widzĂŞ i nie wierzĂŞ :shock: :shock: :shock: Marta nadawaÂła relacjĂŞ :shock: :shock: A ja nie widziaÂłem i nie wiedziaÂłem ;( ;( ;( ;( ;(

Epsztajnek, chyba podam Tobie mĂłj nr telefonu, abyÂś mĂłgÂł mnie informowac o tym, Âże Marta nadaje relacje :D :D :D :D I oczywiscie dziĂŞkujĂŞ za capsy :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: Nowa fryzurka powoduje, Âże Marta wyglÂąda jeszcze Âładniej, tylko czy jej nie byÂło zimno bez szalika??????

Temat widzĂŞ miaÂła bardzo smutny, wierzĂŞ, ze bardzo dobrze sobie poradziaÂła. Czy marta nie mogÂłaby wysyÂłac swoim fanom informacji o tym, kiedy edzie nadawac relacje??? :D :D :D

ByÂłbym bardzo wdziĂŞczny i nie byÂłoby mi wstyd, ze przegapiÂłem. Jutro bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł uwaÂżniej, bo dzisiaj nie ma szans na MartĂŞ.

Jeszcze raz dziĂŞki za capsy :D :D :D
epsztajnek

ÂŁadnie siĂŞ dziÂś prezentowaÂła ( apaszka + kolczyki ) :brawa:
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:ÂŁadnie siĂŞ dziÂś prezentowaÂła ( apaszka + kolczyki ) :brawa:
OOOOOOOOOOO, :shock: :shock: :shock: Marta wrĂłciÂła :D :D :D A juÂż siĂŞ martwiÂłem, ze jakiÂś dÂłuÂższy urlop. I waÂżny temat. Dla mnie Marta zawsze Âładnie siĂŞ prezentuje :D :D :D CzyÂżby tylko jedna relacja byÂła?????? Ale i to dobre, po tak dÂługiej nieobecnoÂści. A wczoraj materiaÂł w PZP ( mam nadziejĂŞ, ze nie zagarnÂą jej znĂłw na dÂługi czas )
epsztajnek

zyÂżby tylko jedna relacja byÂła??????
Relacji byÂło w ciÂągu dnia kilka ( w kolejnych "peÂłnych" serwisach ) ale wszystkie byÂły w zasadzie powtĂłrzeniem tej pierwszej.
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:
zyÂżby tylko jedna relacja byÂła??????
Relacji byÂło w ciÂągu dnia kilka ( w kolejnych "peÂłnych" serwisach ) ale wszystkie byÂły w zasadzie powtĂłrzeniem tej pierwszej.
Jak to??????? MĂłwiÂła caÂły czas to samo :shock: :shock: PrzecieÂż Marta zawsze wzbogaca swoje relacje.
epsztajnek

MoÂże siĂŞ nie zrozumieliÂśmy :D
Mnie chodzi³o o to, ¿e ca³y czas by³y to relacje w tej samej scenerii. W treœÌ relacji niezbyt siê ws³uchiwa³em :hmm:
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:MoÂże siĂŞ nie zrozumieliÂśmy :D
Mnie chodzi³o o to, ¿e ca³y czas by³y to relacje w tej samej scenerii. W treœÌ relacji niezbyt siê ws³uchiwa³em :hmm:
AAAA, rozumiem :hmm: :hmm: :hmm: No tak, chyba nie bĂŞdĂŞ wyciÂągaÂł wnioskĂłw i jak mogÂłem pomyÂślec, ze Marta powtarza relacje, bijĂŞ siĂŞ w piersi. I czekam :rozglada: :rozglada: :rozglada: bo skoro Marta byÂła wczoraj, to moÂże bedzie dzisiaj :D :D
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Marta miaÂła swĂłj reportaÂż w ''Prosto z Polski'' :)
ODPOWIEDZ