Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
dokÂładnie,tak skromnie i jednoczeÂśnie szaÂłowo,nie mogÂłem uwierzyĂŚ w to co widziaÂłem! :szalony:nostromo pisze:ANNA dziÂś naprawdĂŞ wyglÂądaÂła ÂślicznieTaka uroczy skromny i Âśliczny wyglÂąd
rozmowa z tym kolesiem wypadÂła Âświetnie,jakbym widziaÂł AniĂŞ szarÂżujÂącÂą w M24h,w takich chwilach tĂŞskniĂŞ do tych dni,kiedy byÂła PaniÂą Redaktor.a ten facet,nie pamiĂŞtam jak on siĂŞ nazywaÂł :rozglada: zwracaÂł siĂŞ do niej per pani,a nie pani redaktor,co mnie trochĂŞ poirytowaÂło,bo prowadzÂąc z nim rozmowĂŞ Ania nie jest juÂż prezenterkÂą,ale przemienia siĂŞ w dziennikarkĂŞ,wiĂŞc on mi podpadÂł :grozi:adam pisze:JeÂśli moÂżna dodaĂŚ sÂłowo komentarza do wystĂŞpu Ani -rewelacja
zgadÂłeÂś wielki bracie!adam pisze:Aveo bĂŞdzie bardzo szczĂŞsliwy z capsĂłw

JESTEM!! :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
Nostromo sprawiÂł mi niespodziankĂŞ,a ja zaskoczĂŞ napewno Nostromo tym,Âże ja teÂż narobiÂłem tyle capsĂłw oniemiaÂły dzisiejszym szaleĂąstwem,Âże chociaÂż Ania jest w peÂłni juÂż uwieczniona,nie mogĂŞ siĂŞ powstrzymaĂŚ,Âżeby nie wkleiĂŚ moich capsĂłw,ktĂłre dzielĂŞ na 2 czĂŞÂści

pierwsza przedstawia te chwile,kiedy Ania wie,Âże caÂły czas jest obserwowana,ale nie zdaje sobie sprawy,Âże jest podziwiana...

druga,to œwiadomoœÌ,¿e przed kamer¹ nie ma ucieczki,dzielnie stawia wiêc czo³o milionom oczu.....których nie widzi i których - nie zobaczy.....

teraz ma weekend wolny...w weekendy jest ÂżonÂą,a od pon. do pt. dziennikarkÂą TVN24...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
i nadal niÂą jest! :> :> choĂŚ dokÂładniej nazywano jÂą CzarnÂą MadonnÂąadam pisze:jak niegdyÂś Ewa Demarczyk byÂła czarnÂą damÂą polskiej estrady :>

to zdjêcie nie tylko oddaje kontrast miêdzy kolorem piêkna TVN24,ale równie¿ ró¿nice miêdzy kobiet¹ zamê¿n¹ i niezamê¿n¹.............
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
czy ty sugerujesz mexykaœk¹ masakrê pi³¹ mechaniczn¹? :devil: :devil:
Ania wprowadza wiele energii do newsroomu
w weekendy np mam wraÂżenie jakby Âżycie w TVN24 toczyÂło siĂŞ powoli i leniwie,a kiedy Ania wkracza do akcji,wszystko nabiera tempa,ktĂłre nie zwalnia dopĂłki dopĂłty Ania nie powie ostatniego sÂłowa 
Ania wprowadza wiele energii do newsroomu

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...