na pewno nie bedzie to ostania edycja, caÂły czas reklamuja zeby wysyÂłaĂŚ smsa, chyba sie wkoĂącu skusze ulegne pokusie, co tam niech kolesianki sie wysmiewaja
tesh tak mysle , bo jestem przekonany ze jush na te edycje maja nagrane odcinki skoro w sierpniu jush prawiue 3 miesice odcinkow nagrali, a ten marunarz co byl w moim odcinku zglosil sie w kwietniu czyli po 4 miesiach do niego zadzwoinili czyli on tesh teoretcznbiue zglosil sie podczas 1 edycji a wystapil w 2 edycji, nie zakladaj ze kolezanki cie wysmieja, moze to ty bedziesz mogla patzryc zna nie z gory heheh jak wygrasz
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
niby dlaczego mamy kontynuowac rozmowe na tylko jednym watku, skoro kazdy wÂątek jest o czym innym?
Zakladam Âże moje kolezanki mnie wysmieja bo to sa takie suki, ze naprawde czasami mysle tylko o odejÂściu z pracy, chyba ze bym cos wygraÂła. No cĂłz sprĂłbuje wysÂłaĂŚ esa i zobaczymy co bedzie
spoboj, osotnio brat mojej kolezanki sie zglosil pojechal na casting ale odpadl po tescie chjciaz bedziesz mogla sie sprawdzisz robisz to dla siebie a nie dla kolezanek
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
bambi pisze:niby dlaczego mamy kontynuowac rozmowe na tylko jednym watku, skoro kazdy wÂątek jest o czym innym?
Dlatego, ¿e jak wiemy forum s³u¿y do dyskusji ogó³u u¿ytkowników, a tak siê sk³ada, ¿e Wasze rozmowy coraz bardziej przybieraj¹ charakter 'prywatny' i szczerze mówiaÌ trudno jest komus z zewn¹trz dod³¹czyÌ siê do tych Waszych dialogów.
W dodatku takÂą sytuacjĂŞ mamy juÂż w trzech tematach [ktĂłre wyÂżej wymieniÂłem]. I o ile jeszcze w dwĂłch [tj. "NajsÂłabsze ogniwo - za czy przeciw" i "Kazimiera Szczuka - Fan Club"] mozna to jakoÂś przeÂżyĂŚ, to temat "Kogo nie lubimy z TVN" z zaÂłoÂżenia nie jest naÂłogowÂą dyskusjÂą o wadach i zaletach Kazimiery Sz.
Dlatego chociaÂż tam prosze o nierozmawianie na temat Kazi, bo jak nam mĂłwi jeden z punktĂłw regulaminu
UdzielajÂąc siĂŞ w rozpoczĂŞtej dyskusji, naleÂży trzymaĂŚ siĂŞ z gĂłry narzuconego tematu;
A poza tym Wy jÂą chyba lubicie? Na to nie musiscie odpowiadaĂŚ, bo odpowiedÂź jest jasna ;-P
ja wiem czy prywatny? nie przesadzaj kazdy sie moze doÂłaczyc jak juz to bambi napisaÂła masz racje ze w tym watku kogo nie lubimy... nie nalezy rozmawiac o kims kogo sie lubi ale ja wÂłasnie napisaÂłam kogo nie lubie
Bambi, co z tym zdjĂŞciem. ÂŻÂądamy zdjĂŞcia! Ale to obowiÂązkowo!
Wszystkie 17, 16, 15 i 14-latki na tym forum muszÂą pokazaĂŚ swoje zdjĂŞcie administratorowi.