TeÂż nie widziaÂłem. Ale moÂże maluje tylko paznokcie u nĂłgNigdy mi siĂŞ nie rzuciÂło w oczy, aby Joanna stosowaÂła ten rodzaj damskiego zdobienia .

Moderator: Łukasz
RobiĂŚ Joasi pedicureAle moÂże maluje tylko paznokcie u nĂłg
Hoho. Ile¿ to bólu sprawi³oby Joasi. Nie chia³ebym tego widzieÌi w tym momencie, tak przez przypadek, pilniczek wchodzi trochê za g³êboko pod paznokieÌ ....
Bedziemy sie ÂślizgaĂŚ po bandzie :devil:oj AÂśka, juÂż my TobÂą popilotujemy....
Pewnie niewiele jest takich rzeczy na tym Âświecie,ktĂłre bym Asi odmĂłwiÂł :aniol:No ja bym jej nie odmawiaÂł. Nie musiaÂłaby mnie dÂługo przekonywaĂŚ
TeÂż nigdy nie widziaÂłem,Joasiowe paznokcie sÂą bezbarwne.ZupeÂłnie inaczej niÂż ich wÂłaÂścicielkaNigdy mi siĂŞ nie rzuciÂło w oczy, aby Joanna stosowaÂła ten rodzaj damskiego zdobienia . No chyba , Âże stosuje lakier bezbarwny.
JakoÂś siĂŞ nie dziwie wcale,Âże ten wÂątek wzbudziÂł spore zainteresowanieNo, ale to wcieranie po kÂąpieli balsamu w nogi ...
Tak,Âże nie umiem tego opisaĂŚIntryguje mnie, jak w rozdzielczoÂści HD muszÂą wyglÂądaĂŚ oczy Joanny
Obskakujemy Joasie niemoÂżliwieHeh, kaÂżdy by coÂś chciaÂł Joasi pomĂłc. Jakie ona ma szczĂŞÂście
MoÂżeTeÂż nie widziaÂłem. Ale moÂże maluje tylko paznokcie u nĂłg
Oj chyba takadam pisze:Przepraszam bardzo
Czy KryĂąkowskiej do siĂŞ za dobrze nie powodzi czasem
No wÂłasnie powiedzcie mi za co ja chwalicie tak :rozglada: :rozglada:Nic ta dziewucha od trzech tygodni nie zrobiÂła,byczy siĂŞ gdzieÂś a wy tu jÂą wychwalacie a przepraszam za co
Ale jedna zasadnicza jest WrĂŞcz newralgiczna
Joasia pewnie chce Âżebym siĂŞ od Niej odczepiÂł a ja tego nie mogĂŞ zrobiĂŚ
KiedyÂś jak byÂłem w sklepie rtv, to akurat AÂśka mĂłwiÂła coÂś na takim telewizorze.Tak,Âże nie umiem tego opisaĂŚ
Wiedzia³em, ¿e Joanna z³amie zasady dobrej wspó³pracy. Joasiu, termin poniedzia³ek godzina 18:00 jest ostateczny :ban:P.S Jutro Anio³ka nie bedzie Bo KuŸniar ju¿ to miedzy s³owami zapowiedzia³,¿e jutro znów Krzysiek Górlicki bedzie .
No na pewno lepiej niÂż na to zasÂługuje :spiewa: :spiewa:Przepraszam bardzo
Czy KryĂąkowskiej do siĂŞ za dobrze nie powodzi czasem
Joasiu zmieniÌ ten stan to szansa mniej wiêcej taka jak powstrzymac zachód s³oùca :tanczy:I to jest chyba jedyna rzecz, której Joasia nie mo¿e osi¹gn¹Ì
A wyobraÂź sobie tak z 100 plazm i sto AÂś :tanczy: CzÂłowiek by oczoplÂąsu dostaÂłKiedyÂś jak byÂłem w sklepie rtv, to akurat AÂśka mĂłwiÂła coÂś na takim telewizorze.
MogÂłem chwile popatrzeĂŚ. I widaĂŚ byÂło duÂżo wyraÂźniej wszystko
Albo w ogóle niech bedzie tak jak Kaczyùski ustala termin odpowiedzi pisu :uhh:Wiedzia³em, ¿e Joanna z³amie zasady dobrej wspó³pracy. Joasiu, termin poniedzia³ek godzina 18:00 jest ostateczny
To co bunt maÂły na pokÂładzie.Bo Âżeby nie byÂło,Âże Joasia pstryknie palcem a My padniemy przed NiÂą :nie:No na pewno lepiej niÂż na to zasÂługuje
I 100 poÂżegnalnych skwaszonych min :devil: :devil: :devil:A wyobraÂź sobie tak z 100 plazm i sto AÂś CzÂłowiek by oczoplÂąsu dostaÂł
BĂŞdzie tak - bo jak KOT Âśpi(Joasiu kotku o Tobie mĂłwie :devil: )Âśpi to myszy harcujÂą (posÂłowie) :spiewa: MajÂą immunitet i siĂŞ bojÂą,to My przy tym wrĂŞcz szaleĂący :tanczy:adam pisze:ÂŻobaczycie jak Joasisko wrĂłci to CI przestanÂą rozrabiaĂŚ
BojÂą siĂŞ coÂś Joasi
Bo My jesteÂśmy zaprawieni,prawie Âżadne sztuczki nam nie straszne :aniol:A my z jakiegoÂś powodu siĂŞ nie boimy
Czy to oznaki szaleĂąstwa z naszej strony czy co
CzÂłowiek by wtedy nadkwasoty dostaÂłI 100 poÂżegnalnych skwaszonych min
My juÂż przelaliÂśmy pierwszÂą krew a wy :cicho: :cicho:Cytat:
Arczi i Epsztajnek a co Joasia strasznego wyrzÂądziÂła wam
Bo my mimo ran musimy trwac w tym czymÂś
Nie jestem w ogĂłle pewien czy on kiedykolwiek zajmowaÂł siĂŞ trudnÂą sztukÂą jakÂą jest myÂślenie :aniol:Cytat:
bo uÂśmiech wymarÂł razem z dinozaurami
Maciej Gertych tak nie mysli
Pewnie nieMy juÂż przelaliÂśmy pierwszÂą krew a wy
Joasi to i Giertych podbiera fanĂłwNie jestem w ogĂłle pewien czy on kiedykolwiek zajmowaÂł siĂŞ trudnÂą sztukÂą jakÂą jest myÂślenie
DoprowadziÂła do stanu bardzo niebezpiecznego dla zdrowia fizycznego i psychicznego , wykazujÂącego nastĂŞpujÂące objawy:Arczi i Epsztajnek a co Joasia strasznego wyrzÂądziÂła wam :cicho: :cicho:
Użytkownicy przeglądający to forum: beznicku i 22 gości