Ja tak

Ale siĂŞ opamiĂŞtaÂłem

Najlepsze Âżyczenia rĂłwnieÂż dla Was

Moderator: Łukasz
Ja nic takiego nie mĂłwiÂłembtw...Michos powiedziaÂł ze Anitka byÂła w magazynie 24 czy teÂż w dniu na zywo i sooper szkoda ze nie dajÂą jej zastÂąpic krĂłlowej Pochanke w fucktach ale dobre i to ze wychodzi z gette aporankĂłw
Ja tam lepiej nie wysyÂłaÂłemi wysÂłaÂłem coÂś bardziej osobistego
Michos, przecieÂż wiemWiesz black niestety ona juÂż swojego walentego ma
Przepraszam zapomniaÂłem "naszej walentynki" pochwaliĂŚA jak siĂŞ spisaÂła ''nasza Walentynka'' dziÂś na wizji
WidzĂŞ, Âże jeszce w cuda wierzyszsorry michos nie oglÂądam wiĂŞc mylÂą mi siĂŞ te wszystkie programy w kaÂżdym razie pomyÂłka zostaÂła sprostowana
A mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ na jaki temat dyskutowaliNawet cytowaÂła wypowiedÂź Jacka Zdrojewskiego z ktĂłrym wÂłaÂśnie rozmawiaÂła
TeÂż to sobie pomyÂślaÂłemkamuii pisze:haha Black ten ostatni materiaÂł to jak by specjalnie pod niektĂłrych forumowiczĂłw
takÂże przed materiaÂłem Macieja Mazura... choĂŚ nie byÂł zabawny.i kilka uÂśmiechĂłw byÂło
OprĂłcz teczek zoamwiali rĂłwnieÂż o HausnerzeA mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ na jaki temat dyskutowali Tzn. mogĂŞ siĂŞ domyÂśliĂŚ, Âże tematem mogÂła byĂŚ lustracja, patrz: Lista Wildsteina, ale chciaÂłbym siĂŞ upewniĂŚ, czy rzeczywiÂście Ja mam juÂż wyrobionÂą opiniĂŞ na temat tego goÂścia i interesowaÂłoby mnie jeszcze, czy moÂże Anita nakierowywaÂła widza na jej wÂłaÂściwy tok myÂślenia. MĂłwiÂąc krĂłcej, czy byÂła obiektywna
cudownie :?Miecugow juÂż wrĂłciÂł i jest teraz w studiu 24
no wÂłasnie wszystko co dobre szybko siĂŞ koĂączyNo to teraz siĂŞ obawiam, Âże to juÂż koniec robienia wywiadĂłw przez AnitkĂŞ
on raczej disiaj wpadÂł tam tyko na rekonesans albo dopiero co wrĂłciÂł i od jutra bĂŞdzie juÂż prowadziÂłA moÂże mimo, Âże byÂł juÂż dzisaj od rana w pracy daÂł jej to studio
Jak miecugow ma resztki mÂądroÂści to zostawi AnitkĂŞ ale jak jest bardziej zadufany w sonbie niÂż sÂądze to sobie odpuÂści AnitkĂŞ i sam bĂŞdziecudownie
W akim razie to won z wizjion raczej disiaj wpadÂł tam tyko na rekonesans albo dopiero co wrĂłciÂł i od jutra bĂŞdzie juÂż prowadziÂł
ciekawe czy Anitka 1 poranek wiecej czy Fuckty czy teÂż won z wizji w takim razie ...
Dzisiaj mia³a rozpuszcone i krêcone ale zdaje mi siê, ¿e przesadzi³a z lokówk¹No có¿ co do fryzury to nie by³a moze najszczêœliwsza... ale nie przesadzajmyz t¹ krytyka Anitki... jak dla mnie to ona najlepiej wyglada jak ma takie rozwiane jak w poranku i koniecznie musza trochê opadaÌ na czo³o ewentualnie spiête
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości