Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

WysÂłaliÂście juÂż Âżyczenia swoim ''walentynkom'' :?: :smile:
Ja tak :smile: Na pocz¹tku nie mog³em siê oprzeÌ, by wys³aÌ - do³¹czyÌ tak¹ grafikê do ¿yczeù dla Anity :lol:
Obrazek

Ale siĂŞ opamiĂŞtaÂłem :lol: i wysÂłaÂłem coÂś bardziej osobistego :lol:

Najlepsze Âżyczenia rĂłwnieÂż dla Was :!: Dla tych z sercem caÂłym i poÂłamanym :sad: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hey :) Âżyczenia wysÂłane ;)
dziĂŞki Black i wzajemnie ÂżyczĂŞ zeby Anitka odpisaÂła ;)

btw...Michos powiedziaÂł ze Anitka byÂła w magazynie 24 czy teÂż w dniu na zywo :) i sooper ;) szkoda ze nie dajÂą jej zastÂąpic krĂłlowej Pochanke w fucktach ale dobre i to ze wychodzi z gette aporankĂłw :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

btw...Michos powiedziaÂł ze Anitka byÂła w magazynie 24 czy teÂż w dniu na zywo i sooper szkoda ze nie dajÂą jej zastÂąpic krĂłlowej Pochanke w fucktach ale dobre i to ze wychodzi z gette aporankĂłw
Ja nic takiego nie mĂłwiÂłem :!: :!: :!: Chyba mnie nie zrozumiaÂłaÂś :!: :!: :!: BYÂła tylko w studiu 24 i nie ma mowy o magazynie 24h czy dniu na Âżywo :!:
i wysÂłaÂłem coÂś bardziej osobistego
Ja tam lepiej nie wysyÂłaÂłem :cry: moÂże i powinienem ale lepiej zachowaĂŚ dystans, Wiesz black niestety ona juÂż swojego walentego ma :cry: :cry: :cry: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

sorry michos nie oglÂądam wiĂŞc mylÂą mi siĂŞ te wszystkie programy ;) w kaÂżdym razie pomyÂłka zostaÂła sprostowana :)
Ja tam lepiej nie wysyÂłaÂłem moÂże i powinienem ale lepiej zachowaĂŚ dystans, Wiesz black niestety ona juÂż swojego walentego ma
oj ma ma ;) i oby byÂła z nim szczĂŞÂśliwa ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wiesz black niestety ona juÂż swojego walentego ma
Michos, przecieÂż wiem :smile: Ale wysÂłaÂłem z sentymentu, czystej uprzejmoÂści, wdziĂŞcznoÂści... :smile:
Nie wiem jak wy, ale ja 14 lutego robiĂŞ siĂŞ bardziej sentymentalny niÂż zwykle :smile:

A jak siĂŞ spisaÂła ''nasza Walentynka'' dziÂś na wizji :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A jak siĂŞ spisaÂła ''nasza Walentynka'' dziÂś na wizji
Przepraszam zapomniaÂłem "naszej walentynki" pochwaliĂŚ :lol: :D
Anitka dzisja bez zarzutu :!: :D Dzisja Anitka byÂła dobra :D
BYÂła dobrze przygotowana nawet trochĂŞ wyluzowana i odprĂŞÂżona :!:
Rzadko patrzyÂła w kartki i byÂło widaĂŚ, Âże siĂŞ przygotowaÂła. Nawet cytowaÂła wypowiedÂź Jacka Zdrojewskiego z ktĂłrym wÂłaÂśnie rozmawiaÂła z 4 wrzeÂśnia 2004 r. z "GW" wiĂŞc w archiwum pewno musiaÂła pogrzebaĂŚ trochĂŞ :lol:
Chwilami taki lekki pazurek daÂło siĂŞ zauwaÂżyĂŚ :D
Zreszt Âą sa walentynki i Anitki nie wypada dzisaj za nic krytykowaĂŚ :lol:
sorry michos nie oglÂądam wiĂŞc mylÂą mi siĂŞ te wszystkie programy w kaÂżdym razie pomyÂłka zostaÂła sprostowana
WidzĂŞ, Âże jeszce w cuda wierzysz :?: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

WidzĂŞ, Âże jeszce w cuda wierzysz
ktoÂś musi... :?
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja teÂż wierzĂŞ w cuda :smile:

No i bardzo dobrze, ¿e Anita bierze siê w garœÌ, ju¿ w zesz³y pi¹tek da³o siê wyczuÌ zdecydowan¹ poprawê :smile: Oby ten stan trwa³ wiecznie :!:
Nawet cytowaÂła wypowiedÂź Jacka Zdrojewskiego z ktĂłrym wÂłaÂśnie rozmawiaÂła
A mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ na jaki temat dyskutowali :?: Tzn. mogĂŞ siĂŞ domyÂśliĂŚ, Âże tematem mogÂła byĂŚ lustracja, patrz: Lista Wildsteina, ale chciaÂłbym siĂŞ upewniĂŚ, czy rzeczywiÂście :wink: Ja mam juÂż wyrobionÂą opiniĂŞ na temat tego goÂścia i interesowaÂłoby mnie jeszcze, czy moÂże Anita nakierowywaÂła widza na jej wÂłaÂściwy tok myÂślenia. MĂłwiÂąc krĂłcej, czy byÂła obiektywna :?:

PS SzykujĂŞ siĂŞ juÂż na fakty popoÂłudniowe z AnitÂą, mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie rozczarujĂŞ...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Capsy z dzisiejszego wydania ;)
haha Black ten ostatni materiaÂł to jak by specjalnie pod niektĂłrych forumowiczĂłw ;) Anitka fajnie siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła przy nim.Pewnie dostaÂła kilka takich kartek :)
A co do FucktĂłw byÂły dobre Anitka spokojna bez pomyÂłek i jak dawniej no i kilka uÂśmiechĂłw byÂło :)
Obrazek
Obrazek
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:haha Black ten ostatni materiaÂł to jak by specjalnie pod niektĂłrych forumowiczĂłw ;)
TeÂż to sobie pomyÂślaÂłem :lol: No i ten uÂśmiech po materiale o Walentynkach wtedy byÂłby dla mnie :lol:
i kilka uÂśmiechĂłw byÂło
takÂże przed materiaÂłem Macieja Mazura... choĂŚ nie byÂł zabawny.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Miecugow juÂż wrĂłciÂł i jest teraz w studiu 24 :!: :twisted: :cry:
No to teraz siĂŞ obawiam, Âże to juÂż koniec robienia wywiadĂłw przez AnitkĂŞ :?: :cry: A moÂże mimo, Âże byÂł juÂż dzisaj od rana w pracy daÂł jej to studio :?:
Jak jutro siĂŞ pojawi to nie bĂŞdzie tak Âźle :?:
A mĂłgÂłbyÂś napisaĂŚ na jaki temat dyskutowali Tzn. mogĂŞ siĂŞ domyÂśliĂŚ, Âże tematem mogÂła byĂŚ lustracja, patrz: Lista Wildsteina, ale chciaÂłbym siĂŞ upewniĂŚ, czy rzeczywiÂście Ja mam juÂż wyrobionÂą opiniĂŞ na temat tego goÂścia i interesowaÂłoby mnie jeszcze, czy moÂże Anita nakierowywaÂła widza na jej wÂłaÂściwy tok myÂślenia. MĂłwiÂąc krĂłcej, czy byÂła obiektywna
OprĂłcz teczek zoamwiali rĂłwnieÂż o Hausnerze :!:
Anitka zazwyczaj jest obiektywna ale dzsiaj lekki pazurek miaÂła :lol:
Poczekamy do jutra :?:jak bĂŞdzie :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Miecugow juÂż wrĂłciÂł i jest teraz w studiu 24
cudownie :?
No to teraz siĂŞ obawiam, Âże to juÂż koniec robienia wywiadĂłw przez AnitkĂŞ
no wÂłasnie wszystko co dobre szybko siĂŞ koĂączy :cry:
A moÂże mimo, Âże byÂł juÂż dzisaj od rana w pracy daÂł jej to studio
on raczej disiaj wpadÂł tam tyko na rekonesans albo dopiero co wrĂłciÂł i od jutra bĂŞdzie juÂż prowadziÂł :(
ciekawe czy Anitka 1 poranek wiecej czy Fuckty czy teÂż won z wizji w takim razie ... :? [/quote]
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

cudownie
Jak miecugow ma resztki mÂądroÂści to zostawi AnitkĂŞ ale jak jest bardziej zadufany w sonbie niÂż sÂądze to sobie odpuÂści AnitkĂŞ i sam bĂŞdzie :twisted: :twisted: :twisted: :?
on raczej disiaj wpadÂł tam tyko na rekonesans albo dopiero co wrĂłciÂł i od jutra bĂŞdzie juÂż prowadziÂł
ciekawe czy Anitka 1 poranek wiecej czy Fuckty czy teÂż won z wizji w takim razie ...
W akim razie to won z wizji :!: :cry: :cry: :cry: :?:
Niech skurywsyny jej zostawiÂą te studia bo moÂże teÂż przez to nie ma takich wpadek w faktach :!: :?:

Czy wy teÂż uwaÂżacie, ze dzisejsza fryzura Anitki byÂła straszna :?:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 lut 2005, 21:07 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No có¿ co do fryzury to nie by³a moze najszczêœliwsza... ale nie przesadzajmyz t¹ krytyka Anitki... jak dla mnie to ona najlepiej wyglada jak ma takie rozwiane jak w poranku i koniecznie musza trochê opadaÌ na czo³o ewentualnie spiête ;)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

No có¿ co do fryzury to nie by³a moze najszczêœliwsza... ale nie przesadzajmyz t¹ krytyka Anitki... jak dla mnie to ona najlepiej wyglada jak ma takie rozwiane jak w poranku i koniecznie musza trochê opadaÌ na czo³o ewentualnie spiête
Dzisiaj miaÂła rozpuszcone i krĂŞcone ale zdaje mi siĂŞ, Âże przesadziÂła z lokĂłwkÂą :!: Za bardzo byÂły krĂŞcone :!: i bardzo Âźle uÂłoÂżone :!:
Nie wiem czy nawet w takich szczeó³ach musi byÌ tak du¿a ró¿nica miêdzy faktami o 19 a tymi :!: :?:
Czasami mam wraÂżenie, Âże w strojach i fryrurach ktĂłre ma w tych faktach to by siĂŞ nigdy nie zaprezentowaÂła o 19 :!:
Wtedy zawsze byÂła tak Âładnie umalowana, uczesana i ubrana a teraz to mam wraÂżnie Âże to jest robione tak na odczep siĂŞ :!:
A w porankach tak piĂŞknie zawsze wyglÂąda :!: (przynajmiej osattnio caÂły czas jakiÂś nowy Âżakiecik, bluzeczka).
W przypadku Anitki wiemy doskonale, ze wyglÂąd jest bardzo waÂżny :!:
ODPOWIEDZ