Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ohh.. Funcky siĂŞ zdziwi jak siĂŞ dowie, Âże jest fryzjerkÂą :lol: Zaraz jÂą zwoÂłam :lol:
Anita miaÂła dziÂś mocny skrĂŞt lokĂłw :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Co jest z tym postem bo coÂś siĂŞ popieprzyÂło :!: :?:
W jednym po.scie by³a wypowiedŸ blacka i Funki :!: :?: wiêc có¿ rodzeùstwo nawet w sieci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ohh.. Funcky siĂŞ zdziwi jak siĂŞ dowie, Âże jest fryzjerkÂą Zaraz jÂą zwoÂłam
Anita miaÂła dziÂś mocny skrĂŞt lokĂłw
Och przepraszam bardzo :lol: Sprawy nie byÂło :!: :lol: Cicho Black :!: :lol:

No to teraz to jeszce wiĂŞkszego krĂŞcioÂłka dostaÂłem.
Black przed chwilÂą psiaÂł o Mazurze, faktach i rymanie a juÂż tego nie ma :?: Czemu :?:
CzyÂżby jakiÂś kosmita wirtualny porwaÂł twojego posta :lol: Od tych sporaw to jest tu nasza kamuii czyli specjalistka oid zjawiks paranormlanych :!: :lol:

A co do poprzedniej wersji posta to rĂłwnieÂż zauwaÂżyÂłem, Âże ryman przy zpaowiedzi o hakerze miaÂł prawie identyczn,a zapowiedÂź jak Anitka :!:
NIe wiem czy wszytko siĂŞ zgadzaÂło ale tak jakbym sÂłyszaÂł AnitkĂŞ :!:

Pamiêtam, ¿e ju¿ kilka razy ró¿ni prezenterzy kradli zapowiedŸ kolegi czy kole¿anki :!: :twisted:
ZapowiedŸ 2 materia³u te¿ by³a bardzo podobna :!: (o jakiœ protestach-nie pamiêtam dok³¹dni bo akurat wysz³em wtedy na chwilê z pokoju)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Faktycznie, namieszaliÂśmy, Blacky byÂł zalogowany, ja go nie wylogowaÂłam napisaÂłam post :lol: :lol: i dodam jeszcze, Âże nie czĂŞsto zasiadam przed komputerem - stÂąd te moje braki :smile:

Nie wiem, czy mia³am dziœ zwidy wzrokowe i s³uchowe, ale najpierw ogl¹daj¹c Wydarzenia odnios³am wra¿enie, ¿e Smoktunowicz ma fryzurê jak¹ niegdyœ prezentowa³a Anita, a póŸniej w Faktach s³ysza³am jak Ryanowski niemal¿e identycznie jak Anita w popo³udniowych Faktach zapowiada materia³ Mazura o hakerze :shock:
Czy jestem odosobniona w moich spostrzeÂżeniach? MoÂże ktoÂś ma nagrane gÂł. Fakty?

Aha, maÂłe sprostowanie - nie jestem fryzjerkÂą :smile: KiedyÂś zaÂłoÂżyÂłam taki wÂątek o fryzurach, bo Blacky mnie prosiÂł bym coÂś napisaÂła (zresztÂą nadal to robi), wiĂŞc pisaÂłam o fryzurach :smile:
Co do w³osów Anity, to widaÌ, ¿e ma ich du¿o, ale s¹ cienkie i sypkie z pewnoœci¹ trudno siê uk³adaj¹, a jak siê ju¿ u³o¿¹, to szybko wracaj¹ do pierwotnej postaci :wink:
MyÂślĂŞ, Âże dlatego poczÂątkowo Anita zdecydowaÂła siĂŞ nakÂładaĂŚ na wÂłosy Âżel :wink:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Czy jestem odosobniona w moich spostrzeÂżeniach?
MIaÂłem identyczne wraÂżenie :!: :twisted: Strasznie to wyglÂąda jak kopiujemy po koleÂżance :!: Nie Âładnie :!: No wiesz co rymanie :!: Ty katolik i to jeszce z wyksztaÂłcenia prawnik po Uniwersytecie JagieloĂąskim :!: (choĂŚ bez aplikacji :!: :lol:) Doktorku w takiej chwili twojej uczelni chyba jest wstyd za takiego absolwenta :!:
Co do w³osów Anity, to widaÌ, ¿e ma ich du¿o, ale s¹ cienkie i sypkie z pewnoœci¹ trudno siê uk³adaj¹, a jak siê ju¿ u³o¿¹, to szybko wracaj¹ do pierwotnej postaci
Lub ma z³¹ stylistkê :!: Kiedyœ w faktach zawse potrafili piêknie j¹ zrobiÌ a teraz jakoœ im to nie wychodzi :!: Nawet jak nie nak³ada³a ¿elów to wszytko by³o okej :!: Idealna fryzura, idelalne uczesanie mia³a zawsze :!:

To nie jest do koĂąca wina jej wÂłosĂłw tylko stylistki lub olewactwa :!: :?:
W faktach popoÂłudniowych rĂłwnieÂż wiele razy miaÂła idelanÂą fryzrurĂŞ :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:MoÂże ktoÂś ma nagrane gÂł. Fakty?
Z Rymanem :lol: Jak ja ich sobie nie nagram (odsyÂłam zainteresowanych parĂŞ stron wyÂżej :lol:) to nikt tego nie zrobi :lol: :lol: :wink:
A to zÂłodziej :lol: :twisted: ZawiodÂłem siĂŞ na nim :lol: :wink:
wydawaÂł siĂŞ byĂŚ takim uczciwym czÂłowiekiem :roll:
A mo¿e brakuje mu Anity w g³ównych faktach na tyle, ¿e cytuje jej zapowiedzi :?: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

To Ryman jest po prawie na UJ? Nie wiedzia³em. Je¿eli rzeczywiœcie przeczyta³ zapowiedŸ z Faktów o 16.45 to zachowa³ siê bardzo brzydko. A mo¿e zapowiedzi pisz¹ autorzy materia³ów?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Od tych sporaw to jest tu nasza kamuii czyli specjalistka oid zjawiks paranormlanych
ale na jedynego kosmitĂŞ wyglÂąda A*tomat a on jest za gÂłupi na Hackera :) .... takze odpada no chyba ze Max, muszĂŞ go zapytac :)
Nie wiem, czy mia³am dziœ zwidy wzrokowe i s³uchowe, ale najpierw ogl¹daj¹c Wydarzenia odnios³am wra¿enie, ¿e Smoktunowicz ma fryzurê jak¹ niegdyœ prezentowa³a Anita, a póŸniej
Nie obraÂżaj naszej Anitki aÂż tak... Michos juÂż wyczerpal limit obelg... Jak mozesz porĂłwnaĂŚ tÂą oborĂŞ z gÂłowy Smoktunowicz do nawet najgorszej fryzury Anitki :):) :lol:
W soomie najgorzej Anita wyglÂądaÂła z tym zelem na wÂłosach jak miaÂła takie krĂłtkie na chÂłopaka sciĂŞte...
Co siĂŞ Rymana czepiacie ;) moze odkupiÂł prawa albo kto inny napisaÂł :) Ryman przeciez jest postrzegany nawet w srodowisku za nieskazitelnego :) Co innego taki a*tomat :twisted:
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

doktorfaustus1 pisze:A mo¿e zapowiedzi pisz¹ autorzy materia³ów?
Nie, z tego co mi wiadomo, co przeczyta³em w wywiadzie z Anit¹, ona sama uk³ada swoje zapowiedzi. One s¹ charakterystyczne i rozpoznawalne. Rozpoznawalne zw³aszcza (ale nie tylko) te, które dotycz¹ materia³ów Mazura - nie wiem dlaczego :?:
Rymanowski teÂż ma specyficzny styl ukÂładania zapowiedzi, a ta wczorajsza - jak twierdzi Funcky - byÂła baaardzo, uderzajÂąco podobna do zapowiedzi Anity :!: :wink: MĂłwiÂła mi, Âże to wyglÂądaÂło tak, jakgdyby w ostatniej chwili zdecydowano siĂŞ na ten materiaÂł, bo np. zbyt szybko wyrobili siĂŞ z wczeÂśniejszym materiaÂłem, Ryman nie miaÂł uÂłoÂżonej zapowiedzi, wiĂŞc na prompterze wyÂświetlili mu zapowiedÂź, ktĂłrÂą przygotowaÂła Anita :wink:

Ale dajmy ju¿ spokój Bogu ducha winnego Nizio³kowi :lol: Przecie¿ z aktualnej ekipy faktów g³ównych jedynie on jest do strawienia :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

A fryzury Hanki te¿ nie widzia³em, wiêc nie mogê i w tej sprawie zaj¹Ì stanowiska :lol:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anitka jak zawsze w Âśrody pojawiÂła siĂŞ w poranku :D :lol: :) i jak zawsze w poranku wyglÂądaÂła przeÂślicznie :D :lol:
MIÂła czarnÂą bluzkĂŞz biaÂłaymi elementami :D i biaÂła spĂłdniczkĂŞ :D
Fryzurka i makijaÂż rĂłwniĂŞ byÂł idelany :!: JakoÂś w poranku zawsze wyglÂąda Âświetnie a w faktach o wile gorzej :!:

NajwaÂżniejszÂą wiadomoÂściÂą z tego wszytkiego jest fak, Âże Anitka wyszÂła wreszcie z tej cholernej dziury i stoi teraz normalnie jak czÂłowiek :D Wreszcie wyglÂąda naturalnie i widaĂŚ AnitkĂŞ od gÂłowy aÂż po buciki :lol:
CoÂś mi siĂŞ zdaje, Âże przeczytali nasze rady i doszli do wniosku, Âże to naprawdĂŞ jest ÂżaÂłosne :!: lub przeczytali forum gazety gdzie teÂż ktoÂś o tym napisaÂł :!: Tak na oko to Anitka jest o jakieÂś 8cm wyÂższa od Wasilewskiego ale Anitka byÂła w obcasach wiĂŞc chyba jeszce mniej.
Mam nadzieje, ze to juÂż takj na staÂłe a nie jak przyjdzie gĂłrniakowska czy popielarska to znĂł mjej nie wsadzÂą do tego doÂła :!: :?:

Ale byÂła jeszce jedna sytuacja ktĂłra mnie rozpierdoliÂła i siĂŞ nieÂźle ubawiÂłem jak to zobaczyÂłem :lol: Normalny kabaret nam tvn24 funduje.
Grzegorz Mêdrzejewski który noormalnie stoj¹Ì wydawa³ siê o jakieœ 8cm ni¿szy od Anitki nagle ch³opaczyna podrós³ chyba z 10 cm i wychodzi³o na to ¿e Anitka jest ni¿sza od niego :lol: :lol: :lol: A jak tego dokona³ :?:
Anitka zawsze do spotkania z prezenterem sportowym pĂŞdzi w czasie puszczania muzyczki od stoÂłu gdzie robi przeglÂądy prasy do miejsca gdzie zawsze sÂą spotkania z prezenterem sportu i jak juÂż siĂŞ koĂączyÂła muzyczka i trzeba byÂło mĂłwiĂŚ to grzesiu nagle wskoczyÂł na podwyÂższenie tego koÂła prezenterskiego i zrobiÂł siĂŞ wyÂższy :lol: :twisted: :!: WidziaÂłem to jak Anitka szybko siĂŞ odsunĂŞÂła trochĂŞ w bok aby biedaczyna mogÂła siĂŞ wdrapaĂŚ :twisted: :lol:

TrochĂŞ te kadrowanie zaczyna byĂŚ smieszne. :lol: Moja mama powiedziaÂła i ja siĂŞ z niÂą zgadzam Âże jak poziom merytoryczny poranku jest tragiczny to wszytko chcÂą nadrobiĂŚ studiem i rzeczywiÂście takl jest :!:
Studio robi wraÂżenie :!: i to jak jeszce kaÂżde ujĂŞcie jest z innego miejsca :!:

Anitka dzsiaj by³a nawet okej :D NIe zauwa¿y³em jakiœ wiêkszych pomy³ke choÌ jedna rzecz mnie wkurzy³a maksymalnie :twisted: A mianowicie jak Anitka dawa³ widzom wyk³ad na teamt efektu cieplarnianego i mówi³a non stop o protokole z Kioto który ma byÌ dzsiaj podpisany :!: Nie doœÌ, ¿e oprócz tego ¿e ³¹czy³a siê na z ywo z kimœ i gada³a o tym przez chwileczkê z jakimœ specjalist¹ to jeszce w ka¿dej wolnej chgwili przed serwisem czy innym momencie o tym mówi³a.
Czu³em siê jak na lekcji chemii. Anitka w kolejnoœci charakteryzowa³¹ i omawia³¹ wp³yw tych gazów na efekt cieplarniany. By³ metan,m dwutlernk wêgla, tlenek azotu i chyba jeszce coœ :!: :?:
Oczywiœcie wszytko czyta³a z kartek co mnie bardzo irytowa¹³a. Aha i chyba 4 razy lecia³ identyczne zdjêcia pod jej tekst.
Chyba Anitce nie chciaÂłao siĂŞ wysiliĂŚ i szukaĂŚ ciekawszych tmatĂłw bo niwe wierzĂŞ Âże ktoÂś jej kazaÂł praktycznie przez prawie caÂły poranek o tym gadaĂŚ :!:

Ma siĂŞ wraÂżenie, Âże ten poranekj dzisaj skÂładaÂł siĂŞ z 3 rzeczy:
1. 10 przeglÂądĂłw prasy :!:
2. 6 ÂżenujÂących spotkaĂą z pogodÂą.
3. Efekt cieplarniany
4. 4 razy Anitka zapowiadaÂła prognozĂŞ pogodĂŞ ktĂłra zaraz byÂła puszczane.
Pogoda to w tym poranku motyw przewodni :!: Ca³y czas o tym s³yszê :twisted: Nawet z innpektorem ruchu drogowego czy jakos tak siê ³¹czyli :!: i rozmawiali na temat odœnie¿onych czy nie odœnie¿onych dróg :!:

Na pewno o czymÂś zapomniaÂłem ale w wielkim skrĂłcie tak to wygladaÂło.

Macie czego ¿a³owaÌ :!: ale amm nagrany poranek i kiedyœ wam to przegram i zrobie capsy :!: Ca³y poranek kiedy mówi³a Anitka trwa ok 55min z czego wiêkszoœÌ lub jakieœ ponad 30 % to przegl¹dy prasy :!:

Grzesiu gdzie jesteÂś :?: TĂŞsknimy za tobÂą i twoimi capsami z porankĂłw :cry: Wracaj bo Black smutny na pewno jest :cry: :lol:

A na koniuec Anitka ppowiedzia³, ¿e jutro w poranku spotka siê z paùstwem Jakub Porada :!: Tak jakbym nie wiedzia³, ¿e Anitka ma tylko 1 poranek :!: Przecie¿ nie wiadomo, ¿e nie jest godna by wiêcej razy byÌ w porankach :!: :cry: G³ówna wizytówka tvn24 to teraz porada :twisted:

Pewnie Anitka jutro znĂłw ma wolne i powrĂłci do nas w piÂątek w faktach :cry:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Jestem pod wraÂżeniem iloÂści postĂłw o Anicie Werner. Bardzo jÂą lubiĂŞ i zaÂłujĂŞ, Âże nie ma jej FAKTACH i w ogĂłle. Jej talent nie jest dostrzegany, a szkoda, bo FAKTACH pokazaÂła na co jÂą staĂŚ, a staĂŚ na wiele... :D (Sami wiecie). Wszystkiego najlepszego, Anito!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

michos pisze:Grzesiu gdzie jesteÂś :?:
No wÂłaÂśnie... :sad: :?:
michos pisze:TĂŞsknimy za tobÂą i twoimi capsami z porankĂłw
No wÂłaÂśnie :sad:
michos pisze:Wracaj bo Black smutny na pewno jest :sad: :lol:
No wÂłaÂśnie :sad:

Ale dobrze, Âże Ty Michos jesteÂś :smile: Bez Ciebie na forum czuÂłbym siĂŞ jak bez oczu :smile: :lol:
Fajnie, Âże Anita ''stawiana'' jest w Porankach na wyÂższym poziomie :lol:

Ale wiesz michos, troszeczkĂŞ bagatelizujesz problem efektu cieplarnianego i aktualnego stanu na drogach :wink: :lol:
Tym tematom trzeba poÂświecaĂŚ duÂżo czasu, no moÂże nie caÂły poranek, ale jednak trzeba uÂświadamiaĂŚ ludzi co nam grozi, jak siĂŞ nie opamiĂŞtamy z wydzielaniem gazĂłw :!: :lol:
A na drogach dziÂś byÂła masakra :!: Tej zimy jescze nie przeÂżyÂłem takiego horroru i paraliÂżu drogowego, wiĂŞc widzisz Michos Anita zajmowaÂła siĂŞ tematami numer 1 :!: :wink:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Black Jack '62 pisze:Ale dobrze, Âże Ty Michos jesteÂś :smile: Bez Ciebie na forum czuÂłbym siĂŞ jak bez oczu :smile: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D

Ale fajnie, Âże wÂśrĂłd forumowiczĂłw zawiÂązaÂła siĂŞ taka wiĂŞÂź. Black, michos i kamuii nie mogÂą ÂżyĂŚ bez siebie. Kwiatek bez Faustusa, Faustus z pewnoÂściÂą beze mnie, ja bez szymcia i MaĂŚka, szymcio bez Aro'a, ktĂłry wkleja wyniki itd. I ktoÂś kiedyÂś powiedziaÂł, Âże okreÂślenie "rodzinne" w stosunku do naszego forum jest niesÂłuszne.
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

MaÂły surprajz dla Was.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Jestem pod wraÂżeniem iloÂści postĂłw o Anicie Werner. Bardzo jÂą lubiĂŞ i zaÂłujĂŞ, Âże nie ma jej FAKTACH i w ogĂłle. Jej talent nie jest dostrzegany, a szkoda, bo FAKTACH pokazaÂła na co jÂą staĂŚ, a staĂŚ na wiele... (Sami wiecie). Wszystkiego najlepszego, Anito!
Zostaje siê tylko pod tym podpisaÌ :!: Pokaza³a ale za to co pokaza³a wylecia³a :cry: Ten talent niestety próbuje siê udusiÌ :!: :cry: Nadzieja nik³a na jak¹œ porz¹dn¹ reaktywacjê mo¿e i jest ale patrz¹c na to co siê dzieje i analizuj¹c to zwracaj¹c uwagê na ca³y ci¹g i logikê zdarzeù trudno t¹ nadzieje utrzymaÌ :cry:
Ale dobrze, Âże Ty Michos jesteÂś Bez Ciebie na forum czuÂłbym siĂŞ jak bez oczu
TrochĂŞ to i tak rzeczywiÂście jest bo lepszego informatora od michosa to nie macie :lol: :D MIchos zawsze czuwa i nic nie ujdzie jego uwadze :lol:
Fajnie, Âże Anita ''stawiana'' jest w Porankach na wyÂższym poziomie
Co nie znaczy, Âże na wy Âższym poziomie w sensie poziomu merytorycznego :!: :cry: JuÂż owlaÂłbym AnitkĂŞ siedzÂącÂą w faktach niÂż latajÂącÂą po caÂłym studiu :!: Teraz pora wreszcie na poziom wyÂższy w sensie zasÂłuÂżonego awansu :!:
Ale wiesz michos, troszeczkĂŞ bagatelizujesz problem efektu cieplarnianego i aktualnego stanu na drogach
Nie uwaÂżam abym cokolwiek bagatelizowaÂł czy wyolbrzymiaÂł :!:
Tym tematom trzeba poÂświecaĂŚ duÂżo czasu, no moÂże nie caÂły poranek, ale jednak trzeba uÂświadamiaĂŚ ludzi co nam grozi, jak siĂŞ nie opamiĂŞtamy z wydzielaniem gazĂłw
A na drogach dziÂś byÂła masakra Tej zimy jescze nie przeÂżyÂłem takiego horroru i paraliÂżu drogowego, wiĂŞc widzisz Michos Anita zajmowaÂła siĂŞ tematami numer 1
Dla mnie wa¿noœÌ tematu pkazuj¹ wieczirne wydania dzienników czy jutrzejsza prasa a jak wiemy protokó³ z kioto owszem by³ ale na uboczu :!: To s¹ pierdu³y w gruncie rzeczy którymi taka dziennikarka jak Anitka nie powinna si,e zajmowaÌ. Nie mo¿esz ogl¹daÌ porankjów ale ostatnio wiêkszoœÌ rzeczy to jakeœ ciekawostki i pó³s³owia ni¿ wyczerpuj¹ca informacja czy porz¹dny komentarz. Gór¹ teraz jest miernota w programie i niesamowity chaos :!:
Ludzi lepiej uœwiadamiaÌ donoœniej ale nie powtarzaj¹c sie i nie czytaj¹c wszytkiego z kartki i nie rozk³adaj¹c tego na czynniki pierwsze. Ca³y czas kr¹¿y siê wokó³ tego samego a tak na zdrowy rozum to nic m¹drego z tego wszytkiego nie wychodzi.
Ja osobiœcie jakbym nie by³ fanem Anitki i nie ogl¹da³ poranków dla niej to po 15min bym wy³¹czy³ i myœlê ¿e wiekszoœÌ osób mo¿e tak zrobiÌ.
W serwisach prowadzonych przez to coÂś caÂły czas to samo, w pogodzie caÂły czas to samo, jedna opowiadana historia.

MoÂże wy tego niwe widzicie ale mnie naprawdĂŞ szlak trafia jak Anitka zapowiada prognozĂŞ pogoda czy prowadzi te gadki z prezenterami pogody. Czasami czuje siĂŞ jakbym oglÂądaÂł tvnmeteo :twisted: i patrzÂąc na to trudno jest mi wyobraziĂŚ AnitkĂŞ w wielkim przedwsiĂŞziĂŞciu medialnym na szerokÂą skalĂŞ. Przynajmiej jakby prowadziÂła raz na jakiÂś czas magazyn 24h to wiara moja by wzrosÂła ale jak widzĂŞ Âże od bardzo dawna jest tam tylko panienkÂą od czytania przeglĂłdĂłw i rozmawianai o pogodzie to szlak mnie trafia :twisted:
Jak prowadziÂła fakty o 19 teÂż czuÂłem pewien dysonans i niespĂłjnoÂśc prowadzonych przez niÂą programĂłw :!: Z jednej strony najlepszy program informacyjny czyli fakty a z drugiej poranek :!: Ale teraz patrzÂąc na to z perspektywy czasu stwierdzam Âże kiedyÂś te poranki byÂły na o wile wyÂższym poziomie i Anitka jako dziennikarka mogÂła tam o wiele wiĂŞcej zaprezentowaĂŚ. :!:

Teraz to co robi jest straszne :cry: Przecie¿ to co nam odczytywa³a to równie dobrze mog³a przygotwywaÌ w domu przy necie i nawet nie potrzeba do tego pomocy redakcyjnych komputerów :!: Kiedyœ przygotowyw¹³ przegl¹dy prasy i cytaty wpisywa³a na kompa a teraz musi tylko gazety otworzyÌ na odpowiedniej stronie co te¿ w du¿ej wiêkszoœci musi zamiast niej robiÌ kto inny :!: :cry:
Ale fajnie, Âże wÂśrĂłd forumowiczĂłw zawiÂązaÂła siĂŞ taka wiĂŞÂź. Black, michos i kamuii nie mogÂą ÂżyĂŚ bez siebie.
Takie 3 idywidualnoÂści dziaÂłajÂące na rzecz propagowania Anitki :!: :lol:
Kwiatek bez Faustusa, Faustus z pewnoÂściÂą beze mnie,
Mi te¿ trudno ¿yÌ bez doktorka :lol: i nie wiem jak nudno by³oby na tym forum bez niego :!: :lol: :D i z doktorkiem niez³e jajaca zawsze s¹ :D :lol: A tak sobie przypominam, ¿e to w³aœnie z nim zacz¹³em na samym pocz¹tku mojej obecnoœci dyskutowaÌ na forum :D :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

michos pisze: A tak sobie przypominam, ¿e to w³aœnie z nim zacz¹³em na samym pocz¹tku mojej obecnoœci dyskutowaÌ na forum :D :lol:
Nie pamiêtam ju¿ tego momentu, ja natomiast rozpocz¹³em swoj¹ karierê od k³ótni w obronie Red Bulla, któremu £ukasz z czasem przyzna³ bana.... Hehe ciekawe czy ju¿ wówczas przypuszcza³ jakie zió³ko pojawi³o siê w jego ogródku :twisted: :lol:

Anita rzeczywiscie wyglÂąda bosko (jakie Âładne nogi) na tych zdjĂŞciach, ale czemu nie ma tam godziny oraz informacji na pasku?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ODPOWIEDZ