Anita miaÂła dziÂś mocny skrĂŞt lokĂłw

Moderator: Łukasz
Och przepraszam bardzoOhh.. Funcky siĂŞ zdziwi jak siĂŞ dowie, Âże jest fryzjerkÂą Zaraz jÂą zwoÂłam
Anita miaÂła dziÂś mocny skrĂŞt lokĂłw
MIaÂłem identyczne wraÂżenieCzy jestem odosobniona w moich spostrzeÂżeniach?
Lub ma z³¹ stylistkêCo do w³osów Anity, to widaÌ, ¿e ma ich du¿o, ale s¹ cienkie i sypkie z pewnoœci¹ trudno siê uk³adaj¹, a jak siê ju¿ u³o¿¹, to szybko wracaj¹ do pierwotnej postaci
Z RymanemFunckyrella pisze:MoÂże ktoÂś ma nagrane gÂł. Fakty?
ale na jedynego kosmitĂŞ wyglÂąda A*tomat a on jest za gÂłupi na HackeraOd tych sporaw to jest tu nasza kamuii czyli specjalistka oid zjawiks paranormlanych
Nie obra¿aj naszej Anitki a¿ tak... Michos ju¿ wyczerpal limit obelg... Jak mozesz porównaÌ t¹ oborê z g³owy Smoktunowicz do nawet najgorszej fryzury AnitkiNie wiem, czy mia³am dziœ zwidy wzrokowe i s³uchowe, ale najpierw ogl¹daj¹c Wydarzenia odnios³am wra¿enie, ¿e Smoktunowicz ma fryzurê jak¹ niegdyœ prezentowa³a Anita, a póŸniej
Nie, z tego co mi wiadomo, co przeczyta³em w wywiadzie z Anit¹, ona sama uk³ada swoje zapowiedzi. One s¹ charakterystyczne i rozpoznawalne. Rozpoznawalne zw³aszcza (ale nie tylko) te, które dotycz¹ materia³ów Mazura - nie wiem dlaczegodoktorfaustus1 pisze:A mo¿e zapowiedzi pisz¹ autorzy materia³ów?
No wÂłaÂśnie... :sad:michos pisze:Grzesiu gdzie jesteÂś
No wÂłaÂśnie :sad:michos pisze:TĂŞsknimy za tobÂą i twoimi capsami z porankĂłw
No wÂłaÂśnie :sad:michos pisze:Wracaj bo Black smutny na pewno jest :sad:
Black Jack '62 pisze:Ale dobrze, Âże Ty Michos jesteÂśBez Ciebie na forum czuÂłbym siĂŞ jak bez oczu
![]()
Zostaje siĂŞ tylko pod tym podpisaĂŚJestem pod wraÂżeniem iloÂści postĂłw o Anicie Werner. Bardzo jÂą lubiĂŞ i zaÂłujĂŞ, Âże nie ma jej FAKTACH i w ogĂłle. Jej talent nie jest dostrzegany, a szkoda, bo FAKTACH pokazaÂła na co jÂą staĂŚ, a staĂŚ na wiele... (Sami wiecie). Wszystkiego najlepszego, Anito!
TrochĂŞ to i tak rzeczywiÂście jest bo lepszego informatora od michosa to nie macieAle dobrze, Âże Ty Michos jesteÂś Bez Ciebie na forum czuÂłbym siĂŞ jak bez oczu
Co nie znaczy, Âże na wy Âższym poziomie w sensie poziomu merytorycznegoFajnie, Âże Anita ''stawiana'' jest w Porankach na wyÂższym poziomie
Nie uwaÂżam abym cokolwiek bagatelizowaÂł czy wyolbrzymiaÂłAle wiesz michos, troszeczkĂŞ bagatelizujesz problem efektu cieplarnianego i aktualnego stanu na drogach
Dla mnie wa¿noœÌ tematu pkazuj¹ wieczirne wydania dzienników czy jutrzejsza prasa a jak wiemy protokó³ z kioto owszem by³ ale na uboczuTym tematom trzeba poœwiecaÌ du¿o czasu, no mo¿e nie ca³y poranek, ale jednak trzeba uœwiadamiaÌ ludzi co nam grozi, jak siê nie opamiêtamy z wydzielaniem gazów
A na drogach dziÂś byÂła masakra Tej zimy jescze nie przeÂżyÂłem takiego horroru i paraliÂżu drogowego, wiĂŞc widzisz Michos Anita zajmowaÂła siĂŞ tematami numer 1
Takie 3 idywidualnoÂści dziaÂłajÂące na rzecz propagowania AnitkiAle fajnie, Âże wÂśrĂłd forumowiczĂłw zawiÂązaÂła siĂŞ taka wiĂŞÂź. Black, michos i kamuii nie mogÂą ÂżyĂŚ bez siebie.
Mi teÂż trudno ÂżyĂŚ bez doktorkaKwiatek bez Faustusa, Faustus z pewnoÂściÂą beze mnie,
Nie pamiêtam ju¿ tego momentu, ja natomiast rozpocz¹³em swoj¹ karierê od k³ótni w obronie Red Bulla, któremu £ukasz z czasem przyzna³ bana.... Hehe ciekawe czy ju¿ wówczas przypuszcza³ jakie zió³ko pojawi³o siê w jego ogródkumichos pisze: A tak sobie przypominam, ¿e to w³aœnie z nim zacz¹³em na samym pocz¹tku mojej obecnoœci dyskutowaÌ na forum![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości