[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Dzięki, tego nie wiedziałam, czyli zaczęło się kręcić 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Czyli ta 9 edycja będzie już prawie, że na pewno
TVN nie robi już Finału Finałów, wiec myślę, że w 10 edycji mogą zebrać 9 zwycięzców z poprzednich edycji + 5 najlepszych tancerzy którzy nie wygrali (Tamara Arciuch, Mateusz Damięcki, Justyna Steczkowska, Małgorzata Foremniak, Ola Kwaśniewska) To by było show 

Pamiętaj, że niektórzy tancerze mają po kilka Kul.
Mnie też się podoba pomysł z Finałem Finałów tylko nie wiem czy producent formatu dopuszcza coś takiego i czy w wersji oryginalnej też był taki program, a jeśli chodzi o te dodatkowe nazwiska 5 tancerzy to zapomniałeś, że będą jeszcze dwie edycje, które być może też będą miały świetnie tańczące gwiazdy, więc 2 nazwiska z podanych musisz niestety wykasować, chociażby Kwaśniewską, która była dość drewnianą tancerkąAdrian ;P pisze:Czyli ta 9 edycja będzie już prawie, że na pewnoTVN nie robi już Finału Finałów, wiec myślę, że w 10 edycji mogą zebrać 9 zwycięzców z poprzednich edycji + 5 najlepszych tancerzy którzy nie wygrali (Tamara Arciuch, Mateusz Damięcki, Justyna Steczkowska, Małgorzata Foremniak, Ola Kwaśniewska) To by było show
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Tylko Kamila Kajak ma 2 kryształowe kule nikt więcejadner pisze:Pamiętaj, że niektórzy tancerze mają po kilka Kul.
Ale i tak gdyby powstało coś takiego byłyby jednak problemy... Kilku osobom trzeba byłoby zmienić partnera np. Tamara Arciuch i Ania Guzik czy Justyna Steczkowska i Kinga Rusin.
To jest super program
Tańczą tam prawdziwe gwiazdy z różnych dziedzin czy to śpiew czy to siła 

-
- Czasem tu wpada
Hehe, myślę, że fantazja Cię poniosła. Te prawdziwe gwiazdy wsytępują tam naprawdę rzadko. Jak w każdym programie z celebrytami.Tańczą tam prawdziwe gwiazdy
Może coś więcej?To jest super program
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Coś czuję, że mamy powtórkę z rozrywki.
Bezsensowne posty c.d
Bezsensowne posty c.d
-
- Początkujący
Znana jest pełna lista tancerzy. W tej edycji będzie tylko 3 nowych: Adam Król (Z Martą Zmudą-Trzebiatowska), Janja Lesar (Z Pawłem Stasiakiem), Krzysztof Hulboj (Z Katarzyną Walter).
Cytat roku z onetu:
7 września na parkiecie pojawią się gwiazdy znane z poprzednich edycji (Blanka Winiarska, Robert Kochanek, Stefano Terrazzino, Ania Głogowska, zdobywca Kryształowej Kuli - Czarek Olszewski i Łukasz Czarnecki), a także ci, których w tanecznym boju zobaczymy po raz pierwszy.
Wcale nie cytat roku, taka jest prawda.
Filmy z dzisiejszej (?) prezentacji par
http://www.plotek.pl/plotek/12,93125,5642155.html 
Filmy z dzisiejszej (?) prezentacji par

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Obejrzałam filmiki i fotki, pierwsze wrażenie z filmików - większość mocno zestresowana, najswobodniej czuli się weterani programu, czyli tancerze, którzy tańczą któryś raz z rzędu. Bardzo to było poprawne i mdławe, mam nadzieję, że już w programie pary wykrzeszą z siebie odrobinę tanecznego szaleństwa, bo inacze bedzie wiało nudą, na fotkach podobały mi się trzy pary Andersz z Winiarską, Walter z Hulbojem i Sambor z Soszyńską. Wygląda na to, że w ostatniej chwili weszła do programu para parkietowa Hulboj/ tańczy z Walter/ i Lesar /tańczy ze Stasiakiem/, nie ma Di Sommy/miał tańczyć z Walter/ i chyba jeszcze kogoś. Hulboj był kiedyś partnerem tanecznym Szabatin i we dwójkę odnosili naprawdę ogromne sukcesy, wyjechali trenować do Anglii do Collina Jamesa, Szabatin "się zakochała" i para rozpadła się, Szabatin już nigdy nie odniosła takich sukcesów jak z Hulbojem, związek Collina z Szabatin też się rozpadł w czasie tej edycji w której Collin był choreografem. Już po filmikach widać, kto nie ma drygu do tańca, na 1 miejscu wg mnie jest Popek. Parom został tydzień, może nie będzie źle :?