Rzecz jasnaJeszcze tylko doÂłu jestem ciekawy![]()

I tu legÂła w gruzach moja wczeÂśniejsza teoriaRelacjÂą rĂłwnieÂż :szalony:

Moderator: Łukasz
Rzecz jasnaJeszcze tylko doÂłu jestem ciekawy![]()
I tu legÂła w gruzach moja wczeÂśniejsza teoriaRelacjÂą rĂłwnieÂż :szalony:
Ja w³¹snie w myœl zasady podaj palec, a ca³ej rêki zechc¹ :devil: doszed³em do wniosku, ¿e ta bluzeczka jest oczywiœcie bardzo ³adna i bardzo ³adnie le¿y -szkoda ¿e sybic nie uchwyci³ ujêcia bez napisuJeœli taka jak wy¿ej bêdzie siê nam prezentowaÌ, to do¿yjemy spokojnej staroœci
![]()
WidaÌ ró¿nicê miêdzy Waszymi capsami, ale nie za³amuj siê - najwa¿niejsze s¹ szczere chêcimarcinkowsky pisze:sybic -piêkne s¹ Twoje capsy
AÂż wstyd mi moje zapodawaĂŚ![]()
Nawet nie chcê nawet domyœlaÌ siê, co by³oby dalej tematem Twojej proœby, gdyby uda³o Ci siê wypruÌ ten ko³nierzyk :devil:Ja w³¹snie w myœl zasady podaj palec, a ca³ej rêki zechc¹ :devil: doszed³em do wniosku, ¿e ta bluzeczka jest oczywiœcie bardzo ³adna i bardzo ³adnie le¿y -szkoda ¿e sybic nie uchwyci³ ujêcia bez napisuale jest ''ale'' :stop: za bardzo szczelnie zapiêta pod szyjê
..tak..takAlchemik pisze:Na szczĂŞÂście pan KwaÂśniewski ''poliglota'' i ''ekspert'' od polityki zagranicznej skoĂączyÂł swĂłj dÂługi i przynudnawy monolog, wiĂŞc jest szansa, Âże jego miejsce zajmie ktoÂś, kto na naprawdĂŞ na to zasÂługuje![]()
WypeÂłni zasÂłuÂżenie antenĂŞ swojÂą inteligencjÂą, urodÂą, wdziĂŞkiem i ÂżywioÂłowoÂściÂą
..no myœlêA ja to a¿ do tego stopnia nie :spiewa:No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie![]()
obieÂżyÂświat pisze:..no wreszcie forum zaczĂŞÂło znĂłw dziaÂłaĂŚ![]()
..a jeszcze kwadrans temu nic nie dziaÂłaÂło :/
On siĂŞ kurczĂŞ pyta a wÂłaÂściwie strwierdza, Âże Polska ''czeka na pierwiastek'' :? ''Prawdy sÂą trzy: caÂła prawda, ÂświĂŞta prawda i gĂłwno prawda'' :] Jak widaĂŚ Pan Premier nie wie, Âże my nie na pierwiastek, a na AgatkĂŞ czekamy :ban:obieÂżyÂświat pisze:..tak..takAlchemik pisze:Na szczĂŞÂście pan KwaÂśniewski ''poliglota'' i ''ekspert'' od polityki zagranicznej skoĂączyÂł swĂłj dÂługi i przynudnawy monolog, wiĂŞc jest szansa, Âże jego miejsce zajmie ktoÂś, kto na naprawdĂŞ na to zasÂługuje![]()
WypeÂłni zasÂłuÂżenie antenĂŞ swojÂą inteligencjÂą, urodÂą, wdziĂŞkiem i ÂżywioÂłowoÂściÂą
..tak byÂłoby piĂŞknie..cudownie![]()
..ale w takie piĂŞkne bajki dawno temu przestaÂłem wierzyĂŚ![]()
..teraz znĂłw premier lada moment wyskoczy z cotygodniowÂą audiencjÂą![]()
Katastrofalnie normalnie dziÂś wyszÂło z tymi konferencjami :hmm:..ale dla nas najwaÂżniejsze to widzieĂŚ AgatkĂŞ w telewizji
Bawi¹ siê z nami w kó³ko krzy¿yk :devil: Teraz to sobie wylicza³em:zadzia³a - nie zadzia³a :>marcinkowsky pisze:obie¿yœwiat pisze:..no wreszcie forum zaczê³o znów dzia³aÌ![]()
..a jeszcze kwadrans temu nic nie dziaÂłaÂło :/
Nie mĂłw :? To byÂły chwile grozy :devil: Agatka w tefau nadaje kolejnÂą relacje a serwery postanowiÂły siĂŞ zbuntowaĂŚ![]()
W telewizji podejrzewam obraz bardziej wierny byÂłAle za to sÂłoneczko wĂŞdruje na zachodzik i cieĂą jest tam gdzie powinien
Zdaje siĂŞ, Âże maraton konferencji pokrzyÂżowaÂł nam planyobieÂżyÂświat pisze:On siĂŞ kurczĂŞ pyta a wÂłaÂściwie strwierdza, Âże Polska ''czeka na pierwiastek'' :? ''Prawdy sÂą trzy: caÂła prawda, ÂświĂŞta prawda i gĂłwno prawda'' :] Jak widaĂŚ Pan Premier nie wie, Âże my nie na pierwiastek, a na AgatkĂŞ czekamy :ban:
¯ona?obie¿yœwiat pisze:..no myœlêA ja to a¿ do tego stopnia nie :spiewa:No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie![]()
![]()
..bo co by na to Âżona powiedziaÂła![]()
:devil:
..ale dla nas najwaÂżniejsze to widzieĂŚ AgatkĂŞ w telewizji
..a ja to sobie kwiatki z listków oskubujê kiedy wyliczam czy bêdzie czy nie bêdzie relacjiAlchemik pisze:Bawi¹ siê z nami w kó³ko krzy¿yk :devil: Teraz to sobie wylicza³em:zadzia³a - nie zadzia³a :>
..a to podobno marcinkowsky miaÂł miaÂł marzenia przelaĂŚ na karty forumStojÂąc w tym cieniu drzew Agatta w duecie z jej karaibskÂą opaleniznÂą prezentowaÂły siĂŞ bosko
Tylko z ekskluzywnym kostiumem bikini utrzymanym w np. stonowanej kolorystyce br¹zów i b³êkitu na tej okrytej z³ot¹ opalenizn¹ skórze, móg³by byÌ bardziej imponuj¹cy efekt :szalony:
..rz¹d móg³by sypn¹Ì jak¹œ dotacjê grupie iti ¿eby podnieœli wyp³aty pracownikomNo tak LPR chce zakazaÌ rozpowszechniania symbolu marihuany, a w telewizji odbiera siê czas antenowy naszemu najwspanialszemu narkotykowi :> Tak wiêc niechaj pan premier wespó³ ze swoimi wice dobrze zaplanuj¹ nastêpne miesi¹ce, ¿eby nas do czerwonej gor¹czki nie doprowadzali :ban: Dano nam AgattêUzale¿niono
To zobowi¹zuje do dalszej wspó³pracy
Tylko ona nam pozostanie
..coÂś mi siĂŞ zdaje Âże dzis pĂłjdziesz spaĂŚ bez..bez kolacji :devil:ÂŻona?DziÂś jest - jutro jej nie ma :devil: Trzeba myÂśleĂŚ na zapas :cicho:
OczywiÂście nie chodzi mi o mĂłj przypadek :aniol: Bynajmniej
Black Jack '62 pisze:A piĂŞkno znĂłw na wolnoÂści![]()
A materiaÂłu pewnie bidaczyna nie widziaÂł :uhh:Strasznie mi siĂŞ pali grunt pod nogami, wiĂŞc cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło mi siĂŞ wstrzeliĂŚ w forum
Mimo poÂśpiechu, nie mogĂŞ jednak nie napisaĂŚ o dwĂłch rzeczach :]
marcinkowsky pisze:Black Jack '62 pisze:A piĂŞkno znĂłw na wolnoÂści![]()
SzarÂżuje po caÂłej ramĂłwce :jupi:
Bo co to ma siĂŞ znaczyĂŚ, Âże materiaÂł Agatki jeszcze w Prosto z Polski?No tylko dobre moÂże oznaczaĂŚ :jupi: Ale niespodziewajka :tanczy:
Mam nadziejĂŞ, Âże nie za przestĂŞpstwa seksualne albo morderstwo :oAgatka w klatce lwa :o Ten to ciekawe za co skazany?
Czy oby nie nazbyt bardzo siĂŞ naraÂża :mhm:OdwaÂżna ta nasza Agatka, Âże hej![]()
A to artysta - och, to na pewno wraÂżliwy czÂłowiekciekawe, czy ten artysta malarz zaproponowaÂł Agatce, Âżeby posÂłuÂżyÂła mu za modelkĂŞx: ?
ZupeÂłnie nieÂświadom urokĂłw Âżycia w wiĂŞzieniu zagnaÂł tam sam siebieDobrze, Âże Black wrĂłciÂłeÂś, bo bym pomyÂślaÂł, Âże Agatka u Ciebie byÂła w odwiedzinachTak o tym wiĂŞzieniu rozprawiaÂłeÂś ostatnio :devil:
Ejjjj, Black, a Ty to masz racjĂŞ, Âże w wiĂŞzeieniach to lepiej majÂą niÂż na wolnoÂściZwÂłaszcza po dzisiejszym wnioskujĂŞ
A nie byÂło :/ Szkoda :] Agatta mĂłwiÂła o tym, Âże prĂłbowaÂła siĂŞ skontaktowaĂŚ z wÂłaÂścicielkÂą spalonej kamienicy, ale jej siĂŞ to nie udaÂło :/A nie byÂło to Âżadnych rozmĂłw :uhh:
Znów po pierwsze Agatka zawsze tak interesuj¹co i sprytnie potrafi podejœÌ rozmówcê, ¿e chcia³oby siê s³uchaÌ tej rozmowy w nieskoùczonoœÌ
A znĂłw po drugie, wtedy zawsze widaĂŚ wiĂŞcej, bo jest odlot kamery (i nie tylko kamery)
Alchemik pisze:Mam nadziejĂŞ, Âże nie za przestĂŞpstwa seksualne albo morderstwo :oAgatka w klatce lwa :o Ten to ciekawe za co skazany?
A to artysta - och, to na pewno wraÂżliwy czÂłowiekCzy zÂłoÂżyÂł propozycjĂŞ :> Nie wdziĂŞ, Âżeby tĂŞ jego pracowniĂŞ zdobiÂły kobiece akty :> :szalony:
Agata widze zapracowana :
No a tutaj juÂż caÂły materiaÂłByÂł konkurs - jest zwyciĂŞzca, ale obiecanej nagrody nie bĂŞdzie. UrzÂąd miasta w Zielonej GĂłrze rozstrzygajÂąc konkurs na maskotkĂŞ miasta nie spodziewaÂł siĂŞ kÂłopotĂłw. A kÂłopoty zaczĂŞÂły siĂŞ, gdy okazaÂło siĂŞ, Âże nagroda - zagraniczna wycieczka - miaÂła trafiĂŚ do zakÂładu karnego w Rawiczu. I to do wiĂŞÂźnia, ktĂłry odsiaduje wyrok za morderstwo.
- Nagrody tej zwyciĂŞzca nie otrzymaÂł, bo nie przewidywaÂła ona miejsc dla konwojentĂłw - mĂłwi Tomasz Nestorowicz, rzecznik prasowy UrzĂŞdu Miasta w Zielonej GĂłrze.
ZwyciĂŞzca musiaÂł siĂŞ wiĂŞc zadowoliĂŚ nagrodÂą pocieszenia. Jednak bardziej artystĂŞ cieszy zainteresowanie jego twĂłrczoÂściÂą i to, Âże prezydent Zielonej GĂłry wesprze teraz jego starania o przeniesienie do tamtejszego aresztu.
Na drodze do takiej przysz³oœci wci¹¿ stoi jednak jeszcze przesz³oœÌ. Wiêzieù odsiedzia³ dopiero po³owê z 25-letniej kary. Poza tym ju¿ raz uciek³ z wiêzienia. A to wszystko - jak zapewnia Ewa Wróblewska, rzeczniczka zak³adu karnego w Rawiczu - bêdzie bra³a pod uwagê komisja, która zdecyduje o ewentualnym przeniesieniu.
ZwaÂż na to, Âże Agatta ma dziaÂłanie terapeutyczne - udowodnione w co najmniej 3 przypadkach :] Czy ten czÂłowiek, z ktĂłrym Agatta rozmawia, przejawia jakiekolwiek chĂŞci do uÂżycia agresji?marcinkowsky pisze: No wÂłaÂśnie o morderstwo :ox: Ja bym chyba spĂŞkaÂł
Nie wszedÂłbym do takiego nigdy w Âżyciu :nie: Kto wie co takiemu do gÂłowy strzeli :spiewa:
Nie wiemA to artysta - och, to na pewno wraÂżliwy czÂłowiekCzy zÂłoÂżyÂł propozycjĂŞ :> Nie wdziĂŞ, Âżeby tĂŞ jego pracowniĂŞ zdobiÂły kobiece akty :> :szalony:
MyÂślisz, Âże jak artysta zobaczy AgatkĂŞ to od razu che malowaĂŚ jej akty :>
Wspaniale :brawa: Sensownie, interesujÂąco, zwiĂŞÂźle i z pomysÂłem
Alchemik pisze:
DziÂś od siebie odpoczywamy...?Musowo
Ogólnie ujmuj¹c - mam spokojn¹ naturê, kiedy têskniê i ¿¹dam spe³nienia stajê siê zmêczony, wynêdznia³y wewnêtrznie, strapionynic na mus :devil: Wystarczy odrobinka cierpliwoœciA póŸniej to ju¿tylko œwiêtowaÌ, bawiÌ siê kosztowaÌ :jupi:
O zaprawdĂŞAgatka w peÂłnej krasie i poÂłowicznej okazaÂłoÂści
ZnĂłw perfekcyjna, Âśliczna i przyozdobiona
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 23 gości