Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Panowie :lol2: Czy¿byœcie t¹ nag³¹ i niespodziewan¹ zmaian¹ byli równie pozytywnie zaskoczeni? :lol2: Agatta ma jednak na wzglêdzie troskê o nasze zdrowe ¿ycie :lol2: Jeœli taka jak wy¿ej bêdzie siê nam prezentowaÌ, to do¿yjemy spokojnej staroœci :lol2: Bêdziemy mogli jeszcze wnuki swoich wnuków piastowaÌ - a wszystko zas³ug¹ Agatty :*
Jeszcze tylko doÂłu jestem ciekawy :lol2:
Rzecz jasna :lol2: Operator mĂłgÂłby wykazaĂŚ siĂŞ bystroÂściÂą i mieĂŚ to na uwadze, aby podzieliĂŚ siĂŞ z widzem tym, co on moÂże mieĂŚ zaszczyt widzieĂŚ :lol2:
RelacjÂą rĂłwnieÂż :szalony:
I tu legÂła w gruzach moja wczeÂśniejsza teoria :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

sybic -piĂŞkne sÂą Twoje capsy :)

AÂż wstyd mi moje zapodawaĂŚ :red:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:lol2: JeÂśli taka jak wyÂżej bĂŞdzie siĂŞ nam prezentowaĂŚ, to doÂżyjemy spokojnej staroÂści :lol2:
Ja w³¹snie w myœl zasady podaj palec, a ca³ej rêki zechc¹ :devil: doszed³em do wniosku, ¿e ta bluzeczka jest oczywiœcie bardzo ³adna i bardzo ³adnie le¿y -szkoda ¿e sybic nie uchwyci³ ujêcia bez napisu :lol2: ale jest ''ale'' :stop: za bardzo szczelnie zapiêta pod szyjê :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:sybic -piĂŞkne sÂą Twoje capsy :)

AÂż wstyd mi moje zapodawaĂŚ :red:
WidaÌ ró¿nicê miêdzy Waszymi capsami, ale nie za³amuj siê - najwa¿niejsze s¹ szczere chêci :lol2: Twoje te¿ s¹ super i najwa¿niejsze, ¿e s¹ i jest ich tyle :) Wk³adasz ponadto tyle pracy i chêci, by siê na czas ukaza³y :) Doceniamy to :)
Ja w³¹snie w myœl zasady podaj palec, a ca³ej rêki zechc¹ :devil: doszed³em do wniosku, ¿e ta bluzeczka jest oczywiœcie bardzo ³adna i bardzo ³adnie le¿y -szkoda ¿e sybic nie uchwyci³ ujêcia bez napisu :lol2: ale jest ''ale'' :stop: za bardzo szczelnie zapiêta pod szyjê :lol2:
Nawet nie chcĂŞ nawet domyÂślaĂŚ siĂŞ, co byÂłoby dalej tematem Twojej proÂśby, gdyby udaÂło Ci siĂŞ wypruĂŚ ten koÂłnierzyk :devil:

Na szczĂŞÂście pan KwaÂśniewski ''poliglota'' i ''ekspert'' od polityki zagranicznej skoĂączyÂł swĂłj dÂługi i przynudnawy monolog, wiĂŞc jest szansa, Âże jego miejsce zajmie ktoÂś, kto na naprawdĂŞ na to zasÂługuje :)
WypeÂłni zasÂłuÂżenie antenĂŞ swojÂą inteligencjÂą, urodÂą, wdziĂŞkiem i ÂżywioÂłowoÂściÂą :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..no wreszcie forum zaczĂŞÂło znĂłw dziaÂłaĂŚ :)
..a jeszcze kwadrans temu nic nie dziaÂłaÂło :/

..wpadÂłem do domciu z nadziejÂą Âże wÂłaÂśnie zobaczĂŞ AgatkĂŞ :rydzyk:
..Âładnie to tak beze mnie przemyÂśliwaĂŚ wdziĂŞki naszej Gwiazdy :?: :)

..w pierwszej relacji jest okropnie ubrana..faux pas..bluzka nie pasuje do niczego :hmm:
..o marynarze teÂż by warto wspomnieĂŚ :devil:

..niiiieee najlepiej to o niej jak najszybciej zapomnieĂŚ :lol2:
..zwÂłaszcza patrzÂąc na tÂą uroczÂą dzisiejszÂą bluzeczkĂŞ :P :P
..dla mnie bomba - co za miÂła odmiana - i jak dziaÂła :D
Alchemik pisze:Na szczĂŞÂście pan KwaÂśniewski ''poliglota'' i ''ekspert'' od polityki zagranicznej skoĂączyÂł swĂłj dÂługi i przynudnawy monolog, wiĂŞc jest szansa, Âże jego miejsce zajmie ktoÂś, kto na naprawdĂŞ na to zasÂługuje :)
WypeÂłni zasÂłuÂżenie antenĂŞ swojÂą inteligencjÂą, urodÂą, wdziĂŞkiem i ÂżywioÂłowoÂściÂą :)
..tak..tak :)
..tak byÂłoby piĂŞknie..cudownie :)
..ale w takie piĂŞkne bajki dawno temu przestaÂłem wierzyĂŚ :x
..teraz znĂłw premier lada moment wyskoczy z cotygodniowÂą audiencjÂą :x
No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie :lol2:
A ja to aÂż do tego stopnia nie :spiewa:
..no myÂślĂŞ :lol2:
..bo co by na to Âżona powiedziaÂła :?: :lol2: :devil:
..ale dla nas najwaÂżniejsze to widzieĂŚ AgatkĂŞ w telewizji :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no wreszcie forum zaczĂŞÂło znĂłw dziaÂłaĂŚ :)

Nie mĂłw :? To byÂły chwile grozy :devil: Agatka w tefau nadaje kolejnÂą relacje a serwery postanowiÂły siĂŞ zbuntowaĂŚ :x
Ale dla chcÂącego nic trudnego :devil: Czary mary i ...... zÂłoto :P

Obrazek Obrazek

Niestety sporo byÂło cytowanych wypowiedzi innych ludzi :]

Ale za to sÂłoneczko wĂŞdruje na zachodzik i cieĂą jest tam gdzie powinien :)
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Na szczĂŞÂście pan KwaÂśniewski ''poliglota'' i ''ekspert'' od polityki zagranicznej skoĂączyÂł swĂłj dÂługi i przynudnawy monolog, wiĂŞc jest szansa, Âże jego miejsce zajmie ktoÂś, kto na naprawdĂŞ na to zasÂługuje :)
..tak..tak :)
..tak byÂłoby piĂŞknie..cudownie :)
..ale w takie piĂŞkne bajki dawno temu przestaÂłem wierzyĂŚ :x
..teraz znĂłw premier lada moment wyskoczy z cotygodniowÂą audiencjÂą :x
On siĂŞ kurczĂŞ pyta a wÂłaÂściwie strwierdza, Âże Polska ''czeka na pierwiastek'' :? ''Prawdy sÂą trzy: caÂła prawda, ÂświĂŞta prawda i gĂłwno prawda'' :] Jak widaĂŚ Pan Premier nie wie, Âże my nie na pierwiastek, a na AgatkĂŞ czekamy :ban:
Katastrofalnie normalnie dziÂś wyszÂło z tymi konferencjami :hmm:
Teraz ministerstwo finansĂłw wyskoczyÂło :x
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..no wreszcie forum zaczĂŞÂło znĂłw dziaÂłaĂŚ :)

Nie mĂłw :? To byÂły chwile grozy :devil: Agatka w tefau nadaje kolejnÂą relacje a serwery postanowiÂły siĂŞ zbuntowaĂŚ :x
Bawi¹ siê z nami w kó³ko krzy¿yk :devil: Teraz to sobie wylicza³em:zadzia³a - nie zadzia³a :>
Wszystko wskazuje na to (w chwili, w której piszê, bo póŸniej, podczas wysy³ania posta, to nie wiadomo jak bêdzie :devil: ), ¿e tym razem jednak zadzia³a :)
Ale za to sÂłoneczko wĂŞdruje na zachodzik i cieĂą jest tam gdzie powinien :)
W telewizji podejrzewam obraz bardziej wierny byÂł :)
StojÂąc w tym cieniu drzew Agatta w duecie z jej karaibskÂą opaleniznÂą prezentowaÂły siĂŞ bosko :P
Tylko z ekskluzywnym kostiumem bikini utrzymanym w np. stonowanej kolorystyce br¹zów i b³êkitu na tej okrytej z³ot¹ opalenizn¹ skórze, móg³by byÌ bardziej imponuj¹cy efekt :szalony:
obieÂżyÂświat pisze:On siĂŞ kurczĂŞ pyta a wÂłaÂściwie strwierdza, Âże Polska ''czeka na pierwiastek'' :? ''Prawdy sÂą trzy: caÂła prawda, ÂświĂŞta prawda i gĂłwno prawda'' :] Jak widaĂŚ Pan Premier nie wie, Âże my nie na pierwiastek, a na AgatkĂŞ czekamy :ban:
Zdaje siê, ¿e maraton konferencji pokrzy¿owa³ nam plany :twisted: Pró¿no, darmo, bójcie siê Boga! Na 3 plenerowych relacjach poprzestaÌ? :twisted:
No tak LPR chce zakazaÌ rozpowszechniania symbolu marihuany, a w telewizji odbiera siê czas antenowy naszemu najwspanialszemu narkotykowi :> Tak wiêc niechaj pan premier wespó³ ze swoimi wice dobrze zaplanuj¹ nastêpne miesi¹ce, ¿eby nas do czerwonej gor¹czki nie doprowadzali :ban: Dano nam Agattê :P Uzale¿niono :P To zobowi¹zuje do dalszej wspó³pracy :) Tylko ona nam pozostanie :)
obieÂżyÂświat pisze:
No có¿, teraz - tak na gor¹co mogê siê przyznaÌ, ¿e nawet kiedy nie ma w telewizji Agatki widzê j¹ wszêdzie :lol2:
A ja to aÂż do tego stopnia nie :spiewa:
..no myÂślĂŞ :lol2:
..bo co by na to Âżona powiedziaÂła :?: :lol2: :devil:
ÂŻona? :) DziÂś jest - jutro jej nie ma :devil: Trzeba myÂśleĂŚ na zapas :cicho:
OczywiÂście nie chodzi mi o mĂłj przypadek :aniol: Bynajmniej :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Bawi¹ siê z nami w kó³ko krzy¿yk :devil: Teraz to sobie wylicza³em:zadzia³a - nie zadzia³a :>
..a ja to sobie kwiatki z listkĂłw oskubujĂŞ kiedy wyliczam czy bĂŞdzie czy nie bĂŞdzie relacji :lol2:
StojÂąc w tym cieniu drzew Agatta w duecie z jej karaibskÂą opaleniznÂą prezentowaÂły siĂŞ bosko :P
Tylko z ekskluzywnym kostiumem bikini utrzymanym w np. stonowanej kolorystyce br¹zów i b³êkitu na tej okrytej z³ot¹ opalenizn¹ skórze, móg³by byÌ bardziej imponuj¹cy efekt :szalony:
..a to podobno marcinkowsky miaÂł miaÂł marzenia przelaĂŚ na karty forum :lol2:

..wiem..wiem :stop:
..trudno siĂŞ oprzeĂŚ :lol2:
No tak LPR chce zakazaÌ rozpowszechniania symbolu marihuany, a w telewizji odbiera siê czas antenowy naszemu najwspanialszemu narkotykowi :> Tak wiêc niechaj pan premier wespó³ ze swoimi wice dobrze zaplanuj¹ nastêpne miesi¹ce, ¿eby nas do czerwonej gor¹czki nie doprowadzali :ban: Dano nam Agattê :P Uzale¿niono :P To zobowi¹zuje do dalszej wspó³pracy :) Tylko ona nam pozostanie :)
..rz¹d móg³by sypn¹Ì jak¹œ dotacjê grupie iti ¿eby podnieœli wyp³aty pracownikom :lol2:
..no i Âżeby Agatka mogÂła wiĂŞcej takich..mniej wiĂŞcej takich wdzianek sobie kupiĂŚ :)
ÂŻona? :) DziÂś jest - jutro jej nie ma :devil: Trzeba myÂśleĂŚ na zapas :cicho:
OczywiÂście nie chodzi mi o mĂłj przypadek :aniol: Bynajmniej :D
..coÂś mi siĂŞ zdaje Âże dzis pĂłjdziesz spaĂŚ bez..bez kolacji :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A piĂŞkno znĂłw na wolnoÂści :lol2:

Strasznie mi siĂŞ pali grunt pod nogami, wiĂŞc cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło mi siĂŞ wstrzeliĂŚ w forum :)
Mimo poÂśpiechu, nie mogĂŞ jednak nie napisaĂŚ o dwĂłch rzeczach :]
Po pierwsze, Âże czasami szczerze nienawidzĂŞ tvn24 - to za dzisiejszy raport i brak w nim Agatki :evil:
Po drugie - ju¿ przyjemniejsze i wi¹¿¹ce siê z uczuciami wprost odmiennymi :)
Nie mĂłgÂłbym nie pochwaliĂŚ i zganiĂŚ Agatki za dzisiejsze stroje :lol:

:shock: Rany boskie :hmm: Pomijam juÂż upaÂł :hyh: choĂŚ pewnie, gdyby wyszÂła na ulicĂŞ ubrana tak jak rano, to padlibyÂśmy niechybnie. Albo my, albo Agatka :devil:
Ta bluzka z pierwszej relacji, to gorsze doznanie nawet niÂż tortury :hyh: Gorsze niÂż Âłamanie koÂłem, niÂż wbijanie na pal, niÂż chÂłosta ... - litoÂści :hyh:
Teraz to dziĂŞkujĂŞ losowi, Âże nie widziaÂłem Porankowej relacji, bo caÂły dzieĂą miast o Agatce, o tej o tym czymÂś rozmyÂślaÂł i myÂśli niepotrzebnie zaprzÂątaÂł :hyh: Ale za to, Âże nie widziaÂłem plenerowych relacji przeklinam los ;(

O! :D Takim widokiem-pieszczotÂą przychodÂź do mnie caÂły czas :racja:

Czujni i szybcy :) Jak¿e wiêc spod Waszych czujnych r¹k, uszu i oczu mog³o ujœÌ coœ, obok czego móg³bym przejœÌ obojêtnie? Oczywiœcie, ¿e nie mog³o :)
A nie byÂło to Âżadnych rozmĂłw :uhh:
Znów po pierwsze Agatka zawsze tak interesuj¹co i sprytnie potrafi podejœÌ rozmówcê, ¿e chcia³oby siê s³uchaÌ tej rozmowy w nieskoùczonoœÌ :)
A znĂłw po drugie, wtedy zawsze widaĂŚ wiĂŞcej, bo jest odlot kamery (i nie tylko kamery :lol2: ) :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Agata widze zapracowana :
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A piĂŞkno znĂłw na wolnoÂści :lol2:

SzarÂżuje po caÂłej ramĂłwce :jupi:

Bo co to ma siĂŞ znaczyĂŚ, Âże materiaÂł Agatki jeszcze w Prosto z Polski? :) No tylko dobre moÂże oznaczaĂŚ :jupi: Ale niespodziewajka :tanczy:

Agatka w klatce lwa :o Ten to ciekawe za co skazany :neutral: ?
OdwaÂżna ta nasza Agatka, Âże hej :D

Obrazek

ciekawe, czy ten artysta malarz zaproponowaÂł Agatce, Âżeby posÂłuÂżyÂła mu za modelkĂŞ :xx: ?

Obrazek Obrazek

Dobrze, Âże Black wrĂłciÂłeÂś, bo bym pomyÂślaÂł, Âże Agatka u Ciebie byÂła w odwiedzinach :lol2: Tak o tym wiĂŞzieniu rozprawiaÂłeÂś ostatnio :devil:
Ejjjj, Black, a Ty to masz racjĂŞ, Âże w wiĂŞzeieniach to lepiej majÂą niÂż na wolnoÂści :lol2: ZwÂłaszcza po dzisiejszym wnioskujĂŞ 8)

Strasznie mi siĂŞ pali grunt pod nogami, wiĂŞc cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło mi siĂŞ wstrzeliĂŚ w forum :)
Mimo poÂśpiechu, nie mogĂŞ jednak nie napisaĂŚ o dwĂłch rzeczach :]
A materiaÂłu pewnie bidaczyna nie widziaÂł :uhh:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:A piĂŞkno znĂłw na wolnoÂści :lol2:

SzarÂżuje po caÂłej ramĂłwce :jupi:

Bo co to ma siĂŞ znaczyĂŚ, Âże materiaÂł Agatki jeszcze w Prosto z Polski? :) No tylko dobre moÂże oznaczaĂŚ :jupi: Ale niespodziewajka :tanczy:
:shock: :shock: Faktycznie szok :shock: :shock: Na dwĂłd mam to, Âże siĂŞ nie spodziewaÂłem i nie oglÂądaÂłem ;(
Czekam na jakiÂś re-play :rydzyk:
Mam nadziejĂŞ, Âże nie za przestĂŞpstwa seksualne albo morderstwo :o
OdwaÂżna ta nasza Agatka, Âże hej :D
Czy oby nie nazbyt bardzo siĂŞ naraÂża :mhm:
Pozostaje nic innego jak tylko za odwagĂŞ uhonorowaĂŚ jÂą... :brawa: :brawa:
ciekawe, czy ten artysta malarz zaproponowaÂł Agatce, Âżeby posÂłuÂżyÂła mu za modelkĂŞ :xx: ?
A to artysta - och, to na pewno wraÂżliwy czÂłowiek :) Czy zÂłoÂżyÂł propozycjĂŞ :> Nie wdziĂŞ, Âżeby tĂŞ jego pracowniĂŞ zdobiÂły kobiece akty :> :szalony:

Dobrze, Âże Black wrĂłciÂłeÂś, bo bym pomyÂślaÂł, Âże Agatka u Ciebie byÂła w odwiedzinach :lol2: Tak o tym wiĂŞzieniu rozprawiaÂłeÂś ostatnio :devil:
Ejjjj, Black, a Ty to masz racjĂŞ, Âże w wiĂŞzeieniach to lepiej majÂą niÂż na wolnoÂści :lol2: ZwÂłaszcza po dzisiejszym wnioskujĂŞ 8)
ZupeÂłnie nieÂświadom urokĂłw Âżycia w wiĂŞzieniu zagnaÂł tam sam siebie :lol2:
A nie byÂło to Âżadnych rozmĂłw :uhh:
Znów po pierwsze Agatka zawsze tak interesuj¹co i sprytnie potrafi podejœÌ rozmówcê, ¿e chcia³oby siê s³uchaÌ tej rozmowy w nieskoùczonoœÌ :)
A znĂłw po drugie, wtedy zawsze widaĂŚ wiĂŞcej, bo jest odlot kamery (i nie tylko kamery :lol2: ) :lol2:
A nie byÂło :/ Szkoda :] Agatta mĂłwiÂła o tym, Âże prĂłbowaÂła siĂŞ skontaktowaĂŚ z wÂłaÂścicielkÂą spalonej kamienicy, ale jej siĂŞ to nie udaÂło :/

Co nie oznacza, ze po relacjach czuje siĂŞ niedosyt :nie:
Tylko pod wzglĂŞdem ich iloÂści, moÂżna mieĂŚ jeszcze wiele do Âżyczenia :]
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:
Mam nadziejĂŞ, Âże nie za przestĂŞpstwa seksualne albo morderstwo :o

No wÂłaÂśnie o morderstwo :o :xx: Ja bym chyba spĂŞkaÂł :neutral: Nie wszedÂłbym do takiego nigdy w Âżyciu :nie: Kto wie co takiemu do gÂłowy strzeli :spiewa:
A to artysta - och, to na pewno wraÂżliwy czÂłowiek :) Czy zÂłoÂżyÂł propozycjĂŞ :> Nie wdziĂŞ, Âżeby tĂŞ jego pracowniĂŞ zdobiÂły kobiece akty :> :szalony:

MyÂślisz, Âże jak artysta zobaczy AgatkĂŞ to od razu che malowaĂŚ jej akty :>

Agata widze zapracowana :

ooooo :o ! maxxx znĂłw byÂłeÂś pierwszy :D
Wczoraj nie zd¹¿y³em wyraziÌ zdumienia, bo forum definitywnie pad³o, wiêc dzisiaj to czyniê :lol2:

KawaÂłek twĂłrczoÂści Agatki na piÂśmie z http://www.tvn24.pl :lol2:
ByÂł konkurs - jest zwyciĂŞzca, ale obiecanej nagrody nie bĂŞdzie. UrzÂąd miasta w Zielonej GĂłrze rozstrzygajÂąc konkurs na maskotkĂŞ miasta nie spodziewaÂł siĂŞ kÂłopotĂłw. A kÂłopoty zaczĂŞÂły siĂŞ, gdy okazaÂło siĂŞ, Âże nagroda - zagraniczna wycieczka - miaÂła trafiĂŚ do zakÂładu karnego w Rawiczu. I to do wiĂŞÂźnia, ktĂłry odsiaduje wyrok za morderstwo.
- Nagrody tej zwyciĂŞzca nie otrzymaÂł, bo nie przewidywaÂła ona miejsc dla konwojentĂłw - mĂłwi Tomasz Nestorowicz, rzecznik prasowy UrzĂŞdu Miasta w Zielonej GĂłrze.
ZwyciĂŞzca musiaÂł siĂŞ wiĂŞc zadowoliĂŚ nagrodÂą pocieszenia. Jednak bardziej artystĂŞ cieszy zainteresowanie jego twĂłrczoÂściÂą i to, Âże prezydent Zielonej GĂłry wesprze teraz jego starania o przeniesienie do tamtejszego aresztu.
Na drodze do takiej przysz³oœci wci¹¿ stoi jednak jeszcze przesz³oœÌ. Wiêzieù odsiedzia³ dopiero po³owê z 25-letniej kary. Poza tym ju¿ raz uciek³ z wiêzienia. A to wszystko - jak zapewnia Ewa Wróblewska, rzeczniczka zak³adu karnego w Rawiczu - bêdzie bra³a pod uwagê komisja, która zdecyduje o ewentualnym przeniesieniu.
No a tutaj juÂż caÂły materiaÂł :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: No wÂłaÂśnie o morderstwo :o :xx: Ja bym chyba spĂŞkaÂł :neutral: Nie wszedÂłbym do takiego nigdy w Âżyciu :nie: Kto wie co takiemu do gÂłowy strzeli :spiewa:
ZwaÂż na to, Âże Agatta ma dziaÂłanie terapeutyczne - udowodnione w co najmniej 3 przypadkach :] Czy ten czÂłowiek, z ktĂłrym Agatta rozmawia, przejawia jakiekolwiek chĂŞci do uÂżycia agresji? :) WrĂŞcz odwrotnie :) PaÂła radoÂściÂą, optymizmem i humorem :)

MyÂślisz, Âże jak artysta zobaczy AgatkĂŞ to od razu che malowaĂŚ jej akty :>
Nie wiem :D PrzecieÂż nie mogĂŞ wypowiadaĂŚ siĂŞ w imieniu artystĂłw :lol2: Co najwyÂżej swoim wÂłasnym :lol2:

KawaÂłek twĂłrczoÂści Agatki na piÂśmie z http://www.tvn24.pl :lol2:
No a tutaj juÂż caÂły materiaÂł :)
Wspaniale :brawa: Sensownie, interesujÂąco, zwiĂŞÂźle i z pomysÂłem 8)
Bardzo du¿e wra¿enie robi fragment, kiedy Agatta pod¹¿a z werdyktem komisji w rêku, w stronê drzwi aresztu, pomys³ na kadr wyœmienity 8) Tekst - jego uk³ad i sposób odczytania brzmi¹ jak mój gust wzorowo :brawa:

DziÂś od siebie odpoczywamy...? :( Musowo ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Przy³¹czam siê i potwierdzam, ¿e i moim zdaniem bardzo dobra robota :brawa:

Alchemik pisze:
DziÂś od siebie odpoczywamy...? :( Musowo ;(

nic na mus :devil: Wystarczy odrobinka cierpliwoœci :) A póŸniej to ju¿tylko œwiêtowaÌ, bawiÌ siê kosztowaÌ :jupi:

Agatka w peÂłnej krasie i poÂłowicznej okazaÂłoÂści :lol2:
ZnĂłw perfekcyjna, Âśliczna i przyozdobiona :lol2:

Tylko czemu dopiero teraz siĂŞ zjawia :uhh: ?

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Jakiegoœ speeda chyba po³knê³a, bo mówi³a tak szybko, ¿e ledwo nad¹¿a³em ³apaÌ s³owa :lol2:
Agatka dziaÂła Âżywcem odwrotnie do tego forum :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

PiszĂŞ krĂłtko i szybko, korzystajÂąc z chwili, kiedy ''critical error'' nie obowiÂązuje :rozglada:
nic na mus :devil: Wystarczy odrobinka cierpliwoœci :) A póŸniej to ju¿tylko œwiêtowaÌ, bawiÌ siê kosztowaÌ :jupi:
Ogólnie ujmuj¹c - mam spokojn¹ naturê, kiedy têskniê i ¿¹dam spe³nienia stajê siê zmêczony, wynêdznia³y wewnêtrznie, strapiony ;( Zaœ, kiedy rozchodzi siê o wyczekiwanie Agatty... rodzi siê we mnie choleryk :lol2:
A kiedy ona zaczyna do nas przemawiaĂŚ swojÂą magiÂą i rzucaĂŚ ÂświatÂło na sytuacjĂŞ, ktĂłrej wyjaÂśnienie jest jej powierzone oczy mi bÂłyszczÂą :szalony:
Agatka w peÂłnej krasie i poÂłowicznej okazaÂłoÂści :lol2:
ZnĂłw perfekcyjna, Âśliczna i przyozdobiona :lol2:
O zaprawdĂŞ :lol2:
Tylko dlaczego idylla ta tak krótkotrwa³¹ i nienagminn¹ by³a :uhh:
ODPOWIEDZ