Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
to ile ona przygotowuje 15 na żywo ponad 2,5h?
Coraz głupszymi pytaniami torpedujesz forum
-
- Czasem tu wpada
nouze ... 

:spiewa:
już jestem potulniutki :aniol:
już jestem potulniutki :aniol:
może faktycznie dla Ciebie są głupie. Niestety ja nie znam się tak dobrze na telewizji jak Wy i piszę takie pytania, gdyż myślę, że zostanie wyjaśnicie to takiemu żółtodziobowi jak janouze pisze:Coraz głupszymi pytaniami torpedujesz forum

-
- Czasem tu wpada
Nouze
Wyjaśnij skoro ktoś pyta. Proszę.
Wyjaśnij skoro ktoś pyta. Proszę.
Ja też się nie znam na telewizji, cały czas na forum towarzyszy mi klimat "Co ty tutaj robisz?" Elektrycznych Gitar. Ale wystarczy wyostrzyć nieco zmysły i stanie się jasne, że jak to swojsko ująłeś "ona" przygotowuje program przez cały dzień. Podobnie jak Katarzyna Werner do PiŚ czy Anita do FpP. Anna przy swoim stanowisku pojawia się zwykle około 9.003405t pisze:może faktycznie dla Ciebie są głupie. Niestety ja nie znam się tak dobrze na telewizji jak Wy i piszę takie pytania, gdyż myślę, że zostanie wyjaśnicie to takiemu żółtodziobowi jak ja
Serdecznie dziękuje @nouze i @pozytywnie24
-
- Czasem tu wpada
Nie ma sprawy.
Trzeba sobie pomagać.

Trzeba sobie pomagać.
-
- Fanatyk :)
Kolega @nouze coś rozemocjonowany nową znajomością na forum ... :rozglada:
A zauważył chociaż Kolega , z jakim wdziękiem dzisiaj Anna zasiadła na krześle na koniec programu ?
A zauważył chociaż Kolega , z jakim wdziękiem dzisiaj Anna zasiadła na krześle na koniec programu ?

Zawsze to weselej na forumepsztajnek pisze:Kolega @nouze coś rozemocjonowany nową znajomością na forum

Nie mam już tego video, ale wydawało mi się że usiadła na biurku :mhm:epsztajnek pisze:A zauważył chociaż Kolega , z jakim wdziękiem dzisiaj Anna zasiadła na krześle na koniec programu ?
Przez cały program mimowolnie skupiałem się na tych... no... starszy kolega mnie zna :rozglada: - dla większości nieistotnych szczegółach, dla mnie jednym ze skrzywień :cicho:
Dlatego rozmyślnie pominąłem Annę przy wrzucaniu wczorajszych zdjęć :spiewa:
Również mam wrażenie, że nie tyle co usiadła na biurku, a oparła się o nie. Za to w czwartek chyba miała wolny fotel.nouze pisze:Nie mam już tego video, ale wydawało mi się że usiadła na biurku :mhm:epsztajnek pisze:A zauważył chociaż Kolega , z jakim wdziękiem dzisiaj Anna zasiadła na krześle na koniec programu ?
-
- Fanatyk :)
Ja właśnie o takim nieistotnym dla większości szczególe: opierając się o biurko założyła nóżkę na nóżkę - niby banał - ale to było takie wdzięczne fiku-miku , że aż słodko na duszy się zrobiłonouze pisze:Przez cały program mimowolnie skupiałem się na tych... no... starszy kolega mnie zna - dla większości nieistotnych szczegółach, dla mnie jednym ze skrzywień

Ale by były widoki bez tego fioletowego topu
x: :rozglada:

dziś fruzura Ani po nowemu - staremu