Wci¹¿ czekamy.P.S. A jak tam panna Joanna?? Wróci³a ju¿ z letnich woja¿y?
Mamy nadziejĂŞ, Âże nie zrobi nas w konia i objawi siĂŞ juÂż dziÂś na antenie :rozglada:
Moderator: Łukasz
epsztajnek pisze:Mo¿e studenci i pracownicy naukowi Wydzia³ów Psychologii i Psychiatrii jako studium przypadków klinicznych.... :devil: :devil: :devil:Ktoœ te nasze bzdury czyta. I nie jest to tylko Joasia
A co myÂślisz, Âże pojawi siĂŞ jako reporterkaSpokojnie, poczekajmy do dwudziestej
Musimy ta haĂąbe podzieliĂŚ miedzy siebie Âżeby to rozÂłozyĂŚ :hmm:Najgorsze, Âże Joasia nas skompromitowaÂła.
JuÂż od tygodnia obwieszczamy, Âże dziÂś Joasia wraca.
Ja bym jej do kolejnych wakacji nie dawaÂł :nie:Bo jakby Jej 4 tygodnie dali to juz by nie miaÂła wolnego do Swiat
Sz³a na urlop na w³asn¹ odpowiedzialnoœÌ :devil:Aha i jeszcze musi siê z tym liczyc,¿e mo¿emy coraz to wiêksze g³upstwa wypisywaÌ tu na forum
Joasia zadzwoniÂła do szefa i powiedziaÂła,Âże narazie nie wraca bo na wakacjach jest tak fajnie :tanczy:To jest znikoma szansa, Âże moÂże jutro siĂŞ pojawi.
PozwoliÂłoby to nam zachowaĂŚ resztki godnoÂści
Najchêtniej zamkn¹³bym Ciê w klatce bo kocham na Ciebie patrzec :devil:Ja bym jej do kolejnych wakacji nie dawa³
Przez pierwsze 2...2.5 tygodnia by³o mi troche g³upio,¿e tak Jej dokuczamy z powodu tego urlopu ale teraz Joasiu ju¿ troszeczkê nam siê to nie podoba :nie:Sz³a na urlop na w³asn¹ odpowiedzialnoœÌ
Joasia przyjĂŞÂła od tvn24 zupeÂłnie nowÂą posadĂŞ.Joasia zadzwoniÂła do szefa i powiedziaÂła,Âże narazie nie wraca bo na wakacjach jest tak fajnie
A moÂże Ona juz pracuje gdzieÂś od dwĂłch tygodni ale na ..zapleczu
Nawet nie chce tak myslec
Bo wtedy.. ,wtedy to byÂśmy sie musieli wybrac tam na Wiertnicza i zrobiĂŚ niezla zadyme
No Joasia, pokaÂż co potrafisz :devil:Do wakacji..grubo po bandzie
I to porzÂądnie. Bo na forum juÂż pewnie nas uwaÂżajÂą za furiatĂłw i napalonych maÂłolatĂłw :ban:Bedziesz musiaÂła Nam to odpÂłacic w uÂśmiechach -bezwzglĂŞdnie
Do sÂłowa 'Super Express" uwierzyÂłemNo dobra, pewnie uwierzyliÂście To powyÂższe to wymyÂśliÂłem-tak dla jasnoÂści-to nie prawda
Ja jestem caÂłkiem normalny przysiĂŞgam :stop: Ale jakbym to czytaÂł tak oo z boku to kto wie co bym o tym myÂślaÂł wszystkimI to porzÂądnie. Bo na forum juÂż pewnie nas uwaÂżajÂą za furiatĂłw i napalonych maÂłolatĂłw
Joasia nam za to sÂłono zapÂłaci w sÂłodkich uÂśmiechach
Użytkownicy przeglądający to forum: marcin3usb, TommyC i 20 gości