No, fakt Najpierw myÂślaÂłam, Âże siĂŞ pomylili, ale potem pojĂŞÂłam, iÂż taka chyba miaÂło byĂŚ. W sumie ci9ekawie wyszÂło.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
TeÂż tak patrzĂŞ i myÂślaÂłem, Âże to wiadomoÂściowy fotomontaÂż. OglÂądaÂłem Fakty, ale akurat w tym momencie mnie przez chwilĂŞ w pokoju nie byÂło. A ostatnio byÂłemm wkurzony bo Bogus nic nei dawaÂł na ekran, a dziÂś aÂż 2 ozdobiki.
Fusiak pisze:Hmmm
Rewelacja
W pierwszej chwili pomyœla³em sobie, ¿e to Wiadomoœci :evil2: Ale nie, Fakty Czy to przez ca³¹ zapowiedŸ takie zdjêcie by³o z ty³u?
Jeœli tak, to gratulujê! Po raz pierwszy od ponad pó³ roku zrobili wreszcie coœ nowego
Tak trzymac, tylko liczĂŞ, Âże dadzÂą ten materiaÂł w neozdradzie Ale moge siĂŞ przeliczyĂŚ
to nie byÂła zapowiedÂź tylko poÂżegnanie !! "piorunujÂący materiaÂł" byÂł ostatni wiĂŞc.. ;]
pablo_xl pisze:Âładnie BoguÂś wyglÂądaÂł na tym tle
Tak mamy juÂż bÂłyskawice, brakuje tylko grzmotĂłw, wycia wilkĂłw i odÂłgosĂłw wichury. Z tymi dorbnymi dodatkami mielibyÂśmy scnografie idealnie pasujÂącÂą do Bogusia.
PS moÂże na drugim planie warto byÂło wsadziĂŚ widok na cmentarz lub zamek Draculi?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Mogliby zresztÂą takie tÂło wykorzystywac czĂŞÂściej, np. swietnie pasowaÂłoby do tematĂłw o polskiej polityce.
To by siĂŞ od razu samo przez sie kojarzyÂło z woÂłaniem o pomstĂŞ do nieba ZresztÂą ten ekran mĂłgÂłby siĂŞ wreszcie do czegoÂś przydaĂŚ, bo przewaÂżnie udaje tylko niebieskÂą ÂścianĂŞ
Pozyjemy, zobaczymy...
Zgadzam siĂŞ. Zawsze te niebieskie kropki i te niebieskie kropki, i te nieieskie kropki... :ranting: A jakby tak codziennie przygotowywali inne tÂło, albo chociaÂż tak na koniec dawac jak wczoraj? ByÂłoby to jakies urozmaicenie :tak: (graficzne oczywiÂście, bo innych urozmaiceĂą mamy przecieÂż dosyĂŚ ).
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
To na pewno nie by³a pomy³ka gdy¿ zuwa¿cie to t³o zniknê³o dok³adnie wtedy kiedy zacz¹³ siê lot kamery.A zamiast kropek mogliby daÌ po prostu powtarzaj¹c¹ siê czo³ówkê faktów,tylko ¿e oczywiœcie bardzo zwolnion¹ ¿eby nie odwraca³a uwagi od prowadz¹cego/prowadz¹cej.Co o tym s¹dzicie?
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
salladyn pisze:To na pewno nie by³a pomy³ka gdy¿ zuwa¿cie to t³o zniknê³o dok³adnie wtedy kiedy zacz¹³ siê lot kamery.A zamiast kropek mogliby daÌ po prostu powtarzaj¹c¹ siê czo³ówkê faktów,tylko ¿e oczywiœcie bardzo zwolnion¹ ¿eby nie odwraca³a uwagi od prowadz¹cego/prowadz¹cej.Co o tym s¹dzicie?
faktycznie, na poÂżegnanie mogÂłoby coÂś takiego byĂŚ.. ehh.. szkoda Âże nie mamy na to wpÂływu
Wiesz co jesteÂś zÂłoÂśliwy.Tvn bardzo siĂŞ liczy z opiniÂą telewidzĂłw.Na przykÂład kiedy wysÂłaÂłem pytanie na ich skrzynkĂŞ mailowÂą to nieodpowiedzieli na pewno dlatego Âże akurat byÂła zapchana :evil2: .No a to Âże zapchana byÂła 22 razy to przecieÂż nie ich wina .
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!