Mogliby prowadzić ten program tak jak prowadzono Fakty w duecie, czyli razem omawiają dany temat a nie, że Kasia mówi o jednym temacie a Michał o kolejnym i tak na zmianę...
avatar pisze:Mogliby prowadzić ten program tak jak prowadzono Fakty w duecie, czyli razem omawiają dany temat a nie, że Kasia mówi o jednym temacie a Michał o kolejnym i tak na zmianę...
Za pierwszym razem było to od 16 do 17, a w kolejnych tygodniach wydłużyli i takie pasmo jest od 15 do 18. W niedzielę chyba od 15.30 do 17.30 ale pewien nie jestem.
pkp pisze:Ciekawe czy w TVN sugerują się opiniami z tego forum.
Być może sugerują się. Oto przykład z dzisiaj:
matik pisze:
avatar pisze:Mogliby prowadzić ten program tak jak prowadzono Fakty w duecie, czyli razem omawiają dany temat a nie, że Kasia mówi o jednym temacie a Michał o kolejnym i tak na zmianę...
Mówisz-masz Od dzis wspólnie omawiają tematy.
Nie wiem jak Wy, ale uważam, że w TVN pracują normalni ludzie - tacy jak my - więc na pewno, po jednym z takich programów sobotnich, postanowili coś dodać lub zmienić. Myślę, że nie sugerują się forum.
Dalej pier*olą o Bieberze, co włączę i gdy mam szczęście trafić na coś innego, np. rozmowy z gośćmi wspominającymi Krzysztofa Kozłowskiego, to za chwilę muszę wyłączyć, bo wracają z tym gównem.