[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ooo :shock: a kogo tam graÂł ?? :>

A niedawno pisaÂło w "Fakcie" Âże Andrzej SoÂłtysik pojawi siĂŞ takÂże w jednym z odcinkĂłw nowej serii "Niani" bĂŞdzie graÂł dziennikarza. 8) :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No AndÂżej SoÂłtysik jest gwiazda TVN, ciekawe czy pÂłacÂą mu za wystĂŞpy w serialach??
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:Ooo :shock: a kogo tam graÂł ?? :>
(...)
Nikogo nie graÂł :) wystÂąpiÂł w programie DDTVN gdzie wÂłaÂśnie Joanna i Sebastian opowiadali o pracy na planie W11 a SoÂłtysik wystÂąpiÂł w roli pytajÂącego 8)
ZIMA
pawell

:oops: heeh a ja myÂślaÂłem Âże on wystÂąpiÂł w "W11". :roll: :lol: :lol: :D A on tylko przeprowadzaÂł z nimi wywiad no Âładnie... :lol: :lol: :D
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »

heheh gdzie diabeÂł nie moze tam SoÂłtysika poÂśle ja go osobiÂście b. olubie sympatyczny koleÂś : :lol: 8) :lol:
Kowal
Bywalec
Bywalec

No TVN by chyba niedaÂł kogoÂś niesympatycznego na stanowisko rzecznika prasowego. :lol: :lol:
Wróciłem!!
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

SoÂłtysik sie nadaje idealnie moim skromnym zdaniem :) a tu dla tych co [przegapili jeszcze kilka screenĂłw ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kowal
Bywalec
Bywalec

Fajne zdjêcia, moim zdaniem te¿ siê nadaje ale mo¿e wrócmy do "Dzieù dobry TVN". Jutro bedzie ciakwe po³¹czenie Pudzian-Majewski, a mo¿e na niedziele zaprosz¹ Dodê i ta aktorke co j¹ gra w SMS-sie:)
Wróciłem!!
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

jak dla mnie miÂły do ogladania jest tylko wtedy serwis DDTVN kiedy prowadzi go pani Rusin i Pan Meller :) bo jakos nie tawie KoÂłek - MoÂłek :? i Janiaka no nie wiem mam niesmak :?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Dopiero godzinka programu, a ju¿ mi siê bardzo podoba. :D Szczególnie kulisy TVN Meteo, zubilewicz mnie rozwali³. "O tam, Kuba Porada rozmawia z Szymonem Majewskim, zaraz Szymon powinien dotrzeÌ do studia Dzieù Dobry TVN". W ogóle fajnie oprowadza³ po newsroomie TVN24 i TVN Meteo. :D Na planie Magdy M., rozmowa z re¿yserem "Tylko mnie kochaj" i oczywiœcie Julk¹, ¿¹daj¹c¹ cytrynki! :lol: W kuchni Pudzian i Rylik - na sportowo! :D W ogóle jak zawsze, mi³y sobotni poranek. :D A do tego œwietna para Rusin-Meller. Miodzio kwadrat. :D
pawell

O nie :!: :mad: a ja to wszystko przegapi³em. :placze: Musia³em wyjœÌ i zaraz znów wychodzê... :ranting: Mam nadziejê ¿e ktoœ nagra³ ten program i by³by tak mi³y i tu by go da³... :)
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

NapisaÂłem wierszyk do Szymona, ale go nie opublikowali. Jestem zawiedziony :evil: .
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Kowal
Bywalec
Bywalec

Program niestety widizaÂłem tylko od poÂłowy...ale widziaÂłem najleprze czyli z Szymonem :lol: :lol: Program fajny, i to neitylko dlatego, Âże byÂła moja ulubiona para prowadzÂących.
Wróciłem!!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Program REWELACYJNY !! !! !!

Julka WrĂłblewska to przekochana dziewczynka, ktĂłrÂą z przyjemnoÂściÂą siĂŞ oglÂąda i sÂłucha :lol:

Obrazek

Pozosta³a czêœÌ programu te¿ ekstra - kulisy TVN Meteo, Pudzianowski, Szymon no i œwietna naturalna, nie plastikowa i sztuczna para prowadz¹cych Kinga i Marcin sprawia, ze sobotni i niedzielny poranek te¿ mo¿e byÌ mi³y :lol:
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

MoÂże jutro dadzÂą kulisy TVN24:):) A niewiece kiedy jest powtĂłrka??
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ