Nikogo nie graÂł wystÂąpiÂł w programie DDTVN gdzie wÂłaÂśnie Joanna i Sebastian opowiadali o pracy na planie W11 a SoÂłtysik wystÂąpiÂł w roli pytajÂącego
Fajne zdjêcia, moim zdaniem te¿ siê nadaje ale mo¿e wrócmy do "Dzieù dobry TVN". Jutro bedzie ciakwe po³¹czenie Pudzian-Majewski, a mo¿e na niedziele zaprosz¹ Dodê i ta aktorke co j¹ gra w SMS-sie:)
jak dla mnie miÂły do ogladania jest tylko wtedy serwis DDTVN kiedy prowadzi go pani Rusin i Pan Meller bo jakos nie tawie KoÂłek - MoÂłek :? i Janiaka no nie wiem mam niesmak :?
Dopiero godzinka programu, a ju¿ mi siê bardzo podoba. Szczególnie kulisy TVN Meteo, zubilewicz mnie rozwali³. "O tam, Kuba Porada rozmawia z Szymonem Majewskim, zaraz Szymon powinien dotrzeÌ do studia Dzieù Dobry TVN". W ogóle fajnie oprowadza³ po newsroomie TVN24 i TVN Meteo. Na planie Magdy M., rozmowa z re¿yserem "Tylko mnie kochaj" i oczywiœcie Julk¹, ¿¹daj¹c¹ cytrynki! W kuchni Pudzian i Rylik - na sportowo! W ogóle jak zawsze, mi³y sobotni poranek. A do tego œwietna para Rusin-Meller. Miodzio kwadrat.
O nie :mad: a ja to wszystko przegapi³em. :placze: Musia³em wyjœÌ i zaraz znów wychodzê... :ranting: Mam nadziejê ¿e ktoœ nagra³ ten program i by³by tak mi³y i tu by go da³...
Program niestety widizaÂłem tylko od poÂłowy...ale widziaÂłem najleprze czyli z Szymonem Program fajny, i to neitylko dlatego, Âże byÂła moja ulubiona para prowadzÂących.
Julka WrĂłblewska to przekochana dziewczynka, ktĂłrÂą z przyjemnoÂściÂą siĂŞ oglÂąda i sÂłucha
Pozosta³a czêœÌ programu te¿ ekstra - kulisy TVN Meteo, Pudzianowski, Szymon no i œwietna naturalna, nie plastikowa i sztuczna para prowadz¹cych Kinga i Marcin sprawia, ze sobotni i niedzielny poranek te¿ mo¿e byÌ mi³y