W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
Przede wszystkim jest to brak jakiegokolwiek szacunku dla tych których monster obrazi³.Za to co on powiedzia³ powinna go spotkaÌ dotkliwsza kara ni¿ wyrzucenie z forum.Tymczasem pozwala siê mu powróciÌ.Mam nadziejê ¿e to tylko jakiœ b³¹d techniczny, dlatego te¿ nie chcê wieszaÌ psów od razu na wszystkich.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Nie jest to b³¹d techniczny, ale o technikê chodzi.salladyn pisze:Mam nadziejê ¿e to tylko jakiœ b³¹d techniczny, dlatego te¿ nie chcê wieszaÌ psów od razu na wszystkich.

Jak Lepper moÂże byĂŚ w rzÂądzie, to Monster moÂże byĂŚ na forum.

Tylko Âże to forum duÂżo osĂłb lubi.RzÂądu z Lepperem NIE LUBI NIKT,podobnie z resztÂą jak monstera.ÂŁukasz pisze: Jak Lepper moÂże byĂŚ w rzÂądzie, to Monster moÂże byĂŚ na forum.

No có¿ mo¿e masz racjê.Nie wiem.Jak dla mnie ta decyzja nie jest do koùca O.K. Pamiêtam jak musia³em z nim walczyÌ.To nie by³o fajne.No có¿ czas poka¿e.
Dla mnie Monster jest nie do zaakceptowania poniewaÂż kradnie, co ja mĂłwiĂŞ zÂżyna pomysÂły innych.Z resztÂą wszyscy wiedzÂą o co chodzi.Jego zachowanie na prawdĂŞ byÂło chamskie i prostackie.MoÂżna oczywiÂście akceptowaĂŚ jego zachowanie, problem jednak w tym Âże wiele osĂłb lubi to forum wÂłaÂśnie dlatego Âże tu takich zachowaĂą siĂŞ toleruje.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
(Pozornie?) Zmieniasz siĂŞ na lepsze.Monster pisze:Czyli jaki?
Móg³byœ to rozwin¹Ì?
Tylko, Âżebym siĂŞ znĂłw nie zawiĂłdÂł, bo jak bĂŞdziesz niegrzeczny to CiĂŞ juÂż tak porzÂądnie zbanujĂŞ na forum, stronie i sprĂłbujĂŞ namĂłwiĂŚ kamuii i konkurencyjne serwisy (zwracam uwagĂŞ na liczbĂŞ mnogÂą!) na to samo.

To ode mnie takie ma³e ostrze¿enie dla monstera.WARA od mojego bloga.Nie z¿ynaj moich pomys³ów i radzê ci ¿ebyœ nie dzia³a³ na szkodê mojego bloga.
Nie wierzĂŞ w twojÂą przemianĂŞ i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł z tobÂą w Âżadne dyskusje.MyÂślĂŞ Âże jak kilka innych osĂłb na tym forum.
Nie wierzĂŞ w twojÂą przemianĂŞ i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł z tobÂą w Âżadne dyskusje.MyÂślĂŞ Âże jak kilka innych osĂłb na tym forum.
To przede wszystkim ja musia³em z nim walczyÌ.salladyn pisze:No có¿ mo¿e masz racjê.Nie wiem.Jak dla mnie ta decyzja nie jest do koùca O.K. Pamiêtam jak musia³em z nim walczyÌ.To nie by³o fajne.No có¿ czas poka¿e.
Dla mnie teÂż takie zachowanie jest nie do zaakceptowania.salladyn pisze:Dla mnie Monster jest nie do zaakceptowania poniewaÂż kradnie, co ja mĂłwiĂŞ zÂżyna pomysÂły innych.
NapisaÂłem to juÂż wczeÂśniej, ale jeszcze raz powtarzam: wybraÂłem mniejsze zÂło, ale wÂłaÂśnie dla dobra forum. Banowanie szerokich zakresĂłw IP jest wiĂŞkszym zÂłem dla forum niÂż wpuszczenie pod peÂłnÂą kontrolÂą i z ograniczonymi uprawnieniami Monstera.salladyn pisze:Z resztÂą wszyscy wiedzÂą o co chodzi.Jego zachowanie na prawdĂŞ byÂło chamskie i prostackie.MoÂżna oczywiÂście akceptowaĂŚ jego zachowanie, problem jednak w tym Âże wiele osĂłb lubi to forum wÂłaÂśnie dlatego Âże tu takich zachowaĂą siĂŞ toleruje.
No i widzisz tak nastraszyÂłeÂś Monstera ze siĂŞ wyniosÂł ode mnie :devil:sprĂłbujĂŞ namĂłwiĂŚ kamuii i konkurencyjne serwisy
Salladynie ja sÂądze ze moÂżna dac mu jeszcze 1 szanse jak bĂŞdzie miaÂł nawrĂłt ktĂłregoÂś ze swoich poprzednich wcieleĂą

A co do Twojego bloga to http://www.bowi.org.pl zajrzyj tutaj....
Wiem ze ÂŁukasz nie poleca

Android <3
No ja jestem trochĂŞ zaskoczony tym powrotem, ale jednak rozumiem ÂŁukasza.
Ja narazie nie wierzĂŞ w przemianĂŞ Monstera no ale zobaczymy co czas przyniesie. :> Mam nadziejĂŞ, Âże to nie bĂŞdzie powtĂłrka z "rozrywki". :/
A czy bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł w dyskusje z nim to siĂŞ zobaczy... :]

No ja narazie teÂż nie wierzĂŞ, choĂŚ ludzie siĂŞ zmieniajÂą :> , ale pytanie czy on teÂż?salladyn pisze:Nie wierzĂŞ w twojÂą przemianĂŞ i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wdawaÂł z tobÂą w Âżadne dyskusje.MyÂślĂŞ Âże jak kilka innych osĂłb na tym forum.

No tak zosta³o usuniête. I dobrze, bo wraz z nimi te g³upkowate jego posty. :]Martin pisze:Czy mi siê zdaje, czy ktoœ usun¹³ stare konto Monstera? :>:?
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Jakby BOWI napisaÂło/odezwaÂło siĂŞ do mnie w jakiejkolwiek sprawie, to bym go co najwyÂżej wyÂśmiaÂł i zablokowaÂł.kamuii pisze:www.bowi.org.pl zajrzyj tutaj.... Wiem ze ÂŁukasz nie poleca![]()

To bêdzie ostatecznoœÌ ale nie zawacham siê tam tego zg³osiÌ.Swoj¹ drog¹ nie wiedzia³em ¿e coœ takiego istnieje.Wielkie dziêki Kamuii za adreskamuii pisze: A co do Twojego bloga to http://www.bowi.org.pl zajrzyj tutaj....
Wiem ze ÂŁukasz nie polecaale na poczÂątek dobre i to :] ... jak nie ma nic lepszego.

ÂŁukaszu
ale weÂź po uwage ze niektĂłrzy ludzie by siĂŞ czegoÂś takiego wystraszyli. Nie kaÂżdy w koĂącu wie o co tam biega dostaje od nich list Âże jak czegoÂś nie usuniesz to podajÂą to do sÂądu itp... Ja bym na pewno nie zadzieraÂła
SzczegĂłlnie gdybym faktycznie coÂś zplagiatowaÂła. Jak nie to pewnie teÂż bym wyÂśmiala i zlaÂła
SÂądze ze ten link w stopce dziala jednak troche jak straszak na olagiatĂłrw
O dziaÂłaniu samego Bowi sie nie wypowiadam bo nie miaÂłam odpukaĂŚ do czynienia.
Salladynie nie ma za co ale tam musisz sie najpierw zapisaĂŚ i umieÂściĂŚ ich link w stopce zeby sie dodaĂŚ do ich katalogu. Jesli cos chcesz bez tego zgÂłosic to musisz chyba na ich forum

SÂądze ze ten link w stopce dziala jednak troche jak straszak na olagiatĂłrw

O dziaÂłaniu samego Bowi sie nie wypowiadam bo nie miaÂłam odpukaĂŚ do czynienia.
Salladynie nie ma za co ale tam musisz sie najpierw zapisaĂŚ i umieÂściĂŚ ich link w stopce zeby sie dodaĂŚ do ich katalogu. Jesli cos chcesz bez tego zgÂłosic to musisz chyba na ich forum

Android <3