Marta Kuligowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Marta Kuligowska

Post autor: piotrek888 »

Obrazek

Marta pali :shock: :shock:
JacanTVN24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: JacanTVN24 »

Może ktoś z was ma jeszcze film z jakąś nietypową sutuacją z udziałem Marty? Ten film z atakiem kaszlu już obejrzałem, lecz jest bardzo krótki... A Jarek w nim nie przeczytał za dużo.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

piotrek888 pisze:Marta pali :shock: :shock:
To już wiemy skąd te ataki kaszlu. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Może bliźniaki dają w kość. :lol2: Jakoś ta kobieta nie wygląda mi na wielką palaczkę. Tym bardziej, że - za sprawą programów, jakie prowadziła w przeszłości - jest symbolem zdrowia i urody w TVN24.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Nie, no jak Marta jest symbolem to na pewno nie jej fajka. To fotograf dał do potrzymania, żeby mieć wolne ręce. :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Też mnie to zdziwiło ale to stare zdjęcie więc może już rzuciła ale ten kaszelek to na pewno po tym :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Marta cosik troszku się zażenowała , kiedy Jarek rzucił uwagę "Tak ładnie posprzątałem przy naszym stole" :devil: :devil: :devil:
Po chwil dodał "Też cię kiedyś przyłapię, uważaj" :D Czyżby Marta też bywała mistrzynią polskiej mowy ? :lol2:
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

O tak nie wątpię, że Marta też lubi sobie czasem :lol:. Jak widać wieści a raczej filmy szybko się roznoszą :twisted:
JacanTVN24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: JacanTVN24 »

epsztajnek pisze:Marta cosik troszku się zażenowała , kiedy Jarek rzucił uwagę "Tak ładnie posprzątałem przy naszym stole" :devil: :devil: :devil:
Po chwil dodał "Też cię kiedyś przyłapię, uważaj" :D Czyżby Marta też bywała mistrzynią polskiej mowy ? :lol2:
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Może jakiś filmik? :P
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

anakin
Początkujący
Początkujący

Post autor: anakin »

Camilo pisze:Jakoś ta kobieta nie wygląda mi na wielką palaczkę. Tym bardziej, że - za sprawą programów, jakie prowadziła w przeszłości - jest symbolem zdrowia i urody w TVN24.
Ale dzisiaj zakasłała jak Smok Wawelski, aż Kuźniar się wystraszył :shock: :lol2:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Stare, odgrzebane...
nie mogłem się powstrzymać ;)
Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Twój Styl

Obrazek

Problem w tym, że nie jesteśmy w Polsce oswojeni z aktywnością kobiet w ciąży – mówi Marta Kuligowska, dziennikarka TVN 24, mama rocznych bliźniaków. Kobiety, szczególnie te pokazujące się publicznie: aktorki, piosenkarki, dziennikarki telewizyjne, często usuwają się w cień. Ciężarne rzadko występują na scenie czy przed kamerami. Chociaż należy przyznać, że to się powoli zmienia.

Tak dzieje się między innymi za sprawą takich osób jak Marta Kuligowska, która do końca ósmego miesiąca prowadziła poranne serwisy w TVN 24

Marta Kuligowska: – Kobieta w ciąży jest traktowana jak dziwny twór natury. Już nie byłam Martą dziennikarką tylko przyszłą matką. Nagle musiałam każdemu, nawet osobom, które znałam tylko z widzenia, odpowiadać na tysiące pytań: „Jak się czujesz?”, „Chłopiec czy dziewczynka?”, „Czy wybrałaś już imię?”. Marzyłam, żeby ktoś zaczął mnie traktować jak dawniej. I naprawdę nieraz miałam ochotę powiedzieć: „Halo, oprócz tego, że jestem w ciąży, cały czas mam jeszcze coś do powiedzenia. Ciągle czytam gazety, książki, oglądam telewizję. Przysięgam, nadal jestem rozumną istotą”.

Był 8 marca 2006 r., kiedy Marta Kuligowska zrobiła test ciążowy. Patrzyła na dwie kreski i myślała tylko: „Tajfun, rewolucja, tsunami”.

epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Jak żałoba, to żałoba :rozglada:
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ