kamilo pisze:DziÂś Marta miaÂła swĂłj reportaÂż w ''Prosto z Polski''
O kurczĂŞ

Moderator: Łukasz
kamilo pisze:DziÂś Marta miaÂła swĂłj reportaÂż w ''Prosto z Polski''
Powtórka tego reporta¿u na pewno bêdzie w póŸniejszych pasmach w TVN24 (''Polska i œwiat'' i ''Dzieù po dniu''). Jednak jeœli nie uda Ci siê obejrzeÌ, materia³ najprawdopodobniej jutro zostanie dodany do serwisu internetowego ''Prosto z Polski''.areczek pisze:O kurczê, a ja przesta³em ogl¹dac Prosto z Polski ju¿ dawno, bo myœla³em, ze Marta ju¿ nie robi materia³ow do tego programu.
kamilo pisze:Powtórka tego reporta¿u na pewno bêdzie w póŸniejszych pasmach w TVN24 (''Polska i œwiat'' i ''Dzieù po dniu''). Jednak jeœli nie uda Ci siê obejrzeÌ, materia³ najprawdopodobniej jutro zostanie dodany do serwisu internetowego ''Prosto z Polski''.
kamilo pisze: Na razie jeszcze mo¿esz odejœÌ od telewizora - materia³ najwczeœniej pojawi siê o 20.30
kamilo pisze:DziÂś Marta relacjonuje gĂłrnicze referendum ws. strajku![]()
Wydaje mi siê to prawdopodobne, choÌ fora internetowe (zw³aszcza takie jak tvn24.pl) maj¹ to do siebie, ¿e ka¿dy mo¿e w nich napisaÌ co mu siê tylko podoba.stajlus pisze:nie wiem, ile w tym prawdy, ale na tvn24.pl wyczyta³em, ¿e Marta jest ponoÌ w ci¹¿y
stajlus pisze:nie wiem, ile w tym prawdy, ale na tvn24.pl wyczyta³em, ¿e Marta jest ponoÌ w ci¹¿y :spiewa:
Nie, dlaczego????? Oni tam na ewpno klamiÂą, chociaÂż dla Marty pewnie byÂłoby to szczĂŞÂście, to dla mnie jest to tragediakamilo pisze:Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, choĂŚ fora internetowe (zwÂłaszcza takie jak tvn24.pl) majÂą to do siebie, Âże kaÂżdy moÂże w nich napisaĂŚ co mu siĂŞ tylko podoba.
kamilo pisze:ZauwaÂżyÂłem, Âże Marta zostaÂła dodana do serwisu Znani Polacy
PoczÂątkowo zdjĂŞcie przypominaÂło mi spÂłaszczony caps Epsztajnka,
ale juÂż teraz zostaÂło zmienione
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości