Marta Gordziewicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: areczek »

kamilo pisze:DziÂś Marta miaÂła swĂłj reportaÂż w ''Prosto z Polski'' :)

O kurczĂŞ :shock: :shock: :shock: , a ja przestaÂłem oglÂądac Prosto z Polski juÂż dawno, bo myÂślaÂłem, ze Marta juÂż nie robi materiaÂłow do tego programu. A o czym byÂł????? CzyÂżby wrĂłciÂła do pracy dla tego programu????????? Mam nadziejĂŞ, ze na krĂłtko :D :D :D :D Jej materiaÂły sÂą ciekawe i takie trochĂŞ jakby z FaktĂłw, ale wolĂŞ jÂą w dniu na ÂŻywo, bo tam sie pokazuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

areczek pisze:O kurczĂŞ, a ja przestaÂłem oglÂądac Prosto z Polski juÂż dawno, bo myÂślaÂłem, ze Marta juÂż nie robi materiaÂłow do tego programu.
Powtórka tego reporta¿u na pewno bêdzie w póŸniejszych pasmach w TVN24 (''Polska i œwiat'' i ''Dzieù po dniu''). Jednak jeœli nie uda Ci siê obejrzeÌ, materia³ najprawdopodobniej jutro zostanie dodany do serwisu internetowego ''Prosto z Polski''. :)
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze:Powtórka tego reporta¿u na pewno bêdzie w póŸniejszych pasmach w TVN24 (''Polska i œwiat'' i ''Dzieù po dniu''). Jednak jeœli nie uda Ci siê obejrzeÌ, materia³ najprawdopodobniej jutro zostanie dodany do serwisu internetowego ''Prosto z Polski''. :)

To ja juÂż siadam przed TV i oglÂądam :D :D :D :D

DziĂŞki :) :)
Camilo
Guru
Guru

areczek pisze:To ja juÂż siadam przed TV i oglÂądam
Na razie jeszcze mo¿esz odejœÌ od telewizora - materia³ najwczeœniej pojawi siê o 20.30 :)
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze: Na razie jeszcze mo¿esz odejœÌ od telewizora - materia³ najwczeœniej pojawi siê o 20.30 :)

Na razie mam jedno oko zawieszone na Faktach :D :D :D LiczÂąc, ze kiedyÂś Marta bĂŞdzie mogÂła powiedziec: Marta Gordziewicz Fakty, a nie jak do tej pory byÂło tylko dla faktĂłw Marta Gordziewicz :D :D :D :D :D

A potem bĂŞdĂŞ cierpliwie czekaÂł na Polska i ÂŚwiat :D :D
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Marta relacjonuje gĂłrnicze referendum ws. strajku :)
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Gru 12, 2007 2:48 pm ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamilo pisze:DziÂś Marta relacjonuje gĂłrnicze referendum ws. strajku :)

Ja widziaÂłem ostatnie wejÂście i zaniedabaÂłem wÂątek. Koniec roku, praca - takie mam wytÂłumaczenie, ale nawet czasu nie byÂło na to, Âżeby sÂłow kilka napisac na forum. Marta w katowicach :D :D :D , kiedys byÂła tam czĂŞsciej, ale nie byÂło jeszcze Justyny Wysockiej, dlatego zdziwiÂłem siĂŞ, ze tam jÂą wysÂłali :shock: :shock: :shock: :shock: Ale o ile dobrze pamiĂŞtam, czy raczej oglÂądam ( jednym okiem ), to od tego czasu Marty nie byÂło. Gdzie zatem jest???? MoÂże wolne przed ÂświĂŞtami, a w swiĂŞta praca????? Nie, tego Marcie nie ÂżyczĂŞ, choc miaÂłbym wiĂŞcej czasu na oglÂądanie jej :D :D :D
Camilo
Guru
Guru

Marta ma coraz dÂłuÂższe wÂłosy :D :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

To jakiœ dramat jest :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Marta znowu na antenie, a mnie nie by³o przed telewizorem ;( ;( ;( ;( Inna fryzura, jakiœ inny wygl¹d wogóle, a ja tego nie widzia³em ;( ;( Bijê siê w piersi, ale co z tego????? Przegapi³em, nie widzia³em, nie w³¹czy³em :x. A mog³em widziec w telewizji, albo pójœc na Rynek i widziec na zywo, a ja nic.

Za to znalazÂłem MartĂŞ w Naszej Klasie :D :D i napisaÂłem, Âże jest najpiĂŞkniejsza :D :D i dostaÂłem odpowiedÂź, Âże dziĂŞkuje, ale woli, aby widzowie koncentrowali siĂŞ na relacjach, bo to w jej pracy jest najwaÂżniejsze. I, ze jasny przekaz informacji dla niej jest istotniejszy niÂż wyglÂąd.

A dla mnie i jasny przekaz i uroda jest waÂżna, a Marta ma i jedno i drugie :D :D
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

nie wiem, ile w tym prawdy, ale na tvn24.pl wyczyta³em, ¿e Marta jest ponoÌ w ci¹¿y :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

stajlus pisze:nie wiem, ile w tym prawdy, ale na tvn24.pl wyczyta³em, ¿e Marta jest ponoÌ w ci¹¿y
Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, choĂŚ fora internetowe (zwÂłaszcza takie jak tvn24.pl) majÂą to do siebie, Âże kaÂżdy moÂże w nich napisaĂŚ co mu siĂŞ tylko podoba.

ZauwaÂżyÂłem, Âże Marta zostaÂła dodana do serwisu Znani Polacy :)
PoczÂątkowo zdjĂŞcie przypominaÂło mi spÂłaszczony caps Epsztajnka, :>
ale juÂż teraz zostaÂło zmienione ;)
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

stajlus pisze:nie wiem, ile w tym prawdy, ale na tvn24.pl wyczyta³em, ¿e Marta jest ponoÌ w ci¹¿y :spiewa:

Co Ty piszesz??????? :shock: :shock: :shock: :shock: jak to?????

Moja Marta?????? W ktĂłrym wÂątku to jest na TVN24.pl ;( ;( ;( ;( ;(
kamilo pisze:Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, choĂŚ fora internetowe (zwÂłaszcza takie jak tvn24.pl) majÂą to do siebie, Âże kaÂżdy moÂże w nich napisaĂŚ co mu siĂŞ tylko podoba.
Nie, dlaczego????? Oni tam na ewpno klamiÂą, chociaÂż dla Marty pewnie byÂłoby to szczĂŞÂście, to dla mnie jest to tragedia ;( ;( ;( ;(

kamilo pisze:ZauwaÂżyÂłem, Âże Marta zostaÂła dodana do serwisu Znani Polacy
PoczÂątkowo zdjĂŞcie przypominaÂło mi spÂłaszczony caps Epsztajnka,
ale juÂż teraz zostaÂło zmienione

OOOO :shock: :shock: :shock: faktycznie zdjêcie chyba ju¿ pojawi³o siê na tym Forum, ja chêtnie zag³osujê :D :D Ale dzisiejsza informacja œciê³a mnie z nóg, musze wszystko przemyœleÌ, pogodziÌ siê jeœli to prawda ;( ;( ;( ;( Mo¿e jeszcze za m¹¿ wyjdzie, jeœli jeszcze tego nie zrobi³a ;( ;( ;( Dla mnie na dzisiaj to zbyt du¿o :stop: :stop: :stop:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

MartĂŞ wysÂłali dziÂś do Londynu :!: :shock:
Przypomina mi siĂŞ sproÂśny wierszyk z dzieciĂąstwa :
"Halo, halo, tu Londyn
Ona czarna, on blondyn... " :xx:
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Nie Gru 23, 2007 8:34 am ]
LondyĂąska mgÂła...
Obrazek Obrazek
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:shock: :shock: :shock: :shock: ale numer, Marta tak daleko od kraju :D :D :D :D Chyba docenili jej talent, ale dlaczego taki rodzinny czas, poza domem????????? Dla mnie to dobrze :D :D :D :D , siedze i czekam na relacje :) :) :) :)
ODPOWIEDZ