[TVN] Wyprawa Robinson
Moderator: Łukasz
Przegl¹daj¹Ì promosy niektórych odcinków "WR" na stronie http://www.wyprawarobinson.onet.pl belki z nazwa programu tytulem data emisji nie sa jak zwykle niebieskie lecz zó³te. Wyglda belek jast atki sam lecz tylkom kolory sa inne zmaist roznych odcieni niebieskiego to rozne ocienie zoletge.
Żartowałem.
Jak tak pomyÂślĂŞ, Âże dziÂś Robinsonowie dobiegnÂą koĂąca to mi siĂŞ przykro robi
Tymczasem dziÂś o 21:30 wielki finaÂł! Ciekawe kto wygra
To wiedzÂą tylko uczestnicy, ich rodzina, Hubert i Maciek
Trzymam kciuki za KasiĂŞ, ale jak Patrycja wygra teÂż nie bĂŞdzie Âźle
To chyba 2 najfajniejsze babki z RobinsonĂłw. Agata teÂż byÂła fajna 

To ¿e Lidka p³ynê³a równo z Kask¹ i nagle w ostsniej chwili niby nie by³a w stanie wyjsc na pomost i potem ten brak rozczarowania... sorry ale dla mnie ona by³a trefna od pocz¹tku nie mog³a wygraÌ bo jak by wygra³a to przeciez by tvn pos¹dzili o stronniczoœÌ tak samio jak Ken...tzn co masz na myœli?
no ale juÂż za 25 min

Android <3
WygraÂła Kasia i bardzo sie ciesze. Kuba to cham i prostak ale to tak na marginesie.
Pisze bo TVN schodzi na psy. Myslalem ze majÂą jakichÂś dobrych realizatorĂłw, reÂżyserĂłw czy montaÂżystĂłw ale chyba jednak ludzie ktorzy produkowali ten final poÂżyczeni zostali od Polsh!tu.
Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.
DziÂś obejrzalem final Survivora ktory wczoraj odbyl sie w Stanach i tamta realizacja jest lata swietlne do przodu od tego co pokazal TVN. Muzyka, napiĂŞcie, wszystko trzymalo w niepewnosci ogladajÂąc tamten final.
Pisze bo TVN schodzi na psy. Myslalem ze majÂą jakichÂś dobrych realizatorĂłw, reÂżyserĂłw czy montaÂżystĂłw ale chyba jednak ludzie ktorzy produkowali ten final poÂżyczeni zostali od Polsh!tu.
Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.
DziÂś obejrzalem final Survivora ktory wczoraj odbyl sie w Stanach i tamta realizacja jest lata swietlne do przodu od tego co pokazal TVN. Muzyka, napiĂŞcie, wszystko trzymalo w niepewnosci ogladajÂąc tamten final.
eee, nie przesadzasz? Jakby wprowadzali sztuczne napiecie przy stosunku 1:6 to wtedy bym powiedzial ze tvn schodzi na psy. A tymczasem tak dobrego finalu reality show dawno nie widzialem! [moze dlatego ze te finaÂły [czyt. bar] sa po prostu denne ]Andy pisze: Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.
Tak, zgadza siĂŞbaryla pisze:[moze dlatego ze te finaÂły [czyt. bar] sa po prostu denne ]

A fina³ WR by³ znakomity. Ciekawe jak¹ mia³ ogl¹dalnoœÌ. Pewnie ponad 4 mln. Ale nic nie przebije zdania Kuby

Kategorycznie, zdecydowanie siĂŞ nie zgadzam. FinaÂł byÂł krĂŞcony z pomysÂłem, w piĂŞknym miejscu, z piĂŞknymi efektami pirotechnicznymi. ByÂł wspaniaÂły i, muszĂŞ to przyznaĂŚ, wzruszajÂący.Andy pisze:Pisze bo TVN schodzi na psy. Myslalem ze majÂą jakichÂś dobrych realizatorĂłw, reÂżyserĂłw czy montaÂżystĂłw ale chyba jednak ludzie ktorzy produkowali ten final poÂżyczeni zostali od Polsh!tu.
A mnie najbardziej zasmuci³ fakt, ¿e sobotnie popo³udnia bêd¹ ju¿ inne, mniej weso³e - przynajmniej na pocz¹tku. Bo mi³o by³o ogl¹daÌ "Wyprawê Robinson" z ca³¹ rodzin¹, czasem nawet i z kotk¹, Zuzi¹.

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ