[TVN] Wyprawa Robinson

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Przegl¹daj¹Ì promosy niektórych odcinków "WR" na stronie http://www.wyprawarobinson.onet.pl belki z nazwa programu tytulem data emisji nie sa jak zwykle niebieskie lecz zó³te. Wyglda belek jast atki sam lecz tylkom kolory sa inne zmaist roznych odcieni niebieskiego to rozne ocienie zoletge.
Żartowałem.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Te odmienione zapowiedzi nadaj¹ przewa¿nie podczas filmu w sobotê. Robiona jest specjalna przerwa, w której puszczaj¹ t¹ ¿ó³ta reklamê i póŸniej dalej film.
Tak byÂło kiedyÂś, nie wiem czy dzisiaj teÂż takie coÂś zrobiÂą... :)
:)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jak tak pomyÂślĂŞ, Âże dziÂś Robinsonowie dobiegnÂą koĂąca to mi siĂŞ przykro robi :cry: Tymczasem dziÂś o 21:30 wielki finaÂł! Ciekawe kto wygra :D To wiedzÂą tylko uczestnicy, ich rodzina, Hubert i Maciek :D :D Trzymam kciuki za KasiĂŞ, ale jak Patrycja wygra teÂż nie bĂŞdzie Âźle :D To chyba 2 najfajniejsze babki z RobinsonĂłw. Agata teÂż byÂła fajna :)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

marcin_pabianice pisze:Jak tak pomyÂślĂŞ, Âże dziÂś Robinsonowie dobiegnÂą koĂąca to mi siĂŞ przykro robi :cry:
Mi teÂż, ale trudno - co zrobiĂŚ... :( Zapraszam na finaÂł i obiecujĂŞ - bĂŞdzie na co popatrzeĂŚ! :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

tzn co masz na myÂśli?
To ¿e Lidka p³ynê³a równo z Kask¹ i nagle w ostsniej chwili niby nie by³a w stanie wyjsc na pomost i potem ten brak rozczarowania... sorry ale dla mnie ona by³a trefna od pocz¹tku nie mog³a wygraÌ bo jak by wygra³a to przeciez by tvn pos¹dzili o stronniczoœÌ tak samio jak Ken...
no ale juÂż za 25 min :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

tak patrze na finaÂł WR i stwierdzam, ze kilku dziewczynom sie troszkĂŞ przytyÂło od powrotu do Polski :D :arrow:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja tak patrzĂŞ na finaÂł i stwierdzam, Âże wygraÂła Kasia :D
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

WygraÂła Kasia i bardzo sie ciesze. Kuba to cham i prostak ale to tak na marginesie.

Pisze bo TVN schodzi na psy. Myslalem ze majÂą jakichÂś dobrych realizatorĂłw, reÂżyserĂłw czy montaÂżystĂłw ale chyba jednak ludzie ktorzy produkowali ten final poÂżyczeni zostali od Polsh!tu.

Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.

DziÂś obejrzalem final Survivora ktory wczoraj odbyl sie w Stanach i tamta realizacja jest lata swietlne do przodu od tego co pokazal TVN. Muzyka, napiĂŞcie, wszystko trzymalo w niepewnosci ogladajÂąc tamten final.
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

A jaki tam by³ stosunek g³osów. Bo przy 6:1 trudno wprowadzic jak¹œ dawke zaskoczenia.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

jak dla mnie finaÂł byÂł swietnie zorganizowany, bardzo ciekawy i w ogĂłle... :D a to, ze oficjalnie podali ze wygraÂła Kasia dopiero po wyciÂągniĂŞciu wszystkich gÂłosĂłw... chcieli na spokojnie pokazaĂŚ opinie gÂłosujÂących i tyle :arrow:
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Andy pisze: Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.
eee, nie przesadzasz? Jakby wprowadzali sztuczne napiecie przy stosunku 1:6 to wtedy bym powiedzial ze tvn schodzi na psy. A tymczasem tak dobrego finalu reality show dawno nie widzialem! [moze dlatego ze te finaÂły [czyt. bar] sa po prostu denne ]
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak w ogĂłle to czata z KasiÂą i PatrycjÂą przesniesiono na jutro [wtorek] na 20:00.
Widocznie dzisiaj sprawa siĂŞ rypÂła - i faktycznie nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

baryla pisze:[moze dlatego ze te finaÂły [czyt. bar] sa po prostu denne ]
Tak, zgadza siê :D Ibisz siedzi na fotelu i stwierdza, ¿e ró¿nic¹ pó³ smsa wygra³ Iksiùski i zaczyna graÌ ta wiejska muzyka... :D

A fina³ WR by³ znakomity. Ciekawe jak¹ mia³ ogl¹dalnoœÌ. Pewnie ponad 4 mln. Ale nic nie przebije zdania Kuby :D - Lidka, zjedz banana! :lol: . Ten koleœ uciek³ chyba z psychiatrycznego. Te ryby nie s¹ godne tego, by byÌ w Waszych ¿o³¹dkach. te¿ by³o œwietne :D On poprostu chcia³ wygraÌ i mia³ pretensje do ka¿dego, z jakiej to niby racji na niego g³osowa³! Jakim prawem! :D
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

no ja nie mogÂłem oglÂądaĂŚ w poniedz. Wypr.Robinson
ale z tego co sie dowiadujĂŞ, Âże wygraÂła KaÂśka... to moje przypuszczenia siĂŞ sprawdziÂły
:lol: Fajnie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Andy pisze:Pisze bo TVN schodzi na psy. Myslalem ze majÂą jakichÂś dobrych realizatorĂłw, reÂżyserĂłw czy montaÂżystĂłw ale chyba jednak ludzie ktorzy produkowali ten final poÂżyczeni zostali od Polsh!tu.

Wg mnie final byl nudny, bez pomyslu, a momentu ktory zadecydowal o zwyciĂŞstie Kasi kompletnie nie zauwazylem a przeciez juÂż po 4.glosie to bylo przesÂądzone.
Kategorycznie, zdecydowanie siĂŞ nie zgadzam. FinaÂł byÂł krĂŞcony z pomysÂłem, w piĂŞknym miejscu, z piĂŞknymi efektami pirotechnicznymi. ByÂł wspaniaÂły i, muszĂŞ to przyznaĂŚ, wzruszajÂący.
A mnie najbardziej zasmuci³ fakt, ¿e sobotnie popo³udnia bêd¹ ju¿ inne, mniej weso³e - przynajmniej na pocz¹tku. Bo mi³o by³o ogl¹daÌ "Wyprawê Robinson" z ca³¹ rodzin¹, czasem nawet i z kotk¹, Zuzi¹. :wink: Bêdzie mi tego brakowaÌ, tym bardziej, ¿e by³ to jedyny program, który ogl¹da³em zawsze, bez wyj¹tku. Szkoda... Oby TVN zdecydowa³a siê na drug¹ edycjê... :roll: :)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ