Już wszystkie skasowali. Jednak we wtorek na YouTube.pl pojawił się profil Plejada.pl i zamieszczają fragmenty występów. Filmy kończą się taką informacją:kuba.w16 pisze:Na You Tube 20 najczęściej oglądanych filmików to te z Mam Talent!.

Moderator: Łukasz
Już wszystkie skasowali. Jednak we wtorek na YouTube.pl pojawił się profil Plejada.pl i zamieszczają fragmenty występów. Filmy kończą się taką informacją:kuba.w16 pisze:Na You Tube 20 najczęściej oglądanych filmików to te z Mam Talent!.
...bez przesady. :? :cicho:r_r16 pisze:Strasznie się cieszę, że zamiast Kryminalnych w sobotę możemy oglądać Mam Talent!
Ja osobiście wolę "Mam Talent!" od "Kryminalnych", którzy stawali się coraz nudniejsi...pop pisze:No to prawda, że "Mam talent!" to fantastyczny program, ale......bez przesady. :? :cicho:r_r16 pisze:Strasznie się cieszę, że zamiast Kryminalnych w sobotę możemy oglądać Mam Talent!
Według Wikipedii? :/ A co Wikipedia to jakiś ośrodek badawczy?mateusz240 pisze:Według wikipedi
Wątpię. A nawet jeśli to i tak nie ma kto ich wprowadzić w Biurze Analiz do komputera. Kiedyś czytałem wywiad chyba z Miszczakiem, który powiedział, że w poniedziałek najbardziej czekają na 10:00, żeby zobaczyć dane z weekendu. Więc nawet stacje telewizyjne dane otrzymują dopiero w poniedziałek ranoMarcin pisze:Stacje telewizyjne na pewno dostają wyniki oglądalności w niedziele.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości