Mi siĂŞ nawet podobajÂą te reklamy, w ktĂłrych woÂłajÂą "Yabba Dabba Du". Nie podoba mi sie reklama z Marcinem WronÂą, ale to chyba przez to, Âże nie lubiĂŞ jego osoby
Wszystkie z "jabadabadu", a takÂże WronÂą sÂą moim zdaniem beznadziejne. Kretynizm po prostu. Ciekawe jaka byÂła stawka za jabadabadu (za zrobienie z siebie idioty )
Ja tylko nie rozumiem dlaczego tak bardzo reklamujÂą ten film. Lepiej by coÂś dobrego przygotowali na ÂŚwiĂŞta. A te zwiastuny Âśrednio mi siĂŞ podobajÂą, na SkrzyneckÂą nie mogĂŞ patrzeĂŚ. :?
Sam nie wiem od czego zaleÂży, Âże dany film ma specjalnie zrobione niestandardowe zajawki, a inny nie. I wcale nie musi byĂŚ to jakiÂś hit. Ostatnio na ten sposĂłb reklamowania zaÂłapaÂła siĂŞ Sztuczna inteligencja, ale zwykÂły zwiastun teÂż juÂż zrobili.
mnie sie akurat nie podoba ta wersja ze SkrzyneckÂą i Kayah
Nie doœÌ, ze im p³aca za reklamê to one tak chamsko to Jabadabadu powiedzia³y
za cicho mio siĂŞ wydaje
No ale za to Wrona daÂł najwiĂŞcej z siebie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Nikt nie wystêpuje, ale zwiastun jest niestandardowy i o takie mi tu chodzi³o. A ten na pewno widzia³eœ: OSTRZE¯ENIE - nie aktuwuj kodu. Aktywacja jest trwa³a i nieodwracalna i tak dalej. Potem otwieraja siê b³êkitne oczy Osmenta i cz³owieczek wychodzi przed obrazek.
Pewnie widzieliÂście, juÂż od jakiegoÂś czasu leciaÂła reklama TVN-u na TVN-ie o tym, Âże wchodza na notowania gieÂłdowe
No dziÂś we Faktach byÂła o tym wzmianka, Âże ich akcje caÂły czas rosnÂą
i jest coraz wiĂŞkszy popyt na ich kupno
wypowiadaÂł siĂŞ nawet sam Walter
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA