A ja tak czekaÂłem i wypatrywaÂłem..............
Moderator: Łukasz
i od tej pory,od dnia dzisiejszego nie ma juÂż mowy o tym aby Ania miaÂła przydomek a*utomat :o przeszedÂł do historii!apage!TVN_FAN pisze:Anna JĂŞdrzejowska - kiedyÂś a*tomat teraz peÂłna uroku i kobiecoÂści osoba.
jakbyÂś zgadÂł Adamieadam pisze:Aveo bĂŞdzie zaniepokojony niepojawieniem siĂŞ w pracy Anny Jot. :mhm: :mhm: :mhm:
ja teÂż to uwielbiam :szalony: a w rĂŞku ma dÂługopis i wszystko pod kontrolÂąadam pisze:Uwielbiam Jak Ania podczas rozmowy opiera ÂłokieĂŚ na stole,lekko przymrĂłza oczy i wtedy juÂż wiadomo Âże rozmĂłwca jest ugotowany.
Jestem ciekawy jakie to uczucie rozmawiaĂŚ na antenie z osobÂą o niewÂątpliwie silnym charakrerze jakÂą jest Anna ,ciekawe czy wogĂłle pamietaÂł bym coÂś z tej rozmowy :mhm: :mhm:
czerwieĂą u Ani jest prawdziwym przebojem! :tanczy: niestety nie pamiĂŞtam czy kiedykolwiek widziaÂłem jÂą w czerwieni na wÂłasne oczy,no chyba Âże to byÂło tak dawno,Âże nie pamiĂŞtam :mhm: na razie widzĂŞ jÂą w tym kolorze niestety tylko na capsach.dobrze,Âże choĂŚ dziĂŞki capsom mogĂŞ jÂą w nim podziwiaĂŚNika pisze:wyglÂąda bardzo przebojowo i jeszcze ten kontrast z jej wÂłosami daje piorunujÂące wraÂżenie
nie moÂżna wykluczyĂŚ takiej moÂżliwoÂściadam pisze:KiedyÂś widziaÂłem jak wywijaÂła dÂługopisem podczas rozmowy , kiedyÂś moÂże jakiÂś polityk wyjdzie z dÂługopisem Ani w oku za skÂładanie faÂłszywych zeznaĂą :spiewa: :spiewa:
hehe no,tego siĂŞ nie da ukryĂŚadam pisze:Aveo widzĂŞ Âże jĂŞzyk rosyjki ostatnio przypadÂł ci do gustu :mhm: :mhm:![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości